Mamusie grudniowe 2015 cz.6 - Strona 54 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-09-08, 12:08   #1591
ogolnie
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie grudniowe 2015 cz.6

Rudaska no ta co ze mną gadała też się rozłączyła, a po chwili oddzwoniła z pretensją czemu się w pół zdania rozłączam. To wtedy przestałam być miła i zaczęłam się drzeć do słuchawki, a ta jednocześnie ze mną. Wtedy ryknęłam, ze ma mi nie przerywać bo mam coś do powiedzenia i się zamknęła Dopiero potem to ona się wściekła.
Oj nie wróżę im dobrej przyszłości.

---------- Dopisano o 12:08 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ----------

Cytat:
Napisane przez czubasek20 Pokaż wiadomość
Naslij na nia myszy

O jejciu jak mi dobrze... nazarlam sie fasolki a mam taka pyszna z sosem z wlasnych pomidorow normalbie wylizalam talerz
Nasłałam Więcej niż na Popiela szło!
ogolnie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-08, 12:13   #1592
Ani_qa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Fionka_31 Pokaż wiadomość

To ten kombinezon. Mysle ze jest wystarczająco cieply?
Wygląda na ciepły

Cytat:
Napisane przez ogolnie Pokaż wiadomość
Wiecie co, mnie chyba dziś piorun trafi.
Czekałam na kuriera od rana, dzwonił przed 10, nie zdazyłam odebrac, wiec oddzwaniałam. Dzwoniłam 10 razy, nie odebrał. a przed chwila dostałam maila, ze paczka awizowana bo nikogo w domu nie było!!!!
kiedy ja kuźwa do 15 byłam w domu, potem w domu był ojciec, a o 17 juz wrócilam!!!! szlag mnie trafi.
jutro dzwonie do tej baby z allegro co zamawiałam paczke, powiedziec ze nie odbiore. wyobraźcie sobie ze musze odebrac awizo w POZNANIU gdzie musze dojechac 50 km. i to w samym centrum. oczywoscie jaki kurier? inpost!!!
co za skur.iały menel!!!!!!!!!1

całe szczescie ze niezapłacona.

sorry musiałam sie wyzyc....
Ja miałam problemy z Siódemką... kilka raz odwalili takie akcje... najpierw zadzwoniłam do kuriera go z*ebać, bo zostawił moją przesyłkę pod drzwiami
Nie dzwonił, ani nic i jeszcze się za mnie podpisał.
Powiedział, że to się nie powtórzy i przeprosił... następnym razem podobna akcja...
W końcu mailowo złożyłam skargę, napisałam numer przesyłki, dokładną datę i takie tam, żeby wiedzieli który to kurier... Od tamtej pory zaczął dzwonić i pytać czy jestem!
Ale teraz Siódemka połączyła się z DPD i nie ma żadnych problemów.

Jaki fajny kocyk! I rożek śliczny! Bardzo brała pod uwagę ten wzór w zygzak

Cytat:
Napisane przez sylwoha Pokaż wiadomość
Śliczny!

Cytat:
Napisane przez 0enedue Pokaż wiadomość
Dziewczyny jakie pieluchy tetrowe zamawiacie? Jaka gramature?
Ja zamówiłam 140 g/m2 i jestem zadowolona

Cytat:
Napisane przez mujer Pokaż wiadomość
Hejka
Ja tylko z dobrą radą
Jeśli którąś z Was bolą stopy, to zwróćcie uwagi, czy nie robi się Wam gwałtowny, ciążowy platus. Pieczenie i puchnięcie moze oznaczac platfusa (choć nie musi). Lepiej sobie przypilnowac, bo potem to niby zanika, ale niekoniecznie. I moze bardzo bolec oraz uziemić. A jak się zawczasu zwróci uwagę, poćwiczy, to mozna uniknąć badziewia.

Mówię po własnym doświadczeniu, bo bolaly mnie stopy, a mam sporego platfusa od dziecka i teraz mi sie zaczął gwałtownie pogłębiać. Na jedna nogę w tej chwili nie mogę w zasadzie stąpać, a druga się przeciąża dlatego, że odciążam pierwszą No a wiadomo, III trymestr będzie trudny, wiec nie wiem, jak ja przetrwam
Nie spodziewałam się takich atrakcji i olewałam stopy :/

Ogólnie miałam kilka fatalnych dni. Podejrzane skurcze, straszny ból plecow, a na koniec stopa. Co najlepsze przede mną duzo chodzenia, wiec muszę przekuśtykac do piątku i w międzyczasie wymyślić, co zrobić hm :/ Świetnie, żę prywatnie ortopedę itak mam za 3 tygodnie. A na dodatek pewnie niewiele mi pomoze :/

Więc dobrze radzę - skontrolujcie stópki
Współczuję :/ Nie chcę sobie nawet wyobrażać jak Ci ciężko z tymi stopami...

Cytat:
Napisane przez mujer Pokaż wiadomość
Któraś pisala, że się martwi, iż lekarz czegoś nie dopatrzył... Ja tez się martwię. Takze o tę szyjkę, bo raz te skurcze mnie faktycznie zestresowaly, az łyknęłam nospę (pierwszy lek jaki w ciąży łyknęłam w sumie). Przeszło, ale jednak cały czas się martwie.
No i nie chciałąbym musieć leżeć. To mnie przeraża. Juz problemy z chodzeniem mi bardzo doskwierają, ale przynajmniej tyle, że to tylko ja się nameczę i najwyżej poglebie kontuzje. Ostatecznie zawsze dokuśtykam, to tylko kwestia czasu
A może to skurcze Braxtona Hicksa były?

Hej
Ja po wizycie w przychodni Dostałam skierowanie na badania jak zwykle. Poza tym mam brać Żuravit. Serduszko ślicznie bije
W czwartek jeszcze USG

Właśnie przed chwilę odebrałam paczkę z ubrankami dla Inki
Stary 2015-09-08, 12:14   #1593
halwaya
Zakorzenienie

Co do sliniaczka używałam od kiedy mała miala 5-6 tygodni. Ważne, by długo ich nie nosiła, bo mogą się zrobić potowki.

A co do swiat to norma, że we wrześniu przychodzą bożonarodzeniowe rzeczy.. a w wigilię juz dostawy na wielkanoc.. zazwyczaj w styczniu juz jest wielkanocna alejka

---------- Dopisano o 11:14 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ----------

Cukier po posiłku w normie.. ale zle skumałam instrukcje.. przed posiłkiem też mam mierzyć.. no nic. Pierwszy raz najtrudniejszy

halwaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-08, 12:20   #1594
ogolnie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez halwaya Pokaż wiadomość
Co do sliniaczka używałam od kiedy mała miala 5-6 tygodni. Ważne, by długo ich nie nosiła, bo mogą się zrobić potowki.

A co do swiat to norma, że we wrześniu przychodzą bożonarodzeniowe rzeczy.. a w wigilię juz dostawy na wielkanoc.. zazwyczaj w styczniu juz jest wielkanocna alejka

---------- Dopisano o 11:14 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ----------

Cukier po posiłku w normie.. ale zle skumałam instrukcje.. przed posiłkiem też mam mierzyć.. no nic. Pierwszy raz najtrudniejszy
Wpadniesz w rytuał to będziesz pamiętać

---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:17 ----------

Dżoana Krupa ochrzciła się w Jordanie. Na wzór Jezusa!
Stary 2015-09-08, 12:24   #1595
kalusia87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ani_qa Pokaż wiadomość
Bo w DPD chyba im płacą prowizję od dostarczonych przesyłek więc nie opłaca im się nie dostarczyć
Stary 2015-09-08, 12:27   #1596
ogolnie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kalusia87 Pokaż wiadomość
Bo w DPD chyba im płacą prowizję od dostarczonych przesyłek więc nie opłaca im się nie dostarczyć
Też jestem zadowolona z DPD
Stary 2015-09-08, 12:41   #1597
_karmazynova_
Zadomowienie

Cytat:

Dzięki za info odnośnie śliniaczka

Dokładnie, teraz już będziesz wiedziała co i jak

Cytat:
Wpadniesz w rytuał to będziesz pamiętać

---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:17 ----------

Dżoana Krupa ochrzciła się w Jordanie. Na wzór Jezusa!
Widziałam to kiedyś... Zdziwiło mnie to, ale stwierdziłam, że to jej wybór.. Ważne, żeby nie robila tego pod publike tylko szczerze z racji swoich przekonań.

I tak Krupa nie przebije tego zdjęcia Rozenek, które kiedyś wrzuciłyście

Grudniowa mama 01.12.2015
Wrześniowa mama 18.09.2020

_karmazynova_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-08, 12:41   #1598
Ani_qa
Zakorzenienie

Cytat:
A możliwe. Nie wiedziałam tego
Stary 2015-09-08, 12:44   #1599
_karmazynova_
Zadomowienie

W ostatni weekend września zapisałam się na sesję ciążową... ale to szybko minęło....

Stary 2015-09-08, 12:47   #1600
Ani_qa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _karmazynova_ Pokaż wiadomość
W ostatni weekend września zapisałam się na sesję ciążową... ale to szybko minęło....
Ja właśnie też zastanawiam się nad ostatnim weekendem września, albo pierwszym weekendem października Chcę żeby brzuszek jeszcze urósł
Stary 2015-09-08, 12:53   #1601
syylwuska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Koritsi_a Pokaż wiadomość
Ogólnie z tym workiem to nie do konca mit pod koniec ciąży faktycznie miałam zalecone zeby sie wstrzymać żeby nie wywołać za wcześnie porodu skurcze + jakas tam substancja w spermie mogą wywołać poród koleżanka tak w 36tc w nocy miała sexy a rano wody odeszły

Co do brzuszka ja wiem ze w pierwszej ciąży to by się chciało żeby cały świat widział ale ja Ci powiem Ty sie ciesz ja już mam dość dźwigania swojego a on jeszcze urośnie...
Kurczę to dobrze wiedziec, jak dobrze ze jesteście, bez Was zylabym w blogiej nieświadomości, na prawdę dużo rzeczy dzięki Wam się dowiaduje ;*

Ja też nie mam dużego, szwagierka to w,ogóle mówi, że,nie widac, a obce osoby jakos widza, nie wiem czy ona zazdrosna i po prostu chcę żebym była gruba i fee czy co? ;/ Ja tam się ciesze, może być mały do końca bo Lila jest w normie a to najwazniejsze i wcale nie muszę się roztyc, poza tym JeszcE uważam ze zdąży urosnąć

Cytat:
Przykladem takich zaniedban jest Lilka z Bonifratow.
Poza tym komplikacjami dziecko moze miec autyzm.i inne choroby. To tylko takie gdybanie...
Mojego kuzyna leczyli zle na tarczycr chlopak przez leki opozniony w rozwoju.

Z tymi skierowaniami to jest roznie. Ja ostatnio rejestrowalam meza do dermatologa to skierowanie nie bylo potrzebne bo ma juz karte i raz do roku chodzi na wizyty.

Kobieta bez skierowania moze do psychiatry i gina. Facet tylko do psychiatry

Dopoki czop nie wypadnie. Ja tak slyszalam..
Boże jaki czop? O co chodzi?

Cytat:
Napisane przez kalwinka Pokaż wiadomość

Też myślę, żeby kupić elektroniczny na podczerwień ale kompletnie nie wiem jakiej firmy, opinie w internetach są bardzo różne i bardziej mi mieszają w głowie niż ułatwiają wybór :/ Możecie coś polecić ?

Nie mam pojęcia jakiej firmy, Sylwoha juz zamówiła, może się pochwalić jaki??

Sylwoha pisz jaki termometr zamówilas
Cytat:
Napisane przez wojniann Pokaż wiadomość
Wypiłam ten nektar bogów. Byle przetrwać bez wymiotów to będzie git.
Trzymam kciuki

Cytat:
Napisane przez agrita8 Pokaż wiadomość
Dzień dobry!
zaczęłam 26 tydzień

Mam tak samo. Na szczęście tż nie pozwala mi tak myśleć, bo bym się chyba zadręczyła.

Mam zwykły rtęciowy bo kiedyś słyszałam, że jest najdokładniejszy, ale ile w tym prawdy to nie wiem...
A na obiad mam dzisiaj leczo

Kciukasy za dobry wynik powodzenia

Dziewczyny mam pytanie jak nazywa się taki ciasny śpiworek do spania dla dziecka? taki jakby chyba siateczkowy ? na suwak.
Nie wiem jak lepiej wytłumaczyć co mam na myśli chciałam się skonsultować z mama czy takie cudo ma sens. A Wy jakie macie zdanie na jego temat? jeśli wiecie w ogóle o co mi chodzi....
A rteciowe są jeszcze w sprzedaży, bo coś kiedyś słyszałam, że mieli je wycofać?

Cytat:
Morning
Ja juz po śniadaniu i zobaczymy jaki wyjdzie cukier.. zjadłam brzoskwinie i platki na pelnotlustym mleku, więc chyba cukier mi skoczy.. ale spoko.. na razie chce testować na ile moge sobie pozwolić

Kupilam dla baby sliniaczki tommee tippee - takie z miękką gabeczka przy szyjce. Miałam je juz z córką. Fajna sprawa gdy dziecko uleje.. wszystko w sliniak wsiaka i nie trzeba przebierać

A wczoraj w pracy poczułam oddech swiąt na plecach.. juz jest swiateczna alejka ze słodyczami
O jaa coraz bliżej święta, coraz bliżej święta...

Cytat:
zaneta ja wybieram sie wlasnie do Lodzi na te 29 wrzesnia. Wyjde do ludzi troche

Aaa i wlasnie kolezanka mi napisala ze bedzie bobo. Staraja sie od lutego i dopiero sie udalo. Bedzie majowy dziec
Super, gratulacje dla koleżanki

Cytat:
Napisane przez rudaska Pokaż wiadomość
Witam się przy kawusi bezkofeinowej

Ja właśnie wyciągnęłam kartkę i robię listę rzeczy, które tzreba zrobić w domu al ezy to już od hohoho. mycie witryny, układanie płyt CD, porzadek w kosmetykach, takie tam pierdoły

Czubasek Andriuszka niech żyje bal!

Ja o tym nie myslę, mam nastawienie że jest wszytsko super. Ale martwię się, że coś się stanie przeze mnie. Ze sie przewrócę, upadnę, bedę miała stłuczkę i stracę dziecko. Wczoraj aż się przez to popłakałam

Ja nie wiem, ale w sumie mam problem z głowy. Tż przyjedzie pewnie tydzied przed terminem porodu, ale ostatniego tygodnia sobie nie odpuszczamy. W gumce absolutnie niJak urodzę wczesniej to tylko się będę cieszyć

Nie puszczaj!

Kalusia a zmieniło ci się miasto w adresie? Ja musiałam podawać w pracy, bo tu chodzi o miejsce urzędu skarbowego. I jak jesteś prywatnie ubezpieczona to też wyślij, bo mogą sie czepiać że nie dopełniłaś formalności.

Trzymam kciuki za dobry cukier. Śliniaczki już mi sie podobają, zaraz ich poszukam
Idę pstryknąć foto brzucha bo już dawno nie było
Jej to Twój Tz teraz przyjedzie dopiero przed porodem??? ;/
Cytat:
Napisane przez rudaska Pokaż wiadomość
Pisałyście o termometrach. Ja myślałam żeby używać takiego elektronicznego jakiego używałam do mierzenia temperatury przy ovu . Chyba powinien się nadać
Taki z taką gumową koncowka? Biało,niebieski? I jak takim zwykłym mierzy się temperaturę małemu dziecku? Bo pod pachą raczej się nie wsadzi, pamietam, jak,mój brat był maly, to mama w pupę wkladala i chyba 3 czy 4 kreski od wyniku trZeba było odjąć, a teraz jak to się robi?
Cytat:
Wiecie co, Inpost reklamacji mi nie przyjął, bo pani na infolinii stwierdziła, że mieszkam na zadupiu gdzie nie ma zasięgu. Oooo jak to usłuszałam to powiedziałam ze jakbym nie miała zasiegu to bym teraz z nią głupio nie pier.doliła...no pewnie, miasto gminne ale nie ma zasięgu. super ! z jej gadania wynikało ze wszystko mniejsze od Krakowa do zadupie
Reklamacja wiec na kuriera nie zostala przyjęta, zgłosiłam wiec elektronicznie. dzis ma kurier dojechac niby, ale jak nie dojedzie to wtedy przekazuje sprawe raz jeszcze.
no taka suka była z tej baby, ze myslałam ze mnie rozniesie cos
Nie odpuszczaj im! Ale su.ka! W takim razie niech na stronach zastrzegają, ze przesyłki ich kurierem to tylko do dużych miast!

Cytat:
Wygląda na cciepły
Ja miałam problemy z Siódemką... kilka raz odwalili takie akcje... najpierw zadzwoniłam do kuriera go z*ebać, bo zostawił moją przesyłkę pod drzwiami
Nie dzwonił, ani nic i jeszcze się za mnie podpisał.
Powiedział, że to się nie powtórzy i przeprosił... następnym razem podobna akcja...
W końcu mailowo złożyłam skargę, napisałam numer przesyłki, dokładną datę i takie tam, żeby wiedzieli który to kurier... Od tamtej pory zaczął dzwonić i pytać czy jestem!

Jaki fajny kocyk! I rożek śliczny! Bardzo brała pod uwagę ten wzór w zygzak

Śliczny!

Ja zamówiłam 140 g/m2 i jestem zadowolona

Współczuję :/ Nie chcę sobie nawet wyobrażać jak Ci ciężko z tymi stopami...

A może to skurcze Braxtona Hicksa były?

Hej
Ja po wizycie w przychodni Dostałam skierowanie na badania jak zwykle. Poza tym mam brać Żuravit. Serduszko ślicznie bije
W czwartek jeszcze USG

Właśnie przed chwilę odebrałam paczkę z ubrankami dla Inki
I dobrze zrobiłaś z tym kurierem!

U mnie ostatnio 2 razu trafił się taki cham z dpd, bo w sumie oni jakoś podzieleni są osiedlami. Dzwoni do mnie i mówi że ma paczkę, czy jest ktoś w domu, Ja ze tak, czekam, a on żeby może ktoś zszedł po nia? To mówię, ze jestem chora, to nic się nie odezwał tylko się rozlaczyl, w 2 minuty wszedł na 4 piętro, gdzie ja bym dwa razy dłużej to robila i taki chamski był jak wszedl, dziękuję do widzenia nic nie powiedział, jak podpisywali tym rysikiem to mało z ręki mi go nie wyrwal ;/ no kurczę ja rozumiem, że oni przez cały dzień mają dosyć chodzenia po schodach, ale taka praca, nie bez powodu wybieram przesyłkę kurierską, która kosztuje 15 zl wzwyz, żeby czekać cały dzień i schodzić po paczkę ;/
Ostatnio te trafił się on, a Mąż miał odesłania na reklamacje telefon i już kiedyś tak wysyłał, ze włożył w pudełko i zamówił je, a kopertę dawał kurier, no i przychodzi ten sam, Mąż w pracy, powiedział, że mam tylko mu to dac i podpisać, więc ok podaje mu pudełko a on,: co to jest?
-Ja mówię, że telefon, mialam tak panu przekazac.
-I co ja mam z tym zrobic?
-No nie wiem, Mąż kazał mi tylko to Panu podać, nie wysłałam nigdy przez kuriera.
-ja tego nie wezmę.
Mysle sobie no kurde, to co ja mam zrobić i mówię:
-to Pan poczeka, zadzwonię do Męża i z n Pan ustali (całe szczęście odebrał i mówię, że on nie chce tego wziac, dałam mu sluchawke i zaczęli się kłócić, normalnie parodia, Mąż dwa razy już tak wysyłał i kurier miał swoją kopertę, nigdy nie było problemu)
Z wielkim oburzeniem rzucił, żebym poszła z nim na dół samochodu, jakimś cusem znalazł kopertę taką foliowana kurierska i dał mi do podpisania, żebym włożyła tel i przykleila kartę, on w tym czasie rozmawiał przez tel, oddaje mu, a on ze złe, ze miałam do środka ta kartkę włożyć, a ja zakupiłam już kopertę, masakra, w końcu zrobił dziurę, wsadził tą kartkę zakleil Ja naklejka kurierska ;/
Heh sorry ze się tak rozpisalam

Co kupiłaś? pochwal się

Ją dzisiaj spodenki i rajstopy kupiłam Lilci

Lecę gotować zupę

Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka

---------- Dopisano o 12:53 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ----------

Cytat:
Też jestem zadowolona z DPD
Hah to u mnie trafił się cwe.l z dpd właśnie ;p

syylwuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-08, 12:54   #1602
kalusia87
Zakorzenienie

Cytat:
A możliwe. Nie wiedziałam tego
U nich nawet jak się nieczytelne podpiszesz to mają coś potrącane z premii. Dlatego ja naszemu galeriowemu podpisywałam się drukowanymi
Stary 2015-09-08, 12:57   #1603
sylwoha
Zakorzenienie

Geraterm czy cos takiego kupilam termometr
sylwoha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-08, 13:00   #1604
kalusia87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez syylwuska Pokaż wiadomość

A rteciowe są jeszcze w sprzedaży, bo coś kiedyś słyszałam, że mieli je wycofać?
Teraz są galenowe, ja ich nie lubię bo nie umiem ich strzepywać, wolałam rtęciowe
Stary 2015-09-08, 13:00   #1605
ogolnie
Zakorzenienie

Chciałam Wam wstawić zdjęcie brzuchatkowe do klubu, zrobiłam 15, a wszystkie tak beznadziejne, że masakra
Stary 2015-09-08, 13:10   #1606
Ani_qa
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie ostatnio 2 razu trafił się taki cham z dpd, bo w sumie oni jakoś podzieleni są osiedlami. Dzwoni do mnie i mówi że ma paczkę, czy jest ktoś w domu, Ja ze tak, czekam, a on żeby może ktoś zszedł po nia? To mówię, ze jestem chora, to nic się nie odezwał tylko się rozlaczyl, w 2 minuty wszedł na 4 piętro, gdzie ja bym dwa razy dłużej to robila i taki chamski był jak wszedl, dziękuję do widzenia nic nie powiedział, jak podpisywali tym rysikiem to mało z ręki mi go nie wyrwal ;/ no kurczę ja rozumiem, że oni przez cały dzień mają dosyć chodzenia po schodach, ale taka praca, nie bez powodu wybieram przesyłkę kurierską, która kosztuje 15 zl wzwyz, żeby czekać cały dzień i schodzić po paczkę ;/
Ostatnio te trafił się on, a Mąż miał odesłania na reklamacje telefon i już kiedyś tak wysyłał, ze włożył w pudełko i zamówił je, a kopertę dawał kurier, no i przychodzi ten sam, Mąż w pracy, powiedział, że mam tylko mu to dac i podpisać, więc ok podaje mu pudełko a on,: co to jest?
-Ja mówię, że telefon, mialam tak panu przekazac.
-I co ja mam z tym zrobic?
-No nie wiem, Mąż kazał mi tylko to Panu podać, nie wysłałam nigdy przez kuriera.
-ja tego nie wezmę.
Mysle sobie no kurde, to co ja mam zrobić i mówię:
-to Pan poczeka, zadzwonię do Męża i z n Pan ustali (całe szczęście odebrał i mówię, że on nie chce tego wziac, dałam mu sluchawke i zaczęli się kłócić, normalnie parodia, Mąż dwa razy już tak wysyłał i kurier miał swoją kopertę, nigdy nie było problemu)
Z wielkim oburzeniem rzucił, żebym poszła z nim na dół samochodu, jakimś cusem znalazł kopertę taką foliowana kurierska i dał mi do podpisania, żebym włożyła tel i przykleila kartę, on w tym czasie rozmawiał przez tel, oddaje mu, a on ze złe, ze miałam do środka ta kartkę włożyć, a ja zakupiłam już kopertę, masakra, w końcu zrobił dziurę, wsadził tą kartkę zakleil Ja naklejka kurierska ;/
Heh sorry ze się tak rozpisalam

Co kupiłaś? pochwal się

Ją dzisiaj spodenki i rajstopy kupiłam Lilci
To widzę, że każda z nas miała jakąś jazdę z kurierem

Zaraz wrzucę zdjęcia

I co się nie chwalisz?

Cytat:
U nich nawet jak się nieczytelne podpiszesz to mają coś potrącane z premii. Dlatego ja naszemu galeriowemu podpisywałam się drukowanymi
O, dobrze wiedzieć

Cytat:
Ja miałam owulacyjny Geratherm Tylko, że był delikatny.
W sumie roztrzaskałam 3 a tanie nie były, więc już po straceniu trzeciego zrezygnowałam z kupna kolejnego

Cytat:
Teraz są galenowe, ja ich nie lubię bo nie umiem ich strzepywać, wolałam rtęciowe
No, je się ciężko strzepuje rozbiłam 3 w sumie już
Stary 2015-09-08, 13:13   #1607
kalusia87
Zakorzenienie

W szpitalu byly fajne termometry - zbliżało się je do czoła i od razu był wynik. Ciekawe ile taki kosztuje
Stary 2015-09-08, 13:14   #1608
Ani_qa
Zakorzenienie

Cytat:
Chciałam Wam wstawić zdjęcie brzuchatkowe do klubu, zrobiłam 15, a wszystkie tak beznadziejne, że masakra
Któreś musi się nadawać
Stary 2015-09-08, 13:15   #1609
ogolnie
Zakorzenienie

Cytat:
To jak będzie jakiś wredny to można chamsko nieczytelnie się podpisać

---------- Dopisano o 13:15 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ----------

Cytat:
Któreś musi się nadawać
Nooo...Jedno Jak ogarnę temat jak się przesyła z telefonu na komputer to wstawię
Stary 2015-09-08, 13:16   #1610
Ani_qa
Zakorzenienie

Cytat:
W szpitalu byly fajne termometry - zbliżało się je do czoła i od razu był wynik. Ciekawe ile taki kosztuje
One podobno nie są miarodajne...
Stary 2015-09-08, 13:17   #1611
kalusia87
Zakorzenienie

Cytat:
To jak będzie jakiś wredny to można chamsko nieczytelnie się podpisać :
No właśnie on był taki upierdliwy, że wolałam mu się nie podpisywać 10 razy

---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ----------

Cytat:
One podobno nie są miarodajne...
Też tak myślałam ale skoro je w szpitalu stosują to sama nie wiem
Stary 2015-09-08, 13:20   #1612
Ani_qa
Zakorzenienie

Cytat:
Nooo...Jedno Jak ogarnę temat jak się przesyła z telefonu na komputer to wstawię
A nie masz kabla?
Zawsze możesz sama sobie na maila wysłać i odebrać na kompie

---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ----------

Dziewczyny takie butelki zamawiałyście? :
http://allegro.pl/tommee-tippee-bute...598416709.html
Stary 2015-09-08, 13:24   #1613
syylwuska
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki
Cytat:
To widzę, że każda z nas miała jakąś jazdę z kurierem

Zaraz wrzucę zdjęcia

I co się nie chwalisz?

O, dobrze wiedzieć

Ja miałam owulacyjny Geratherm Tylko, że był delikatny.
W sumie roztrzaskałam 3 a tanie nie były, więc już po straceniu trzeciego zrezygnowałam z kupna kolejnego

No, je się ciężko strzepuje rozbiłam 3 w sumie już
To jakie zamierzacie kupić Bobaskowi? I jak mu się mierzy tą temperaturę, tzn gdzie?

A bo w sumie nie ma czym się chwalić, to tylko 2 drobne rzeczy
Cytat:
A nie masz kabla?

---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ----------

Tak, tzn ja zamierzam takie właśnie kupić :ehem;

Stary 2015-09-08, 13:25   #1614
_karmazynova_
Zadomowienie

Cytat:
To jak będzie jakiś wredny to można chamsko nieczytelnie się podpisać

---------- Dopisano o 13:15 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ----------

O to fajnie ja wstawiłam zdjęcia do klubu ale nie wiem czy są widoczne

---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:24 ----------

Cytat:
A nie masz kabla?

Ja takie będę zamawiać

Stary 2015-09-08, 13:28   #1615
czubasek20
Zakorzenienie

Cytat:

Boże jaki czop ?

Czop sluzowy, wesoly czopek zapowiadajacy porod :p

Ja mam rteciowy taki stary tzn jeszcze ja.sobie nim.temp mierzylam jako nastolatka.

Nie ma stópki zbył małej, by nie mogła pozostawić śladu. Z
czubasek20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-08, 13:33   #1616
Ani_qa
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki

To jakie zamierzacie kupić Bobaskowi? I jak mu się mierzy tą temperaturę, tzn gdzie?

A bo w sumie nie ma czym się chwalić, to tylko 2 drobne rzeczy

Tak, tzn ja zamierzam takie właśnie kupić :ehem;
Ja jeszcze nie myślałam nad termometrem. Chyba się mamy też poradzę

Jak są dwie rzeczy to już się jest czym chwalić

O dzięki, bo właśnie wolałam mieć pewność

Cytat:
Napisane przez _karmazynova_ Pokaż wiadomość
O to fajnie ja wstawiłam zdjęcia do klubu ale nie wiem czy są widoczne

Ja takie będę zamawiać
Zaraz zerknę

Dzięki!
Stary 2015-09-08, 13:46   #1617
syylwuska
Zakorzenienie

Cytat:
Czop sluzowy, wesoly czopek zapowiadajacy porod

Ja mam rteciowy taki stary tzn jeszcze ja.sobie nim.temp mierzylam jako nastolatka.
Hahaha padlam, musi być wesoły ;D Ale to po odejściu wód plodowych on wypada? Bo serio nic o nim nie wiem

Cytat:
Ja jeszcze nie myślałam nad termometrem. Chyba się mamy też poradzę

Jak są dwie rzeczy to już się jest czym chwalić

O dzięki, bo właśnie wolałam mieć pewność

Zaraz zerknę

Dzięki!
Daj znać, co mama Ci podpowie ja to też myślałam o takim laserowym do czola, tylko drogie sa ;/ a że nie miarodajny, no tak, chociaż jak w szpitalach ich już używają, tylko moze oni jakies profesjonalne mają...

Stary 2015-09-08, 13:53   #1618
Ani_qa
Zakorzenienie

Paczka z ubrankami z all :

Na zdjęciu nie widać, ale pajacyk z króliczkiem jest w kolorze pudrowego różu- taki melanż

A to niżej to chyba gratis, bo nie zamawiałam tego :P Ale i tak maleńkie, więc jedyna szansa, że zaraz po porodzie się w to wciśnie, bo później to na pewno nie ( o ile w ogóle).

---------- Dopisano o 13:53 ---------- Poprzedni post napisano o 13:51 ----------

Cytat:
Daj znać, co mama Ci podpowie ja to też myślałam o takim laserowym do czola, tylko drogie sa ;/ a że nie miarodajny, no tak, chociaż jak w szpitalach ich już używają, tylko moze oni jakies profesjonalne mają...

Jak tylko ją o to zapytam, to Ci napiszę

Moja mama mówiła, że to mierzenie w szpitalach do czoła takie takie mierzenie...
A ona pracuje w szpitalu, więc wie.
Są wprowadzone pewnie dlatego, że bardziej higieniczne...

Takie śliczności i pokazać nie chciałaś!
Stary 2015-09-08, 13:53   #1619
syylwuska
Zakorzenienie

ANI_QA śliczne, takie delikatne od kogo zamawialas i na jaki rozmiar? Drogie?

Fajny taki gratisik, nawet jak mialabys nie nalozyc, to miło z ich strony

Stary 2015-09-08, 13:54   #1620
kalusia87
Zakorzenienie

Śliczności jaki sprzedawca?

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości