![]() |
#2311 |
Raczkowanie
|
Dot.: Mamusie grudniowe 2015 cz. 9
a wgl dziewczyny zajmujące się takim hendmejd gdzie zaopatrujecie się w materiały? też się przymierzam od jakiegoś czasu i chyba allegro jest najlepszą kopalnią tego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2312 |
Zakorzenienie
|
Żaneta. Mega kciuki, by jednak było różowo. Jedna z mam listopad-grudzien 2012 urodziła synka 13.09 i też był strach i pewne zagrożenia, ale wszystko poszło dobrze. I tego wam życzę.
#2313 |
Wtajemniczenie
|
Aniqa czy o znaczy że dzisiaj będzie -
![]() ![]() Czkawke pomijam ![]()
#2314 |
Raczkowanie
|
żaneta trzymajcie się dzielnie, my trzymamy kciuki żeby wszystko było jak najlepiej
![]() aniqa super że wszystko oki po wizycie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2315 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z serduszkiem to właśnie często u dzieci urodzonych w terminie dzieją się takie rzeczy i wszystko później jest ok, więc duże prawdopodobieństwo, że to minie ![]() ![]() ![]() Współczuję kolek :/ Wyobrażam sobie jak Mała się męczy a Ty przy niej :/ Sama bardzo bym nie chciała żeby moja Córa miała kolki... Czekamy na kącik Małej ![]() ![]() Co do Cotton Ballsów to mają być chyba od 7.12 w Biedronce znów ![]() Nie wiem czy już dziś ![]() ![]() ale pewnie spokojniejsza będę po usg ![]() ![]() Ok, ja też pomijać będę ![]()
![]() |
#2316 |
Raczkowanie
|
Żaneta trzymam ciągle za was kciuki musi by dobrze
![]() Dziewczyny jak mnie wczoraj w nocy przemeczyly skurcze koszmar ![]() ![]() My juz z synem po śniadaniu i nauce teraz chwila bajek zaraz sprzątaniemy i zabawa. Potem sklep na osiedlu i obiad jakiś ![]() Ahh bugabooo ![]() Ja zamowilam koc z effii lol jestem okropna ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2317 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jaki dokładnie zamówiłaś?
![]() |
#2318 |
Rozeznanie
|
Dzięki dziewczynki za miłe słowa
![]() Przyłącze się do dyskusji o minky, można prac i nic się nie dzieje. Kupiłam małej śliczny kombinezon z minky, po praniu taki sam jak przed. No i jak już się chwalicie wózkami to ja swój też pokażę, zdjęcie z neta bo jeszcze nie złożony ;-) |
![]() ![]() |
![]() |
#2319 |
Raczkowanie
|
Aniq
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2320 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja w sumie dziś wstałam z jakimś innym nastawieniem i sobie myślę, że nie będę się nastawiać już teraz, że Mała niedługo wyjdzie, bo później będę się jeszcze gorzej niecierpliwić. Jak wyjdzie w Święta to trudno, spędzę je w szpitalu razem z nią. Będę obolała i zagubiona, ale będę ją mieć przy sobie. Więc koniec myślenia, że ma wyjść szybko, tylko czekam ![]()
![]() |
#2321 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny lejecie miód na moje serce
![]() Halwaya słyszałam, że czerwone wózki są bezpieczne ![]() Arisah dokładnie to filc ![]()
#2322 |
Zakorzenienie
|
Taki z tym jakby warkoczem?
#2323 |
Wtajemniczenie
|
Zaneta trzymam mocno kciuki za zdrowie Julci
![]() ![]() Aniqa super, że wizyta udana i pessar ściągnięty ![]()
#2324 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Wrzucę wam zaraz jej aktualne zdjęcie do klubu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2325 | ||||||
Zadomowienie
|
Dzien dobry
![]() ![]() jutro rano musze skoczyc do labo .. Cytat:
![]() te wino niby jest półsłodkie ale dla mnie jest jak słodkie ![]() ![]() włąsnie o takim leżaczku myślałam ! gdzieś mi to mignęło na all ale nie wiedziałam jak się zabrać za szukanie tego ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
cieszę się, że wszystko zaczyna się pomału układać ! zobaczysz jak będziecie już razem w domu to od razu będziesz miała lepsze samopoczucie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
weź proszę Cie ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2326 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() A ten hendmejd cudny ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2327 |
Rozeznanie
|
Wczoraj podczas usg dr mówił ze mam leżeć bo brzuch twardnieje a mam tydzień wytrzymać a później będzie co ma być. Mówię że leżę.... Dużo a.on do mnie ze juz zna.ciężarne które w.domu leżą i zaczął się śmiać. Pyta kto zaprowadził małego do przedszkola? No ja! Kto po drodze kupił zakupy i obiad przygotował? No ja! Kto poszedł po dziecko? No ja!
Klasyka leżącej w domu hhehehe |
![]() ![]() |
![]() |
#2328 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dziękuję ![]() Cytat:
![]() Dlatego gondolę wzięliśmy z innego wózka, bo do tego też musiałaby być czarna. A do spacerówki planujemy kupić jakąś wkładkę kolorową i problem będzie rozwiązany ![]()
![]() |
#2329 |
Rozeznanie
|
![]()
Ja uwielbiam decupage i scrapboooing. Kiedyś tylko to mnie relaksowalo choć wiecznie niezadowolona jestem z dzieła ale Lubie to robić dla samej pracy. W Anglii są całe sklepy związane z.tym i dziękuję Bogu ze nie mieszkam tam bo bym chyba całe pensje tam zostawiala. I tak mam.mnóstwo gadżetów ale raczej kombinowane typu papier z.odzysku prezentowy czy zawieszki matek od ubrań.
Ale wyobraźcie sobie na moje urodziny dostałam prezent bez opakowania i oddzielnie papier bo bali się ze zezloszcze się ze pozaginali a napewno go wykorzystam. A zaczęło się jak.Ci sami znajomi byli u nas mieliśmy wychodzić razem a mój mąż z.łazienki krzyczy anka wieszaczek od skarpetek wyrzucać czy ci potrzebny?????? Hehehe |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2330 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2331 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2332 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ciaza z malym dzieckiem w domu, norna :p Lezec to mozna w szpitalu... enedue no niby fajna ale te koszta... wrr. Ogladam wlasnie projekty domkow do 100m bo ja wiekszego nie chce. Zobaczymy jak to wyjdzie w praniu. aniqa ja cos czuje ze przenosze malego. I nawet sie na to nastawiam. Najwyzej bede milo zaskoczona ![]() zaneta super sie czyta Twoje posty. Sa takie pelne pozytywnej energii ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2333 |
Zakorzenienie
|
Evciap fajny wózeczek i chmurka sliczna
![]() ![]() Ja to zależy, co potrzebuję. Włóczka i tkaniny najczęściej na allegro. Potem pozostałościami można się wymieniać albo sprzedawać w różnych grupach. Wstążki i tasiemki w pasmanteriach chyba że dużo potrzebuję to zamawiam. Szukam też na ciuchach różnych rzeczy, odcinam guziki i inne ciekawe rzeczy z rzeczy które są zniszczone. Staram się unikać sklepów po tam jest najdrożej, ale jest jeden w Kato, do którego jak wchodzę to wariuję i mogłabym tam cały dzień siedzieć
25.12.2015 Igor ![]() ![]() ![]() 17.09.2017 Olgierd ![]() ![]() ![]() Edytowane przez rudaska Czas edycji: 2015-11-18 o 16:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#2334 | |||
Zakorzenienie
|
Też się cieszę, że już mnie nic nie blokuje w razie 'w'
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2335 |
Raczkowanie
|
wszyscy się chwalą to i ja w końcu fotkę wrzucę
![]() trochę słaba jakość no ale światło dziś niekorzystne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2336 |
Raczkowanie
|
rudaska śliczności
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2337 |
Zakorzenienie
|
dzięki
![]()
![]() |
#2338 | ||
Zakorzenienie
|
A no to chyba że
![]() Cytat:
![]() A hendmejd uroczy, sama wszystko szylas? Na maszynie czy recznie? ![]() Cytat:
Czekamy na fotki ![]() Ja wróciłam z labo i właśnie zjadłam śniadanie ![]() Ok, jednak wypiore te kocyki skoro tak radzicie ![]() Pamiętacie jak Wam mówiłam o sytuacji z siostrą i malowaniem wlosow? Ze obraził się na mnie, nie wiem czy wiecie ale od tamtej pory się do mnie nie odezwała, czaicie? Rodzona siostra za taką głupotę się tak obrazila. Rozmawiałam przed chwilą z mamą i ona powiedziała, że nie podobają jej się na ze stosunki, mi też się nie podobają, ale skoro ona rzuca słuchawka, bo nie chce jej pomalować włosów wiedząc że jestem w ciąży i nie chce ryzykować i w ogóle, to chyba o niej świadczy, co mam zadzwonić i ja przepraszac? Ile razy byłam u mamy w niedzielę, to tak się zawsze skladalo, że jej nie było, więc nie widziałam się z nią nawet od tamtego czasu bo tak byśmy na pewno pogadaly. Ale wiecie czemu mi najbardziej przykro?? Nawet jak byłam w szpitalu, to ani razu do mnie nie zadzwonila, owszem pytała mamę jak się czuje itd, ale nie zadzwoniła do mnie. To mało tego, mam dwóch starszych braci, z czego,jeden to tak mało raczej się interesuje, nigdy o urodzinach nie pamięta, no wiecie taki typ i on nawet do mnie zadzwonił, a siostra nie. I być może z przymusu dzisiaj się z nią zobaczę, bo kupiła bratu mlodszemu pizame w Lidlu, a tam jest tydzień na zwrot i może mi ja przyniesie, bo ja odbieram go dziś ze szkoły i mam zawieść do domu i przy okazji to pizame bym zawiozla, ale zobaczymy... Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2339 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Dobra ruszyłam się, odkurzyłam i umyłam podłogi ![]() ---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ---------- Cytat:
![]() Ale powiem szczerze, że jak zobaczyłam Waszego maxone to mi serce mocniej zabiło ![]() Współczuję sytuacji z siostrą. Mam nadzieję, że jednak się pogodzicie. Ja z moją też się czasem nie odzywam, ale to jest kilka dni i zawsze któraś się odezwie. A ciśniemy sobie czasem ostro ![]()
![]() |
#2340 |
Zakorzenienie
|
ANI_QA to dobre wieści po wiZycie
![]() RUDASKA :Love::Love: piękny ten ochraniacz, też chce taki!! ![]() Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:48.