Mamusie grudniowe 2015 cz. 9 - Strona 78 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-11-17, 08:13   #2311
arisah
Raczkowanie

Dot.: Mamusie grudniowe 2015 cz. 9

a wgl dziewczyny zajmujące się takim hendmejd gdzie zaopatrujecie się w materiały? też się przymierzam od jakiegoś czasu i chyba allegro jest najlepszą kopalnią tego
arisah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-17, 08:14   #2312
halwaya
Zakorzenienie

Żaneta. Mega kciuki, by jednak było różowo. Jedna z mam listopad-grudzien 2012 urodziła synka 13.09 i też był strach i pewne zagrożenia, ale wszystko poszło dobrze. I tego wam życzę.

halwaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-17, 08:15   #2313
adka_19
Wtajemniczenie

Aniqa czy o znaczy że dzisiaj będzie - ?? )

Czkawke pomijam

Jestem Ruda, projektuje cuda ! SKLEP
adka_19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-17, 08:20   #2314
arisah
Raczkowanie

żaneta trzymajcie się dzielnie, my trzymamy kciuki żeby wszystko było jak najlepiej

aniqa super że wszystko oki po wizycie
Stary 2015-11-17, 08:22   #2315
Ani_qa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zaneta_b Pokaż wiadomość
Uwaga, będzie długo, jak wam się nie chce to nie czytajcie, niżej bardziej szczegółowa relacja z tego co u nas ;-)

Żeby nie było tak różowo to mamy oczywiście parę problemów, z końcu to wcześniak... Ma jakiś otwór w serduszku, ale może jeszcze się sam zamknąć, na razie nie będą nic z tym robić. No i zmiany widoczne w usg główki. Ale według lekarza nie powinny mieć wpływu na rozwój małej. Ale pojawiła nam się niestety retinopatia - wada wzroku, uszkodzenie siatkówki które może prowadzić do utraty wzroku... Niby też mają nadzieję że się cofnie ale różnie to jest z tym. Na razie mamy opanowana anemie, wyniki się poprawiły bez toczenia krwi, na samych lekach tylko więc jest ok.

Aha, no i z tych złych wiadomości to ma kolki, a mi aż serce pęka jak widzę jak ona się męczy bo ją boli brzuszek a ja nic nie mogę zrobić :-( w nocy często jak mam swoja wolną godzinę przeznaczoną na sen to najczęściej siedzę i tak przy niej i masuje brzuszek...

No to tyle chyba z takiej bardziej szczegółowej relacji

Aż mi się nie chce wierzyć że u was to już teraz zaraz... Jak ten czas leci, dopiero co się licytowałyśmy która już czuję ruchy a która nie!

I w ogóle to narobiłyście mi ochoty na Cotton ballsy ale ze są drogie to chyba jak tylko wyjdę do domu i się tam ogarnę to spróbuję zrobić sama

No i wstawię wam też zdjęcie kacika Julki, jak już będziemy w domu i wszystko poprawię po mojemu. Chociaż i tak jestem dumna, mąż robił wszystko sam. U mnie skończyło się na wyborze farb do malowania i już mnie nie było.
Żaneta mam nadzieję, że te problemy, które się pojawiły miną i Maleńka nie będzie się z niczym z tych rzeczy zmagać w przyszłości.
Z serduszkiem to właśnie często u dzieci urodzonych w terminie dzieją się takie rzeczy i wszystko później jest ok, więc duże prawdopodobieństwo, że to minie Mam nadzieję, że i wada wzroku to tylko chwilowy problem Dobrze, że myślicie pozytywnie

Współczuję kolek :/ Wyobrażam sobie jak Mała się męczy a Ty przy niej :/
Sama bardzo bym nie chciała żeby moja Córa miała kolki...

Czekamy na kącik Małej Super, że mąż wziął sprawy w swoje ręce i go urządził
Co do Cotton Ballsów to mają być chyba od 7.12 w Biedronce znów

Cytat:
Napisane przez adka_19 Pokaż wiadomość
Aniqa czy o znaczy że dzisiaj będzie - ?? )

Czkawke pomijam
Nie wiem czy już dziś Może poczekamy do weekendu... Bo w sumie dopiero w następnym tygodniu w piątek będę miała ciążę donoszoną... chyba, że nas poniesie
ale pewnie spokojniejsza będę po usg także nie wiem, nie wiem

Ok, ja też pomijać będę
Stary 2015-11-17, 08:24   #2316
lobofylia
Raczkowanie

Żaneta trzymam ciągle za was kciuki musi by dobrze serduszko to o botala chodzi???

Dziewczyny jak mnie wczoraj w nocy przemeczyly skurcze koszmar w d... mam przepowiadacze jak maja tyle trwać. Młodego to chyba wkurzalo bo cala noc wariowal

My juz z synem po śniadaniu i nauce teraz chwila bajek zaraz sprzątaniemy i zabawa. Potem sklep na osiedlu i obiad jakiś

Ahh bugabooo fajny wózek!

Ja zamowilam koc z effii lol jestem okropna ale zakochana bylam w tych kocach z welny .
lobofylia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-17, 08:30   #2317
Ani_qa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lobofylia Pokaż wiadomość
Ja zamowilam koc z effii lol jestem okropna ale zakochana bylam w tych kocach z welny .
Z ciekawości zaglądnęłam jak wyglądają te kocyki i są piękne!
Jaki dokładnie zamówiłaś?

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-11-17, 08:34   #2318
zaneta_b
Rozeznanie

Dzięki dziewczynki za miłe słowa staram się cały czas myśleć pozytywnie, i wiecie co? To chyba działa :-D także u siebie też włączcie takie pozytywne myślenie a wszystko będzie dobrze!

Przyłącze się do dyskusji o minky, można prac i nic się nie dzieje. Kupiłam małej śliczny kombinezon z minky, po praniu taki sam jak przed.

No i jak już się chwalicie wózkami to ja swój też pokażę, zdjęcie z neta bo jeszcze nie złożony ;-)
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg pobrane.jpg (4,1 KB, 33 załadowań)
zaneta_b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-17, 08:36   #2319
lobofylia
Raczkowanie

Aniq szary nie ocieplany i czeekam na przesyłkę
lobofylia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-17, 08:38   #2320
Ani_qa
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki dziewczynki za miłe słowa staram się cały czas myśleć pozytywnie, i wiecie co? To chyba działa :-D także u siebie też włączcie takie pozytywne myślenie a wszystko będzie dobrze!

Przyłącze się do dyskusji o minky, można prac i nic się nie dzieje. Kupiłam małej śliczny kombinezon z minky, po praniu taki sam jak przed.

No i jak już się chwalicie wózkami to ja swój też pokażę, zdjęcie z neta bo jeszcze nie złożony ;-)
Żaneta śliczny wózek

Ja w sumie dziś wstałam z jakimś innym nastawieniem i sobie myślę, że nie będę się nastawiać już teraz, że Mała niedługo wyjdzie, bo później będę się jeszcze gorzej niecierpliwić.
Jak wyjdzie w Święta to trudno, spędzę je w szpitalu razem z nią. Będę obolała i zagubiona, ale będę ją mieć przy sobie.
Więc koniec myślenia, że ma wyjść szybko, tylko czekam
Stary 2015-11-17, 08:38   #2321
evciap0
Wtajemniczenie

Dziewczyny lejecie miód na moje serce

Halwaya słyszałam, że czerwone wózki są bezpieczne

Arisah dokładnie to filc

40/40
evciap0 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-11-17, 08:40   #2322
Ani_qa
Zakorzenienie

Cytat:
Aniq szary nie ocieplany i czeekam na przesyłkę
Taki z tym jakby warkoczem?
Stary 2015-11-17, 08:42   #2323
evciap0
Wtajemniczenie

Zaneta trzymam mocno kciuki za zdrowie Julci Jesteście bardzo dzielni

Aniqa super, że wizyta udana i pessar ściągnięty

40/40
Stary 2015-11-17, 08:58   #2324
zaneta_b
Rozeznanie

Cytat:
Żaneta trzymam ciągle za was kciuki musi by dobrze serduszko to o botala chodzi???

Dziewczyny jak mnie wczoraj w nocy przemeczyly skurcze koszmar w d... mam przepowiadacze jak maja tyle trwać. Młodego to chyba wkurzalo bo cala noc wariowal

My juz z synem po śniadaniu i nauce teraz chwila bajek zaraz sprzątaniemy i zabawa. Potem sklep na osiedlu i obiad jakiś

Ahh bugabooo fajny wózek!

Z Botallem też miałyśmy problem ale lekami zamknięty. Teraz został otwór owalny między przedsionkami. Podobno niegroźne. Zobaczymy w przyszłości co się będzie z tym działo.

Wrzucę wam zaraz jej aktualne zdjęcie do klubu
zaneta_b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-17, 08:59   #2325
0enedue
Zadomowienie

Dzien dobry dopadł mnie dzisiaj kryzys.. zwlokłam się z łózka o 9 bez sił .. zjadłam sniadanie i normlanie nie mam energii zeby sie ubrac i wyjsc z psem .. najchetniej przespałabym cały dzien .. ale po popłudniu idziemy do mojej mamy na urodziny ..

jutro rano musze skoczyc do labo ..

Cytat:
Napisane przez syylwuska Pokaż wiadomość
Wypralas? Kurczę mi trochę szkoda, ze się zniszczy, tzn zmieni swoją miękkość i strukturę. Jak wygląda po praniu?

O to muszę sobie je zapisać, ale ono bardzo słodkie jest? Czy polslodkie?

Ja do wanienki kupiłam hmm jak to nazwać taki leżaczek metalowy, tzn metalowy jest tylko stelaż, a na to na nawleczony jest materiał frotte, można go ściągnąć i wyprać, to do mnie przemówiło, bo wypiore wysusze i będzie git
nic się z nimi nie stało po praniu,koloru nie puściły na jakości też nie straciły

te wino niby jest półsłodkie ale dla mnie jest jak słodkie no musisz spróbowac

włąsnie o takim leżaczku myślałam ! gdzieś mi to mignęło na all ale nie wiedziałam jak się zabrać za szukanie tego dzięki !!

Cytat:
Napisane przez czubasek20 Pokaż wiadomość
A poza tym tz chce sie budowac w bastepnym roku zalatwia juz z szefem umowe na stale, chce sie starax o kredyt i budowac. A mnie to przeraza.

zaneta a jak malutka ? opowiadaj
czemu przeraża moim zdaniem fajna perspektywa )

Cytat:
No dobra, to jeszcze tak na szybko bo idę spać, za 2 godz pobudka na następne odciągniecie i karmienie...

Mała już nie jest taka mała, pulpet się z niej zrobił. Waży prawie 2700 już. Na nóżkach ma już takie wałki że szok ;-)

Prawie opanowała butelkę, ma jeszcze problem ze złapaniem smoczka, źle układa język. Za to cyca nie chce wcale. Może jeszcze się jej zmienić.

No i najważniejsze, prawdopodobnie w środę idziemy już do domu!!!

cieszę się, że wszystko zaczyna się pomału układać ! zobaczysz jak będziecie już razem w domu to od razu będziesz miała lepsze samopoczucie trzymam wciąż za Was kciuki

Cytat:
Napisane przez evciap0 Pokaż wiadomość
Kalusia trzymam kciuki za wyniki
Halwaya 100 lat dla taty! Mój 12.11. Obchodził 60 urodziny, tylko, że ja z nim nie utrzymuje kontaktu
Sylwuska ja wszystkie kocyki prałam
Mogę się Wam pochwalić naszą furą? zapierałam się, że nie chcę czarnego

I jeszcze mój hendmejd, brakuje tylko wstążki do zawieszenia na ścianie

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
bardzo fajny wózek i handmade

Cytat:
Napisane przez czubasek20 Pokaż wiadomość
limonka ja mam kupione trzy nowe koszule i jedna pizame, bo starsznie mi poty szly w szpitalu a jak na sali sie trafi jakas co nie pozwoli otworzyc okna a grzejnik na max to masakra...

