![]() |
#4081 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie grudniowe 2015 cz.5
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4082 |
Konto usunięte
|
Fionka niezłe
![]() Z ciekawości sprawdziłam na Aliexpres czy mają snuzę... I znalazłam za 379$ ![]() ![]() Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4083 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czyli widzę, że dzień bolących głów był ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Hej ![]() My dziś byliśmy na kawie u mamy. Później pojechaliśmy na drobne zakupy i ostatecznie kupiliśmy 21 szt.ubranek za ok.150 zł ![]() W Tesco udało się kupić body z krótkim rękawem (5cio pak) za 18,9 czyli niecałe 4 zł za sztukę ![]() ![]() ![]() ![]() Także jestem mega zadowolona ![]() Co do dbania o paznokcie. Kiedyś miałam fajną odżywkę z Maybelline, a teraz używam Sally Hansen, bo nie było tej Maybelline jak chciałam ![]()
![]() |
#4084 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny a mi ta odzywka 8w1 paznokcie zniszczyła,nie mogłam potem dojść do ładu.
Używam z wibo różne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4085 |
Zadomowienie
|
Kalusia 8w1 mi mega pomogla ale też słyszałam że niektórym szkodzi . Musze zobaczyć ten nailtek
Lobo a jemu co :/:/ :killer: ![]() Fionka hahahah ![]()
#4086 |
Wtajemniczenie
|
Ogólnie noo siara hahah
Ale pyszne obiady czytam mialyscie ! My KFC bo w drodze od 12 ![]() 0enedue - eve line ta mocna odżywka na 7 dni. Albo regenerum nie umiem powiedzieć które lepsze.. ? Limonką u mnie plamy an łóżku były już dziś... ale kupiłam koszulki te podwójne skończyło się spanie nago ![]() Agrita co będziecie remontować? U nas łazienka została najważniejsza. . Dolinka super z tą przeprowadzka ![]() Lobo lej go ![]() Fionka ja też nie mam bardzo humoru. Pociesza mnie tylko urlop za 1.5yyg :C Ogólnie masz rację najgorsze jest to e my same siebie nie rozumiemy o co nam chodzi :// Jedziemy do domu ![]() Podeślę wam mega widoki jak nie padne bo mialam kiepska noc...
#4087 |
Zakorzenienie
|
Mi eveline sluzyla dopóki jej używałam. Paznokcie miałam mocne i ladnie rosły, ale jak przestalam to byly w gorszym stanie niż przed
![]() |
#4088 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4089 |
Zakorzenienie
|
Rozrysowalam szafę i kurde zabrakło mi miejsca dla tz hahah
A sluchajcie czy odkurzać mógłby stać w tej samej "przegrodzie" co pościel i ręczniki? W sensie ze w tym samym pionie szafy. Na polkach nad nim
#4090 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Koniecznie! Czekamy na zdjęcia ![]() Zamówiłam materac. Ostatecznie kokos-lateks Hevea ![]()
![]() |
#4091 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:48 ---------- Poprzedni post napisano o 19:46 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#4092 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Chociaż ja wolałabym chować osobno ![]() ---------- Dopisano o 19:51 ---------- Poprzedni post napisano o 19:50 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4093 |
Zadomowienie
|
Aniqa nieźle szalejesz z ubraniami
![]() mnie się wydaje ze możesz ten odkurzacz tak trzymać ![]() Tz nad ranem jedzie w trasę .. a ja jestem cały dzień uziemniona bo nir wiem o której przyjadą z pralka ..ale mam już zamontowana szafkę w łazience to ja jutro ogarnę i rozrysuje do końca szafę ![]() Co do samopoczucia ja od piątku czuje się gorzej .. ciężej? Myślę że znów przez ta temperaturę .. a jeszcze jutro trzeba przetrwać
#4094 |
Zakorzenienie
|
Mi juz mój kryzys powoli przechodzi. Chyba hormony zrobily swoje i juz się uspokoiły
#4095 |
Zadomowienie
|
Agrita kupiłam zwykły. Przy córce po porodzie piersi zmieniły jeszcze rozmiar, więc uznałam ze tym razem moze być podobnie a nie lubię mieć niedopasowanego biustonosza
![]() Mnie jakoś dziś odeszła ochota na słodkie... Az dziwne... |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4096 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tez sie cieszę, żeby nie bylo. Czekam na moja kruszynkę, ale to co dzis i wczoraj działo sie w mojej głowie przeszlo mnie samą Za mmiesiąc będziemy mieli zrobioną sypialnię i szafę i zabiorę sie za kompletowanie wyprawki ---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:09 ---------- A właśnie. Jak w październiku popiore i zacznę prasowanie to chyba starczy nie? Czy powinnam jeszcze raz w listopadzie wyprać?
![]() |
#4097 |
Konto usunięte
|
Fionka hormony robią swoje. Ja normalnie jestem wredna, ale teraz też przechodzę samą siebie
![]() ![]() ![]() Byłam dzisiaj na basenie pół dnia, bo był ten maraton zumby. Podziwiam wszystkie osoby, które były w stanie od godz. 12 do 15 w pełnym słońcu dawać czadu ![]() ![]() Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4098 |
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie grudniowe cz.5
Cześć dziś
![]() ![]() ![]() Ręczniki chyba też zwykłe kupimy, a może coś ze swoich oddamy, bo mamy sporo... Mi w ogóle wróciła senność, dziś spałam do 14 ![]() A wczoraj pierwszy raz widziałam jak synek wypiął coś! Chyba pupę! Tak mnie coś ciągnęło w brzuchu, odsłaniam koc i tam kula taka ![]() ![]() ![]() Ja już ok. 10 kg przytyłam i czuję, że to nie koniec, ale zdecydowanie nie mam takiej motywacji jak wy, żeby nie jeść słodyczy, nawet sobie tego nie obiecuję, bo wiem, że nie dam rady... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4099 | ||||||
Zakorzenienie
|
Nie płacz - raz dwa zejdzie.
Koleżanka mi ostatnio mówiła, że 18kg wrzuciła. Mała tylko 2,5 kg ważyła, ale miała dużo wód. Ze szpitala wyszła o 10 kg lżejsza, a po pozostałych 8 nie było śladu po 4 miesiącach. W ogóle przypomniałaś mi, że się dzisiaj nie zwazyłam. Skleroza się pogłebia! ![]() My dzisiaj byliśmy u mojej Mamy i były ziemniaczki z koperkiem, mielone, buraczki i surówka porowa. ![]() ![]() Ja tam się póki co w lesie nie czuję - powoli wszystko kupuję, teraz na wrzesień też mam kilka rzeczy zaplanowanych. Wszystko w swoim czasie. ![]() ![]() Cytat:
A dzisiaj po śniadaniu leżeliśmy z TŻ chwilę i obserwowaliśmy kopniaki na brzuchu - coś pięknego. ![]() Cytat:
![]() My remontowaliśmy niedawno prawie całe mieszkanie. Prawie bo zrobiliśmy sobie kilka miesięcy przerwy i teraz robimy łazienkę. I dzisiaj tak siedliśmy z TŻ i on pyta: ej, a co my będziemy robić jak skończymy łazienkę? Ale nudno będzie! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Znam jednak osoby, którym zrobiła masakrę z płytką. ![]() To będzie razem prać i prasować. ![]() Cytat:
![]() Według prognozy, jeszcze jutro oraz wtorek, a później będzie lepiej. Nie sądziłam, że kiedykolwiek będę czekać na jesień jak na zbawienie. U nas dzisiaj maraton po marketach budowlanych - nie mamy jeszcze płytek na podłogę do łazienki, a TŻ będzie chciał układac pewnie koło środy. Na szczęście jest w czym wybierać, mamy kilka spisanych, więc pewnie jutro kupimy. ![]() Głowa mnie coś pobolewa, jakby deszcz w powietrzu wisiał. To pewnie przez tą duchotę. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4100 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4101 |
Zakorzenienie
|
poprawiałam I str i się okazało że za dużo emotikonek było i mi nic nie zapisało bo źle wcisnęłam
![]() Acapella - masz wizytę w środę? to zapiszę , która jeszcze wizytuje a nie jest wpisana? ![]() chciałam jeszcze dopisać te blogi od Kalusi(?) ale nie mogę znaleźć tych postów
#4102 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4103 |
Zakorzenienie
|
dziewczynu wiecie jak stracic wage w dwoch prostych krokach ?
Krok pierwszy : kup wage za 50 zl. Krok drugi : sprzedaj wage za 20 zl. Uwielbiam bukowe poczucie humoru. ,, Dbam o linie. Linia powinna byc gruba i wyrazista " i tego sie ttzymajmy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4104 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
#4106 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#4107 | ||||
Zakorzenienie
|
Bo w sumie jeszcze mi brakuje
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Z tych rozmiarów 56-62 jeszcze mi brakuje ![]() ![]() Na 56 na pewno muszę dokupić i 62 też ![]() Wszystko na bieżąco zapisuję i wiem czego ile jeszcze mniej więcej ![]() Mnie też przekonała ta warstwa kokosowa, a lateks sam w sobie jest polecany. No i cena nie jest taka kosmiczna jak za niektóre materace z samego lateksu ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ---------- Ja chciałam 4.09, a idę 3.09 - w szpitalu nie ma wybrzydzania ![]()
![]() |
#4108 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4109 |
Rozeznanie
|
Hej, witam się po weekendzie...
Moze jakoś do północy uda mi się was nadrobić z dwóch dni ;-) będę powoli odpisywać na co ważniejsze rzeczy Weekend miałam do ![]() Dobra, ponarzekałam, idę nadrabiać |
![]() ![]() |
![]() |
#4110 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tylko cholera ostatnio jajecznice jadłam i mi siadła na żołądku. Nie wiem jajka, czy kiełbaska, ale średnio się czułam. To jak już tak piszemy, to ja poproszę wizytę na 14.09 i imię: Przemek. ![]() ---------- Dopisano o 21:41 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ---------- Dziewczyny, czy któraś z Was rozważa opcję kupienia samej gondoli? Poważnie się nad tym z TŻem zastanawiamy. Głównie chodzi o kwestie wagi (noszenie wózka na II p.). Myślimy czy nie kupić prostej, lekkiej gondoli - niektóre bez bajerów, typu wpinacze, składacze i inne, potrafią ważyć nawet 9 kg oraz fotelika, a jak młody zacznie siadać to przerzucić się na lepszą i też lekką spacerówkę. Nie po drodze mi kupować zestaw 3w1 gdzie i tak spacerówki nie będe później używać bo jak najszybciej będę chciała przesiąść się na coś lżejszego.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:37.