|
|
#511 | ||
|
Konto usunięte
|
Dot.: Zbyt późno.
Cytat:
Cytat:
PS: Nie wiem, jak on wygląda i mnie to nie interesuje, ale... nawet nie ma pewności, że przysłał Wam swoje zdjęcie/a ![]() ---------- Dopisano o 09:31 ---------- Poprzedni post napisano o 09:29 ---------- ...zresztą, praktycznie każda z nas ma inne marzenie odnośnie męskiego ciała. |
||
|
|
|
#512 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Nie wiem, jakie Ty z kolei masz przeżycia, ale to się leczy.Czyli Twój "argument" jest inwalidą. Cytat:
|
||
|
|
|
#513 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Jesli ktos tak mysli to nigdy nie bedzie szczesliwy. I tak, to jest w Twojej GLOWIE. Ja sie zawsze duzo uczylam przez to mialam mniej czasu na rozrywki. Mam uznac ze cale zycie mi juz minelo? Nie sadze. |
|
|
|
|
#514 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#515 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
1. Taa, żadna terapia tego nie zmieni. I aabsolutnie nikomu z PTS ani nikomu, kto został zgwałcony terapia jeszcze nigdy nie pomogła. 2. Różnica byłaby w Twojej łaskawej ocenie prawa do odczuwania cierpienia i do współczucia, które jest tak cenne, że aż bez znaczenia. Ależ to musiał być seks. Może chodzi o orgie zwieńczone grupowym odstrzałem partnerów? |
|
|
|
|
#516 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Oczywiście, jego problem jest głębszy i nie neguję jego cierpienia. Ale obiektywnie w zasadzie tak to wygląda, poświęcił się nauce, a nie imprezom. Nie on jeden. |
|
|
|
|
#517 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#518 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#519 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Nie zauważyłaś (wiem, że trudno w jego komunikatach), że mu ogólnie żal szaleństwa, buntu, normalnych relacji towarzyskich, "patrzenia prosto w oczy" itd? Trudniej o seks, jeśli się nie ma nawet znajomych. |
|
|
|
|
#520 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#521 |
|
Konto usunięte
|
Przyłączam się do pytania odnośnie seksu, bo też nie czaję jakie mogą być konsekwencje - zwłaszcza w przypadku seksu ze stałym partnerem + zabezpieczania się.
|
|
|
|
#522 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#523 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Skoro konsekwencje tak straszliwe, to mam na myśli raczej coś klasy Jelinek/Kanehara, a i tak to do mnie nie przemawia jako dostatecznie przekonujący argument. Jak się schleję i pójdę w nocy pospacerować po słabo oświetlonym kawałku drogi to przyczyną mojej śmierci/trwałego okaleczenia nie będzie nieprawidłowe korzystanie z dobrodziejstw ruchu drogowego tylko to, że się schlałam. Jeśli się seks wplecie w tabun problemów psychicznych i emocjonalnych, to one będą odpowiadać za ewentualne przykre konsekwencje, a nie to ilu osobom się wsadzało (czy tam odwrotnie). Full on wampiriada z przypadkowymi partnerami też nie będzie przyczyną zakażenia wzwc, problemem będzie to, co do niej doprowadziło. A że problemów z psychiką i zdrowiem można się bez większego problemu nabawić prowadząc się nobliwie albo bzykając tylko jednego partnera, to dla mnie dość perswazyjny argument by demonizowanie seksu wrzucić do tej samej kategorii, co "nie dotykaj się, bo oślepniesz/ręka Ci uschnie". |
|
|
|
|
#524 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Nie mam pojęcia, ale dlaczego mam nie wierzyć facetom zniesmaczonym swoimi akcjami. Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#525 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Uwaga ode mnie, żeby ktoś znów nie zrozumiał źle: nie dobija mnie to, że to mówicie, bo równie dobrze możecie tego nie mówić, ale to, że ja mam świadomość, że tak jest. Jak o tym nie mówicie, to też wiem... Edytowane przez TenGorszy Czas edycji: 2015-11-25 o 12:30 |
|
|
|
|
#526 | |
|
BAN stały
|
Jednak nie:
Cytat:
I błagam, pokaż mi, gdzie pojawiła się taka teoria oprócz Twojego postu i nie wymiguj się brakiem czasu.Biedactwa. Znaczy jakie to ma niby realne konsekwencje? |
|
|
|
|
#527 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#528 |
|
BAN stały
|
"Nawet 16-latki uprawiają seks"; "średnia wieku inicjacji seksualnej to 19 lat"; "Ci, którzy w wieku 16 lat traktowali dziewczyny jak narośl na narządach płciowych, dziś są dojrzałymi i wartościowymi mężczyznami" =/= teorii, jakoby instrumentalne podejście do seksu w liceum było niezbędnym elementem do zostania przykładnym mężem i ojcem w przyszłości. Chyba, że autor tak jednak uważa, to niech się do tego odniesie.
|
|
|
|
#529 | |||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
No nie. Ilekroć to sobie wyobrażam, jawi mi się jakaś natchniona stronka internetowa o przemianie duchowej, zachęcająca do sowitych dotacji i przyłączenia się do nowego, ekscytującego kultu z monopolem na prawdę. Nawiasem mówiąc "przeleciałam zbyt wielu mężczyzn" też brzmi mi dość zabawnie. Co innego, jak się człowiek zaczyna w tym przedstawiać jako strona bierna, ale w takim wypadku oczywistym jest, że problemem nie był seks jako taki, ale niedobory emocjonalne/autoagresja, której potrzeby się w ten sposób zaspokajało, robiąc to wbrew sobie. Cytat:
Cytat:
2/3 żalu i problemu to (mam wrażenie) ubolewanie nad tym, że nie grał w - za przeproszeniem - najwyższej lidze rozwiązłości. Gdzieś tu był temat z pytaniem "Ilu miałaś partnerów?" czy jakoś tak - z ankietą. Możliwymi odpowiedziami było o ile pamiętam: a) 1 b) 2-3 c) 3-4 d) 5-6 e) >6 i nikt się tam jakoś specjalnie nie burzył (przynajmniej na tyle, na ile rzuciłam okiem), że te opcje są cokolwiek ograniczające. Przy okazji świadczą o tym, że ludzie jednak nie żyją tak dziko, jak się autorowi wydaje, bo większość tego nie robi. Poza tym miałam do czynienia - dwa razy bezpośrednio i raz przez przyjaciółkę z facetami, co to "bzykali na potęgę" - przynajmniej zdaniem opinii publicznej i zapatrywań znajomych. Ok, nie mogłam powstrzymać rechotu na widok 24-26 letniego prawiczka, ale śmiech ów nie był spowodowany ich prawictwem, tylko zestawieniem rzeczywistości z przekonaniem ogółu. Btw. beznadziejni nie byli, a trzeci i przy okazji najstarszy wypadł tak imponująco, że dwa lata później został poślubiony. Jeśli się jakieś żale w związku z brakiem dostatecznej ilości szaleństw pojawiły, to nic o nich nie wiem. Aha, gość nie był gorącym katolikiem, chowającym wianuszek do ślubu, a przyjaciółka >6. Cytat:
Cytat:
Jak człowiek żyje w zgodzie z sobą i robi to, co chce, to nie będzie miał problemów i żali bez względu na to, czy miał do trzydziestki jednego partnera, stu czy zero. Problem pojawia się w momencie, jak chciał mieć bujne życie erotyczne, a nie miał lub jak miał, ale wcale tego nie chciał, bo to nie chuć go gnała ku kolejnym podbojom. A tu by wypadało ustalić, czy żale skupiają się na braku przeciętnego, niezbyt bujnego życia towarzyskiego i erotycznego, czy na braku super ekstra bogatego życia towarzyskiego i erotycznego. Jedno i drugie można nadrobić zaczynając być sobą - ale nie w przekonaniu, że too etap ściśle przypisany do wieku, który przychodzi, trwa i przemija, a w okolicach 25 roku życia przechodzi w fazę uspokojenia i stałego związku. ---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ---------- Syfilis? |
|||||
|
|
|
#530 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Bo kreuje się na większy ewenement, niż w rzeczywistości. |
|
|
|
|
#531 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Średnio to się z psem ma po trzy nogi i pół ogona. Para bzykających się 16-latków = istnieniu 25-letniej dziewicy czy prawiczka, nadal nie zaburzających wyników. Cytat:
|
||
|
|
|
#532 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#533 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
A potem rzuci się roboty, albo zacznie drugi etat jako trio terapeutyczne dla modeli, kulturystów i sobowtórów Brada Pitta przed trzydziestką. |
|
|
|
|
#534 |
|
BAN stały
|
To prawda.Ależ nie momentami i nie co najmniej, tylko cały czas i zdecydowanie silniejszy i on właśnie o tym cały czas pisze.
|
|
|
|
#535 |
|
Konto usunięte
|
I to jest stan stały, nie podlegający zmianie? Nie miał, więc nie może mieć? To znaczy, że on wierzy w teorię o wysokobzykalnym etapie, który przychodzi i mija, jako jeden z etapów dojrzewania.
|
|
|
|
#536 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ale autor miał dziewczyny i dalej jest z nim kiepsko. |
|
|
|
|
#537 | ||
|
BAN stały
|
Myślałam o tym (a jakże), ale on cały czas podkreśla, że max 20-latki czy coś koło tego.
Cytat:
Cytat:
(on i tak nie jest typowym modelem)Dokładnie. Patrz tytuł wątku. |
||
|
|
|
#538 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ahaaa. A cały ten temat tudzież wypowiedzi w innych świadczą o tym, że on najlepiej wie, czego mu trzeba. |
|
|
|
|
#539 |
|
Konto usunięte
|
Chętnych było tu więcej.
No nie wiem, skoro jego popaprany charakter mnie jeszcze nie odrzucił, to może, może wygląd też zniosę... A to kolejny problem. |
|
|
|
#540 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Jesteś pewna?
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Seks
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:41.

Nie wiem, jakie Ty z kolei masz przeżycia, ale to się leczy.

Jesteś pewna?