|
|
#1951 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy marzec 2016. Część IV :)
milenujdka, moooniaaa dzięki.. zbyt wiele osób mi zmarło i nie mam siły na brednie.. mąż cioci dostał ataku serca nad trumną spuszczaną do grobu.. nie był to łatwy dzień..
Córeczka Edytowane przez _emma Czas edycji: 2015-10-28 o 18:08 |
|
|
|
#1953 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dorodna dziewuszka
|
|
|
#1954 |
|
Zadomowienie
|
Szkoda tylko ze to w ta strone idzie...lepiej byloby sie zarazac surowa marchewka, pomidorkiem kalafiorkiem itp
Envoyé de mon SM-G920F en utilisant Tapatalk ---------- Dopisano o 18:13 ---------- Poprzedni post napisano o 18:11 ---------- A propos jeszcze zarelka jutro bede kulac moje ulubione kotleciki z kaszy gryczanej i bialego sera. Uwielbiam. A w nastepnej kolejnosci z soczewicy ![]() Envoyé de mon SM-G920F en utilisant Tapatalk |
|
|
|
#1955 |
|
Zakorzenienie
|
Reanimowałam mój komputer i z tej okazji zrobiłam nową wizualizacje pokoiku Heli
![]() Czy biały przewijak nie będzie źle wyglądał? Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka
|
#1956 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Zazdroszcze pokoju dzieciecego.. moja bedzie miala tylko swoj kacik w naszej sypialni.. A z ciekawosci..jaki kolor scian? Moze pisalas ale jakos przegapilam.. Ps zajrzyj sobie na Pakamera pl ja znalazlam fajne plakaty do ramy na sciane..tzn mnie sie podobaja. Nie sa takie typowo dzieciece bajkowe.. Envoyé de mon SM-G920F en utilisant Tapatalk |
|
|
|
|
#1957 |
|
Zakorzenienie
|
Jak dla mnie rewelacja! Będą biało-różowe dodatki więc biały przewijak będzie ok
w szafie na półkach będą białe wiklinowe koszyczki?
Córeczka Edytowane przez _emma Czas edycji: 2015-10-28 o 18:20 |
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1958 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Teraz choruję na lampę miffy... ale cena mnie powala ![]() Przewijak mogę przemalować.... mam nawet szarą farbę do mebli... ale jest chyba odrobinę jaśniejsza niż te meble.ściany białe. i drewniana bielona podłoga. dechy w sensie ![]() Cytat:
|
|
#1959 |
|
Zakorzenienie
|
Witamy
Na kiedy masz termin? Według mnie super to wygląda Ja już wróciłam, 40 minut rozwiązywania wykresów z cyklami i do domu, teraz drugie spotkanie drugiego grudnia i już niestety pójdę z większym brzuchem
|
|
|
|
#1960 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiejszy humor poprawił mi śmiech Doroty Wellman
http://dziendobry.tvn.pl/wideo,2064,...ku,183881.html
|
#1961 | |
|
Zadomowienie
|
Olgietka ja tez chce zamowic. Przynajmniej jeden..mial byc mr bober ale nie widzialam go w rozu wiec bedzie chyba pan mis
Envoyé de mon SM-G920F en utilisant Tapatalk ---------- Dopisano o 18:33 ---------- Poprzedni post napisano o 18:29 ---------- Cytat:
Envoyé de mon SM-G920F en utilisant Tapatalk |
|
|
|
|
#1962 |
|
Wtajemniczenie
|
Emma faktycznie miałaś ciężki dzień i przeżycia nie do pozazdroszczenia, jednak trzymaj się cieplutko!!
![]() Olgietka- bardzo ładny pokoik. Fajny, taki pastelowy myślę, że przewijak nawet jeśli biały to będzie ok.
|
|
|
|
#1963 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#1964 |
|
Zadomowienie
|
Plakaty z pakamery
Envoyé de mon SM-G920F en utilisant Tapatalk |
|
|
|
#1965 |
|
Zakorzenienie
|
Helena będzie miała cudowny pokój
![]() ja też dziś płakałam jak zobaczyłam też śmiech Prokopa ![]() właśnie wróciliśmy z godzinnego spaceru z psem jestem z siebie dumna, bo piewszy raz od bardzo dawna chciało mi się tak po prostu iść na spacer zrobiłam dziś ta zupe dyniową oczywiście wyszła mi za pikantna ![]() na kolacje będą wrapy z ogórkiem kiszonym Juto wybieram sie na badania moczu i krwi rano (w tym tokso) a potem fryzjer i kosmetyczka gdyby nie ta krew to całkiem miły dzień się zapowiada
|
|
|
|
#1966 |
|
Zakorzenienie
|
Olgietka - super pokoik, świetne kolory
Ja też jutro lecę na badanie krwi, a potem do prawnika.. Czyli już nie tak miło jak u Ciebie Misia :-P
|
#1967 |
|
Zakorzenienie
|
i te poducho-pluszaki też Zachorowałam na tą lampę... ale kuuuurde... ceeena 630zł Chyba zażyczę sobie na gwiazdkę
|
#1968 |
|
Zakorzenienie
|
ja właśnie wciągnęłam rybę po grecku... i poprawiłam POŁOWĄ czekolady z orzechami
|
#1969 |
|
Zadomowienie
|
Ależ wy tu macie tempo pisania, heheh
![]() Termin mamy na 11 marca maluch wierzga po nocach, tańcuje w brzuchu , a ja spać nie moge co czyni mnie ledwo żyjąca zwłaszcza,ze nadal pracuje Płci nie znamy, bo chcemy niespodziankę ![]() ![]() Juz po badaniach połówkowych jesteśmy, maluch rosnie i miewa sie dobrze ...aż za dobrze, bo zazwyczaj na usg śpi, i ani myśli mu sie ruszać, hehehe cos jeszcze o mnie ? ![]() Muszę Was tu nadrobić z czytaniem, i szybko ogarnąć sie kto jest kto co nie bedzie łatwe, bo jak znam życie wrócę z pracy a tu juz bedzie kolejna cześć wątku, hehehe
|
#1970 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1971 | |||||||||||
|
Raczkowanie
|
Hej Dziewczyny!
Gratuluje kolejnych tygodni, udanych wizyt i poznanych plci! Wczoraj zaraz przed wizyta, tuz po wejsciu do szpiatala wylala mi sie woda z butelki w torebce. Na szczescie nic waznego nie zdazylam zalac, ale nastroj mi siadl. Na szczescie wizyta byla udana. Dzidzi wazy 404g, usg bylo bardzo szczegolowe. Kobieta wszystko tlumaczyla i pokazywala na ekranie, pracujace komory serca, przeplyw krwi w aorcie, zoladek, nerki, pecherz, dokladnie obejrzala glowe, pokazala usta malej, kregoslup, zmierzyla kosci, glowke, no i potwiwrdzila ze to dziewczynka Dzidzi krecila sie w brzuchu, ale przez wiekszosc czasu kladla nogi na glowe Pozniej mialam badanie cisnienia (troche podwyzszone ) i moczu (idealne), a potem spotkanie z lekarzem. Lekarz rozmawial ze mna o porodzie i wskazujac na wiele czynnikow, powiedzial ze szansa na urodzenie dzidzi naturalnie jest mniejsza niz 50%. Wieksza szanse daje mi jesli dzidzi nie bedzie duza. Poza tym powiedzial mi, ze jesli mialabym urodzic cc przed 39 tygodniem ciazy, to podawane sa jakies sterydy zeby przyspieszyc rozwoj pluc u dziecka i ze maja one wplyw na dalszy jego rozwoj, mianowicei udowodniono, ze dziecko moze miec problemy z nauka . Slyszala ktoras z Was o tym? Poza tym mam kontrolowac cisnienie i mierzyc je w przychodni co dwa tygodnie, a nastepna wizyta za miesiac. Ogolnie z wizyty jestem bardzo zadowolona i teraz tylko mysle czesciej o porodzie, bo jak to on stwierdzil - lepiej cc miec zaplanowane, niz z naglej koniecznosci.Cytat:
Moj synek codziennie rano w drodze do szkoly i kiedy z niej wychodzi, wita sie i zegna ze 'swoja dziewczyna' tak jakby sie latami nie widzieli. Wszyscy sie ogladaja, a oni rzucaja sie sobie w ramiona, nawzajem podnosza, potem biegaja, znow tulaja sie, az trzeba ich rozdzielac, bo tym tulakom konca by nie bylo Ojoj Mam nadzieje ze szybko minie Super Super! Cieesze sie ze wizyta udana Cytat:
Zdrowka dla synka i zeby obeszlo sie bez zabiegu Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Mi sie podoba Cytat:
Witaj! ![]() MiliTu Mam nadzieje ze ta wiadomosc to pomylka lekarza. Wierze ze jednak wszystko bedzie dobrze. Skonsultuj to z innym lekarzem.
|
|
#1972 | |||
|
przyczajony tygrys
|
W sumie nic takiego. O błahostkę poszło. No w sumie o nic
. Ale ja (jak to ja) się przejęłam, dopowiedziałam trochę, hormony zadziałały i łzy poleciały. Ahh te hormony. Nieraz zachowuję się jak wariatka ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
. Królewna spokojna, troszkę jej chyba ciasno, brzuch mi wypchnie teraz . (o, a propo brzucha- dziś się przed nas w auchanie wepchnęli młodzi, bo laska w ciąży. Kasjerka ich wpuściła, Mąż mój się wkurzył, że czemu tamci się wpychają. kasjerka "bo ta pani jest w ciązy" " tak się składa, że moja żona też". Kasjerka stwiedziła, że jednak u tamtej bardziej widać było brzuch. Nie mam nic do wpuszczania ciężarnych do kolejki ale się wkurzyłam trochę . Bo nie mieliśmy dużo rzeczy, za nami stała dziewczyna tylko z 2!!! rzeczami i ci byliby trzeci w kolejce, ale po co, lepiej się wepchnąć. Mnie z tego wszystkiego zatkało, że mój Małż taki waleczny )No więc księżniczka tak sobie spokojnie leżała, że wszystko pomierzył. Waży 307g i mierzy 21 cm. NIe wiem czy to dużo czy nie. Poczytam jutro, bo dziś w biegu. Wyszliśmy o 8, badanie o 12, do domu wróciliśmy po 17... Położenie główkowe, łożysko przednie wysokie (jakoś tak). Z imion: Oliwia, Julka, Natalka. Odezwę się jutro. Rano zmwykam na krzywą. I jutro zaczynam 21 tc. Wg USG tp to 15.03 (czyli od ostatniego usg się nie zmieniło)
|
|
#1973 |
|
Zakorzenienie
|
A ja sobie z koleżanką z pracy plotkowałam przez telefon prawie godzinę.
![]() I mam na coś ochotę, tylko nie wiem na co.
|
|
#1974 | |
|
Zakorzenienie
|
Margotka, witamy
![]() Cytat:
Olgietka Zarzucisz linkiem do tej dawandy te pluszaki są urocze ![]() Nieznajoma Ty już na krzywą? Mi gin mówił, ze to dopiero w 26tc? gratuluję różowego
Edytowane przez moooniaaaa Czas edycji: 2015-10-28 o 18:57 |
|
|
|
|
#1975 |
|
Zadomowienie
|
Hej Dziewczyny.
Wróciłam z wizyty ![]() Z dzidziusiem wszystko dobrze, słuchaliśmy serduszka, szyjka- w normie, mam łożysko na przedniej ścianie cokolwiek to znaczy ![]() Idę Was nadrabiać, czytałam Was w poczekalni ale na telefonie nie mogę odpowiadać.
|
|
#1976 |
|
Zakorzenienie
|
No tym bardziej, że przez te dwa miesiące mam sobie cykle sprawdzać i spisywać
TŻ mówi, że temperaturę możemy mierzyć, powiemy jej, że jakoś tylko krwawień nie było ---------- Dopisano o 19:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:01 ---------- Super, że wizyty udane |
|
|
|
#1977 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam dylemat czekolada z orzechami czy jogurtowo wiśniowa? Cytat:
Cytat:
Brawa dla walecznego męża
|
|
#1978 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Chyba bym padla na tych naukach ![]() Envoyé de mon SM-G920F en utilisant Tapatalk |
|
|
|
|
#1979 |
|
Zakorzenienie
|
Któregoś_dnia - to niezłe jaja :-D
|
#1980 |
|
Zakorzenienie
|
prrroszz http://pl.dawanda.com/user/Karmelki-by-Ania to link do sklepu z poducho-pluszakami
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:34.

dorodna dziewuszka

mam nawet szarą farbę do mebli... ale jest chyba odrobinę jaśniejsza niż te meble.

Chyba zażyczę sobie na gwiazdkę 
, a ja spać nie moge 
Poza tym mam kontrolowac cisnienie i mierzyc je w przychodni co dwa tygodnie, a nastepna wizyta za miesiac. Ogolnie z wizyty jestem bardzo zadowolona i teraz tylko mysle czesciej o porodzie, bo jak to on stwierdzil - lepiej cc miec zaplanowane, niz z naglej koniecznosci.
Mam nadzieje ze szybko minie 

te pluszaki są urocze