Scent Bar LVII - Strona 136 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-10-06, 23:46   #4051
rachell111
Zakorzenienie

Dot.: Scent Bar LVII

Cytat:
Napisane przez justynaneyman Pokaż wiadomość
No więc tak : słucham uważnie, tylko czy biały jest bardziej wywrotowy? A taki pudrowy np z czerwonymi uszami? Albo żołtymi?

Co do ciuchów - tak, mam i tę spódnicę ołówkową w pepitkę i czerwoną bluzkę. Legginsy już się znosiły, a czarny fartuch miałam na spotkaniu. W zasadzie już nie oddaję - chyba, że w czym się czuję "sieroco" (dzięki Bogu zaczęłam mieć na to czuja, przynajmniej w większości wypadków)
No i mam zestawy typu koszula + dżinsy, ale te potrki (już kupione jako używane) też powoli się szmacą

O tych cygaretkach w romby zapomniałam oby jeszcze były gdzieś...
Żakiet w żółto - czarne ciapy oddałam, bo do niego wciąż myślałam tylko o czerni... więc bardziej chyba bym w bazę poszła
Z ciekawych rzeczy - widziałam gładkie spdnice, wysokie w pasie, lekko rozkloszowane - lekko - w kolorze żółty neonowy ale nie żarówa i czerwono i beżowo - nad nimi się też zastanawiam

A na foty bym nie wpadła, może dlatego, że nie mam aparatu w telefonie - ale też uper pomys

Brodka - super, tylko że ona jest o 50 lat młodsza ode mnie i co jej pasuje, na mnie może wydać się śmieszne - ty, niemniej jako inspiracja może być strzałem w sam sedes - dziękuję, trochę się ożywiłam, szczególnie, że namalowałam nogę i włosy
W fartuchu - tak jak Ci powiedziałam na dzień dobry - wyglądasz meeega elegancko, ala biznes woman (którą w sumie jesteś, ale wiesz o co cho ) On jest dobry żeby załatwić bardzo ważne sprawy, ale nie żeby pokazać, kim jesteś. Masz bardzo młodą aparycję, a on dodaje powagi od szyi w dół, no gryzie się z Twoją naturą. Mogę się mylić. To tylko moje obserwacje. Nie oddawaj go jednak. Załatwi Ci niejedną rzecz. To ciuch, w którym ktoś się chowa, jest pokorny wobec odbiorcy - czyli petent. Na takie spotkania go noś. Lub gdzie nie należy się wyłaniać, wyrażać swej osobowości strojem. Dlatego byłam w szoku, że Cię w czymś takim spotkałam na dziewczyńskim spotkaniu, poważnie rozglądałąm się za kolorową Ju.

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2015-10-06 o 23:57
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-06, 23:48   #4052
justynaneyman
Zakorzenienie

Rejcz - dziękuję Ci za Brodkę! Im dłużej oglądam, tym bardziej mi się podoba - wspaniałe rzeczy tam są i lączenia i w ogóle, rewelacja.
Nie wiedziałam, że aż tak mi się to spodoba

to np bez skarpet

brodka2.jpeg

BRULION MALARSKI. Justyna Neyman.
http://justynaneyman.blogspot.com/

justynaneyman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-06, 23:49   #4053
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Wyobraziłam sobie siebie w czymś takim i leżę ze śmiechu
Szczególnie do krzywych nóg

Załącznik 6066553
Nie mówię, że wszystkie Brodki są do rzeczy.

Tu nawet ona nie wygląda dobrze Trąci Pocahontas.
Stary 2015-10-06, 23:50   #4054
justynaneyman
Zakorzenienie

albo to

brodka3.jpeg

Stary 2015-10-06, 23:52   #4055
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Rejcz - dziękuję Ci za Brodkę! Im dłużej oglądam, tym bardziej mi się podoba - wspaniałe rzeczy tam są i lączenia i w ogóle, rewelacja.

to np bez skarpet

Załącznik 6066554
Wiedziałam

Ja cię widzę w takich "farbkowych" kolorach. Jak one się nazywają, te kolory co kiedyś były w farbkach na plastykę w podstawówce - takie nasycone ale nie jaskrawe? Nie za bardzo występują w naturze. Mocno sztuczne. Barwnikowe?

---------- Dopisano o 23:52 ---------- Poprzedni post napisano o 23:51 ----------

Cytat:

to np bez skarpet

Załącznik 6066554
Cytat:
Tak Cię widzę! o tych kolorach mówiłam cały czas i o zestawie góra dół. Plus geometryczna biżu. Bomba! Teraz tylko gdzie to znaleźć

Jeszcze taka sztuczna zieleń, znów z plastyki i do tego makowe dodatki ach i och. Ale widzisz, to nie są wzory. Ja nie umiem wzorów. Ja tylko jednolitość, w tym jestem niezła, to siedziałam cicho bo chciałaś wzory. Skomponować gładkie zestawy żadna sztuka, wzory są wyzwaniem, i się nawet nie piszę na nie.

Te cygarety w romby też nie wiem czy trafione. Ot zwróciły moją uwagę ale czy na człowieku będą się dobrze naszać? Nie mam pewności.

Czas edycji: 2015-10-06 o 23:56
Stary 2015-10-06, 23:53   #4056
justynaneyman
Zakorzenienie

albo to (Rejcz, ale masz czuja! Super, znowu zaczynam myśleć, jak trzeba, kombinować)

brodka4.jpg

Stary 2015-10-07, 00:10   #4057
justynaneyman
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Betty83 Pokaż wiadomość

mam nadzieję, że widzimy się 16.
no tak!

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
Nie wiem jaka dokładnie jest Twoja wizja ale ja to widzę jako np. sukienkę o prostym kroju i szalonym wzorze - ale bez pstrokacizny. Coś jak wspomniane McQueeny: http://www.polyvore.com/cgi/img-thin...l&tid=37703403
http://ak2.polyvoreimg.com/cgi/img-s...QVw/size/y.jpg
no niekoniecznie akurat takie. Albo połyskliwy materiał - w kierunku stalowego połysku. Pewnie byłby kiczowaty.
Futurystyczna biżuteria z metalu, zwłaszcza fikuśny wire-wrapping: http://arsneo.pl/przedmioty/3546062,...kwamaryn-.html
Do tego geometryczne torby (że niby kosmicznie), kolorowe szpilki - ale nie wszystko naraz.
Jakoś nie widzę w tym falbanek, koronek, raczej właśnie minimalistyczne kroje i szaleństwo dodatków, wzorów żeby nie przedobrzyć. No i sztuczne materiały jako akcent jak najbardziej.
Aaale to tylko moja wizja
Ojejku, ale super! I pomyśleć, że na jutrzejszy koncert chcę iść TYLKO w małej kobaltowej + oficerki

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
I ogólnie dużo energii życzę na walkę ze złymi wieściami

Nie łam się modowo, gdyż wzory, to chyba najbardziej podstępny i ryzykowny dział mody. Najłatwiej o błąd. One muszą przemówić do Ciebie swoją niebanalnością. Muszą się same okazać spójne z Tobą. Metoda prób. Zrób rundę po sklepach mierz i się fotografuj. Wiem, że łatwiej się jest inspirować, ale czy na pewno? Potem szukanie tego czegoś, poza tym na kimś, a na nas samych to dwa różne światy.

Mam sukienkę z materiału typu "nie zbliżać się z ogniem" (jak mówi W.), na czarnym tle róże wielkości kapusty zielono - białe - nie mogłam się powstrzymać u Dorothy Perkins kosztowała 30 zl (bo pewnie nikt jej nie chciał - a ja tak, ale nie mam odwagi jej nosić)

Cytat:
W fartuchu - tak jak Ci powiedziałam na dzień dobry - wyglądasz meeega elegancko, ala biznes woman (którą w sumie jesteś, ale wiesz o co cho ) On jest dobry żeby załatwić bardzo ważne sprawy, ale nie żeby pokazać, kim jesteś. Masz bardzo młodą aparycję, a on dodaje powagi od szyi w dół, no gryzie się z Twoją naturą. Mogę się mylić. To tylko moje obserwacje. Nie oddawaj go jednak. Załatwi Ci niejedną rzecz. To ciuch, w którym ktoś się chowa, jest pokorny wobec odbiorcy - czyli petent. Na takie spotkania go noś. Lub gdzie nie należy się wyłaniać, wyrażać swej osobowości strojem. Dlatego byłam w szoku, że Cię w czymś takim spotkałam na dziewczyńskim spotkaniu, poważnie rozglądałąm się za kolorową Ju.
Oooo! A ja myślałam, że ten fartuch jest troszeczkę awangardowy jednak, tym bardziej z butami a la lady Gaga

Cytat:
Wiedziałam

Ja cię widzę w takich "farbkowych" kolorach. Jak one się nazywają, te kolory co kiedyś były w farbkach na plastykę w podstawówce - takie nasycone ale nie jaskrawe? Nie za bardzo występują w naturze. Mocno sztuczne. Barwnikowe?

---------- Dopisano o 23:52 ---------- Poprzedni post napisano o 23:51 ----

Tak Cię widzę! o tych kolorach mówiłam cały czas i o zestawie góra dół. Plus geometryczna biżu. Bomba! Teraz tylko gdzie to znaleźć

Jeszcze taka sztuczna zieleń, znów z plastyki i do tego makowe dodatki ach i och. Ale widzisz, to nie są wzory. Ja nie umiem wzorów. Ja tylko jednolitość, w tym jestem niezła, to siedziałam cicho bo chciałaś wzory. Skomponować gładkie zestawy żadna sztuka, wzory są wyzwaniem, i się nawet nie piszę na nie.

Te cygarety w romby też nie wiem czy trafione. Ot zwróciły moją uwagę ale czy na człowieku będą się dobrze naszać? Nie mam pewności.
No zobaczymy - tym niemniej tak mi się wydaje, że baza załatwi mi wiele rzeczy - tylko że baza nie czarna i nie szara - może musztarda? Bo żółty to już nie baza, prawda?

A te kolory moja przyjaciółka, też malarka, nazywa "cywilizacyjnymi"

---------- Dopisano o 00:10 ---------- Poprzedni post napisano o 00:05 ----------

Red - Rejcz - strasznie mnie ucieszyłyście, a to dziś było wybitnie trudną sztuką

Edytowane przez justynaneyman
Czas edycji: 2015-10-07 o 00:07
Stary 2015-10-07, 00:11   #4058
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:

No zobaczymy - tym niemniej tak mi się wydaje, że baza załatwi mi wiele rzeczy - tylko że baza nie czarna i nie szara - może musztarda? Bo żółty to już nie baza, prawda?
Chyba tak. świetne określenie. Wybierasz bardzo Twoje stylizacje.

Niestety padam na wszystko i już muszę się pożegnać, dobranoc

Odnośnie sukienki od DP - opisywałaś mi ją, i już wtedy powiedziałam, że nie jestem w stanie sobie jej wyobrazić. Jakbyś kiedyś chciałą ulżyć mej wyobraźni - wrzuć fotkę. Ale uprzedzam, zareaguję szczerze

Mnie samej się lepeij robi od patrzenia na Brodkę i jej zestawy. Także radocha obupólna

Papapapa

Czas edycji: 2015-10-07 o 00:12
Stary 2015-10-07, 00:21   #4059
justynaneyman
Zakorzenienie

Dobrej nocy, Rejcz

Co do wzorów / kolorów - ja nie posuwam się tak dalek, jak bym chciała, z powodu wieku - tzn Ty mówisz, że pasuje, że mam młody wygląd czy jakoś tak, a ja myślę o kontraście twarzy pani w średnim wieku z fikumikami i wyhamowuję

Stary 2015-10-07, 08:43   #4060
Betty83
Zakorzenienie

A jednak zimno jest
I jakie chmury dziś
Stary 2015-10-07, 08:58   #4061
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Ju, nie hamuj, dobrze Ci w takich będzie!

Jaka ciekawa dyskusja mnie ominęła ale poszłam spać zaraz po 21.00, jak mi ciepło to i usypiam

Za to rano zmarzłam jak wszyscy diabli piękne słoneczko (i oby tak jak najdłużej!) ale ziąb! Nawet kawa mnie nie rozgrzała i zaczynam mieć katar a se pożałowałam tych paru groszy i zamiast Otrivinu kupiłam Acatar, który się nadaje do a nie do nosa
Stary 2015-10-07, 09:16   #4062
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Margot45 Pokaż wiadomość
Ju, nie hamuj, dobrze Ci w takich będzie!

Jaka ciekawa dyskusja mnie ominęła ale poszłam spać zaraz po 21.00, jak mi ciepło to i usypiam

Za to rano zmarzłam jak wszyscy diabli piękne słoneczko (i oby tak jak najdłużej!) ale ziąb! Nawet kawa mnie nie rozgrzała i zaczynam mieć katar a se pożałowałam tych paru groszy i zamiast Otrivinu kupiłam Acatar, który się nadaje do a nie do nosa

Ale, że czopki na katar kupilas?

Ja zawsze Sudafed lub Modafen na katar do pracy bralam
Stary 2015-10-07, 09:20   #4063
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:

Nigdy nie stosowałam preparatów antykatarowych wewnętrznie - a u mnie nie chodzi o to, ze cieknie, tylko, że się duszę i nie mogę oddychać przez nos. Na dłuższą metę pomogły mi krople sterydowe - nie pamiętam w tej chwili nazwy, a doraźnie chciałam Otrivin, ale to drugie było w promocji
Stary 2015-10-07, 09:30   #4064
Maja102
Zakorzenienie

Bry

Ja tez się na modzie nie znam, nie czytam, tv nie mam Co najwyzej jak mi czasem coś na wizazu mignie o modzie, to zerkne w artykuł

Wczoraj była impreza integracyjna z robo, o 12 do domu wróciłam, spaaaaaćććc....
Ale impreza była fajna
Zwłaszcza jak po pijaku sie z jednym długowłosym kolegą zaczeliśmy przegadywać cytatami z Metalocalypse a potem szłam z innym kolegą na autobus, bo wracał tym samym i pomylił drogę, więc błądziliśmy kilka minut, a na końcu był szalony bieg w poszukiwaniu przystanku. Jeszcze dałam radę wysapac, że go uduszę, jak się przez niego na ostatni pociag spóźnię. Na szczeście udało się, jak zobaczyłam, że nasz autobus mnie wyprzedza, to dostałam takiego motorka w tyłku, że wysportowanego kumpla zostawiłam daleko w tyle i dopadłam do przystanku i przez resztę drogi siedziałam cicho, żeby nie puścic bełta po tym, jak biegałam z brzuchem pełnym pizzy i piwska
a w nocy miałam "momentowe" sny z kolega w roli głównej a fuuuu... quo vadis podchmielony mózgu???
A dziś jak zwykle po imprezie w pracy pustki z rana
jak wychodziłam koło 23 to jeszcze ostro chłopaki polewali, imprezy w it, gdzie prawei sami faceci, to zawsze są ciekawe

Cytat:

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2015-10-07 o 13:40
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-07, 10:47   #4065
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Pogadajmy o hormonach
Skoro przez całe życie miałam cerę mieszaną i syfy, a teraz, w ciąży normalną, gładką i bez zaskórników, to można wnioskować, że sprawa tkwi we wcześniejszym niedoborze estrogenów?
Pielęgnacji nie zmieniałam, właściwie teraz niewiele robię żeby "nie popsuć", tylko myję żelem micelarnym.
Wyczytałam, że za syfy odpowiadają właśnie estrogeny (których poziom rośnie w ciąży) lub testosteron ale nie wiem ile w tym prawdy, ktoś się zna?
Zmierzam do tego czy można wywnioskować, że faktycznie problem tkwił w hormonach i czy w przyszłości da się to załatwić braniem odpowiednich hormonów?
ja wychodzę z założenia ze ciąża to stan nienormalny i ze po ciąży większość rzeczy wróci do starego porządku, czy to w dobrą czy w złą stronę
A szkoda bo tez nie mam prawie w ogóle syfów teraz, jest mi z tym bardzo dobrze. Mogę tylko korektor pod oczy i na naczynka na policzkach położyć, pudrem przyprószyć i wychodzić
Cytat:
Macham znad świeżo ufarbowanych włosów i świetnego efektu Stosunkowo jasny naturalny rudo-blond i od razu wizualnie 5 lat mniej.

Cytat:
Mam dzisiaj taki strasznie zły dzień, chciałam się rozerwać...
Obudziłam się po koszmarnej nocy, z zapuchniętymi oczami, opuchlizna zresztą nie zeszła, potem zła wiadomość - no i dla rozrywki chciałam sobie poprzeglądac coś o modzie, bo nigdy tego nie robiłam, a mam straznie mało ubrań... 2 pary spodni... 2 spódnice... 2 sukienki...4 bluzki przynajmniej... i 2 swetry... i 2 marynarki baaardzo lubię je, ale chciałam jakiejś zmiany 2 kurtki, których nie znoszę, więc do wymiany...
Zresztą nie wiem, czy to mało
Nie mogę się poddać,
...

widzę ze jednak się temat rozkręcił, to dobrze
Ja na modzie sie nie znam nic a nic, noszę tylko "bezpieczne" klasyczne rzeczy. Mega mi się niektóre rzeczy podobają na innych ludziach, jak gdzieś trafie w necie to obiecuję sobie ze poszukam w sklepie a jak znajdę to nawet nie mierzę bo wiem że czułabym się dziwnie
Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
Wczoraj była impreza integracyjna z robo, o 12 do domu wróciłam, spaaaaaćććc....
Ale impreza była fajna

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-07, 11:08   #4066
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Dobrej nocy, Rejcz

Co do wzorów / kolorów - ja nie posuwam się tak dalek, jak bym chciała, z powodu wieku - tzn Ty mówisz, że pasuje, że mam młody wygląd czy jakoś tak, a ja myślę o kontraście twarzy pani w średnim wieku z fikumikami i wyhamowuję
To nawet nie chodzi o wiek. Tylko o to, że wzór przy twarzy przyćmi urodę. Ta wersja z psim zębem na spódnicy i gładką bluzką była bomba, było widać Ciebie, ale też ugrzeczniona. W sumie popróbuj, bo chyba nie każdy wzór ma te same właściwości.

Justyno a teraz uwaga, coś co dla mnie, nie jest śmieszne. Uważam, że kobieta naprawdę dobrze to robi co robi ze stylem. Jest genialna, chyba 100 lat starsza ale mnie powala, nie kpię sobie. Nic a nic. Nie mówię, żeby kopiować po całości, bo to nie industrial, ale jest kilka ciekawych wzorów, połączeń kolorów etc. Ma nawet jeden naszyjnik wspólny z Brodką (tudzież Brodka z nią )

https://www.google.pl/search?q=iris+...w=1366&bih=659

Czas edycji: 2015-10-07 o 11:44
Stary 2015-10-07, 14:06   #4067
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:

Justyno a teraz uwaga, coś co dla mnie, nie jest śmieszne. Uważam, że kobieta naprawdę dobrze to robi co robi ze stylem. Jest genialna, chyba 100 lat starsza ale mnie powala, nie kpię sobie. Nic a nic. Nie mówię, żeby kopiować po całości, bo to nie industrial, ale jest kilka ciekawych wzorów, połączeń kolorów etc. Ma nawet jeden naszyjnik wspólny z Brodką (tudzież Brodka z nią )

https://www.google.pl/search?q=iris+...w=1366&bih=659
Ze sie tak wtrace z doskoku - mam identyczne zdanie o Iris Apfel! już pare razy nawet myslałam, ze chciałabym byc taka eksentryczna pozytywnie w jej wieku

Live long and prosper
🖖🏻
Corii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-07, 14:48   #4068
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

A tak z ciekawości - widział to ktoś gdzieś już stacjonarnie...?
http://allegro.pl/bielenda-skin-clin...689848107.html
Stary 2015-10-07, 18:35   #4069
ROZ-ter-KA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość
Ze sie tak wtrace z doskoku - mam identyczne zdanie o Iris Apfel! już pare razy nawet myslałam, ze chciałabym byc taka eksentryczna pozytywnie w jej wieku
ja tez , tylko czy my do jej wieku dozyjemy
mnie co prawda , aż tak dużo nie brakuje

---------- Dopisano o 16:35 ---------- Poprzedni post napisano o 16:25 ----------

Cytat:

kurde, co ty pieprzysz, że tak powiem nieładnie
Stary 2015-10-07, 19:11   #4070
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Napisane przez ROZ-ter-KA Pokaż wiadomość
ja tez , tylko czy my do jej wieku dozyjemy
mnie co prawda , aż tak dużo nie brakuje
Ha ha, dobre pytanie Rozterko
Ale i w młodszym nieco wieku niz jej fajnie byłoby mieć taka klasę

Live long and prosper
🖖🏻
Corii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-08, 09:01   #4071
Betty83
Zakorzenienie

Zyjecie?

Nie wiem jak to możliwe, że wcześniej nie pilam piwa Iron Maiden
Stary 2015-10-08, 09:17   #4072
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Ale co to za życie...
Ziąb, mało łba nie oberwie a ja pomykam w balerinach do grubych rajstop. bo kozaki ni podflekowane.....
Stary 2015-10-08, 09:27   #4073
Maja102
Zakorzenienie

4 lekcja na basenie za mną, cwiczę już pojedyncze machanie łapami z przytrzymywaniem deską druga ręką. ogólnie to masakra, myślałam, że po kilku lekchjach dojdę do jakiejś wprawy, tymczasem wciąż mam problemy z przepłynięciem basenu na brzuchu bo albo sił mi brak albo się wody nachapię

A jak potem ide do szatni i widzę te wszystkie wysokie, chude nastolatki z długimi jędrnymi nogami... a weźcie mi nic nie mówcie o wieku, już dawno z koleżankę pocieszałam jak nieco przytyła, że w naszym wieku, to tylko na intelekt i osobowość można ciekawego faceta zainteresowac, bo ani my już młode ani wysokie ani przesadnie piękne i się tynk niedługo zacznie sypać i że jak przytyła kilka kilo to niech nie płacze, że teraz to już sobie na pewno zadnego faceta nie znajdzie bo koles, co leci tylko na chudy wyglad zawsze sobie znajdzie młodszą i chudszą
ot, taka mała dygresja o wieku mi się wdarła

A dzisiaj to spotkanie perfumowe w Wawie?

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2015-10-08 o 09:31
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-08, 09:31   #4074
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
Napisane przez maja102 Pokaż wiadomość
a dzisiaj to spotkanie perfumowe w wawie?
...?
Stary 2015-10-08, 09:53   #4075
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
...?
na fejsie była cos mowa o spotkaniu zapachowym, ale zerkałam przelotem, bo roboty w ciul, nawet nie wiem kto będzie dokładnie
No chyba dzisiaj?...
Stary 2015-10-08, 09:59   #4076
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:
4 lekcja na basenie za mną, cwiczę już pojedyncze machanie łapami z przytrzymywaniem deską druga ręką. ogólnie to masakra, myślałam, że po kilku lekchjach dojdę do jakiejś wprawy, tymczasem wciąż mam problemy z przepłynięciem basenu na brzuchu bo albo sił mi brak albo się wody nachapię

A jak potem ide do szatni i widzę te wszystkie wysokie, chude nastolatki z długimi jędrnymi nogami... a weźcie mi nic nie mówcie o wieku, już dawno z koleżankę pocieszałam jak nieco przytyła, że w naszym wieku, to tylko na intelekt i osobowość można ciekawego faceta zainteresowac, bo ani my już młode ani wysokie ani przesadnie piękne i się tynk niedługo zacznie sypać i że jak przytyła kilka kilo to niech nie płacze, że teraz to już sobie na pewno zadnego faceta nie znajdzie bo koles, co leci tylko na chudy wyglad zawsze sobie znajdzie młodszą i chudszą
1. spokojnie, kondycja sie wyrobi

2. boszsz... w samolocie siedzialo za mna dwoch takich jelopow o podobnych pogladach. darli sie, klneli co 2 slowo, w godzine zrobili flaszke wodki z promo z bezclowki (chociaz obsluga zwracala uwage, zeby wniesionego nie spozywac, to polewali pod siedzeniem). obsmarowali wszystkich znajomych, zwlaszcza ich zwiazki i laski...
jeden stwierdzil, ze dla niego najlepsze sa malolaty, max. 22 i niezbyt bystre, zeby nie wnikaly w jego melanz na wyspach
pozniej zaczeli zaczepiac wspolpasazera, anglo-wlocha chyba, weszli na jakies zydowskie krzywe fazy... zero kultury
na koniec jeden chyba wpadl w panike jak uszy na dluzej zatkalo, najpierw zaczal agresywnie sie odnosic to tego kolesia, chyba chcial sie zaprzyjaznic, zeby moc mu na ziemi wp...c, a pozniej mnie zlapal za ramie przez szpare miedzy fotelami
a to mial byc najfajniejszy lot, bo mialam chyba najlepsze miejsce w zyciu
jak ich widzialam stojac w kolejce, to w zyciu bym nie pomyslala ze takie bydlo. jeden podyplomowke na najlepszej uczelni z prawa podatkowego robi, aparycja ok, na pewno wrazenie na imprezach robia. a mi uszy uwiedly

w kazdym razie na chude modelki to zwykle leca faceci majacy kompleksy, problemy ze soba i wlasna seksualnoscia...

Stary 2015-10-08, 10:00   #4077
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
na fejsie była cos mowa o spotkaniu zapachowym, ale zerkałam przelotem, bo roboty w ciul, nawet nie wiem kto będzie dokładnie
No chyba dzisiaj?...
A, to do tego źródełka to ja nie mam dostępu, to i niedoinformowana jestem....
Stary 2015-10-08, 10:04   #4078
Redhaired Witch
Nindżopesz

Jak ja byłam piękna, młoda i modelkowo chuda to faceci kazali mi przytyć, pff

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-08, 10:17   #4079
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:

jak ich widzialam stojac w kolejce, to w zyciu bym nie pomyslala ze takie bydlo. jeden podyplomowke na najlepszej uczelni z prawa podatkowego robi, aparycja ok, na pewno wrazenie na imprezach robia. a mi uszy uwiedly
Aparycja, wykształcenie i stanowisko nie ma absolutnie nic wspólnego z prezentowanym poziomem kultury

Co pisze osoba, której szefowa zostawia po sobie niespuszczoną wodę w kiblu po pozostawieniu w nim grubszej potrzeby, tenże sedes pozostawia upiep.rzony na czerwono wiadomymi pozostałościami a drze się tak, ze pracownicy z sąsiedniej firmy zza ściany przychodzili ze skargą.
Stary 2015-10-08, 11:47   #4080
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
już niedługo będziesz śmigać

Cytat:
no bez przesady, każdy lubi co innego
Cytat:
Jak ja byłam piękna, młoda i modelkowo chuda to faceci kazali mi przytyć, pff
no więc właśnie

znam osobę której absolutnie zazdroszczę chudości i urody a mój TŻ uważa ja za aseksualną
Cytat:
Aparycja, wykształcenie i stanowisko nie ma absolutnie nic wspólnego z prezentowanym poziomem kultury
ano...
jak czytam o Twojej szefowej to aż mnie mdli

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości