|
|
#1591 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie grudniowe 2015 cz.6
Rudaska no ta co ze mną gadała też się rozłączyła, a po chwili oddzwoniła z pretensją czemu się w pół zdania rozłączam. To wtedy przestałam być miła i zaczęłam się drzeć do słuchawki, a ta jednocześnie ze mną. Wtedy ryknęłam, ze ma mi nie przerywać bo mam coś do powiedzenia i się zamknęła
Dopiero potem to ona się wściekła. Oj nie wróżę im dobrej przyszłości. ---------- Dopisano o 12:08 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#1592 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Wygląda na ciepły
Cytat:
![]() Nie dzwonił, ani nic i jeszcze się za mnie podpisał. Powiedział, że to się nie powtórzy i przeprosił... następnym razem podobna akcja... W końcu mailowo złożyłam skargę, napisałam numer przesyłki, dokładną datę i takie tam, żeby wiedzieli który to kurier... Od tamtej pory zaczął dzwonić i pytać czy jestem! Ale teraz Siódemka połączyła się z DPD i nie ma żadnych problemów. Cytat:
![]() Śliczny! ![]() Ja zamówiłam 140 g/m2 i jestem zadowolona Cytat:
Cytat:
Hej ![]() Ja po wizycie w przychodni Dostałam skierowanie na badania jak zwykle. Poza tym mam brać Żuravit. Serduszko ślicznie bije ![]() W czwartek jeszcze USG ![]() Właśnie przed chwilę odebrałam paczkę z ubrankami dla Inki
|
|
#1593 |
|
Zakorzenienie
|
Co do sliniaczka używałam od kiedy mała miala 5-6 tygodni. Ważne, by długo ich nie nosiła, bo mogą się zrobić potowki.
A co do swiat to norma, że we wrześniu przychodzą bożonarodzeniowe rzeczy.. a w wigilię juz dostawy na wielkanoc.. zazwyczaj w styczniu juz jest wielkanocna alejka ![]() ---------- Dopisano o 11:14 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ---------- Cukier po posiłku w normie.. ale zle skumałam instrukcje.. przed posiłkiem też mam mierzyć.. no nic. Pierwszy raz najtrudniejszy
|
#1594 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:17 ---------- Dżoana Krupa ochrzciła się w Jordanie. Na wzór Jezusa! |
|
|
|
|
#1595 |
|
Zakorzenienie
|
Bo w DPD chyba im płacą prowizję od dostarczonych przesyłek więc nie opłaca im się nie dostarczyć
|
|
#1596 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1597 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dokładnie, teraz już będziesz wiedziała co i jak ![]() Cytat:
![]() I tak Krupa nie przebije tego zdjęcia Rozenek, które kiedyś wrzuciłyście
|
|
#1598 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1599 |
|
Zadomowienie
|
W ostatni weekend września zapisałam się na sesję ciążową...
![]() ale to szybko minęło....
|
#1600 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chcę żeby brzuszek jeszcze urósł
|
|
#1601 | ||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też nie mam dużego, szwagierka to w,ogóle mówi, że,nie widac, a obce osoby jakos widza, nie wiem czy ona zazdrosna i po prostu chcę żebym była gruba i fee czy co? ;/ Ja tam się ciesze, może być mały do końca bo Lila jest w normie a to najwazniejsze i wcale nie muszę się roztyc, poza tym JeszcE uważam ze zdąży urosnąć ![]() Cytat:
Cytat:
Sylwoha pisz jaki termometr zamówilas ![]() Trzymam kciuki ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
U mnie ostatnio 2 razu trafił się taki cham z dpd, bo w sumie oni jakoś podzieleni są osiedlami. Dzwoni do mnie i mówi że ma paczkę, czy jest ktoś w domu, Ja ze tak, czekam, a on żeby może ktoś zszedł po nia? To mówię, ze jestem chora, to nic się nie odezwał tylko się rozlaczyl, w 2 minuty wszedł na 4 piętro, gdzie ja bym dwa razy dłużej to robila i taki chamski był jak wszedl, dziękuję do widzenia nic nie powiedział, jak podpisywali tym rysikiem to mało z ręki mi go nie wyrwal ;/ no kurczę ja rozumiem, że oni przez cały dzień mają dosyć chodzenia po schodach, ale taka praca, nie bez powodu wybieram przesyłkę kurierską, która kosztuje 15 zl wzwyz, żeby czekać cały dzień i schodzić po paczkę ;/ Ostatnio te trafił się on, a Mąż miał odesłania na reklamacje telefon i już kiedyś tak wysyłał, ze włożył w pudełko i zamówił je, a kopertę dawał kurier, no i przychodzi ten sam, Mąż w pracy, powiedział, że mam tylko mu to dac i podpisać, więc ok podaje mu pudełko a on,: co to jest? -Ja mówię, że telefon, mialam tak panu przekazac. -I co ja mam z tym zrobic? -No nie wiem, Mąż kazał mi tylko to Panu podać, nie wysłałam nigdy przez kuriera. -ja tego nie wezmę. Mysle sobie no kurde, to co ja mam zrobić i mówię: -to Pan poczeka, zadzwonię do Męża i z n Pan ustali (całe szczęście odebrał i mówię, że on nie chce tego wziac, dałam mu sluchawke i zaczęli się kłócić, normalnie parodia, Mąż dwa razy już tak wysyłał i kurier miał swoją kopertę, nigdy nie było problemu) Z wielkim oburzeniem rzucił, żebym poszła z nim na dół samochodu, jakimś cusem znalazł kopertę taką foliowana kurierska i dał mi do podpisania, żebym włożyła tel i przykleila kartę, on w tym czasie rozmawiał przez tel, oddaje mu, a on ze złe, ze miałam do środka ta kartkę włożyć, a ja zakupiłam już kopertę, masakra, w końcu zrobił dziurę, wsadził tą kartkę zakleil Ja naklejka kurierska ;/ Heh sorry ze się tak rozpisalam ![]() Co kupiłaś? pochwal się ![]() Ją dzisiaj spodenki i rajstopy kupiłam Lilci ![]() Lecę gotować zupę ![]() Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 12:53 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ---------- Hah to u mnie trafił się cwe.l z dpd właśnie ;p Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka |
||||||||||
|
|
|
#1602 |
|
Zakorzenienie
|
U nich nawet jak się nieczytelne podpiszesz to mają coś potrącane z premii. Dlatego ja naszemu galeriowemu podpisywałam się drukowanymi
|
|
#1603 |
|
Zakorzenienie
|
Geraterm czy cos takiego kupilam termometr
|
|
|
|
#1604 |
|
Zakorzenienie
|
Teraz są galenowe, ja ich nie lubię bo nie umiem ich strzepywać, wolałam rtęciowe
|
|
#1605 |
|
Zakorzenienie
|
Chciałam Wam wstawić zdjęcie brzuchatkowe do klubu, zrobiłam 15, a wszystkie tak beznadziejne, że masakra
|
|
|
|
#1606 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zaraz wrzucę zdjęcia ![]() I co się nie chwalisz? ![]() Cytat:
![]() Ja miałam owulacyjny Geratherm W sumie roztrzaskałam 3 a tanie nie były, więc już po straceniu trzeciego zrezygnowałam z kupna kolejnego ![]() Cytat:
rozbiłam 3 w sumie już
|
|
#1607 |
|
Zakorzenienie
|
W szpitalu byly fajne termometry - zbliżało się je do czoła i od razu był wynik. Ciekawe ile taki kosztuje
|
|
#1608 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1609 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:15 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ---------- Nooo...Jedno Jak ogarnę temat jak się przesyła z telefonu na komputer to wstawię
|
|
|
|
|
#1610 |
|
Zakorzenienie
|
One podobno nie są miarodajne...
|
#1611 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ---------- Też tak myślałam ale skoro je w szpitalu stosują to sama nie wiem
|
|
|
#1612 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zawsze możesz sama sobie na maila wysłać i odebrać na kompie ![]() ---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ---------- Dziewczyny takie butelki zamawiałyście? : http://allegro.pl/tommee-tippee-bute...598416709.html
|
|
#1613 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzięki
![]() Cytat:
![]() A bo w sumie nie ma czym się chwalić, to tylko 2 drobne rzeczy Cytat:
Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka |
||
|
|
|
#1614 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja wstawiłam zdjęcia do klubu ale nie wiem czy są widoczne ![]() ---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:24 ---------- Cytat:
|
|
#1615 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam rteciowy taki stary tzn jeszcze ja.sobie nim.temp mierzylam jako nastolatka. |
|
|
|
|
#1616 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak są dwie rzeczy to już się jest czym chwalić ![]() O dzięki, bo właśnie wolałam mieć pewność ![]() Cytat:
![]() Dzięki!
|
|
#1617 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ja to też myślałam o takim laserowym do czola, tylko drogie sa ;/ a że nie miarodajny, no tak, chociaż jak w szpitalach ich już używają, tylko moze oni jakies profesjonalne mają...![]()
|
||
|
|
|
#1618 | |
|
Zakorzenienie
|
Paczka z ubrankami z all :
![]() ![]() ![]() ![]() Na zdjęciu nie widać, ale pajacyk z króliczkiem jest w kolorze pudrowego różu- taki melanż ![]() ![]() ![]() ![]() A to niżej to chyba gratis, bo nie zamawiałam tego :P Ale i tak maleńkie, więc jedyna szansa, że zaraz po porodzie się w to wciśnie, bo później to na pewno nie ( o ile w ogóle). ![]() ---------- Dopisano o 13:53 ---------- Poprzedni post napisano o 13:51 ---------- Cytat:
![]() Moja mama mówiła, że to mierzenie w szpitalach do czoła takie takie mierzenie... A ona pracuje w szpitalu, więc wie. Są wprowadzone pewnie dlatego, że bardziej higieniczne... Takie śliczności i pokazać nie chciałaś!
|
|
#1619 |
|
Zakorzenienie
|
ANI_QA śliczne, takie delikatne
od kogo zamawialas i na jaki rozmiar? Drogie? Fajny taki gratisik, nawet jak mialabys nie nalozyc, to miło z ich strony ![]() Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#1620 |
|
Zakorzenienie
|
Śliczności
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:32.

Dopiero potem to ona się wściekła. 

normalbie wylizalam talerz

No a wiadomo, III trymestr będzie trudny, wiec nie wiem, jak ja przetrwam

? na suwak.

: