Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLIV - Strona 22 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-12-18, 10:59   #631
201605301111
Konto usunięte

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLIV

Cytat:
Napisane przez madziaraaa Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny. Oglądałam wczoraj vloga łobuzów q&a i zastanawiam się czy Karolina się już nie przyjaźni z Oleską? Bo wymieniali tam osoby z youtuba z którymi mają kontakt i Oleskę pominęli. Zawsze mi się wydawało, że dziewczyny się bardzo przyjaźniły, ale może jestem w błędzie

Może zapomnieli albo uznali ze to tak oczywiste ze nie trzeba mówić
201605301111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-18, 11:00   #632
smolinosek86
Zadomowienie

Karolina Zientek i zakupy
Stary 2015-12-18, 11:02   #633
201607111004
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Munkaa Pokaż wiadomość

Sieciówki to nierzadko podatkowi oszuści.

Co do Twojego wpisu o logo - ja mam inaczej. Sweter z logo, który kosztuje 100, a wart jest 40 - nie.
Robocizna młodych projektantów, osób, które ruszyły z własnym pomysłem i muszą rozkręcić biznes i są w tym wszystkim szczerei działają zgodnie z prawem i moralami - tak, nawet jeśli warta 40 złotych,a mam dać 100.
Jasne, ze łażę po sieciówkach, ale nie zgodzę się, że logo usprawiedliwia cenę. Wiem - marka, renoma - tak. Ale zależy jeszcze, o jakiej mówimy.
No ja się z tobą też zgodzę. Też tak to oceniam.
Ale jeśli widzę średniej jakości wyroby jakiejś młodej marki - to jednak te 100 zł na start to dla mnie kpina. Ani tu wyrobionej renomy ani jakości, a u czapek Susz designu, polotu. No chyba, że Susz obecnie jest marką samą w sobie, z renomą i w ogóle i faktycznie już trzeba dopłacać

Ja nie zdążyłam wytulić. Chyba coś mnie pominęło. Munka, nie smutaj!!! Już niedługo na pewno będzie lepiej! : ***
201607111004 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-18, 11:02   #634
smolinosek86
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez SweetHusky Pokaż wiadomość
I chyba w końcu odważę się to napisać, dla mnie to był ewidentnie filmik do nabicia wejść. Wstrzeliła się w swoją chwilę, swoje 5 minut. Naprawdę dla tak dziwnych przeprosin trzeba było aż nagrać filmik i to o takiej enigmatycznej treści? Lepiej by wyszło jakby przeprosiła na fb, bo tam przecież ludzie wiedzieliby o co chodzi. A taki przypadkowy widz już nie.
Na fb były też przeprosiny, wcześniej niż filmik.
Stary 2015-12-18, 11:08   #635
iwi_83
Zadomowienie

Julka kupiła psa
Stary 2015-12-18, 11:13   #636
LineVekke
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez iwi_83 Pokaż wiadomość

Julka kupiła psa

8 reklam
LineVekke jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-18, 11:24   #637
201607111004
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez smolinosek86 Pokaż wiadomość
Na łamliwe końcówki u mnie sprawdziła się maska z ISANY w złotej tubce z olejkami, ja używałam też zamiast odżywki po myciu szamponem. Jestem bardzo zadowolona - włosy gładkie, z objętością, a na dodatek miękkie i łatwo się rozczesywały. Kallosa nigdy nie testowałam, bo chyba szybko zapach by mi się znudził, a tego nie lubię Wiem, że są wersje mini, ale nigdzie się nie spotkałam
Ja ogółem mam bardzo zdrowe, lśniące włosy. Nawet samodzielne schodzenie z czerni ich nie zniszczyło. To bananowa trochę mi je osłabiła. Po prostu już jej nie kupię. I to aż smutne, że maska gorsza od rozjaśniaczy się okazała.
Mama ma tę Isanę, ale naprawdę jej ilość mnie zniechęca. Szybko bym skończyła. I w 2 miesiące wydałabym więcej niż na jedno opakowanie Kallosa. Mam długie i gęste kudły, w dodatku kręcone a one dosłownie piją takie rzeczy, więc schodzą litry : c Ale jako jakiś dodatek po myciu czy składnik maseczkowej mieszanki mogę wypróbować. Ktoś ogarnia czy jej skład jest sensowny? Tu by się przydała moja kochana Angelika : c

---------- Dopisano o 11:24 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ----------

Cytat:
Napisane przez smolinosek86 Pokaż wiadomość
Na fb były też przeprosiny, wcześniej niż filmik.
No to fajnie ale wtedy tym bardziej nie rozumiem po co jeszcze filmik. Czyżby moja luźna teoria o wstrzeleniu się w moment była trafna?
Stary 2015-12-18, 11:26   #638
ajah
wańka wstańka

Cytat:
Napisane przez iwi_83 Pokaż wiadomość
Julka kupiła psa
Dziwię się bardzo, że podjęła taką decyzje.
Dziwię się również, że zostawiła dziecko samo w domu, by psa wyprowadzić.
Stary 2015-12-18, 11:30   #639
201607111004
Konto usunięte

Właśnie mnie oświeciło, że kilka dni temu zachwycałam się nagłą poprawą wyglądu włosów rodzeństwa. Zamiast tradycyjnej szopy lekkie fale i palce tak gładko pomiędzy pasmami przechodziły. To podobno ta Isana dała taki efekt. Kurcze, muszę popróbować. Może po myciu jako serum na mokre włosy będzie ideałem <3
A tak sceptycznie podchodziłam do zakupu mamy. Skład jakiś taki nie zaciekawy mi się wydawał.
Stary 2015-12-18, 11:45   #640
smolinosek86
Zadomowienie

Cytat:
Właśnie mnie oświeciło, że kilka dni temu zachwycałam się nagłą poprawą wyglądu włosów rodzeństwa. Zamiast tradycyjnej szopy lekkie fale i palce tak gładko pomiędzy pasmami przechodziły. To podobno ta Isana dała taki efekt. Kurcze, muszę popróbować. Może po myciu jako serum na mokre włosy będzie ideałem <3
A tak sceptycznie podchodziłam do zakupu mamy. Skład jakiś taki nie zaciekawy mi się wydawał.
Ja mam bardzo dużo włosów, są bardzo gęste, długie, ale nie są specjalnie grube i są wysokoporowate, dlatego używam różnych specyfików do włosów, ale ta maska ISANA to hit. Wcześniej miałam Alterrę z granatem i aloesem, też używałam jako odżywkę i sobie chwalę, także zapach. Teraz testuję taft i też daje radę. Nie lubię za to kiedy włosy są szorstkie po myciu czy nałożeniu maseczki, albo obciążone.

https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,7...-oil-care.html
chyba niezgodnie z użyciem stosowałam

Co do przeprosin na fb i yt - ani mnie to ziębi, ani grzeje, bo nie oglądam tej babki często, no ale była tutaj przez weekend jakaś drama. Chyba nie jestem w jej grupie docelowej

Edytowane przez smolinosek86
Czas edycji: 2015-12-18 o 11:47
smolinosek86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-18, 11:52   #641
iwi_83
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ajah Pokaż wiadomość
wierzę, że dobrze przemyślała swoją decyzję.
pies to naprawdę spora inwestycja (czasu i pieniędzy).
choć ta kochana morda rekompensuje wszystko-mam labradora
Stary 2015-12-18, 11:52   #642
pazza_polacca
Raczkowanie

Cytat:
ona jest BARDZO nie wydajna plus ja po niej miałam tak podrażnione oczy, że wyglądałam jak królik
pazza_polacca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-18, 12:02   #643
Zamarzona
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez xDOMINIKAx Pokaż wiadomość
Wrzucam zdjęcie obiecanych szufladek. Ogólnie polecam każdemu zrobienie czegoś takiego do szuflady (tylko trzeba dużo czasu poświęcić, ale za to wychodzi całkiem tanio no i bardzo spersonalizowane są te szufladki, bo każdą robiłam dokładnie tak jak chciałam - chodzi mi zarówno o wzór jak i o wielkość).
Bardzo fajna organizacja i przede wszystkim wszystko w jednym miejscu.
Zamarzona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-18, 12:09   #644
xsun

Cytat:
Napisane przez a34 Pokaż wiadomość
podczytuję was czasem i akurat jestem na świeżo z problemem, więc pozwolę sobie odpowiedzieć w tym roku chciałam założyć aparat orto i po prześwietleniach okazało się, że mam 3 zęby źle wyleczone kanałowo, w tym w jednym tkwi kawałek narzędzia i jest stan zapalny. orto powiedziała, że takie rzeczy można usunąć tylko przy leczeniu mikroskopowym i mam spróbować, bo jeśli nie, to tylko usunięcia zęba i implant. na szczęście trafiłam do super dentysty, który przez 2h się męczył, ale ustrojstwo wyjął. na pewno orto nie chciała mnie naciągnąć, bo nie leczyła mikroskopowo. nie mam przy sobie paragonów, ale faktycznie kosztowało ok. 2 tysi. samo wyjęcia narzędzia chyba 350zl, ale do tego oczyszczenie kanałów po porzednim leczeniu, nowe wypełnienie ich, odbudowa zęba, lekarstwo i użycie mikroskopu.
Tak jak napisałam, ten ząb jest martwy + kawałek ma go ułamanego (różne miał z nim przygody i jeszcze teraz to). Więc jeżeli się okaże, że dentystka nie da rady go wyciągnąć, trzeba pod mikroskopem to chyba lepiej go już usunąć i ewentualne wstawić implant, koszt chyba byłby podobny, ewentualnie trochę większy, ale miałby spokój, bo z tym nie wiadomo co może się dziać dalej, a dodatkowo jak czytam i słyszę to nie zawsze da się usunąć narzędzie, nawet pod mikroskopem.
xsun jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-18, 12:11   #645
201607111004
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez pazza_polacca Pokaż wiadomość
ona jest BARDZO nie wydajna plus ja po niej miałam tak podrażnione oczy, że wyglądałam jak królik
Od odżywki do wlosów?
Stary 2015-12-18, 12:12   #646
xsun

Cytat:
Napisane przez xDOMINIKAx Pokaż wiadomość
Wrzucam zdjęcie obiecanych szufladek. Ogólnie polecam każdemu zrobienie czegoś takiego do szuflady (tylko trzeba dużo czasu poświęcić, ale za to wychodzi całkiem tanio no i bardzo spersonalizowane są te szufladki, bo każdą robiłam dokładnie tak jak chciałam - chodzi mi zarówno o wzór jak i o wielkość).
Świetnie to wygląda
xsun jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-18, 12:19   #647
pazza_polacca
Raczkowanie

Cytat:
Od odżywki do wlosów?
tak - mam bardzo wrażliwe oczy i krótkie włosy, więc przy spłukiwaniu zawsze coś wleci do oczu i niektóre odżywki je podrażniają (zresztą mojej mamie też podrażniła oczy)
Stary 2015-12-18, 12:27   #648
201607111004
Konto usunięte

Dla mnie to podrażnienie to trochę słaby argument na nie. Kosmetyki nie do oczu z reguły je podrażniają. Myślałam, że może zapach jakiś tak intensywny, chemiczny, że oczy nawet drażni.
Stary 2015-12-18, 12:35   #649
iwi_83
Zadomowienie

Cytat:
Myślałam, że może zapach jakiś tak intensywny, chemiczny, że oczy nawet drażni.
zapach tej serii oil care jest obłędnyu mnie utrzymuje się na włosach
Stary 2015-12-18, 12:36   #650
Zamarzona
Rozeznanie

Ktos tutaj był zainteresowany Happy Plannerem. Może kupisz sobie Twóju dziennik Reginy Brett?

FDAC go pokazuje w filmiku. https://www.youtube.com/watch?v=pXmPE3epPP8
Zamarzona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-18, 12:40   #651
smolinosek86
Zadomowienie

Uwielbiam ten filmik, od jakiegoś czasu poprawia mi humor
Stary 2015-12-18, 12:41   #652
201701230959
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez ajah Pokaż wiadomość
Mam nadzieję, że jej się tego psiaka nie odechce jak emocje opadną i okaże się, że karma do tanich nie należy, a pies wiecznie szczeniakiem nie będzie. Leczenie zwierząt też nie jest groszową sprawą. Zanim ubierze Aleksa psiak może załatwić swoją potrzebę w domu lub będzie musiała wybrać czy zostawić śpiące dziecko w domu i iść na sekundowy spacer, czy pozwolić na kałużę na podłodze.

Moim zdaniem to nie była do końca przemyślana decyzja i Julka kierowała się głównie myślą, że będzie fajnie i kolorowo, bo synek będzie miał przyjaciela. Może się mylę ale i tak jestem przeciwnikiem kupowania/adoptowania szczeniaka, psa dorosłego kiedy nie ma się czasu i zaplecza finansowego.

Szczęnię to też dziecko, psie ale jednak. Też je trzeba uczyć i wychowywać.
201701230959 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-18, 12:49   #653
iwi_83
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Alessandra89 Pokaż wiadomość
jestem przeciwnikiem kupowania/adoptowania szczeniaka, psa dorosłego kiedy nie ma się czasu i zaplecza finansowego.
zgadzam się z tym w 100%.
Stary 2015-12-18, 12:54   #654
Misha_
Wtajemniczenie

Ja jestem przeciwna kupowaniu psa DLA dziecka. Maskotke niech kupi, a nie zywe stworzenie.
Misha_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-18, 13:01   #655
xDOMINIKAx
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez xsun Pokaż wiadomość
Świetnie to wygląda
Cytat:
Napisane przez lonelyrun Pokaż wiadomość
Bardzo ładnie to wygląda
Cytat:
Napisane przez Zamarzona Pokaż wiadomość
Bardzo fajna organizacja i przede wszystkim wszystko w jednym miejscu.
Dziękuję dziewczyny

xsun, chyba umknął Ci mój post, mój tż też dentystka złamała igłę w kanale. za jej "usunięcie" zapłacił 800zł, i niestety się nie udało, jedynie ją jakoś umiejscowili tak, że ma niby nie blokować kanału. jednak dentystka poczuła się do odpowiedzialności i zapłaciła za wszystko i nie wzięła kasy za leczenie kanałowe też.
a Twój tż był prywatnie czy nfz?
Stary 2015-12-18, 13:02   #656
pazza_polacca
Raczkowanie

Cytat:
Dla mnie to podrażnienie to trochę słaby argument na nie. Kosmetyki nie do oczu z reguły je podrażniają. Myślałam, że może zapach jakiś tak intensywny, chemiczny, że oczy nawet drażni.
jak masz normalne oczy to pewnie nic Ci nie zrobi (czego również Ci życzę, bo odżywka mimo swojej wodnistej konsystencji jest super), co nie zmienia faktu, że chciałam na ten temat coś wspomnieć, bo pewnie nie tylko Ty to czytasz, a może komuś uratuję portfel
Stary 2015-12-18, 13:08   #657
201607131110
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Zamarzona Pokaż wiadomość
Ktos tutaj był zainteresowany Happy Plannerem. Może kupisz sobie Twóju dziennik Reginy Brett?

FDAC go pokazuje w filmiku. https://www.youtube.com/watch?v=pXmPE3epPP8
Jeśli chodzi o mnie, to jestem na nie, cytacików nie lubię, a planner jest lepszy, bo ma listę zadań, rozbudowany podział dnia, cele itd. ; ] Ja potrzebuję właśnie takich podziałów, punkcików, ptaszków, bo inaczej motywacji zero i wszystko zapominam v.v
201607131110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-18, 13:11   #658
smolinosek86
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez pazza_polacca Pokaż wiadomość
jak masz normalne oczy to pewnie nic Ci nie zrobi (czego również Ci życzę, bo odżywka mimo swojej wodnistej konsystencji jest super), co nie zmienia faktu, że chciałam na ten temat coś wspomnieć, bo pewnie nie tylko Ty to czytasz, a może komuś uratuję portfel
nie chodziło o odżywkę, chociaż moim zdaniem też jest dobra, ale o kurację którą z powodzeniem można zastąpić odżywkę, jeśli ma się jakieś problemy przejściowe z włosami
Stary 2015-12-18, 13:47   #659
missmoles
Przyczajenie

Hej dziewczyny jestem tu nowa, przesledzilam wątek,gdyż szukam nowych twarzy.Te duże kanały już mnie nudzą. Polecacie jakieś początkujące YT-berki? Pozdrawiam
missmoles jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-18, 13:51   #660
iwi_83
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez missmoles Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny jestem tu nowa, przesledzilam wątek,gdyż szukam nowych twarzy.Te duże kanały już mnie nudzą. Polecacie jakieś początkujące YT-berki? Pozdrawiam
dzisiaj było podanych kilka linków do mniej znanych kanałów.

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości