|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3782 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowe 2016, cz. V
Wróciłam z wizyty - dziecię nadal jest dziewczynką
w dodatku "ziewała" tzn. otwierała dzioba na usg
|
#3784 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a odkąd jestem w ciąży, to dzwoni raz dziennie zapytać się co słychać, jak się czuję, w szczególności teraz, jak są problemy i muszę leżeć. Znaczenie też miało to, że się wyprowadziłam 160 km od niej, wcześniej miałyśmy 20 km, więc jak mi się nudziło, to wsiadałam w autobus i jechałam do niej
Motocyklistka ![]() Suzuki GSX 600F "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
|
|
|
#3785 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a oszukiwanie pacjentek i podawanie oxy mówiąc że to kroplówka nadaje sie po pierwsze do rzecznika praw pacjenta a po drugie w zasadzie na sprawę sądową ![]() ---------- Dopisano o 16:35 ---------- Poprzedni post napisano o 16:35 ---------- Aaaa tak 03.12 g.15.30
|
|
#3786 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ona nawet nie wiedziała w którym miesiącu jestem także no.. Ale moja mama nie miała instynktu i miesiąc po porodzie wróciła do pracy a mną się zajmował tata, dowozil mnie tylko do niej na karmienie. Tata jednak nie poradził sobie z byciem tata w moim okresie dojrzewania i w sumie nie ma więzi jakiejś szczególnej. Wiem natomiast to, że chciałabym być lepsza mama dla moich dzieci i mam nadzieję, że bez wzorca mi się to uda
|
|
|
|
|
#3787 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
|
|
|
|
#3788 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Iiii najważniejsze, będę im codziennie mówić, że je bardzo kocham. Mnie tego zawsze brakowało. Aaaaa zapomniałam, że do pieca miałam zajrzeć chyba nie zgasło
Motocyklistka ![]() Suzuki GSX 600F "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
|
|
|
#3789 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oby nie zgaslo nienawidzilam rozpalac od nowa Haha
|
|
|
|
|
#3790 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
bo lekarka kazala kupic Magnezin lub cos z cytrynianem magnezu... Viki Ewusia gratulacje udanych wizty ![]() Ewusia miejmy nadzieje ze maluch zachce sie jeszcze obrocic. Ma jeszcze troszeczke czasu Kolejna wizyte znowu mamy razem
|
|
#3791 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nooo właśnie my z tż zawsze często sobie powtarzamy, że się kochamy. Nawet, może to głupie, ale zaczynamy dzień od "kocham Cię". Czasami to takie śmieszne jest, bo jeszcze oboje śpimy, na takim lekkim przebudzeniu i marudzimy sobie pod nosem. ---------- Dopisano o 17:06 ---------- Poprzedni post napisano o 17:03 ---------- Cytat:
||
|
|
|
#3792 |
|
Zadomowienie
|
My łóżeczko postawimy w sypialni, na początek wystarczy. Fotel do karmienia juz mi się chyba nie zmieści.
A co do mm to polozna z sr która jest doradcą laktacyjnym polecala na początek mleka dla alergików, ale dokładnie dlaczego i które to musze znaleźć w notatkach
|
|
|
|
#3793 |
|
Zakorzenienie
|
Z nas się śmieją że jak kończymy rozmowę to zawsze jest "kocham cie" mimo że widzimy się za minutę czasem Haha
ale nigdy nie wiesz czy ta minuta nie będzie ta ostania a do końca życia nie chce żałować że raz nie powiedziałam
|
|
|
|
#3794 | ||
|
Zakorzenienie
|
Malwi nawet się nie zastanawiaj tylko się przenoś do lekarzy mamy
Cytat:
Jeszcze z tą zniżką. Ja właśnie wyprałam moje owieczki i nie stało się z nimi absolutnie nic. Nie zmieniły kształtu ani koloru. Nic a nic ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3795 |
|
Zakorzenienie
|
a u jakiego użytkownika zamawiałaś?
|
|
|
|
#3796 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3797 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ostatnio szukam i nie mogę nic znaleźć, żeby jakoś wyglądało i jeszcze był rozmiar.Byłam ale naklejek nie było ale za to kupiłam te chusteczki z Dady sensitive
|
|||
|
|
|
#3798 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zobaczę, bo też dziś szukałam koszul
|
|
|
|
|
#3799 |
|
Zakorzenienie
|
Koktajlowa - o taki http://allegro.pl/biustonosz-do-karm...708027664.html. Jak będzie niewygodny albo coś to wyrzuce, bo cena mała, a dość fajnie wygląda
![]() ---------- Dopisano o 17:23 ---------- Poprzedni post napisano o 17:21 ---------- Te rozpinane po bokach biorę z myślą o porodzie chociaż polozna mi mówiła że oni dają koszule do porodu a tak to będę próbować obie i zobaczymy która bedzie lepsza w domu to już cycki mi mogą wyskakiwac tz będzie zadowolony Haha
|
|
|
|
#3800 |
|
Zakorzenienie
|
Klamka zapadła. Zamówiłam kocyk cienki i gruby, komplet do wózka i rożek. Jeszcze tylko zamówienie z gemini mnie czeka i koniec
|
|
|
|
#3801 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam wrażenie, że kazdy lekarz ma swój "ulubiony" magnez, który poleca.
|
|
#3802 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3803 | ||
|
Zakorzenienie
|
viki gratuluję udanej wizyty.
![]() Cytat:
to teraz czekamy aż przyjdzie i się pochwalisz. Na jakie wzory padło ostatecznie? Cytat:
|
||
|
|
|
#3804 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
haha widzę żę nie tylko ja tak mam z moim niema wiadomości sms, gg, rozmowy nawet 10 sekundowej bez kocham Cię i to nadal po 7 latach od ślubu![]() a Ci co się śmieją to może trochę zazdroszczą
|
|
|
|
|
#3805 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie oglądam jakieś tam informacje i jest, że w 2014r ponad 12 tys dzieci nie jest szczepiona. Zaczęto nakładać kary na rodziców nawet do 10 tys.
|
|
|
#3806 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3807 |
|
Konto usunięte
|
Dziewczyny! Pozostało 56 dni do dead line
póki co jeszcze czysto teoretycznie
|
|
|
|
#3808 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:41 ---------- Poprzedni post napisano o 18:40 ---------- [1=6963c1fb65109977f9c6bf6 49cbcc3d41e8cdb1e_65c0253 828816;53358565]Dziewczyny! Pozostało 56 dni do dead line póki co jeszcze czysto teoretycznie [/QUOTE]U mnie 67
|
|
|
|
|
#3809 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ja nie mam cierpliwości, tak samo z tym szyciem ubranek dla lalek. Potrzebuje maszyny, bo ręcznie nie umiem szyc. Jak coś mi nie wychodzi to się zaraz denerwuje
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#3810 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
głównie z tego śmieją się rodzice a żeby powiedzieli sobie "kocham cie" to nigdy nie słyszałam wiadomości do siebie nie piszemy.. Bardzo rzadko a na początku to nie było przerwy nawet 3 min bez SMS hahaha ![]() [1=6963c1fb65109977f9c6bf6 49cbcc3d41e8cdb1e_65c0253 828816;53358565]Dziewczyny! Pozostało 56 dni do dead line póki co jeszcze czysto teoretycznie [/QUOTE]Ja zacznę pewnie panikowac jak będzie 50
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:33.

w dodatku "ziewała" tzn. otwierała dzioba na usg
21.06.2014r.
a odkąd jestem w ciąży, to dzwoni raz dziennie zapytać się co słychać, jak się czuję, w szczególności teraz, jak są problemy
a oszukiwanie pacjentek i podawanie oxy mówiąc że to kroplówka nadaje sie po pierwsze do rzecznika praw pacjenta a po drugie w zasadzie na sprawę sądową 
ona nawet nie wiedziała w którym miesiącu jestem także no.. Ale moja mama nie miała instynktu i miesiąc po porodzie wróciła do pracy a mną się zajmował tata, dowozil mnie tylko do niej na karmienie. Tata jednak nie poradził sobie z byciem tata w moim okresie dojrzewania i w sumie nie ma więzi jakiejś szczególnej. Wiem natomiast to, że chciałabym być lepsza mama dla moich dzieci i mam nadzieję, że bez wzorca mi się to uda

chyba nie zgasło
nienawidzilam rozpalac od nowa Haha 

zobaczę, bo też dziś szukałam koszul
póki co jeszcze czysto teoretycznie