Mala w przedszkolku a ja zaraz zabieram sie za kopytka.
Gadalam z mama :/ bozuuu dopoki mojego starego nie zamkna to bedziemy wszyscy w strachu zyc. Dlaczego panstwo czeka ze wszystkim. Dopiero jak jakas tragedia sie zdarzy to dzialaja.
polska...

Cytat:

weź proszę Cie ja juz nie mam nic kupować;/ nie pomagasz

Iga 14.12.2015

0enedue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-17, 09:04   #2326
benita84
Zadomowienie

Cytat:

Fajny wózek nie jestem fanką czarnych wózków ale ostatecznie tez mam tak ze tylko budka (gondoli i spacerowki) jest fioletowa a reszta czarna

A ten hendmejd cudny
benita84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-17, 09:05   #2327
wojniann
Rozeznanie

GG do wojniann

Wczoraj podczas usg dr mówił ze mam leżeć bo brzuch twardnieje a mam tydzień wytrzymać a później będzie co ma być. Mówię że leżę.... Dużo a.on do mnie ze juz zna.ciężarne które w.domu leżą i zaczął się śmiać. Pyta kto zaprowadził małego do przedszkola? No ja! Kto po drodze kupił zakupy i obiad przygotował? No ja! Kto poszedł po dziecko? No ja!
Klasyka leżącej w domu hhehehe
wojniann jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-17, 09:09   #2328
evciap0
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez 0enedue Pokaż wiadomość
Dzien dobry dopadł mnie dzisiaj kryzys.. zwlokłam się z łózka o 9 bez sił .. zjadłam sniadanie i normlanie nie mam energii zeby sie ubrac i wyjsc z psem .. najchetniej przespałabym cały dzien .. ale po popłudniu idziemy do mojej mamy na urodziny ..

jutro rano musze skoczyc do labo ..

bardzo fajny wózek i handmade
Też mi się dzisiaj nic nie chce, masakra
dziękuję

Cytat:
Napisane przez benita84 Pokaż wiadomość
Fajny wózek nie jestem fanką czarnych wózków ale ostatecznie tez mam tak ze tylko budka (gondoli i spacerowki) jest fioletowa a reszta czarna

A ten hendmejd cudny

Dlatego gondolę wzięliśmy z innego wózka, bo do tego też musiałaby być czarna. A do spacerówki planujemy kupić jakąś wkładkę kolorową i problem będzie rozwiązany

40/40
Stary 2015-11-17, 09:12   #2329
wojniann
Rozeznanie

GG do wojniann
Talking Dot.: Mamusie grudniowe 2015 cz. 9

Ja uwielbiam decupage i scrapboooing. Kiedyś tylko to mnie relaksowalo choć wiecznie niezadowolona jestem z dzieła ale Lubie to robić dla samej pracy. W Anglii są całe sklepy związane z.tym i dziękuję Bogu ze nie mieszkam tam bo bym chyba całe pensje tam zostawiala. I tak mam.mnóstwo gadżetów ale raczej kombinowane typu papier z.odzysku prezentowy czy zawieszki matek od ubrań.
Ale wyobraźcie sobie na moje urodziny dostałam prezent bez opakowania i oddzielnie papier bo bali się ze zezloszcze się ze pozaginali a napewno go wykorzystam. A zaczęło się jak.Ci sami znajomi byli u nas mieliśmy wychodzić razem a mój mąż z.łazienki krzyczy anka wieszaczek od skarpetek wyrzucać czy ci potrzebny?????? Hehehe
wojniann jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-17, 09:13   #2330
limonka_86
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez wojniann Pokaż wiadomość
Wczoraj podczas usg dr mówił ze mam leżeć bo brzuch twardnieje a mam tydzień wytrzymać a później będzie co ma być. Mówię że leżę.... Dużo a.on do mnie ze juz zna.ciężarne które w.domu leżą i zaczął się śmiać. Pyta kto zaprowadził małego do przedszkola? No ja! Kto po drodze kupił zakupy i obiad przygotował? No ja! Kto poszedł po dziecko? No ja!
Hehe no tak to akurat wszystko prawda z tymi lezacymi ja wprawdzie nakazu leżenia nie mam ale niby odpoczywać mam a tu ciągle coś robię;-)
limonka_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-17, 09:21   #2331
Koritsi_a
Zadomowienie

Cytat:
no wiadomo, że przy starszaku to nie ma opcji non stop leżeć, takie życie
Koritsi_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-17, 09:22   #2332
czubasek20
Zakorzenienie

Cytat:

Ciaza z malym dzieckiem w domu, norna :p
Lezec to mozna w szpitalu...

enedue no niby fajna ale te koszta... wrr. Ogladam wlasnie projekty domkow do 100m bo ja wiekszego nie chce. Zobaczymy jak to wyjdzie w praniu.

aniqa ja cos czuje ze przenosze malego. I nawet sie na to nastawiam. Najwyzej bede milo zaskoczona

zaneta super sie czyta Twoje posty. Sa takie pelne pozytywnej energii

Nie ma stópki zbył małej, by nie mogła pozostawić śladu. Z
czubasek20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-17, 09:25   #2333
rudaska
Zakorzenienie

Evciap fajny wózeczek i chmurka sliczna A to ja tez wam pokażę mój filc

Cytat:
Napisane przez arisah Pokaż wiadomość
a wgl dziewczyny zajmujące się takim hendmejd gdzie zaopatrujecie się w materiały? też się przymierzam od jakiegoś czasu i chyba allegro jest najlepszą kopalnią tego
Ja to zależy, co potrzebuję. Włóczka i tkaniny najczęściej na allegro. Potem pozostałościami można się wymieniać albo sprzedawać w różnych grupach. Wstążki i tasiemki w pasmanteriach chyba że dużo potrzebuję to zamawiam. Szukam też na ciuchach różnych rzeczy, odcinam guziki i inne ciekawe rzeczy z rzeczy które są zniszczone. Staram się unikać sklepów po tam jest najdrożej, ale jest jeden w Kato, do którego jak wchodzę to wariuję i mogłabym tam cały dzień siedzieć

Edytowane przez rudaska
Czas edycji: 2015-11-18 o 16:14
rudaska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-17, 09:26   #2334
Ani_qa
Zakorzenienie

Cytat:
Aniqa super, że wizyta udana i pessar ściągnięty
Też się cieszę, że już mnie nic nie blokuje w razie 'w'

Cytat:
Z Botallem też miałyśmy problem ale lekami zamknięty. Teraz został otwór owalny między przedsionkami. Podobno niegroźne. Zobaczymy w przyszłości co się będzie z tym działo.

Wrzucę wam zaraz jej aktualne zdjęcie do klubu
Koniecznie!

Cytat:
Hehe, no racja... Nam się wydaje, że leżymy, a tyle rzeczy robimy, których teoretycznie nie powinnyśmy

Cytat:
Ja uwielbiam decupage i scrapboooing. Kiedyś tylko to mnie relaksowalo choć wiecznie niezadowolona jestem z dzieła ale Lubie to robić dla samej pracy. W Anglii są całe sklepy związane z.tym i dziękuję Bogu ze nie mieszkam tam bo bym chyba całe pensje tam zostawiala. I tak mam.mnóstwo gadżetów ale raczej kombinowane typu papier z.odzysku prezentowy czy zawieszki matek od ubrań.
Ale wyobraźcie sobie na moje urodziny dostałam prezent bez opakowania i oddzielnie papier bo bali się ze zezloszcze się ze pozaginali a napewno go wykorzystam. A zaczęło się jak.Ci sami znajomi byli u nas mieliśmy wychodzić razem a mój mąż z.łazienki krzyczy anka wieszaczek od skarpetek wyrzucać czy ci potrzebny?????? Hehehe
Stary 2015-11-17, 09:27   #2335
arisah
Raczkowanie

wszyscy się chwalą to i ja w końcu fotkę wrzucę

trochę słaba jakość no ale światło dziś niekorzystne
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_20151117_101924.jpg (72,4 KB, 28 załadowań)
Stary 2015-11-17, 09:30   #2336
arisah
Raczkowanie

rudaska śliczności
Stary 2015-11-17, 09:32   #2337
rudaska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez arisah Pokaż wiadomość
rudaska śliczności
dzięki Ja muszę swój wózek wyciągnąć z szafy żeby się wietrzyła gondola

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-11-17, 10:07   #2338
syylwuska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ogolnie Pokaż wiadomość
Sylwuska tak dziś mam 34+0 liczę do przodu jak położna.
A no to chyba że

Cytat:
Kalusia trzymam kciuki za wyniki
Halwaya 100 lat dla taty! Mój 12.11. Obchodził 60 urodziny, tylko, że ja z nim nie utrzymuje kontaktu
Sylwuska ja wszystkie kocyki prałam

Wózek super, jaki w końcu kupiliscie?

A hendmejd uroczy, sama wszystko szylas? Na maszynie czy recznie?

Cytat:
Uwaga, będzie długo, jak wam się nie chce to nie czytajcie, niżej bardziej szczegółowa relacja z tego co u nas ;-)

Żeby nie było tak różowo to mamy oczywiście parę problemów, z końcu to wcześniak... Ma jakiś otwór w serduszku, ale może jeszcze się sam zamknąć, na razie nie będą nic z tym robić. No i zmiany widoczne w usg główki. Ale według lekarza nie powinny mieć wpływu na rozwój małej. Ale pojawiła nam się niestety retinopatia - wada wzroku, uszkodzenie siatkówki które może prowadzić do utraty wzroku... Niby też mają nadzieję że się cofnie ale różnie to jest z tym. Na razie mamy opanowana anemie, wyniki się poprawiły bez toczenia krwi, na samych lekach tylko więc jest ok.

Aha, no i z tych złych wiadomości to ma kolki, a mi aż serce pęka jak widzę jak ona się męczy bo ją boli brzuszek a ja nic nie mogę zrobić :-( w nocy często jak mam swoja wolną godzinę przeznaczoną na sen to najczęściej siedzę i tak przy niej i masuje brzuszek...

No to tyle chyba z takiej bardziej szczegółowej relacji

Aż mi się nie chce wierzyć że u was to już teraz zaraz... Jak ten czas leci, dopiero co się licytowałyśmy która już czuję ruchy a która nie!

I w ogóle to narobiłyście mi ochoty na Cotton ballsy ale ze są drogie to chyba jak tylko wyjdę do domu i się tam ogarnę to spróbuję zrobić sama

No i wstawię wam też zdjęcie kacika Julki, jak już będziemy w domu i wszystko poprawię po mojemu. Chociaż i tak jestem dumna, mąż robił wszystko sam. U mnie skończyło się na wyborze farb do malowania i już mnie nie było.
Więc trzymamy kciuki, zeby jednak wszystko samo się ustabilizowalo, tak jak mają na to nadzieję lekarze, a jeśli się nie uda, żeby było bezpieczne dla Was rozwiązanie w tej sytuacji ;*

Czekamy na fotki

Ja wróciłam z labo i właśnie zjadłam śniadanie
Ok, jednak wypiore te kocyki skoro tak radzicie

Pamiętacie jak Wam mówiłam o sytuacji z siostrą i malowaniem wlosow? Ze obraził się na mnie, nie wiem czy wiecie ale od tamtej pory się do mnie nie odezwała, czaicie? Rodzona siostra za taką głupotę się tak obrazila. Rozmawiałam przed chwilą z mamą i ona powiedziała, że nie podobają jej się na ze stosunki, mi też się nie podobają, ale skoro ona rzuca słuchawka, bo nie chce jej pomalować włosów wiedząc że jestem w ciąży i nie chce ryzykować i w ogóle, to chyba o niej świadczy, co mam zadzwonić i ja przepraszac? Ile razy byłam u mamy w niedzielę, to tak się zawsze skladalo, że jej nie było, więc nie widziałam się z nią nawet od tamtego czasu bo tak byśmy na pewno pogadaly.

Ale wiecie czemu mi najbardziej przykro?? Nawet jak byłam w szpitalu, to ani razu do mnie nie zadzwonila, owszem pytała mamę jak się czuje itd, ale nie zadzwoniła do mnie. To mało tego, mam dwóch starszych braci, z czego,jeden to tak mało raczej się interesuje, nigdy o urodzinach nie pamięta, no wiecie taki typ i on nawet do mnie zadzwonił, a siostra nie.

I być może z przymusu dzisiaj się z nią zobaczę, bo kupiła bratu mlodszemu pizame w Lidlu, a tam jest tydzień na zwrot i może mi ja przyniesie, bo ja odbieram go dziś ze szkoły i mam zawieść do domu i przy okazji to pizame bym zawiozla, ale zobaczymy...

Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka
syylwuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-17, 10:12   #2339
evciap0
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez rudaska Pokaż wiadomość
Evciap fajny wózeczek i chmurka sliczna A to ja tez wam pokażę mój filc
Ale ekstra!

Dobra ruszyłam się, odkurzyłam i umyłam podłogi

---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ----------

Cytat:
Napisane przez syylwuska Pokaż wiadomość
Wózek super, jaki w końcu kupiliscie?

A hendmejd uroczy, sama wszystko szylas? Na maszynie czy recznie?

Pamiętacie jak Wam mówiłam o sytuacji z siostrą i malowaniem wlosow? Ze obraził się na mnie, nie wiem czy wiecie ale od tamtej pory się do mnie nie odezwała, czaicie? Rodzona siostra za taką głupotę się tak obrazila. Rozmawiałam przed chwilą z mamą i ona powiedziała, że nie podobają jej się na ze stosunki, mi też się nie podobają, ale skoro ona rzuca słuchawka, bo nie chce jej pomalować włosów wiedząc że jestem w ciąży i nie chce ryzykować i w ogóle, to chyba o niej świadczy, co mam zadzwonić i ja przepraszac? Ile razy byłam u mamy w niedzielę, to tak się zawsze skladalo, że jej nie było, więc nie widziałam się z nią nawet od tamtego czasu bo tak byśmy na pewno pogadaly.

Ale wiecie czemu mi najbardziej przykro?? Nawet jak byłam w szpitalu, to ani razu do mnie nie zadzwonila, owszem pytała mamę jak się czuje itd, ale nie zadzwoniła do mnie. To mało tego, mam dwóch starszych braci, z czego,jeden to tak mało raczej się interesuje, nigdy o urodzinach nie pamięta, no wiecie taki typ i on nawet do mnie zadzwonił, a siostra nie.

I być może z przymusu dzisiaj się z nią zobaczę, bo kupiła bratu mlodszemu pizame w Lidlu, a tam jest tydzień na zwrot i może mi ja przyniesie, bo ja odbieram go dziś ze szkoły i mam zawieść do domu i przy okazji to pizame bym zawiozla, ale zobaczymy...

Kochana graco evo xt wzięliśmy
Ale powiem szczerze, że jak zobaczyłam Waszego maxone to mi serce mocniej zabiło Nie wzięliśmy go w sumie ze względu na wagę

Współczuję sytuacji z siostrą. Mam nadzieję, że jednak się pogodzicie. Ja z moją też się czasem nie odzywam, ale to jest kilka dni i zawsze któraś się odezwie. A ciśniemy sobie czasem ostro

40/40
Stary 2015-11-17, 10:17   #2340
syylwuska
Zakorzenienie

ANI_QA to dobre wieści po wiZycie

RUDASKA :Love::Love: piękny ten ochraniacz, też chce taki!! Ale jak to, on jest z filcu? Wygląda,na bawełnę zwykła?

syylwuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości