Mamusie grudniowe 2015 cz.6 - Strona 130 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-09-16, 14:00   #3871
Ani_qa
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie grudniowe 2015 cz.6

Cytat:
Napisane przez syylwuska Pokaż wiadomość
ANI_QA dowiedziałam się o tej odżywce do rzes podczas planowania ciąży, ale jej nie kupiłam, nie można jej używać w ciąży, słyszałaś o tym? D

U kogo zamówilas te reczniki?

Ejj nie możesz się tak obwiniać, rozumiem że jest Ci z tym zle, ale chyba nie tylko dla Ciebie, ale też dla Meza zdrowie Inki jest teraz najwazniejsze. Nie zostało już tego tak dużo, więc jakoś wytrzymacie
my niby zakazu nie mamy a i tak rzadko kiedy do tego dochodzi, w sumie sama nie wiem czemu, jakbyśmy nie mogli to pewnie po nocach by mi się snilo ;/

ANI_QA ale nie calujecie się namietnie, żeby sobie nie robić smaka czy z innego powodu?

ANI_QA Lila jeszcze na swojego czeka, miał być do 13, ale na razie ani widu ani slychu
A dlaczego nie można jej stosować w ciąży? Przecież nakładam tylko cieniutką linię wzdłuż rzęs

Ręcznik zamówiłam ten (dość drogi): http://allegro.pl/okrycie-z-kapturki...502972199.html
a drugi wybrałam sobie wtedy w ramach rabatu przy wózku.
Jeśli będę kupować jeszcze jeden to chyba zwykły bawełniany, ale zastanowię się nam tym.

Mąż mówi, że rozumie itd. więc może ja niepotrzebnie mam poczucie winy... no ale jak go nie mieć.
Mi się śni po nocach właśnie

A z tym całowaniem to nie wiem czy nie jest tak, że właśnie ja nie chcę robić mężowi smaka, a on może nie chce mi dawać do zrozumienia jak bardzo chce tego, żeby mnie nie urazić. Dziś poruszę z nim ten temat i mam nadzieję, że wszystko sobie wytłumaczymy.

Nasz miś też pewnie byłby później, ale kurier miał męża po drodze bo jest w pracy, więc tam pojechał, bo do mnie byłoby mu ciężko trafić.

---------- Dopisano o 14:00 ---------- Poprzedni post napisano o 13:51 ----------

Cytat:
Napisane przez kalusia87 Pokaż wiadomość
Castingiem sobie malowałam miesiąc temu na siostry wesele. Ja bym chętnie nie malowała włosów ale niestety mi siwieją chyba od 23 rż. Wstrętne geny
Ja właśnie też farbuję, bo mój naturalny kolor też paskudny. Nie dość, że nudny i bez życia, to jeszcze taki mysi
Stary 2015-09-16, 14:04   #3872
syylwuska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ani_qa Pokaż wiadomość
A dlaczego nie można jej stosować w ciąży? Przecież nakładam tylko cieniutką linię wzdłuż rzęs

Ręcznik zamówiła ten (dość drogi): http://allegro.pl/okrycie-z-kapturki...502972199.html
a drugi wybrałam sobie wtedy w ramach rabatu przy wózku.
Jeśli będę kupować jeszcze jeden to chyba zwykły bawełniany, ale zastanowię się nam tym.

Mąż mówi, że rozumie itd. więc może ja niepotrzebnie mam poczucie winy... no ale jak go nie mieć.
Mi się śni po nocach właśnie

A z tym całowaniem to nie wiem czy nie jest tak, że właśnie ja nie chcę robić mężowi smaka, a on może nie chce mi dawać do zrozumienia jak bardzo chce tego, żeby mnie nie urazić. Dziś poruszę z nim ten temat i mam nadzieję, że wszystko sobie wytłumaczymy.

Nasz miś też pewnie byłby później, ale kurier miał męża po drodze bo jest w pracy, więc tam pojechał, bo do mnie byłoby mu ciężko trafić.
Substancja czynna w tej odżywce to bimatoprost, jest to lek dla osób chorujących na jaskre i nie jest raczej wskazany do stosowania w ciazy, tutaj możesz sobie przeczytać

http://bazalekow.mp.pl/leki/doctor_subst.html?id=4526

Długo jej używasz? Widzisz jakieś efekty? Też zamierzlam jak kupić, Ale boję się ze może mieć jednak jakiś wpływ ;/

A recznik faktycznie sporo kosztuje ;/

Zawsze najlepszym rozwiązaniem jest rozmowa, więc myślę że będziesz się sama lepiej czuła jeśli porozmawiacie

Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka
syylwuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-16, 14:05   #3873
d1b06f3951e378bb3fdc33711a759ec9373c9f74_6556ad7364f3f
Konto usunięte

Patrzcie jakie cudo znalazłam na ciuchach dzisiaj oczywiście poszłam szukać spodni ciążowych :

Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka
d1b06f3951e378bb3fdc33711a759ec9373c9f74_6556ad7364f3f jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-16, 14:11   #3874
syylwuska
Zakorzenienie

Gryzelda super! Ja na ciuchach bardzo dużo fajnych kamizelek widziałam, ale wszystko jak na złość chłopięce, dla dziewczynki nie spotkałam:/

A spodnie znalazlas?

Stary 2015-09-16, 14:12   #3875
d1b06f3951e378bb3fdc33711a759ec9373c9f74_6556ad7364f3f
Konto usunięte

Cytat:
Gryzelda super! Ja na ciuchach bardzo dużo fajnych kamizelek widziałam, ale wszystko jak na złość chłopięce, dla dziewczynki nie spotkałam:/

A spodnie znalazlas?

Nie za to były śliczne dziewczyńskie śpiworki do spania

Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka
d1b06f3951e378bb3fdc33711a759ec9373c9f74_6556ad7364f3f jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-16, 14:15   #3876
Ani_qa
Zakorzenienie

Cytat:
Substancja czynna w tej odżywce to bimatoprost, jest to lek dla osób chorujących na jaskre i nie jest raczej wskazany do stosowania w ciazy, tutaj możesz sobie przeczytać

http://bazalekow.mp.pl/leki/doctor_subst.html?id=4526

Długo jej używasz? Widzisz jakieś efekty? Też zamierzlam jak kupić, Ale boję się ze może mieć jednak jakiś wpływ ;/

A recznik faktycznie sporo kosztuje ;/

Zawsze najlepszym rozwiązaniem jest rozmowa, więc myślę że będziesz się sama lepiej czuła jeśli porozmawiacie
Dzięki, muszę zgłębić temat. Chociaż nie wyobrażam sobie odstawienia jej

Zaczęłam jej używać w tamtym roku. Teraz zużyłam drugie opakowanie. Rzęsy naprawdę urosły i zgęstniały, ale efekt widoczny zaczął być po jakichś 3 miesiącach. Po pól roku naprawdę były śliczne. No i jak pomalowałam to w ogóle każdy się nadziwić nie mógł, że to moje Między tymi dwoma opakowaniami próbowałam zrobić przerwę i kupiłam odżywkę Eveline przez którą zaczęły mi wypadać rzęsy, więc wróciłam szybko do 4LL.

No, ręcznik drogi, ale wszystkie bambusowe mniej więcej tyle kosztowały Przy okazji u tej osoby zamówiłam proszek.

Z znalazłam w domu saszetkę proszku Jelp więc też wykorzystam. Dostałam taką paczuszkę w przychodni na początku ciąży. I tak próbki były. Podpaska poporodowa, wkładki laktacyjne, pampers Dada ten najmniejszy i coś tam jeszcze

---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ----------

[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;52786278]Patrzcie jakie cudo znalazłam na ciuchach dzisiaj oczywiście poszłam szukać spodni ciążowych :

Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka [/QUOTE]Jaki śliczny
Stary 2015-09-16, 14:16   #3877
SweetViolet
Zadomowienie

Okej. Ogłaszam, że u mnie dzisiaj dzień totalnie do D U P Y Jak już posprzątałam, to wzięłam się za odkurzanie. Oczywiście standard - zapociłam się jak nie wiem. No i wzięłam się za naleśniki. I co? Musiałam zasypać mąką pół kuchni, bo mi się za mocno przechyliło opakowanie. Jak chciałam zebrać z blatu, wszystko poleciało na podłogę (dobrze, że odkurzałam, nie?). zdjęłam z siebie przepocone ciuchy, chciałam założyć inne, ale nie mogłam nic znaleźć. Bo spódnicy nie założę, bo przecież uda mam tak poranione, że nie mogę chodzić z gołymi nogami. Założyłam stare dresy, ale bluzki mam wszystkie takie, że ledwo za pępek sięgają. A jak wczoraj łaziłam dwie godziny po bazarach i sklepach, to nie znalazłam ani jednej tuniki Idzie jesień, a ja nie mam nawet w czym po domu chodzić, nie mówiąc już o wyjściu do ludzi. Kurtek pełno wszędzie, ale krótkie. I małe. Albo kosztują koło dwóch stów, a tyle nie mam zamiaru wydać na kurtkę, którą będę nosiła jeden sezon, bo nie mam zamiaru w przyszłym roku nosić rozmiaru 48
Nie mówiąc już o tym, że podobno z chłopcem się ładnieje, a mojej twarzy pokazać bez szpachli to wstyd (wcześniej wystarczył sam puder), a szpachla po około 5 minutach spływa grubymi kroplami, bo przecież buraczeję i się pocę na twarzy jakbym trzy maratony przebiegła z obciążeniem.

I przepraszam, że smęcę, ale musiałam się wygadać, bo dzisiaj mam totalnie zyebany humor i najchętniej ... w sumie to nie wiem nawet co najchętniej. Tak mi już dzisiaj zryło mózg.

synek
Czekamy na Kruszynkę 24/40
SweetViolet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-16, 14:20   #3878
sylwoha
Zakorzenienie

Aniqa i stosujesz odzywke w ciazy?
Bo ja uzywalam tez ale nie powinno sie stosowac w ciazy. Tzn nie bylo badan ktore wskazywalyby ze mozna..
sylwoha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-16, 14:27   #3879
rudaska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SweetViolet Pokaż wiadomość
Okej. Ogłaszam, że u mnie dzisiaj dzień totalnie do D U P Y Jak już posprzątałam, to wzięłam się za odkurzanie. Oczywiście standard - zapociłam się jak nie wiem. No i wzięłam się za naleśniki. I co? Musiałam zasypać mąką pół kuchni, bo mi się za mocno przechyliło opakowanie. Jak chciałam zebrać z blatu, wszystko poleciało na podłogę (dobrze, że odkurzałam, nie?). zdjęłam z siebie przepocone ciuchy, chciałam założyć inne, ale nie mogłam nic znaleźć. Bo spódnicy nie założę, bo przecież uda mam tak poranione, że nie mogę chodzić z gołymi nogami. Założyłam stare dresy, ale bluzki mam wszystkie takie, że ledwo za pępek sięgają. A jak wczoraj łaziłam dwie godziny po bazarach i sklepach, to nie znalazłam ani jednej tuniki Idzie jesień, a ja nie mam nawet w czym po domu chodzić, nie mówiąc już o wyjściu do ludzi. Kurtek pełno wszędzie, ale krótkie. I małe. Albo kosztują koło dwóch stów, a tyle nie mam zamiaru wydać na kurtkę, którą będę nosiła jeden sezon, bo nie mam zamiaru w przyszłym roku nosić rozmiaru 48
Nie mówiąc już o tym, że podobno z chłopcem się ładnieje, a mojej twarzy pokazać bez szpachli to wstyd (wcześniej wystarczył sam puder), a szpachla po około 5 minutach spływa grubymi kroplami, bo przecież buraczeję i się pocę na twarzy jakbym trzy maratony przebiegła z obciążeniem.

I przepraszam, że smęcę, ale musiałam się wygadać, bo dzisiaj mam totalnie zyebany humor i najchętniej ... w sumie to nie wiem nawet co najchętniej. Tak mi już dzisiaj zryło mózg.
biedna jak to się mówi dzień konia - totalnie wszystko po ch... Zrób coś co sprawi ci mega przyjemność, może jakiś film, jedzonko, książka. jutro też jest dzień
Stary 2015-09-16, 14:31   #3880
syylwuska
Zakorzenienie

GRYZELDA kurcze widzisz, tak to jest jak się szuka całkiem czego innego, jak u mojej siostry 2 chłopców, to jak chodziłam po szmateksach nic ładnego dla chłopców nie widziałam, jak teraz szukam dla dziewczynki, to chłopięce takie ladne rzeczy wpadają mi same w ręce ;/

ANI_QA ja po prostu to napisałam, żebys wiedziala, nie zniechecam Cie do używania. Sama bardzo mam na nią ochotę i rozważam zakup...

Czyli,przez rok tylko 2 opakowania zużylas? To wydajna jest czyli praktycznie bez przerwy ja stosujesz tak? Co do efektu to wiem, że trzeba na niego poczekac.
Ja z reguły raczej zadowolona ze swoich rzęs byłam, ale w ciąży Mała chyba wszystko ze mnie wyciaga, bo są takie cieniutkie, przerzedzily się i są bardzo jasne, mało je widać ;/ ogólnie wyglądają złe, gorzej niż przed ciążą ;/ codziennie ją stosujesz?

Cena na pewno idzie z jakością, bo wszystko co bambusowe to jest droższe, ale za to bardzo miekkie, bardzo lubię skarpety bambusowe, albo,np pieluszki bambusowe też są dużo drozsze ;/

może skuszę się na taki, zobaczę jeszcze

Fajnie, zawsze można wypróbować takie gratisiki

SWEET narzekaj ile chcesz, jeśli ma Ci to pomoc ;* może po prostu dzisiaj już sobie odpuść i odpocznij? Obejrzyj coś śmiesznego, albo rób coś typowo dla siebie jakąś maseczka itp??

---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:28 ----------

Cytat:
Napisane przez sylwoha Pokaż wiadomość
Bo ja uzywalam tez ale nie powinno sie stosowac w ciazy. Tzn nie bylo badan ktore wskazywalyby ze mozna..
Też jej to właśnie napisałam.

A ty zadowolona bylas?? Napisz coś więcej o rzesach u kosmetyczki, bo chyba to mi tylko zostaje, a mam chęć sobie zrobić ile kosztuje, jak efekt, czy długo się utrzymuje? Te rzęsy się maluje czy nie?

Edytowane przez syylwuska
Czas edycji: 2015-09-16 o 14:28 Powód: (
Stary 2015-09-16, 14:32   #3881
ogolnie
Zakorzenienie

No cóż,w skupie dostałam 300 zł za netbooka,w sumie nienajgorzej ale liczyłam na 400, jednak pan był nieugięty.
ogolnie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-16, 14:34   #3882
SweetViolet
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez rudaska Pokaż wiadomość
biedna jak to się mówi dzień konia - totalnie wszystko po ch... Zrób coś co sprawi ci mega przyjemność, może jakiś film, jedzonko, książka. jutro też jest dzień
No właśnie cukierki stoją niedaleko i jak sobie pomyślę ile ich wsunęłam, to aż mnie wzdryga :P Zwłaszcza że mogłabym tylko na cukierkach jechać

synek
Stary 2015-09-16, 14:34   #3883
Ani_qa
Zakorzenienie

Cytat:

Ojej współczuję :/ Sama bym się pewnie załamała tym bardziej, że miewałam takie dni...
Ech chciałabym Cię jakoś pocieszyć, ale co mogę napisać...
Jutro będzie lepszy dzień Szkoda Twoich nerwów tylko... no i tego, że tyle sprzątałaś, a tu jak na złość ta mąka :/

Cytat:
Tak. Stosowałąm do tej pory, bo nie miałam pojęcia, że takie coś może mieć wpływ...

Kategoria C. Nie stosować w ciąży, jeżeli nie jest to zdecydowanie konieczne. W badaniach na zwierzętach wykazano, że bimatoprost przenika do mleka; nie wiadomo, czy przenika do pokarmu kobiecego. Nie zaleca się stosowania w okresie karmienia piersią.

Niby wspomniane jest głównie o wpływie na mleko matki...
Jakoś ciężko uwierzyć, że coś takiego może mieć wpływ...
Przeczytałam jeszcze teraz u Sroki, że faktycznie nie powinno się używać... W takim razie odstawię. Trudno, ja i moje rzęsy jakoś przeżyjemy.
Ech teraz będę miała znowu poczucie winy, że jestem tak głupia, że nie sprawdziłam takiej rzeczy
Stary 2015-09-16, 14:35   #3884
ogolnie
Zakorzenienie

Cytat:
No właśnie cukierki stoją niedaleko i jak sobie pomyślę ile ich wsunęłam, to aż mnie wzdryga :P Zwłaszcza że mogłabym tylko na cukierkach jechać
Lepiej już dziś nic nie rób
Ja idę do biedrony zaraz po coś słodkiego do kawy,nie wykluczam że kupię cukierki jakie jadłas ? ja bym zjadła jogusie
Stary 2015-09-16, 14:38   #3885
SweetViolet
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ogolnie Pokaż wiadomość
Ja idę do biedrony zaraz po coś słodkiego do kawy,nie wykluczam że kupię cukierki jakie jadłas ? ja bym zjadła jogusie
Jakieś kokosowe, trufle i rafaello Mam jeszcze jakieś tofi i karmelki z nadzieniem owocowym W szufladzie leży czekolada, ale jeszcze nie zaczynana. Na dodatek mam resztkę murzynka z weekendu i zjadłam budyń czekoladowy

Skąd u mnie takie parcie na słodkie?

synek
Stary 2015-09-16, 14:40   #3886
ogolnie
Zakorzenienie

Cytat:
Jakieś kokosowe, trufle i rafaello Mam jeszcze jakieś tofi i karmelki z nadzieniem owocowym W szufladzie leży czekolada, ale jeszcze nie zaczynana. Na dodatek mam resztkę murzynka z weekendu i zjadłam budyń czekoladowy

Skąd u mnie takie parcie na słodkie?
Z nudów
Stary 2015-09-16, 14:41   #3887
Fionka_31
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rudaska Pokaż wiadomość

to ma refleks chłopak...
Przyszły mi biustonosze do karmienia. No trochę się pospieszyłam z tym zakupem. Urocza bielizna to to nie jest. Wzięłam 75 pod biustem po-ra-żka. Są tak luźne że masakra, no nic trzeba to jakoś naprawić. Poza tym są bardzo przyjemne dla skóry, mięciutkie i wygodnie się. I oby mi sie biust za bardzo nie zmienił już
poka jakie i ile masz pod biustem?
jak już napisałaś to zaraz doczytam

mi włosy znowu coś siadły... ale wciąż używam alterry z granatem i bardzo mi odpowiada, wcześniej myłam czarnym mydłem ale jakoś się go w ciąży przestraszyłam

a co do rzęs, to mi bardzo się bujnęły po odżywce long4lashes - zarąbiście urosły (w skład nie wnikam)

Fionka_31 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-16, 14:43   #3888
SweetViolet
Zadomowienie

Cytat:
Z nudów
No właśnie chyba niekoniecznie, bo są dni, kiedy latam, robię różne rzeczy, a i tak czuję, że MUSZĘ wsunąć batonika albo kilka cukierków Bo jak leżę i mam pod ręką, to się nie dziwię, że jem

synek
Stary 2015-09-16, 14:56   #3889
syylwuska
Zakorzenienie

Cytat:
Ojej współczuję :/ Sama bym się pewnie załamała tym bardziej, że miewałam takie dni...
Ech chciałabym Cię jakoś pocieszyć, ale co mogę napisać...
Jutro będzie lepszy dzień Szkoda Twoich nerwów tylko... no i tego, że tyle sprzątałaś, a tu jak na złość ta mąka :/

Tak. Stosowałąm do tej pory, bo nie miałam pojęcia, że takie coś może mieć wpływ...

Kategoria C. Nie stosować w ciąży, jeżeli nie jest to zdecydowanie konieczne. W badaniach na zwierzętach wykazano, że bimatoprost przenika do mleka; nie wiadomo, czy przenika do pokarmu kobiecego. Nie zaleca się stosowania w okresie karmienia piersią.

Niby wspomniane jest głównie o wpływie na mleko matki...
Jakoś ciężko uwierzyć, że coś takiego może mieć wpływ...
Przeczytałam jeszcze teraz u Sroki, że faktycznie nie powinno się używać... W takim razie odstawię. Trudno, ja i moje rzęsy jakoś przeżyjemy.
Ech teraz będę miała znowu poczucie winy, że jestem tak głupia, że nie sprawdziłam takiej rzeczy
Spokojnie skoro do tej pory wszystko ok, to raczej nic się nie stało ze ja używałas, kurcze chciałam Cię tylko ostrzec, bo sama o niej myslalam, ale jakoś wytrzymam bez niej i nawet nie zaczynam z nią żadnej przygody.
Cytat:
A ja ogłaszam, ze wczorajsze ciasto mi wyszło i właśnie je wycinam

Stary 2015-09-16, 14:57   #3890
Ani_qa
Zakorzenienie

Cytat:
ANI_QA ja po prostu to napisałam, żebys wiedziala, nie zniechecam Cie do używania. Sama bardzo mam na nią ochotę i rozważam zakup...

Czyli,przez rok tylko 2 opakowania zużylas? To wydajna jest czyli praktycznie bez przerwy ja stosujesz tak? Co do efektu to wiem, że trzeba na niego poczekac.
Ja z reguły raczej zadowolona ze swoich rzęs byłam, ale w ciąży Mała chyba wszystko ze mnie wyciaga, bo są takie cieniutkie, przerzedzily się i są bardzo jasne, mało je widać ;/ ogólnie wyglądają złe, gorzej niż przed ciążą ;/ codziennie ją stosujesz?
Dobrze, że napisałaś, bo bym żyła w nieświadomości dalej

Tak. Odżywka spokojnie wystarcza na 6 miesięcy. Nawet czasem jak chciałam z niej wszystko wydusić do ciut dłużej miałam opakowanie.
Stosowałam ją codziennie, chociaż później już codziennie nie trzeba

Cytat:
No cóż,w skupie dostałam 300 zł za netbooka,w sumie nienajgorzej ale liczyłam na 400, jednak pan był nieugięty.
Dobre i to Chociaż szkoda, że pan się nie dał przekonać.

Cytat:
Napisane przez Fionka_31 Pokaż wiadomość
a co do rzęs, to mi bardzo się bujnęły po odżywce long4lashes - zarąbiście urosły (w skład nie wnikam)
Używałaś jej teraz w ciąży? Jeśli nie to jak rzęsy zachowały się po odstawieniu odżywki?
Stary 2015-09-16, 14:58   #3891
SweetViolet
Zadomowienie

Październikowe się rozpakowują
Coraz bliżej do nas ;D

synek
Stary 2015-09-16, 14:59   #3892
Ani_qa
Zakorzenienie

Cytat:
Spokojnie skoro do tej pory wszystko ok, to raczej nic się nie stało ze ja używałas, kurcze chciałam Cię tylko ostrzec, bo sama o niej myslalam, ale jakoś wytrzymam bez niej i nawet nie zaczynam z nią żadnej przygody.

A ja ogłaszam, ze wczorajsze ciasto mi wyszło i właśnie je wycinam
Dobrze, że teraz jestem bardziej świadoma, bo jak niedługo zacznie się produkcja mleka, to lepiej tego nie używać skoro ma taki wpływ.
Ja jakoś przeżyję. Są inne sposoby, żeby rzęsy wyglądały ładnie.

Super! Smacznego
Stary 2015-09-16, 15:02   #3893
Fionka_31
Zakorzenienie

Aniqa jakiej ty odżywki używałaś? bo nie mogę doczytać o czym piszecie

Stary 2015-09-16, 15:03   #3894
rudaska
Zakorzenienie

Fionka ja zamawiałam takie
http://allegro.pl/show_item.php?item=5332682656
kolor beżowy. patrzyłam na wymiary, bo ta rozmiarówka jest dla mnie jakaś dziwna. I jeden zwęziłam tak na próbę i jest ok
A teraz noszę 65E-F zależy jaki model. Przed ciążą 65D albo bardzo ciasne 70C
Stary 2015-09-16, 15:04   #3895
Fionka_31
Zakorzenienie

Cytat:
Październikowe się rozpakowują
Coraz bliżej do nas ;D
serio?

Stary 2015-09-16, 15:07   #3896
syylwuska
Zakorzenienie

Fionka my właśnie o tej long4lashes piszemy, wiesz że podczas ciąży i w czasie kp nie powinno się jej używać?

---------- Dopisano o 15:07 ---------- Poprzedni post napisano o 15:06 ----------

Cytat:
Dobrze, że napisałaś, bo bym żyła w nieświadomości dalej

Tak. Odżywka spokojnie wystarcza na 6 miesięcy. Nawet czasem jak chciałam z niej wszystko wydusić do ciut dłużej miałam opakowanie.
Stosowałam ją codziennie, chociaż później już codziennie nie trzeba

Dobre i to Chociaż szkoda, że pan się nie dał przekonać.

Używałaś jej teraz w ciąży? Jeśli nie to jak rzęsy zachowały się po odstawieniu odżywki?
W takim razie kupie ja po ciąży, jak nie bede już karmiła, skoro tak chwalicie

Stary 2015-09-16, 15:10   #3897
Fionka_31
Zakorzenienie

Cytat:

nie używałam w ciąży, odstawiłam wcześniej, zawsze daję odpocząć sobie od chemii
a rzęsy no cóż... wróciły do stanu "before" te co miały wypaść wypadły a nowe już nie rosły tak ślicznie

Stary 2015-09-16, 15:12   #3898
Ani_qa
Zakorzenienie

Cytat:
Aniqa jakiej ty odżywki używałaś? bo nie mogę doczytać o czym piszecie
4 Long Lashes

---------- Dopisano o 15:12 ---------- Poprzedni post napisano o 15:11 ----------

Cytat:
Warto spróbować

Cytat:
nie używałam w ciąży, odstawiłam wcześniej, zawsze daję odpocząć sobie od chemii
a rzęsy no cóż... wróciły do stanu "before" te co miały wypaść wypadły a nowe już nie rosły tak ślicznie
Tego się właśnie obawiałam
Stary 2015-09-16, 15:12   #3899
evciap0
Wtajemniczenie

Cytat:
Ech dziewczyny a ja mam kryzys... w sumie od dłuższego czasu czuję się z tym źle. Wiecie, że mamy zakaz seksu i ja się za to obwiniam. Niby mam świadomość, że nie mam na to wpływu, a z drugiej strony nie czuję się kobietą przez to.
No i mam wrażenie, że nasze relacje zmieniły się w takim sensie, że zachowujemy się jak stare dobre małżeństwo, a nie jak młodzi ludzie, którzy w sumie nie tak dawno zaczęli wspólne życie...
Niby mąż się nie skarży- mówi, że rozumie. Nawet często prawi mi komplementy. Ale ja czuję się do d.upy.
U mnie mimo braku zakazu też jest ciężko w tej kwestii. Nie ukrywam, że zdarza mi się płakać z tego powodu

Ja to mam czasami wrażenie, że teraz bardzo oddaliliśmy się od siebie

Cytat:
Napisane przez kaszuszka Pokaż wiadomość
Hej
Czy mogę do Was powrócić? Pisałam z Wami na początku ale tępo było dla mnie zabójcze i ciężko było mi to pogodzic z pracą i przeprowadzką. Na szcęście już po przeprowadzce i jestem już na zwolnieniu, więc mam więcej czasu dla siebie i oczywiście na wizaż
Przyjmiecie mnie z powrotem ???
Witamy ponownie

Cytat:
Mujer ja plukalam jala neti :p ale nic mi soe nie stalo i dlugo tego nie robilan
Ale jak sobie kropnelan olejku z granatu to myslalam ze mi wypali zatoki- tylko jak dobrze sie oddychalo

Ja po wizycie, wszystko oki- skurcze zadne doktor pochwalil w sumie za wage :p
I tak to- za 3 tyg podgladamy :p
Super, że wizyta udana

[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;52786278]Patrzcie jakie cudo znalazłam na ciuchach dzisiaj oczywiście poszłam szukać spodni ciążowych :

Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka [/QUOTE]

Ale świetna

Ja dzisiaj dla swojej Malutkiej upolowałam płaszczyk na wiosnę

Cytat:

Sweet u mnie też do dupy, od poniedziałku się zaczęło Czuję się źle psychicznie i fizycznie.

Z pozytywów odebrałam dzisiaj koszule do karmienia, są super, bawełna bardzo przyjemna, nie są workowate, długość akurat i bardzo fajny jest ten patent z dekoltem

40/40
evciap0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-16, 15:16   #3900
Fionka_31
Zakorzenienie

Cytat:
Fionka my właśnie o tej long4lashes piszemy, wiesz że podczas ciąży i w czasie kp nie powinno się jej używać?

no właśnie, czytam teraz ale nie wiedziałam o której piszecie
a ostatnio patrzyłam na nią w rossmanie, ale jakoś tak doszłam do wniosku, że poczekam no i miałam rację

---------- Dopisano o 15:16 ---------- Poprzedni post napisano o 15:13 ----------

evcia jakie koszule zamawiałaś?

bo ja sobie zamówiłam najtańsze na all, za 16 zł chyba, ale niby 100% bawełna. czekam aż przyjdą i zdam relację

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości