Mamusie grudniowe cz.5 - Strona 137 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-08-30, 18:09   #4081
evciap0
Wtajemniczenie

Dot.: Mamusie grudniowe 2015 cz.5

Cytat:
Napisane przez Fionka_31 Pokaż wiadomość
Poprawiłaś mi humor

40/40
evciap0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-30, 18:16   #4082
d1b06f3951e378bb3fdc33711a759ec9373c9f74_6556ad7364f3f
Konto usunięte

Fionka niezłe

Z ciekawości sprawdziłam na Aliexpres czy mają snuzę... I znalazłam za 379$ przecież to ponad 1000 zł? Jak kupię to wystawię później na Ali za 200$

Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka
d1b06f3951e378bb3fdc33711a759ec9373c9f74_6556ad7364f3f jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-30, 18:22   #4083
Ani_qa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez evciap0 Pokaż wiadomość
Nie mam pojęcia jaka grubość, ale są takie mięsiste, dużo grubsze od tych w pepco
No te z Pepco są fatalne

Cytat:
Napisane przez SweetViolet Pokaż wiadomość
Ja mogę ewentualnie swoją dorzucić.
Cytat:
Napisane przez syylwuska Pokaż wiadomość
Ja swoją tez oddam ;/
Czyli widzę, że dzień bolących głów był

Cytat:
Napisane przez ijaa Pokaż wiadomość
Tak czytam o Waszych poczynaniach i.. serio już tak ostatecznie szykujecie ciuszki, pierzecie, pracujecie?
Nie będzie to do grudnia nieświeże?
Ja planuję zająć się tym w październiku

Cytat:
Napisane przez katarzynaxxx89 Pokaż wiadomość
wczoraj byłam na tym USG i będzie dziewczynka i tak jeszcze raz myśleliśmy nad imieniem i chyba będzie Dagmara
Gratuluję dziewczynki

Cytat:
Napisane przez czubasek20 Pokaż wiadomość
ale cudne do sesji!

Cytat:
Napisane przez lobofylia Pokaż wiadomość
Nic wam nie odpisze ale się pozale. Pamiętacie akcje z moja teściowa o moja wage? Dziś to moj Tz okazał się lepszym ewenementem... jadłam tort owocowy zjadłam dwa kawałki i potem chciałam jeszcze jeden i on przy wszystkich ze chyba sobie żartuje i czy chce WAGE... serio.
Masakra nic więcej nie powiem

Hej
My dziś byliśmy na kawie u mamy. Później pojechaliśmy na drobne zakupy i ostatecznie kupiliśmy 21 szt.ubranek za ok.150 zł
W Tesco udało się kupić body z krótkim rękawem (5cio pak) za 18,9 czyli niecałe 4 zł za sztukę i kolejny 5cio pak body z długim rękawem (ale rozmiar 80, bo taki był najmniejszy) za 29,9 czyli 6 zł za sztukę Reszta w Textil Markecie (rozmiary 56-80) w cenach od 8-13 zł Tylko komplet śpiochy + kaftanik kosztował 27 zł
Także jestem mega zadowolona

Co do dbania o paznokcie. Kiedyś miałam fajną odżywkę z Maybelline, a teraz używam Sally Hansen, bo nie było tej Maybelline jak chciałam
Stary 2015-08-30, 18:35   #4084
ogolnie
Zakorzenienie

Dziewczyny a mi ta odzywka 8w1 paznokcie zniszczyła,nie mogłam potem dojść do ładu.

Używam z wibo różne
ogolnie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-30, 18:39   #4085
0enedue
Zadomowienie

Kalusia 8w1 mi mega pomogla ale też słyszałam że niektórym szkodzi . Musze zobaczyć ten nailtek

Lobo a jemu co :/:/ :killer: Serio zero wyczucia..
Fionka hahahah

Iga 14.12.2015

0enedue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-30, 18:41   #4086
adka_19
Wtajemniczenie

Ogólnie noo siara hahah
Ale pyszne obiady czytam mialyscie ! My KFC bo w drodze od 12 )
0enedue - eve line ta mocna odżywka na 7 dni. Albo regenerum nie umiem powiedzieć które lepsze.. ?
Limonką u mnie plamy an łóżku były już dziś... ale kupiłam koszulki te podwójne skończyło się spanie nago (
Agrita co będziecie remontować? U nas łazienka została najważniejsza. .
Dolinka super z tą przeprowadzka )
Lobo lej go !!!!
Fionka ja też nie mam bardzo humoru. Pociesza mnie tylko urlop za 1.5yyg :C
Ogólnie masz rację najgorsze jest to e my same siebie nie rozumiemy o co nam chodzi ://

Jedziemy do domu *
Podeślę wam mega widoki jak nie padne bo mialam kiepska noc...

Jestem Ruda, projektuje cuda ! SKLEP
adka_19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-30, 18:43   #4087
Fionka_31
Zakorzenienie

Mi eveline sluzyla dopóki jej używałam. Paznokcie miałam mocne i ladnie rosły, ale jak przestalam to byly w gorszym stanie niż przed

Fionka_31 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-08-30, 18:44   #4088
SweetViolet
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ogolnie Pokaż wiadomość
Dziewczyny ja czasem mam wrażenie że to już tak będzie do końca życia do dupy a potem myślę że chyba to jednak minie przynajmiej mam taka nadzieję!
Minie Ja mam ogromnego lenia ostatnio i też łatwo mnie wyprowadzić z równowagi, ale jak mi się ten brzuch tak rusza, to patrzę na niego jak zaczarowana i mój mózg nie może się nadziwić jak to jest, że tam żywa istotka się rusza, ssie paluszek i wypina pupkę Mimo że wszystkie etapy powstawania życia łącznie z enzymami i innymi dziwnymi substancjami miałam obcykane na studiach I najczęściej teraz leżę i nie mogę się po prostu doczekać, mimo że nie mam się jak ułożyć, mimo że boję się czy sobie poradzę z porodem, a potem z zajęciem się małą osóbką. Ale damy radę.

synek
Czekamy na Kruszynkę 24/40
SweetViolet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-30, 18:45   #4089
Fionka_31
Zakorzenienie

Rozrysowalam szafę i kurde zabrakło mi miejsca dla tz hahah

A sluchajcie czy odkurzać mógłby stać w tej samej "przegrodzie" co pościel i ręczniki? W sensie ze w tym samym pionie szafy. Na polkach nad nim

Stary 2015-08-30, 18:45   #4090
Ani_qa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez adka_19 Pokaż wiadomość
Ale pyszne obiady czytam mialyscie ! My KFC bo w drodze od 12 )

Jedziemy do domu *
Podeślę wam mega widoki jak nie padne bo mialam kiepska noc...
My też dziś niezdrowo bo z McDonalds Ale też cały dzień poza domem

Koniecznie! Czekamy na zdjęcia

Zamówiłam materac. Ostatecznie kokos-lateks Hevea
Stary 2015-08-30, 18:48   #4091
SweetViolet
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Ani_qa Pokaż wiadomość
Hej
My dziś byliśmy na kawie u mamy. Później pojechaliśmy na drobne zakupy i ostatecznie kupiliśmy 21 szt.ubranek za ok.150 zł
W Tesco udało się kupić body z krótkim rękawem (5cio pak) za 18,9 czyli niecałe 4 zł za sztukę i kolejny 5cio pak body z długim rękawem (ale rozmiar 80, bo taki był najmniejszy) za 29,9 czyli 6 zł za sztukę Reszta w Textil Markecie (rozmiary 56-80) w cenach od 8-13 zł Tylko komplet śpiochy + kaftanik kosztował 27 zł
Faktycznie DROBNIUTKIE zakupy

---------- Dopisano o 19:48 ---------- Poprzedni post napisano o 19:46 ----------

Cytat:

A sluchajcie czy odkurzać mógłby stać w tej samej "przegrodzie" co pościel i ręczniki? W sensie ze w tym samym pionie szafy. Na polkach nad nim
U mnie tak właśnie stoi. Na samym dole odkurzacz, dwie półki wyżej ręczniki, a jeszcze dwie półki wyżej pościel

synek

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-08-30, 18:51   #4092
Ani_qa
Zakorzenienie

Cytat:
Minie Ja mam ogromnego lenia ostatnio i też łatwo mnie wyprowadzić z równowagi, ale jak mi się ten brzuch tak rusza, to patrzę na niego jak zaczarowana i mój mózg nie może się nadziwić jak to jest, że tam żywa istotka się rusza, ssie paluszek i wypina pupkę Mimo że wszystkie etapy powstawania życia łącznie z enzymami i innymi dziwnymi substancjami miałam obcykane na studiach I najczęściej teraz leżę i nie mogę się po prostu doczekać, mimo że nie mam się jak ułożyć, mimo że boję się czy sobie poradzę z porodem, a potem z zajęciem się małą osóbką. Ale damy radę.
Dokładnie Ja w sumie staram się nie narzekać. Różnie się czuję, czasem wstać nie mogę jak się położę, ale doceniam stan w którym jestem. Cieszę się każdym ruchem w brzuchu Każdą wizytą u gin. No po prostu wszystkim I nie mogę się doczekać

Cytat:

W sumie to nie wiem W pudełku? Jeśli w pudełku to chyba nie przeszkadza
Chociaż ja wolałabym chować osobno

---------- Dopisano o 19:51 ---------- Poprzedni post napisano o 19:50 ----------

Cytat:
Faktycznie DROBNIUTKIE zakupy

U mnie tak właśnie stoi. Na samym dole odkurzacz, dwie półki wyżej ręczniki, a jeszcze dwie półki wyżej pościel
Miały być drobne Nie sądziłam, że tyle kupimy, ale grzech było nie brać
Stary 2015-08-30, 18:59   #4093
0enedue
Zadomowienie

Aniqa nieźle szalejesz z ubraniami

mnie się wydaje ze możesz ten odkurzacz tak trzymać

Tz nad ranem jedzie w trasę .. a ja jestem cały dzień uziemniona bo nir wiem o której przyjadą z pralka ..ale mam już zamontowana szafkę w łazience to ja jutro ogarnę i rozrysuje do końca szafę

Co do samopoczucia ja od piątku czuje się gorzej .. ciężej? Myślę że znów przez ta temperaturę .. a jeszcze jutro trzeba przetrwać

Iga 14.12.2015

0enedue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-30, 19:04   #4094
Fionka_31
Zakorzenienie

Mi juz mój kryzys powoli przechodzi. Chyba hormony zrobily swoje i juz się uspokoiły

Stary 2015-08-30, 19:09   #4095
Koritsi_a
Zadomowienie

Agrita kupiłam zwykły. Przy córce po porodzie piersi zmieniły jeszcze rozmiar, więc uznałam ze tym razem moze być podobnie a nie lubię mieć niedopasowanego biustonosza

Mnie jakoś dziś odeszła ochota na słodkie... Az dziwne...
Koritsi_a jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-08-30, 19:11   #4096
Fionka_31
Zakorzenienie

Cytat:
Dokładnie Ja w sumie staram się nie narzekać. Różnie się czuję, czasem wstać nie mogę jak się położę, ale doceniam stan w którym jestem. Cieszę się każdym ruchem w brzuchu Każdą wizytą u gin. No po prostu wszystkim I nie mogę się doczekać

Ja tez sie cieszę, żeby nie bylo. Czekam na moja kruszynkę, ale to co dzis i wczoraj działo sie w mojej głowie przeszlo mnie samą

Za mmiesiąc będziemy mieli zrobioną sypialnię i szafę i zabiorę sie za kompletowanie wyprawki

---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:09 ----------

A właśnie. Jak w październiku popiore i zacznę prasowanie to chyba starczy nie?

Czy powinnam jeszcze raz w listopadzie wyprać?

Stary 2015-08-30, 19:13   #4097
d1b06f3951e378bb3fdc33711a759ec9373c9f74_6556ad7364f3f
Konto usunięte

Fionka hormony robią swoje. Ja normalnie jestem wredna, ale teraz też przechodzę samą siebie pocieszam się, że po ciąży minie i stanę się kochaną żoną i matką

Byłam dzisiaj na basenie pół dnia, bo był ten maraton zumby. Podziwiam wszystkie osoby, które były w stanie od godz. 12 do 15 w pełnym słońcu dawać czadu zazdroszczę im kondycji i cieszę się, że poszłam, chociaż troszkę pomogłam

Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka
d1b06f3951e378bb3fdc33711a759ec9373c9f74_6556ad7364f3f jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-30, 19:31   #4098
acapella
Zadomowienie

Dot.: Mamusie grudniowe cz.5

Cześć dziś dobrze, że mało piszecie Co do odżywek to ja używałam nailtek i była super, ale chciałam potem coś tańszego i padło na tą 8w1 i też byłam zadowolona, nic się nie działo złego absolutnie
Ręczniki chyba też zwykłe kupimy, a może coś ze swoich oddamy, bo mamy sporo...
Mi w ogóle wróciła senność, dziś spałam do 14
A wczoraj pierwszy raz widziałam jak synek wypiął coś! Chyba pupę! Tak mnie coś ciągnęło w brzuchu, odsłaniam koc i tam kula taka Pogłaskałam i uciekło Nie mogę się doczekać środy aż go podejrzymy

Ja już ok. 10 kg przytyłam i czuję, że to nie koniec, ale zdecydowanie nie mam takiej motywacji jak wy, żeby nie jeść słodyczy, nawet sobie tego nie obiecuję, bo wiem, że nie dam rady...
acapella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-30, 19:42   #4099
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
Dobra żarty sie skonczyly. Mam juz 15 kg na plusie! Why?
Nie płacz - raz dwa zejdzie.
Koleżanka mi ostatnio mówiła, że 18kg wrzuciła. Mała tylko 2,5 kg ważyła, ale miała dużo wód. Ze szpitala wyszła o 10 kg lżejsza, a po pozostałych 8 nie było śladu po 4 miesiącach.

W ogóle przypomniałaś mi, że się dzisiaj nie zwazyłam. Skleroza się pogłebia!

Cytat:
Co macie dobrego na obiad ?
My dzisiaj byliśmy u mojej Mamy i były ziemniaczki z koperkiem, mielone, buraczki i surówka porowa.

Cytat:
Napisane przez 0enedue Pokaż wiadomość
]Ijaa jakoś mnie to pociesza ze nir jestem sama w tym lesie

Ja tam się póki co w lesie nie czuję - powoli wszystko kupuję, teraz na wrzesień też mam kilka rzeczy zaplanowanych. Wszystko w swoim czasie.

Cytat:
Napisane przez agrita8 Pokaż wiadomość
mój syn ma podobnie, budzi się do życia ok 23 i nie jest to kwestia, że w ciągu dnia chodzę i jest przez to bujany bo nawet jak zalegnę na kanapie to u niego cisza
Mój też najaktywniejszy jest wieczorem. Wczoraj położyłam sie poczytać, to sie skupić nie mogłam, takie kopniaki mi serwował.

A dzisiaj po śniadaniu leżeliśmy z TŻ chwilę i obserwowaliśmy kopniaki na brzuchu - coś pięknego.

Cytat:
Napisane przez agrita8 Pokaż wiadomość
... uwielbiam przeprowadzki, przemeblowania i ogolnie bardzo mnie ekscytuja zmiany ☺ juz sie nie moge doczekac remontu u siebie. Planujemy jakos na pazdziernik/listopad
ja też uwielbiam takie rzeczy!
My remontowaliśmy niedawno prawie całe mieszkanie. Prawie bo zrobiliśmy sobie kilka miesięcy przerwy i teraz robimy łazienkę.
I dzisiaj tak siedliśmy z TŻ i on pyta: ej, a co my będziemy robić jak skończymy łazienkę? Ale nudno będzie!

Cytat:
Napisane przez benita84 Pokaż wiadomość
u mnie to jeszcze daleko do takiego szykowania poprzednio prałam i prasowałam 2-3tyg przed terminem zresztą wszystko tak odwlekałam, pamiętam jak tż mnie ścigał żebym torbę do szpitala spakowała

Cytat:
Napisane przez lobofylia Pokaż wiadomość
Nic wam nie odpisze ale się pozale. Pamiętacie akcje z moja teściowa o moja wage? Dziś to moj Tz okazał się lepszym ewenementem... jadłam tort owocowy zjadłam dwa kawałki i potem chciałam jeszcze jeden i on przy wszystkich ze chyba sobie żartuje i czy chce WAGE... serio.
No, chyba dżołk! Utłukłabym.

Cytat:
Napisane przez kalusia87 Pokaż wiadomość
Ale chodzi o tą 7 czy 8w1? Mojej siostrze bardzo zaszkodziła. Jedna koleżanka bardzo polecala Eveline ale jakiś olejek a inna NailTek
Ja używałam tą 8w1 i byłam bardzo zadowolona. W ciąży odstawiłam - uważam, że to jednak zbyt duża chemia i stan paznokci się nie pogorszył.

Znam jednak osoby, którym zrobiła masakrę z płytką.

Cytat:
To będzie razem prać i prasować.

Cytat:
Co do samopoczucia ja od piątku czuje się gorzej .. ciężej? Myślę że znów przez ta temperaturę .. a jeszcze jutro trzeba przetrwać
U mnie też dzisiaj gorzej - przez temperaturę.
Według prognozy, jeszcze jutro oraz wtorek, a później będzie lepiej.
Nie sądziłam, że kiedykolwiek będę czekać na jesień jak na zbawienie.

U nas dzisiaj maraton po marketach budowlanych - nie mamy jeszcze płytek na podłogę do łazienki, a TŻ będzie chciał układac pewnie koło środy. Na szczęście jest w czym wybierać, mamy kilka spisanych, więc pewnie jutro kupimy.

Głowa mnie coś pobolewa, jakby deszcz w powietrzu wisiał. To pewnie przez tą duchotę.

...i przyrzekam Ci, uśmiech każdego dnia, kawę o poranku i rowerowe wycieczki!
ijaa jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-08-30, 19:53   #4100
SweetViolet
Zadomowienie

Cytat:

My dzisiaj byliśmy u mojej Mamy i były ziemniaczki z koperkiem, mielone, buraczki i surówka porowa.
O właśnie dzisiaj myślałam o porze z majonezem i jajkiem Chyba będę musiała się zaczaić na pory

synek
Stary 2015-08-30, 19:54   #4101
Fionka_31
Zakorzenienie

poprawiałam I str i się okazało że za dużo emotikonek było i mi nic nie zapisało bo źle wcisnęłam

Acapella - masz wizytę w środę? to zapiszę , która jeszcze wizytuje a nie jest wpisana?
chciałam jeszcze dopisać te blogi od Kalusi(?) ale nie mogę znaleźć tych postów

Stary 2015-08-30, 19:57   #4102
syylwuska
Zakorzenienie

Cytat:
Mam właśnie podobnie, mimo że,gorzej się czasem czuje, zw nie mam humoru, czy ochoty na,nic, wystarczy ze w brzuchu mi się porusza Moje Maleństwo i już mi lepiej

Cytat:
No te z Pepco są fatalne

Czyli widzę, że dzień bolących głów był

Gratuluję dziewczynki

ale cudne do sesji!

Masakra nic więcej nie powiem

Hej

Co do dbania o paznokcie. Kiedyś miałam fajną odżywkę z Maybelline, a teraz używam Sally Hansen, bo nie było tej Maybelline jak chciałam
To faktycznie małe zakupy zrobiliście Ty to chyba całą szafę masz już ubranek

Cytat:
My też dziś niezdrowo bo z McDonalds Ale też cały dzień poza domem

Koniecznie! Czekamy na zdjęcia

Zamówiłam materac. Ostatecznie kokos-lateks Hevea
Tez o nim myślałam, na początku jak pisalyscie, że lateksowe takie dobre, to,myślałam o takim, potem poczytałam że dobrze jak jest ta warstwa kokosowa, dla takiego Maluszka na kręgosłup dobrze wpływa, a potem chyba Rudaska o nim wspomniała i jak poczytałam to też myślę o zakupie

Cytat:
Napisane przez acapella Pokaż wiadomość
Cześć dziś dobrze, że mało piszecie Co do odżywek to ja używałam nailtek i była super, ale chciałam potem coś tańszego i padło na tą 8w1 i też byłam zadowolona, nic się nie działo złego absolutnie
Ręczniki chyba też zwykłe kupimy, a może coś ze swoich oddamy, bo mamy sporo...
Mi w ogóle wróciła senność, dziś spałam do 14
A wczoraj pierwszy raz widziałam jak synek wypiął coś! Chyba pupę! Tak mnie coś ciągnęło w brzuchu, odsłaniam koc i tam kula taka Pogłaskałam i uciekło Nie mogę się doczekać środy aż go podejrzymy

Ja już ok. 10 kg przytyłam i czuję, że to nie koniec, ale zdecydowanie nie mam takiej motywacji jak wy, żeby nie jeść słodyczy, nawet sobie tego nie obiecuję, bo wiem, że nie dam rady...
Ja mam plus 5 kg, a jeszcze niedawno zobaczyłam że jest 4 kg i jakoś zamieściłam się tym i pomyślałam, ze jakoś sporo słodkiego ostatnio jadłam, nie zamierzam się odchudzać, ale chcę trochę słodkie ograniczyć, chociaż wiem, że też mogę nie wytrzymać ;P

Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka
syylwuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-30, 20:03   #4103
czubasek20
Zakorzenienie

dziewczynu wiecie jak stracic wage w dwoch prostych krokach ?

Krok pierwszy : kup wage za 50 zl.
Krok drugi : sprzedaj wage za 20 zl.

Uwielbiam bukowe poczucie humoru.

,, Dbam o linie. Linia powinna byc gruba i wyrazista " i tego sie ttzymajmy

Nie ma stópki zbył małej, by nie mogła pozostawić śladu. Z
czubasek20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-30, 20:08   #4104
Ifcia513
Raczkowanie

Cytat:
poprawiałam I str i się okazało że za dużo emotikonek było i mi nic nie zapisało bo źle wcisnęłam

Acapella - masz wizytę w środę? to zapiszę , która jeszcze wizytuje a nie jest wpisana?ala:
Fionka ja mam wizytę w piątek 04.09 😃

Ifcia513 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-30, 20:09   #4105
czubasek20
Zakorzenienie

fionka ja wizytuje 21.09

Nie ma stópki zbył małej, by nie mogła pozostawić śladu. Z
czubasek20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-30, 20:10   #4106
kalusia87
Zakorzenienie

Cytat:

Acapella - masz wizytę w środę? to zapiszę , która jeszcze wizytuje a nie jest wpisana?ala:
Jeden to mataja.pl i jego akurat Acapella podrzuciła a drugi hafija.pl. Może jeszcze srokao?
Stary 2015-08-30, 20:15   #4107
Ani_qa
Zakorzenienie

Cytat:
Aniqa nieźle szalejesz z ubraniami
Bo w sumie jeszcze mi brakuje

Cytat:
Ja tez sie cieszę, żeby nie bylo. Czekam na moja kruszynkę, ale to co dzis i wczoraj działo sie w mojej głowie przeszlo mnie samą
Wiem, że czasem jest gorszy dzień Sama takie miewam

Cytat:
Napisane przez acapella Pokaż wiadomość
Nie martw się, ja też

Cytat:
To będzie razem prać i prasować.

Cytat:
Napisane przez syylwuska Pokaż wiadomość
To faktycznie małe zakupy zrobiliście Ty to chyba całą szafę masz już ubranek

Tez o nim myślałam, na początku jak pisalyscie, że lateksowe takie dobre, to,myślałam o takim, potem poczytałam że dobrze jak jest ta warstwa kokosowa, dla takiego Maluszka na kręgosłup dobrze wpływa, a potem chyba Rudaska o nim wspomniała i jak poczytałam to też myślę o zakupie
Miały być małe Mieliśmy tylko kilka ubranek kupić, ale jak takie promocje były to sama rozumiesz

Z tych rozmiarów 56-62 jeszcze mi brakuje Bo zazwyczaj jak są okazje to kupuję też te większe rozmiary 74, 80
Na 56 na pewno muszę dokupić i 62 też
Wszystko na bieżąco zapisuję i wiem czego ile jeszcze mniej więcej

Mnie też przekonała ta warstwa kokosowa, a lateks sam w sobie jest polecany. No i cena nie jest taka kosmiczna jak za niektóre materace z samego lateksu

Cytat:
dziewczynu wiecie jak stracic wage w dwoch prostych krokach ?
Krok pierwszy : kup wage za 50 zl.
Krok drugi : sprzedaj wage za 20 zl.

Uwielbiam bukowe poczucie humoru.

,, Dbam o linie. Linia powinna byc gruba i wyrazista " i tego sie ttzymajmy

---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ----------

Cytat:
Napisane przez Ifcia513 Pokaż wiadomość
Fionka ja mam wizytę w piątek 04.09 ��
Ja chciałam 4.09, a idę 3.09 - w szpitalu nie ma wybrzydzania
Stary 2015-08-30, 20:16   #4108
kalusia87
Zakorzenienie

Cytat:

To ja jeszcze poproszę, wizyta 7.09, i jeszcze że będzie Jakub
Stary 2015-08-30, 20:30   #4109
zaneta_b
Rozeznanie

Hej, witam się po weekendzie...

Moze jakoś do północy uda mi się was nadrobić z dwóch dni ;-) będę powoli odpisywać na co ważniejsze rzeczy

Weekend miałam do , w sumie to już w piątek wieczorem pokłóciłam się z mężem, do dzisiaj się do niego nie odzywam, tak mnie wkurza. No i dwa dni miałam takiego doła że nawet nie chciało mi się w ogóle neta włączyć ani tv ani nic. Nic nie robiłam. Totalnie. Jeszcze dzisiaj byłam z mamą na małych zakupach i myślałam że do domu nie wrócę tak mnie bożena bolała :-(

Dobra, ponarzekałam, idę nadrabiać
zaneta_b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-30, 20:41   #4110
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
O właśnie dzisiaj myślałam o porze z majonezem i jajkiem Chyba będę musiała się zaczaić na pory
Jajka z majonezem! Ooo matko, już wiem co jutro zjem.

Tylko cholera ostatnio jajecznice jadłam i mi siadła na żołądku. Nie wiem jajka, czy kiełbaska, ale średnio się czułam.

Cytat:
Napisane przez kalusia87 Pokaż wiadomość
To ja jeszcze poproszę, wizyta 7.09, i jeszcze że będzie Jakub
To jak już tak piszemy, to ja poproszę wizytę na 14.09 i imię: Przemek.

---------- Dopisano o 21:41 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ----------

Dziewczyny, czy któraś z Was rozważa opcję kupienia samej gondoli?

Poważnie się nad tym z TŻem zastanawiamy.
Głównie chodzi o kwestie wagi (noszenie wózka na II p.). Myślimy czy nie kupić prostej, lekkiej gondoli - niektóre bez bajerów, typu wpinacze, składacze i inne, potrafią ważyć nawet 9 kg oraz fotelika, a jak młody zacznie siadać to przerzucić się na lepszą i też lekką spacerówkę.
Nie po drodze mi kupować zestaw 3w1 gdzie i tak spacerówki nie będe później używać bo jak najszybciej będę chciała przesiąść się na coś lżejszego.

...i przyrzekam Ci, uśmiech każdego dnia, kawę o poranku i rowerowe wycieczki!
ijaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości