Wspólny cel mamy: od jesieni o dzidzię się staramy! staraczki 2015/2016 - Strona 142 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-12-15, 17:35   #4231
wiosenka84
Zadomowienie

Dot.: Wspólny cel mamy: od jesieni o dzidzię się staramy! staraczki 2015/2016

Cytat:
Napisane przez Fantasmagori Pokaż wiadomość
U mnie śluz z powrotem biały, plamień brak biorę to za dobry znak i nie tracę nadziei
Fanta trzymam za Ciebie kciuki.
Cytat:
Napisane przez VelaLuca Pokaż wiadomość
Moja Kruszynka nie dała rady Dzisiejsza beta 21
Bądź dzielna, chociaż to niełatwe
Cytat:
Napisane przez Panna Izabela Pokaż wiadomość
Wg mnie właśnie powinnaś się udzielać. Nie mamy tutaj sr*ć tęczą, że wszystko super hiper i zaraz będziemy mamami. Mamy się wspierać, także w tych gorszych chwilach.
Obawy są normalne. Nie piszmy tu tylko wtedy, kiedy jesteśmy happy
Zgadzam się w 100%
Cytat:
Napisane przez nusia00 Pokaż wiadomość
Niestety wylądowałam w szpitalu plamienie wczoraj sie powtórzyło i pojechalam na pogotowie. Zrobili badania i okazało sie ze odkleja mi się kosmówka. Czy któraś wie cos na ten temat ? Dali mi luteinę i nakaz leżenia i musze tu zostac na kilka dni.
Ojej. Niestety nic nie wiem na ten temat, ale jesteś pod opieką specjalistów, więc na pewno wszystko będzie dobrze
wiosenka84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-15, 18:15   #4232
nusia00
Raczkowanie

7tydzien i 5 dzień czekam na wieczorny obchód mam nadzieje ze mi cos powiedzą bo teraz wiem tyle co nic
nusia00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-15, 19:42   #4233
Kasmina
Rozeznanie

Cytat:
7tydzien i 5 dzień czekam na wieczorny obchód mam nadzieje ze mi cos powiedzą bo teraz wiem tyle co nic
Jak po obchodzie? dowiedziałaś się czegoś trzymam kciuki !
Kasmina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-15, 20:24   #4234
Nadia_2
Raczkowanie

Cytat:
Dziewczyny dziękuję za te wszystkie słowa otuchy i pocieszenia : cmok: Może nie zdajecie sobie sprawy i nie jesteście tego świadome, ja sama nie byłam dopóki sama tego nie doświadczyłam, ale to Wasze wirtualne wsparcie naprawdę wiele daje. Mogę nawet zaryzykować, że więcej niż słowa rodziny. Mamy ten sam cel i Wy najlepiej zrozumiecie co się czuje w takiej chwili.
Panna Izabela dziękuję za Twój nocny post. Czytałam go i ryczalam jak obłąkana. Potrzebowałam takich słów. Dziękuję

23 grudnia mam wizytę u lekarza. Muszę poczekać aż krwawienie ustanie, a w piątek powtórzyć betę. Ciężki tydzień przed nami

Prezenty to ostatnia rzecz o której teraz myślę, miałbyć jeden a wyjątkowy. Dlatego będą to pierwsze w moim życiu święta bez prezentów...

Nusia - kosmówka w wielu przypadkach po odpowiednich lekach i odpoczynku sama się z powrotem przykleja. Tego Ci życzę !
Kochana tak mi przykro jak się dowiedziałam jesteśmy tu wszystkie z Tobą !!!

Cytat:
Trzymam kciuki żeby wszystko wróciło do normy

Dziewczyny proszę doradźcie mi bo oszaleję zaraz jak to jest z tym TSH ???
Zrobiłam badania:
Tsh - 3,47 (0,55-4,78)
Ft3 - 3,38 (2,30-4,20)
Ft4 - 1,65 (0,89-1,76)

Naczytałam się w internecie, że mam za wysokie i konsekwencje w rozwoju dziecka mogą być ogromne, upośledzenie, niedorozwój intelektualny itd jestem przerażona niby mieszczę się w normach ale dla kobiet w ciąży tsh powinno być max 2,5 chyba, jutro mam wizytę u gin ale do tego czasu oszaleję chyba z nerwów.
jak to u Was wygląda ? wiem, że była na ten temat rozmowa ale nie znajde tego teraz

Moja beta z wczoraj to 444,1 patrząc na przedziały to nie wiem czy to 4, 5 czy 6 tydz ;/

Edytowane przez Nadia_2
Czas edycji: 2015-12-15 o 20:28
Nadia_2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-15, 20:29   #4235
Fantasmagori
Zakorzenienie

Moim zdaniem za wysokie ale nie martw się, dużo kobiet tak ma, gin Ci da leki i będzie ok

Fantasmagori jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-15, 20:37   #4236
cavagirl
Rozeznanie

Dokładnie, ja w temacie, bo też mam za wysokie. Dostaniesz na pewno lek do brania do końca ciąży. Leć do gina albo endo.
cavagirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-15, 20:48   #4237
Fantasmagori
Zakorzenienie

A betą się nie przejmuj, jej normy są naprawdę szerokie dla różnych tygodni liczy się przyrost pamiętaj

Fantasmagori jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-15, 20:54   #4238
geosmina
Wtajemniczenie

Cytat:
a może Ci się owu przesunęła i to faktycznie płodny śluz?

U nas też ten rok ciężki. U teścia wykryto nowotwór, my straciliśmy dziecko, wujek zginął tragicznie... i dlatego mam nadzieję że właśnie w święta spędzimy czas rodzinnie i nastroimy się dobrze na nowy rok
No nie wiem, ale w 35 dc??? Coś jest ze mną nie tak, zaraz po świętach idę do lekarza, teraz nie mam czasu na nic.

Życzę dobrego Nowego Roku, chociaż ja się go boję, bo przestępny 😒...

Cytat:
Dziewczyny dziękuję za te wszystkie słowa otuchy i pocieszenia : cmok: Może nie zdajecie sobie sprawy i nie jesteście tego świadome, ja sama nie byłam dopóki sama tego nie doświadczyłam, ale to Wasze wirtualne wsparcie naprawdę wiele daje. Mogę nawet zaryzykować, że więcej niż słowa rodziny. Mamy ten sam cel i Wy najlepiej zrozumiecie co się czuje w takiej chwili.
Panna Izabela dziękuję za Twój nocny post. Czytałam go i ryczalam jak obłąkana. Potrzebowałam takich słów. Dziękuję rzytul:

23 grudnia mam wizytę u lekarza. Muszę poczekać aż krwawienie ustanie, a w piątek powtórzyć betę. Ciężki tydzień przed nami
Po to jest wizaż😀 Wizaż uczy, Wizaż radzi, Wizaż nigdy nas nie zdradzi 😁

A poważnie, to bardzo Ci współczuję, jeszcze to się wydarzyło w takim czasie, że rzeczywiście jest ciężej😔 ale dacie radę, całuję mocno 😙

Piszę z telefonu-pozdro szejset

"Zenek, co ty jakiś nie w sosie jesteś? Może zjadłbyś jakichś pierożków babcinych?"
geosmina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-15, 21:48   #4239
201604261006
Konto usunięte

Cytat:
Moja Kruszynka nie dała rady
Tak bardzo mi przykro

Cytat:
Niestety wylądowałam w szpitalu
Ja nic nie wiem na ten temat. Leż kochana

Cytat:
A jak tam dziewczyny u Was z prezentami?
My nie kupujemy prezentów

Cytat:
U nas też ten rok ciężki. U teścia wykryto nowotwór, my straciliśmy dziecko, wujek zginął tragicznie... i dlatego mam nadzieję że właśnie w święta spędzimy czas rodzinnie i nastroimy się dobrze na nowy rok
U nas też słaby ten rok. Mój tata zmarł, z ciążą się nie udaje

Hej
Przepraszam dziewczyny że się nie udzielam
201604261006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-15, 22:56   #4240
zawiechaczarny
Wtajemniczenie

GG do zawiechaczarny

VelaLuca, bardzo współczuję, trzymaj się kochana. Obyście z TŻ przeszli przez tą tragedię jak najłagodniej.

nusia00, dobrze że pojechałaś do tego szpitala. Moja siostra w poprzedniej ciąży też miała problem z odklejaniem kosmówki, ale długo nie musiała leżeć, tylko potem przez całą ciążę musiała się oszczędzać i była na L4.

Też mam czasami dziewczyny takie czarne myśli i czasami wydaje mi się wręcz niemożliwe żebym mogła zajść w ciążę. Moja mama zaszła w pierwszą ciążę po 8 latach starań i gdzieś tam podświadomie się boję, że powtórzę ten scenariusz. Staram się jednak tłumaczyć sobie, że jestem jeszcze młoda i mam czas, więc z rok na luzie możemy się starać. A jednak przy kolejnych negatywnych testach i @ dopadają mnie myśli, że może coś jest ze mną nie tak

Zaczęłam używać testy owu. Dziś 12 dc i na razie cały czas I kreska.

Co do prezentów, to w mojej rodzinie kupuje się wszystkim, w rodzinie TŻ tylko dzieciom. Ale ja uznałam, że chcę traktować nasze rodziny po równo, więc rodzicom i rodzeństwu TŻ też kupię/zrobię jakieś upominki. Dla rodziców robię likiery (piernikowy i kokosowy), dla rodzeństwa TŻ też. Dla mojej siostry musiałam wymyślić coś innego, bo ona takich rzeczy nie pija. Jeszcze dla dziadka chcę zrobić ręcznie ozdabiany kubek z jakąś fajną dedykacją
21.06.2018 - nasza córeczka już z nami

2.05.2017 - 5tc[*]
26.04.2019 - 9tc[*]
zawiechaczarny jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-15, 23:28   #4241
__malaMi__
Zadomowienie

Cytat:
Panna Izabela dziękuję za Twój nocny post. Czytałam go i ryczalam jak obłąkana. Potrzebowałam takich słów. Dziękuję

Prezenty to ostatnia rzecz o której teraz myślę, miałbyć jeden a wyjątkowy. Dlatego będą to pierwsze w moim życiu święta bez prezentów...

Nusia - kosmówka w wielu przypadkach po odpowiednich lekach i odpoczynku sama się z powrotem przykleja. Tego Ci życzę !
kochana trzymam kciuki żeby się udało *************

Cytat:
Napisane przez natlem Pokaż wiadomość
Ja właśnie ostanie 3 cykle po 24-25 dni a owulacja tEstee potwierdzona w 16dni to fazę lutealna mam krótsza niż 10dni, może być problem :-( zobaczę ten miesiąc i zbieram się do gina
nie chce martwić, ale chyba poniżej 10 dni faza lutealna to nie do konca dobrze. mialaś monitoring? bo wyznaczanie sobie owu samej to nie do końca pewne jest

Cytat:
trzymam kciuki to już pewna i spora ciąża więc miejmy nadziję, że leki pomogą
__malaMi__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-16, 00:00   #4242
Panna Izabela
Zakorzenienie

Cytat:
Na pewno czegoś się dowiesz. Daj znać!!!

Cytat:
Napisane przez Nadia_2 Pokaż wiadomość
Kochana tak mi przykro jak się dowiedziałam jesteśmy tu wszystkie z Tobą !!!

Trzymam kciuki żeby wszystko wróciło do normy

Dziewczyny proszę doradźcie mi bo oszaleję zaraz jak to jest z tym TSH ???
Zrobiłam badania:
Tsh - 3,47 (0,55-4,78)
Ft3 - 3,38 (2,30-4,20)
Ft4 - 1,65 (0,89-1,76)

Naczytałam się w internecie, że mam za wysokie i konsekwencje w rozwoju dziecka mogą być ogromne, upośledzenie, niedorozwój intelektualny itd jestem przerażona niby mieszczę się w normach ale dla kobiet w ciąży tsh powinno być max 2,5 chyba, jutro mam wizytę u gin ale do tego czasu oszaleję chyba z nerwów.
jak to u Was wygląda ? wiem, że była na ten temat rozmowa ale nie znajde tego teraz

Moja beta z wczoraj to 444,1 patrząc na przedziały to nie wiem czy to 4, 5 czy 6 tydz ;/
Normalnie w normie, chociaż i tu normy są różne, w każdym labie inne. Ale jak na ciążę to chyba za wysoko, chociaż nie wiem szczerze mówiąc, jaka górna granica.
Ja się staram mieć chociaż 1,00... Tzn póki co to bardziej czekam niż się staram

Cytat:
Napisane przez zawiechaczarny Pokaż wiadomość
VelaLuca, bardzo współczuję, trzymaj się kochana. Obyście z TŻ przeszli przez tą tragedię jak najłagodniej.

nusia00, dobrze że pojechałaś do tego szpitala. Moja siostra w poprzedniej ciąży też miała problem z odklejaniem kosmówki, ale długo nie musiała leżeć, tylko potem przez całą ciążę musiała się oszczędzać i była na L4.

Też mam czasami dziewczyny takie czarne myśli i czasami wydaje mi się wręcz niemożliwe żebym mogła zajść w ciążę. Moja mama zaszła w pierwszą ciążę po 8 latach starań i gdzieś tam podświadomie się boję, że powtórzę ten scenariusz. Staram się jednak tłumaczyć sobie, że jestem jeszcze młoda i mam czas, więc z rok na luzie możemy się starać. A jednak przy kolejnych negatywnych testach i @ dopadają mnie myśli, że może coś jest ze mną nie tak

Zaczęłam używać testy owu. Dziś 12 dc i na razie cały czas I kreska.

Co do prezentów, to w mojej rodzinie kupuje się wszystkim, w rodzinie TŻ tylko dzieciom. Ale ja uznałam, że chcę traktować nasze rodziny po równo, więc rodzicom i rodzeństwu TŻ też kupię/zrobię jakieś upominki. Dla rodziców robię likiery (piernikowy i kokosowy), dla rodzeństwa TŻ też. Dla mojej siostry musiałam wymyślić coś innego, bo ona takich rzeczy nie pija. Jeszcze dla dziadka chcę zrobić ręcznie ozdabiany kubek z jakąś fajną dedykacją
Pamiętaj, że nie jesteś swoją mamą. To, że ona się starała długo nie znaczy, że i Ty tak będziesz. Jeśli jesteś zdrowa i młoda, to się nie przejmuj. Jak Wam dłużej nie będzie wychodziło, to do lekarza po rozwiązanie problemu. Nie nakręcaj się!

A mogę prosić o przepis na likier kokosowy?

Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka

http://www.suwaczek.pl/cache/97014df637.png

ŻONA od 30.08.2014

ZARĘCZENI 28.11.2012
RAZEM 17.09.2010
Panna Izabela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-16, 06:36   #4243
aniusia49
Raczkowanie

Ja dziś testowałam i jedna kreska. @ powinna być najpóźniej w poniedziałek, więc tłumacze sobie że za szybko go zrobiłam. Chociaż w tym miesiącu totalny luz, serduszek też mało to nakręciło mnie brak bólu piersi. Zawsze bolą mnie od owulacji, a dziś 25dc i nic. Więc nadal czekam na Świateczny Cud
aniusia49 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-16, 08:23   #4244
Milagr0s
Raczkowanie

U mnie tez jedna kreska Jednak nie wytrzymalam czekac na dzien spodziewanej @ (ma byc w poniedzialek-wtorek), a takie pozytywne nastawienie mialam!! Przytulalismy sie wzorowo (co drugi dzien, a w okolicach owu codziennie), zazywamy suplementy na plodnosc, uzywamy zelu Concieve plus i to juz czwarty cykl

No ale jednak nadal tez licze na Cud Swiateczny - mam 29dc, owu byla w 18-19dc. Wiem ze jeszcze nie duzo minelo czasu, a jednak liczylam ze ten test Pepino jest wystarczajaco czuly by w takim terminie wylapac ciaze

Edytowane przez Milagr0s
Czas edycji: 2015-12-16 o 08:25
Milagr0s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-16, 08:27   #4245
asicuha
Wtajemniczenie

Dziewczyny jestem z Wami! Trzymam kciuki za Wasze testy- aniusia49 i Milagr0s jeszcze chwila cierpliwosci i ujrzycie te 2 kreski, wierze w to!! <3

Mani hybrydowy <3
asicuha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-16, 08:31   #4246
Milagr0s
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez asicuha Pokaż wiadomość
Dziewczyny jestem z Wami! Trzymam kciuki za Wasze testy- aniusia49 i Milagr0s jeszcze chwila cierpliwosci i ujrzycie te 2 kreski, wierze w to!! <3

Dzięki kochana!

Jak samopoczucie??

Sent from my iPhone using Tapatalk
Stary 2015-12-16, 08:33   #4247
asicuha
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Milagr0s Pokaż wiadomość
Dzięki kochana!

Jak samopoczucie??

U mnie pozytywnie
W poniedzialek mialam wizyte i uslyszalam serduszko )
Do dzis nie wierze ze we mnie rozwija sie zycie...
Ale niestety mecza mnie mdlosci, po malu udaje mi sie je delikatnie lagodzic, ale nie jest latwo

Mani hybrydowy <3
asicuha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-16, 08:36   #4248
Milagr0s
Raczkowanie

Cytat:
U mnie pozytywnie
Ale niestety mecza mnie mdlosci, po malu udaje mi sie je delikatnie lagodzic, ale nie jest latwo

To super ze już było serduszko!!

Eeeeehhh zazdroszczę tych mdłości strasznie! :-P

Stary 2015-12-16, 08:53   #4249
zUa_tysica
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez aniusia49 Pokaż wiadomość
Ja dziś testowałam i jedna kreska. @ powinna być najpóźniej w poniedziałek, więc tłumacze sobie że za szybko go zrobiłam. Chociaż w tym miesiącu totalny luz, serduszek też mało to nakręciło mnie brak bólu piersi. Zawsze bolą mnie od owulacji, a dziś 25dc i nic. Więc nadal czekam na Świateczny Cud
U mnie dziś 25 dc, ogólnie od jakiegoś czasu dziwnie sie czuje, ale nie mam jakiś objawów że bolą mnie piersi czy coś.... a testuje za tydzień, mam wrażenie że nic z tego nie będzie
Trzymam za ciebie kciuki, może akurat obie dostaniemy prezent na święta...
A mój TŻ choruje od poniedziałku i dwie noce mamy przestoju
zUa_tysica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-16, 09:23   #4250
nusia00
Raczkowanie

Dowiedziałam sie tyle ze szybko mnie stąd nie wypuszcza i ze kosmowka w tym samym miejscu sie nie przyklei i lozysko w tym samym miejscu będzie juz odklejone. Ewentualnie przyklei sie z innej strony podczas powiększania sie komórki później lozyska. Krwawienie narazie ustało, ale lekarz powiedzial ze to nie daje gwarancji ze wszystko będzie dobrze

---------- Dopisano o 09:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:20 ----------

Miało być powiększenia kosmówki. Zle mi się pisze n telefonie ,nie umiem cytować ani edytować.
nusia00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-16, 10:16   #4251
geosmina
Wtajemniczenie

Cytat:
U mnie pozytywnie
Gratuluję, bardzo się cieszę że wszystko dobrze 😙

"Zenek, co ty jakiś nie w sosie jesteś? Może zjadłbyś jakichś pierożków babcinych?"
Stary 2015-12-16, 10:31   #4252
201604261006
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez zawiechaczarny Pokaż wiadomość
Też mam czasami dziewczyny takie czarne myśli i czasami wydaje mi się wręcz niemożliwe żebym mogła zajść w ciążę.
Też mam takie myśli..
Moja mama zaszła w ciąże od razu, wręcz wpadli. I z każdym dzieckiem poszło łatwo..
Moja siostra tak samo.. Dlaczego to właśnie ja mam mieć problemy?

Cytat:
To musi być cudowne uczucie co?

Cytat:
Dowiedziałam sie tyle ze szybko mnie stąd nie wypuszcza
Przykro mi kochana Ale jesteś pod opieką lekarza! Na pewno wszystko będzie dobrze
Stary 2015-12-16, 10:32   #4253
natlem
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez __malaMi__ Pokaż wiadomość
kochana trzymam kciuki żeby się udało *************

nie chce martwić, ale chyba poniżej 10 dni faza lutealna to nie do konca dobrze. mialaś monitoring? bo wyznaczanie sobie owu samej to nie do końca pewne jest

trzymam kciuki to już pewna i spora ciąża więc miejmy nadziję, że leki pomogą
Nie nie byłam jeszcze na monitoringu, ciekawe jak ten cykl wyjdzie, jeśli się nie uda czy też będzie poniżej 10 dni :-(

natlem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-16, 10:36   #4254
geosmina
Wtajemniczenie

Nusia, a co u Ciebie?? Co lekarze mówią??

Stary 2015-12-16, 13:24   #4255
Panna Izabela
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Milagr0s Pokaż wiadomość
U mnie tez jedna kreska Jednak nie wytrzymalam czekac na dzien spodziewanej @ (ma byc w poniedzialek-wtorek), a takie pozytywne nastawienie mialam!! Przytulalismy sie wzorowo (co drugi dzien, a w okolicach owu codziennie), zazywamy suplementy na plodnosc, uzywamy zelu Concieve plus i to juz czwarty cykl

No ale jednak nadal tez licze na Cud Swiateczny - mam 29dc, owu byla w 18-19dc. Wiem ze jeszcze nie duzo minelo czasu, a jednak liczylam ze ten test Pepino jest wystarczajaco czuly by w takim terminie wylapac ciaze rosi:rosi:rosi:
Jak masz mieć @ w poniedziałek, a mamy środę, to nie za wcześnie ten test? Mi się wydaje, że testy nie są aż tak czułe i jednak 2 dni też mogą zrobić różnicę...
Cytat:
Dowiedziałam sie tyle ze szybko mnie stąd nie wypuszcza i ze kosmowka w tym samym miejscu sie nie przyklei i lozysko w tym samym miejscu będzie juz odklejone. Ewentualnie przyklei sie z innej strony podczas powiększania sie komórki później lozyska. Krwawienie narazie ustało, ale lekarz powiedzial ze to nie daje gwarancji ze wszystko będzie dobrze

---------- Dopisano o 09:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:20 ----------

Miało być powiększenia kosmówki. Zle mi się pisze n telefonie ,nie umiem cytować ani edytować.
Biedna... Mam nadzieję, że będzie dobrze A póki co odpoczywaj ile tylko możesz!!! I w sumie lepiej być pod opieką lekarzy, dla dobra maleństwa.

Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka

http://www.suwaczek.pl/cache/97014df637.png

ŻONA od 30.08.2014

ZARĘCZENI 28.11.2012
RAZEM 17.09.2010
Panna Izabela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-16, 13:38   #4256
Milagr0s
Raczkowanie

Cytat:
Jak masz mieć @ w poniedziałek, a mamy środę, to nie za wcześnie ten test? Mi się wydaje, że testy nie są aż tak czułe i jednak 2 dni też mogą zrobić

Tez bardzo liczę na to ze za wcześnie! Jednak na prawdę nie pamietam żebym kiedykolwiek prawie cała druga polowe cyklu bolało mnie podbrzusze... Coś musi być na rzeczy! Czekam dzielnie do przyszłego tygodnia!!

Stary 2015-12-16, 13:39   #4257
acidbro
Przyczajenie

hej, troszkę was poczytałam i postanowiłam dołączyć
krótko o mojej historii: jestem mamą dwóch aniołków (9 tc i 19 tc), drugie poronienie było trudniejsze, było czuć ruchy, na usg widac było już nie tylko fasolkę, ludzie gratulowali... jednak dzieciątko było bardzo chore, od pierwszych badań wiedzieliśmy że nie ma szans dla naszego maleństwa... poronienie cieżkie, miałam komplikacje, później transfuzje ... i jestem rok później...
ostatnio byłam u lekarza - fizycznie ok, mogę rozpocząć starania ale to co w glowie to już moje ... dołączam ponieważ zaczęliśmy rozmawiać o kolejnej próbie
czytając was nabieram odwagi, w grupie jest siła
acidbro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-16, 13:55   #4258
201604261006
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez acidbro Pokaż wiadomość
Witaj współczuje Ci przeżyć
Jeśli jeszcze nie jesteś gotowa, nie ma co się spieszyć
Stary 2015-12-16, 14:32   #4259
monique_05
Raczkowanie

Cytat:
krótko o mojej historii: jestem mamą dwóch aniołków (9 tc i 19 tc), drugie poronienie było trudniejsze, było czuć ruchy, na usg widac było już nie tylko fasolkę, ludzie gratulowali... jednak dzieciątko było bardzo chore, od pierwszych badań wiedzieliśmy że nie ma szans dla naszego maleństwa... poronienie cieżkie, miałam komplikacje, później transfuzje ... i jestem rok później...
ostatnio byłam u lekarza - fizycznie ok, mogę rozpocząć starania ale to co w glowie to już moje ... dołączam ponieważ zaczęliśmy rozmawiać o kolejnej próbie
Witaj wiele przeżyłaś, trzymam kciuki, żeby się udało zostać mamusią
monique_05 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-16, 15:35   #4260
cavagirl
Rozeznanie

Cytat:
Jak masz mieć @ w poniedziałek, a mamy środę, to nie za wcześnie ten test? Mi się wydaje, że testy nie są aż tak czułe i jednak 2 dni też mogą zrobić różnicę...

Jak pokazuje przykład naszych wątkowych koleżanek, robią różnice trzymam kciuki Milagr0s

Cytat:

Fajnie, że dołączyłaś! Wsparcie dziewczyn jest nieocenione. Również bardzo współczuję, oby Was nigdy więcej już to nie spotkało!!!
cavagirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości