![]() |
#4201 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie grudniowe cz.5
Jestem dziś jakaś zwiędła. Nigdy nie czekałam tak na chłodne dni, jak teraz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4202 |
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie grudniowe 2015 cz.5
Halwaya 3 mam kciuki za samochód
![]() ---------- Dopisano o 10:08 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ---------- Czubasek pochwal się zakupami ![]() Hahha Aniqa widzę ze mamy ten sam tok myślenia ![]()
#4203 |
Raczkowanie
|
Witam !
![]() Adka - super zdjęcia! ujęcia rozchlapanej wody niesamowite. Fionka ja wizytuje 3 września. Jutro mam test z glukozy, od której godz nic już nie jeść? W temacie wagi, u mnie też rośnie.....niestety. Wczoraj przytuliłam się i uwiesiłam na TŻ a on do mnie - Kochanie nie uwieszaj się na mnie kiedyś byłaś kruszynką, teraz jestes kruszyną....noooo ![]() Ja z ciuszkami mam już komplet - dużo dostałam, trochę dokupiłam w lumpku i w sklepie. Został mi tylko kombinezon - śpiworek. W temacie pozostałych rzeczy - kosmetycznych, kapielowych i dla mnie - znalazłam sprzedawcę z allegro, kóry ma sklep i te same ceny co na all - wiec podjadę osobiście., ale to pod koniec września/poczatek października.
#4204 |
Zadomowienie
|
Ja właśnie mam akcje paznokcie .. liczę ze przez ciążę szybko wrócą do formy ..
![]()
#4205 | |||
Rozeznanie
|
Hej, ja dzisiaj też kiepska noc :-( niestety ale głód wygrał i wstawałam o wpół do 2... Ale tylko danio zjadłam. Potem jeszcze wstałam chyba 2 razy na siku i w sumie od 5 nie śpię... Wstałam o 7, byłam już z mężem na zakupach, teraz leżę, może się zdrzemnę trochę?
Cytat:
Coś się stało??? Skąd ten smutek? Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() A mazda 6 ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4206 |
Zakorzenienie
|
Sprzedawca juz w poleconych sylwina555
Wstawie zdj pozniej bo teraz leze na hamaku poki chlodbo w miare ![]() Zamowilan wszystko 62 ale to wydaje mi sie takie duzeee, jak mlody bedzie mial na ostatnim usg wage do 3,5 kg to dokupie cos ba 56 chyba. |
![]() ![]() |
![]() |
#4207 |
Zadomowienie
|
Hejka
![]() Ponieważ dopiero wróciłam i spełzam z łóżka, to tylko tak na szybko, bo może macie jakiś cudowny patent na stopy... Straszliwie mnie bolą. Nie wiem już, czy to jakaś odciążowa opuchlizna, czy to ból od kontuzji, czy to od butów, które mnie strasz odgniotły i zmasakrowały. Mam teraz bąble, słoniową skórę, piecze mnie to, trochę spuchło i jest takie wszystko jakby gorące. Nigdy się stopami nie zajmowałam, nie wiem, co tu sobie z nimi zrobić :/ A właśnie - przeszłam w fazę "strasznie mi gorąco". I pocę się przy byle wysiłku :/ A stopy i ręce często mam nieznośnie gorące :/ Ma któraś tak? Bo ja się czuję jak z wmontowanym dodatkowym grzejnikiem, a z natury nie jestem nagrzana ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4208 | ||
Zakorzenienie
|
![]() Mazdy w ogóle są piękne ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
Ale po Twoim opisie to serio to musi być nieznośne ...
![]() |
#4209 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
A z tą glukoza to z tego co wiem to w miarę normalnie powinno się zjeść kolacje... Tylko chyba owoców się nie powinno na noc |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4210 |
Zadomowienie
|
Różnie piszą. 8-12 godzin. Ja zjadłam kolację o 19, a krew miałam pobieraną o 7:15
![]()
#4211 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pierwsze noce pewnie nie będą fajne, ale przyzwyczaisz się i jakoś minie, no i tu noca tez czasami kwitnie życie, więc jakoś to przetrwasz ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jak robicie owsianke? Bo ja kiedyś zrobiłam u jakoś mi nie wyszła chyba, może sprobowalabym jeszcze raz ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Zapomniałam się przywitać, witajcie ![]() Ja miałam straszną noc, bo o 3 znudziły mnie blyski i grzmoty, bo była burza, wstałam, powylaczalam komputery i tv, przy okazji sie wysikalam i dalej położyłam, ale oczywiście żadne, dopiero jak burza przejdzie, dobrze, ze dziś Tz że mną był, bo ran tak huknelo mocno, że na łóżku aż podskoczylam i budziłam go żeby mnie przytulil, nienawidzę burz, strasznie się ich boję ;/ potem jakos zasnelam i dopiero wstałam i jestem zła, bo albo muszę wstawać niewyspana, albo się wysypiac i chodzic z bólem głowy, już mi znowu glowa od rana dokucza ;/ Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka Edytowane przez syylwuska Czas edycji: 2015-08-31 o 09:22 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4212 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4213 | |||
Raczkowanie
|
Hej wszystkim
![]() ![]() kalusia87 dzięki za bloga, świetny ![]() ![]() Adka pytałaś o nasz remont. Mamy 2 opcje i jeszcze się nie zdecydowałam co wole zrobić - albo przenosimy kuchnię do salonu (mamy miejsce na aneks kuchenny) żeby w obecnej kuchni zrobić pokój dla synka, albo z części przedpokoju robimy garderobę, wtedy wywalamy dużą szafę z sypialni i tam dla maluszka robimy kącik ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ja na razie śpię bez, ale zaczyna być mi niewygodnie i chyba coś kupię... nie wiem może jakiś sportowy będzie dobry? dziewczyny, któraś w WAs śpi w staniku?? Edytowane przez agrita8 Czas edycji: 2015-08-31 o 09:34 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4214 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4215 |
Zadomowienie
|
Ja nawet w dzień chodzę bez stanika. Zakładam tylko jak mam do ludzi wyjść ;P
![]() |
#4216 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
A w staniku na razie nie wyobrażam sobie spać... Ale chyba trzeba będzie, co? Tym bardziej jak chce karmić... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4217 |
Zadomowienie
|
Sylwuska ja wsypuje owsianke do garnka wlewam mleko ( dzisiaj większość wody
![]() ![]() Mujer ze stopami nie pomogę ![]()
#4218 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A przypomniało mi się jeszcze odnośnie materaca, na allegro go zamawiasz? Cytat:
Cytat:
W ogóle czy do karmienia zamierzacie kupić jakieś drozsze? Z jakiej firmy? Możecie coś polecic? Jeszcze nie kupuje, ale na stanowiskach raczej się nie znam, bo zawsze kupowałam na targu, albo w pepco wlasnie, nie miałam nigdy drozszego, a skoro później ma to duże znaczenie na wygląd piersi, to chciałabym kupić coś lepszego ![]() Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4219 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam taki problem ze stopami od kilku dni, wczoraj to byla masakra bo jeszcze mi spuchly. Patentu nie mam :/ Tyle ze chodze bez butow prwie caly czas, wtedy mi lepiej troche. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4220 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4221 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Raz, że kosztować będą chrzciny (chociaż w głowie mi siedzi, żeby nie robić imprezy), a dwa, że nie wiem czy będę miała ochotę na imprezę z dzieckiem przy piersi, bo chciałabym jeszcze wtedy karmić ![]() Ja lubię burzę, ale jestem spokojniejsza jak mąż jest ze mną. Jak go nie ma to zawsze się martwię. Ja śpię bez. W dzień noszę, na wieczór już po kąpieli ściągam.
![]() |
#4222 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Walcowałam się do 4, z przerwą na jedną krótą drzemkę, który mnie tylko odświezyła i dalej było po spaniu. Pierdziele, nie ma spania w dzień, nawet drzemeczki małej, bo takie są później efekty! ![]() Póki co dobrze się czuję - poza tym, że mi gorąco i bleeee, ale ciekawe co będzie dalej. Spałam w sumie 4h, więc obstawiam zjazd mocy za kilka godzin. Dobrze, że mam dzisiaj trochę rzeczy do ogarnięcia, w tym dwa wyjścia, więc dzień zleci. Wiecie, że mój Mały Kosmita, cały ten czas buszował w brzuchu. Normalnie, aż zaczęłam z nim gadać z nudów w pewnym momencie - przynajmniej się samotna wtedy nie czułam. ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Jedyny u mnie sposób, to miska, chłodna woda i moczę - wtedy jest lepiej na jakiś czas. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4223 |
Raczkowanie
|
Sweet ja przed ciążą też najchętniej bez
![]() ale teraz jestem już prawie 2 rozmiary do przodu i nie czuję się z tym komfortowo.... dlatego tak wałkuję temat staników ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4224 | |||
Zadomowienie
|
witam się
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() i Ani_qa obiecała dziś zdjęcia ostatnich zakupów ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4225 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ale te do karmienia to pewnie będą takie miięciutkie, więc nie powinno byc źle. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4226 |
Zadomowienie
|
Hejka!
Na stopy to ja mam sposób moczyć w misce w wodzie z solą, taką zwykła kuchenną ![]() ![]() No właśnie co z tymi stanikami... Ja zawsze kupowałam w Esotiq, tam mi staniki pasowały i nie były masakrycznie drogie, niestety skończyły się dla mnie rozmiary ![]() Ja śpię bardzo dobrze ostatnio, odpukać :P I też mi się śni mały ciągle, że mi przez brzuch widać twarz jego albo rączkę czy coś ![]() ![]() Halwaya współczuję Ci tej pracy naprawdę, twarda jesteś. Praca w nocy, w dzień opieka nad dzieckiem, naprawdę szacun!! |
![]() ![]() |
![]() |
#4227 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
U nas tez wesele w nastepnym roku. W czerwcu, u sasiada. Niby nie rodzina ale bardzo sie lubimy i nie wyobrazam sobie nie isc. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4228 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Materac zamówiłam u producenta czyli na stronie Hevea, bez logowania. Na all możesz kupić jakieś 40 zł taniej jeśli jest darmowa przesyłka, ale stwierdziłam, że w razie jakiejkolwiek reklamacji później to łatwiej będzie to rozwiązać bezpośrednio u producenta. Zresztą zauważyłam, że niektóre firmy właśnie bardziej się przejmują reklamacjami jak się bezpośrednio u nich kupowało. Ale zakładam, że nie będzie takiej potrzeby ![]() Ja póki co o staniku do karmienia nie myślałam jeszcze ![]()
![]() |
#4229 |
Raczkowanie
|
Madziejka jak robisz gulasz drobiowy? z piersi czy z udek? przerzucam się na drób i szukam fajnych przepisów
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4230 |
Zadomowienie
|
Nasionka są w sumie bez smaku ale są podobno zdrowe
kiedyś kupiłam na wagę w auchanie ![]() A ja dodaje bo musze je wykończyć ![]() Co do właściwości dużo wapna żelaza. . Kwasów omega 3 z tego co pamiętam ![]() Tak dokładnie tylko tyle żeby ją przykrylo ![]() Aniqa ![]() ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:54.