|
|
#601 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Mamusie styczniowe 2016, cz. IV
Super że z maleństwem dobrze, co do nerek trzymam kciuki żeby przeszło i obyło się bez antybiotyków
|
#602 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Grzejnik jest w zagłębieniu w sumie, ale to okno trochę mnie martwi.. No nie wiem własbie. tz nie widzi problemu Haha wrzucę na wątek o pokojach to może rzuca jakimś pomysłem ![]() ---------- Dopisano o 16:31 ---------- Poprzedni post napisano o 16:30 ---------- Zuken dobrze ze z dzidziusiem wszystko dobrze i trzymam kciuki za dobre wyniki
|
|
|
|
|
#603 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Może lepiej zostać razem i próbować rozmawiać, przetrzymać... A może lepiej się rozstać, odpocząć od siebie, zdystansować i zatęsknić do siebie... Może wtedy łatwiej będzie zacząć od nowa. Drogę musicie wybrać wy. Wspólnie. Trzymam kciuki Cytat:
|
|||
|
|
|
#604 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No nie, aż się rozbeczałam.. znów. - Ja już nie wiem czego chce żałuje, żałuje wszystkiego. Idę, nie będę wam tu marudzić. Jak mi przejdzie to się odezwę.
|
|
#605 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rozmowa jest najważniejsza, ale wy już to nie raz robiliście i z marnym rezultatem, możne spróbujcie jak dawniej, zdobywać się na nowo, wiem że to tak łatwo powiedzieć i pewnie nie będzie to już to samo co kiedyś bo tak się nie da. Koleje trudne decyzję przed wami, dasz sobie radę musisz być silna i jeżeli zdecydujecie się zostać razem, spróbujcie od nowa się poznawać, bo takie życie w zawieszeniu pewnie będzie ciężkie. Trzymam kciuki żeby decyzja, którą podejmiecie była dla was jak najlepsza. Najważniejsze, że mały zdrowo rośnie, oby te leki które teraz dostałaś pomogły i obeszło się bez antybiotyku. |
|
|
|
|
#606 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Już nie mam siły na ten związek.
|
|
#607 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:07 ---------- Poprzedni post napisano o 17:01 ---------- Uaoo, a może list napisz taki od serca, taki w którym opiszesz jak fajnie było między wami wcześniej, że jest Ci ciężko teraz, że czujesz się ni doceniania, napisz czego Ci brakuje i że go potrzebujesz, że chciałabyś z nim być ale powoli Ci sił brakuje i chciałabyś aby i on to zauważył i zaczął się starać o was związek nie tylko pracami domowymi, ale przede wszystkim rozmową i przebywaniem ze sobą. Może jakieś zajęcia razem, nie wiem nawet głupie gry planszowe, coś dla śmiech coś co wam sprawi wszystkim przyjemność. Edytowane przez kinga1701 Czas edycji: 2015-09-22 o 17:10 |
|
|
|
|
#608 |
|
Rozeznanie
|
za chwile leci 'moje 600g szczescia' ale ja nie oglądam, coś czuje że nie dam rady
|
|
|
|
#609 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#610 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
uaoo czyli już wszystko u was było. To rzeczywiście teraz już bardzo trudno, skoro już tyle prób było i nadal stoi w miejscu. Żebyś teraz wyjechała sama i przemyślała sobie wszystko gdzieś na uboczu na spokojnie pewnie nie wchodzi w grę, bo kto Ci z mała zostanie. ---------- Dopisano o 17:30 ---------- Poprzedni post napisano o 17:28 ---------- Patrze na listę i już nas tylko 7 zostało niepewną płcią dzidziusia. I chłopcu znowu górą. Ja już się jutra nie mogę doczekać, dobrze że rano idę, tylko pewnie najpierw glukoza, a później usg chociaż może w trakcie siedzenia mi zrobi ciekawe. |
|
|
|
|
#611 |
|
Zakorzenienie
|
Teraz tak zauwazylam, ze w sumie pierwszy tydzien roku wchodzimy z samymi chlopcami. Pozniej tydzien same dziewczynki, a pozniej juz sie miesza
Motocyklistka ![]() Suzuki GSX 600F "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
|
|
#612 |
|
Zakorzenienie
|
Czytam i czytam o tych kosmetykach, składach i mi się w głowie kiełbi za dużo. I tak sobie tylko myślę, tak wiele matek ani przez chwilę się nie zastanowi, czy to ma jakieś glikole, parabeny czy inne tylko ładuje na dziecia i pewnie jej się z tym spokojniej żyje
|
|
|
|
#613 |
|
Zakorzenienie
|
Kinga, w trakcie siedzenie raczej Ci nie zrobi, a przynajmniej nie powinien
Czytałam, że przy glukozie i tym oczekiwaniu nie powinno się nawet chodzić, tylko siedzieć, żeby nie wyszły zaburzone wyniki. Ua00, ja mam wrażenie, ze Tobie jest tak ogólnie źle: ze sobą, z nim, z tym związkiem. Także może faktycznie zacznij od siebie, tym bardziej, że pisałaś o depresji, a w ciąży to nie przelewki, bo dochodzą hormony + po ciąży łatwiej nie będzie, a depresja poporodowa to nic fajnego. |
|
|
|
#614 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny ile przed wizyta u gina moge zrobic glukoze? Jutro bede w okolicach labolatorium i mysle ze moglabym sobie od razu zrobic. Tylko wizyte mam dopiero 12.10
|
#615 |
|
Zakorzenienie
|
A co do farby, to nie wiem, czy biedny ktoś kto ją kupi, bo ona ma chyba jakiś termin wazności (?) a w każdym razie przez nas nie była otwierana, żeby jej się coś stało
|
|
|
|
#616 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Glukoze sie robi miedzy 24 a 28 tc. Jesli jestes w tym czasie, to nie ma znaczenia kiedy zrobisz.
Motocyklistka ![]() Suzuki GSX 600F "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
|
|
|
#617 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, mnie nawet w labie kobitka powiedziała, że mam siedzieć
magdusia to chyba nie ma znaczenia, ważne by w odpowiednich tygodniach w miare ją zrobić
|
|
|
|
#618 |
|
Wtajemniczenie
|
Aaa no tak
madra mamuska :-P
|
#619 |
|
Zakorzenienie
|
Moje dziecie się chyba przeciąga
Mam wrażenie, że mi zaraz z którejś strony wyjdzie
|
|
|
|
#620 |
|
Wtajemniczenie
|
Tez sie zastanawiam nad tymi wszystkimi plynami do kapieli mazidlami itd... Ale jadnak jakas decyzje wypadaloby podjac. Poczytac dokladnie blog Sroki i cos kupic
|
#621 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Mam zamiar do kąpieli używać myjadla z Babydream. Jeśli będzie sucha skóra to po kąpieli olej z migdałów. A tak to nawilżający krem jak trzeba będzie w ciągu dnia, np. Po spacerze w zimnym bo Olka miała policzki takie suche mimo smarowania przed wyjściem. Na wyjścia krem na zimno też z Babydream. Na odparzenia też z Babydream ale to tylko wtedy gdy naprawdę coś odparzy. I myślę że wystarczy Sroka o tym pisała ![]() ---------- Dopisano o 18:04 ---------- Poprzedni post napisano o 18:02 ---------- Magdusiaaa.. U mnie zebrałam ogólnie informacje o kosmetykach od sroki plus porównanie u siebie w tabeli mam co plus a co minus
|
||
|
|
|
#622 |
|
Wtajemniczenie
|
Magda no wlasnie przemknela mi u Ciebie ta tabelka. Musze co nie co podejrzec
|
#623 |
|
Zakorzenienie
|
Magda, ja identyczny zestaw chcę, tylko olej nie wiem czy nie kokosowy (chociaż TŻ narzeka, że olejem będzie dziecko śmierdzieć, więc nie wiem czy jednak nie migdał
).
|
|
|
|
#624 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czyli mówicie, że przy glukozie trzeba siedzieć i się nie ruszać, oj dobrze że u nas to tylko godzina. Edytowane przez kinga1701 Czas edycji: 2015-09-22 o 18:10 |
|
|
|
|
#625 |
|
Zakorzenienie
|
magda właśnie patrzyłam do Ciebie też
Ja planuję zastosować się do postu o minimum sroki, ale mimo wszystko do przejrzenia tego trochę jest
|
|
|
|
#626 |
|
Zakorzenienie
|
Kinga, do masażu też olej: kokos albo mgidaly
|
|
|
|
#627 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do szukania kosmetyków można podzielić każdy kosmetyk na dany dzień i robić podsumowanie codziennie
|
|
|
|
|
#628 |
|
Wtajemniczenie
|
Boziu jak tak Was czytam dziewczyny to czasamj mam wrazenie ze ja kompletnie nic nie wiem:-/
|
#629 |
|
Zakorzenienie
|
Tutaj nie ma kosmetykow bez tego a dzieci i matki zyja :-D jedynie welede w sklepie specjalistycznym znalazlam i ma ok sklad,a reszta jest napakowana zbednymi skladnikami
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
|
|
|
#630 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:13.

tz nie widzi problemu Haha