|
|
#631 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie grudniowe 2015 cz. 9
Halwaya - nie znam strony?!
![]() Gryzia - lej ja ![]() I tzta też lej. Matko kochana... Fionka do końca miesiąca; ) dobrze nadrobię swoje sprawy bo tam nie ma kto mi zaglądać przez ramię ![]() Nie dogadałem zgodzilam na ich warunkiem nie miałam czego dogadywac. Bo pytanie było czy mi pasuje ? Aniqa warunki super jestem zadowolona zwłaszcza że jak pisałam Fionce mogę kombinować już ![]() Sylwuska jeśli chodzi o gavoscon zaczęła mnie zgaga męczyć. Lyknelam jakieś 10 min temu - i już dobrze tylko doraźnie pije. Acapella-
|
#632 |
|
Zakorzenienie
|
To są zwykłe krople do nosa. Niby nie są zalecane w ciąży ale ta sól morska mi g. pomaga a już naprawdę nie miałam siły do tego zatkanego nosa
|
|
#633 |
|
Wtajemniczenie
|
Wgl wypiela am plan porodu nie wiem czy ten w Polsce też taki beznadziejny? Oczekiwania względem porodu ? Jakbym chciała żeby badali mnie ginekologiczne jak chxe żeby dziecku mierzył i tętno. ..
Na większość odpiaalam - co będzie najlepsze dla dziecka że specjalnych potrzeb poród w basenie - tż cały czas że mną - i on przecina pepowinr. I że chxe basen. To chyba tyle. Zajęło mi to 5 minut
|
#634 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
są bo ja takie małam jak byłam mała ![]() ![]() ostatnio na ur coś rozmawialiśmy o lego i mama tż sie odezwałą ze jakie lego jak mała będzie się tylko lalkami bawić - mam nadzieje ze po mojej minie i wzroku zrozumiała... ;] Cytat:
forma takiego mleczka.. zawiesiny a smak miętowy .. nie wiem czemu tak to na mnie działa;/ ![]() wiesz co często jest promocja ze od 49 zł jest przesyłka za free, teraz zamawiam z kumpelą 2 paczki więc na tą standardową ofertę od 149 zł łapie się za 0zł
|
|
#635 |
|
Zakorzenienie
|
aaaa hahah
sprawa do przemyślenia karmazynova co za .... dobrze, że to "tylko" o zmywarkę chodziłomój też bierze telefon na treningi, ale nie mam serca, zeby przetestować łączność, mimo, że korci mnie strasznie
|
#636 |
|
Wtajemniczenie
|
Ogólnie wiesz co moim zdaniem a mogę się mylić inny rodzaj zmęczenia nas dopadnie. Po prostu myślę że bardziej taki który znamy. Bo jednak ciąża dla pierworodek jest czymś całkiem nowym.. A zmęczenie choćby jak po pracy czy życiowe jest inne.
|
#637 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jak Iga ( jak będę oficjalnie tak o niej mówić może podejmiemy decyzje na 1000% ) urodzi się malutka to wyślę tż po paczkę 1 ![]() na SR też mówili, żeby kupować od 2 .. Cytat:
a wagą się nie przejmuj - zawsze jest ten margines błędu ))
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#638 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dlatego tak trudno teraz pojąć, że to wszystko wróci na dawny tor, choć wydaje się zupełnie inaczej. |
|
|
|
|
#639 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzięki Fionka, potrzebowałam takich słów, mimo że może nie okażą się prawda, ale po prostu chciałam, żeby ktoś napisał mi, ze będzie lepiej Co do torby, to moja przyszła przed szpitalem, wietrzy sie, bo śmierdzi okropnie, muszę znaleźć kartkę z wyprawka i też już chce zapakować potrzebne rzeczy. Cytat:
Cytat:
Teraz jak byłam w szpitalu inny lekarz kazał, żeby ktoś z rodziny kupił mi syrop na suchy kaszel, bo w szpitalu nic,m nie mieli, to pytam jaki, bo przecież nie każdy można, to powiedział, że to bzdura, żaden producent nie chce brać na siebie odpowiedzialności i przez to na ulotkach jest tak napisane, co innego na lekach, ale powiedział, że na syropy można przymruzyc oko więc nie zamartwiaj się, ze wzięłas coś mocniejszego, bo ja już dawno to stosowalam i wszystko jest ok ![]() Cytat:
![]() Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka |
||||
|
|
|
#640 |
|
Zadomowienie
|
feedo.pl strona z art dziecięcymi , generalnie szału nie ma , ale często mają fajne ceny dużych paczek pampersów jak jeszcze dojdzie do tego przesyłka za free
musze sie zebrac i isc z psem bo mnie zaczepia
|
#641 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
PRZY DZIECKU MOZNA SIE WYSPAC ZA WSZYSTKIE CZASY I MIEC W CHOOOY CZASU DLA SIEBIE ![]() Nie od poczatku ale z czasem. Jest to realne
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#642 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a tak serio wydaje mi się, że wszystko zależy od organizacji wiadomo ze początek to będzie całkowita rewolucja ale do późniejszych miesięcy podchodzę z optymizmem .. - czas pokaże
|
|
#643 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak odczuwasz, to zobaczysz, wklejalam linka od kogo zamówiłam http://m.aliexpress.com/item/32344023406.html O tutaj, brałam kolor sweet pastel ![]() Cytat:
Ja wstawiania się nie boję, teraz śpię tak czuje, z resztą zawsze tak spałam, że myślę, że z tym nie będzie problemu. Bardziej moje myśli skłaniają się właśnie ku temu, ze to zmeczenie, mdłości i ciągle dolegliwości nie minal mimo porodu... Ale OGOLNIE musimy dac radę, bo jak nie my to kto? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka |
||||
|
|
|
#644 |
|
Zadomowienie
|
acapella gratki udanej wizyty
![]() Fionka pierwszy raz mi się zdarzyło, że zadzwoniłam do niego na trening, bo serio przestraszyłam się, że zmywarka zacznie się lać, a z drugiej strony prawie zasłabłam wstając od tej zmywarki, bo tak źle się poczułam.. dobrze że obok było krzesło i sobie na nie klapłam... mam nadzieję, że Twój TŻ bardziej pilnuje telefonu niż mój gamoń ![]() Przykro mi, że nie odbierał W ciągu pracy nie odbierze, bo zjeżdża na dół na kopalni, więc myślałam, że chociaż na powierzchni po pracy, moge na niego liczyć... sylwuska my chyba też wezwiemy fachowca, bo nie wiem czy TŻ sobie z tym poradzi... Jejku mój młody teraz tak szaleje, że mam uczucie jakby mi gmerał rękami w bożenie. i właśnie się dowiedziałam co czujecie pisząc, że Was boli spojenie. Głupia zmywarka, mam nadzieję, że wszystko zaraz przejdzie
|
#645 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#646 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny gdzie kupujecie torebki ? potrzebuje czegoś mieszczącego a4 .. czarnego .. te z h&m mi sie podobają ale są za dużeeee..
|
#647 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#648 |
|
Zakorzenienie
|
Acapella sluszna dziecię ma juz wagę ale nie przejmuj się to tylko tak orientacyjnie jest
Najważniejsze ze glowka sie uspokoila
|
#649 |
|
Zakorzenienie
|
Adka fragrancedirect.co.uk hehe.. można przepaść
oferty nie takie jak na carboodzie, ale "można się bawić" ![]() Polecam. Ja jestem regularną klientka. Do PL też wyslalam paczki na święta z ich strony.
|
#650 |
|
Zakorzenienie
|
Ogolnie bo na ulotce jest tak strasznie napisane :"Lek można stosować w ciąży jedynie w przypadku, gdy w opinii lekarza korzyść dla matki przeważa nad zagrożeniem dla płodu. "
|
#651 |
|
Wtajemniczenie
|
Laskii.. chyba wiem co to znaczy skurcze przepowiadajace...
brzuch twardy jak skala z zaskoczenia... odpuszcza za chwile.. nie czuje bolu ani nic tylko delikatny dyskomfort. czy to to ?
|
#652 |
|
Zakorzenienie
|
Mi wszyscy mówią ze kobieta z 6 mcznym dzieckiem kwitnie. Troche późno ale wierze w to
A poza tym co innego zmęczenie z niewyspania a co innego zmęczenie ciążowe przy którym nie tylko brak snu nas niszczy
|
#653 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
zaraz poszperam
|
|
#654 |
|
Zadomowienie
|
Sylwuska dzięki za odpowiedź, widziałam potem, że już komuś pisałaś, a ja nie zdążyłam doczytać, więc dodatkowe dzięki za cierpliwość :P
Czubasek no właśnie różnie z tym rossmannem, bo ja nigdy nie byłam przepuszczona, a na pewno kasjerki widziały bo np. z paką pampersów jeszcze byłam... Ostatnio raz w autobusie mnie pani puściła, ale to jeszcze z wanienką byłam i głośno skomentowałam, że oj sobie nie usiądę no i dziewczyna wstała, było to miłe i skorzystałam. I to jedyny raz. Dzisiaj w tramwaju zatłoczonym nikt się nie ruszył... No trudno, taki los. Zaciekawa i inne , my też nie chcieliśmy stelaża pod wanienkę, bo zagraca, ale jak raz robiliśmy operację przesadzania kwiatków w wannie, to TŻ sam powiedział, że nie możemy mieć wanienki w wannie absolutnie, tak nas po 5 minutach bolały plecy. Ostatecznie wyjdzie na to, że będzie wanienka na pralce chyba stała ![]() A tak w ogóle to kupiliśmy dzisiaj wózek! ![]() A no i dzięki za gratki Główka mniejsza niby niż na ostatniej wizycie, więc to pewnie błąd pomiaru był. A ile stresu przez to... Teraz mniej więcej się pokrywają ze sobą wszystkie części ciała. Tyle że na tydzień przed tp
Edytowane przez acapella Czas edycji: 2015-11-09 o 20:47 |
|
|
|
#655 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do torebek to ja często w chinczyku kupuje ;P Cytat:
czyli takie rzeczy są jednak możliwe ![]() Ja to byłam na prawdę złotym dzieckiem, mama opowiadała, że odkąd miałam 3 miesiące to calutka noc przespalam i choć byłam zasikana to się nie obudziłam, więc miała ze,mną na prawde raj, mam nadzieję, że Lila choć trochę z tego odziedziczy po mnie ![]() Cytat:
|||
|
|
|
#656 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja tam w pierwszych dniach mam zamiar nic nie robić, tz bedzie miał wolne to jakos sobie poradzi. |
|
|
|
|
#657 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jaki wózek kupiliscie? Pochawal się ![]() Cytat:
||||
|
|
|
#658 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Jak jeszcze mieszkaliśmy z teściami to szwagier nie miał skrupułów, żeby nam rano zrobić awanturę za to, że nie mógł spać bo późno się myliśmy (podobno u niego w pokoju słychać jak woda płynie w rurach)
|
|
|
#659 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie tez to wkurza i wcale w to nie wierze owszem będzie dużo do ogarnięcia ale bez przesady nie ma co sie wpedzac w siec ![]() Mój tz tez sobie poradzi i tez mam zamiar w pierwszych dniach się skupić na dziecku i swoich potrzebach tylko a co
|
|
#660 |
|
Zakorzenienie
|
Nakutwia mnie zab... przokropnie.
Nie mam.zadnego apapu w domu. Myslicie ze moge wziac paracetamol w syropie dla dzieci??? |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:02.

tylko doraźnie pije.

- mam nadzieje ze po mojej minie i wzroku zrozumiała... ;]
ala: Niepoważny, żeby na tym etapie nie pilnować telefonu!