|
|||||||
| Notka |
|
| Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3451 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Dot.: Scend Barł czyli Scent Bar LVIII
Cytat:
|
|
#3452 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Edytowane przez Ewusia_marchew Czas edycji: 2016-01-01 o 12:18 |
||
|
|
|
#3453 |
|
Zakorzenienie
|
Nam soki i sałatki na balkonie po imprezie zamarzly
|
#3454 |
|
Zakorzenienie
|
Najlepszego w Nowym Roku. Ja, z leksza, nieprzytomna, po wczorajszej domowej imprezce, ale nie ma zmiłuj-musiałam chatę ogarnąć, nakarmić gąby i zaraz znów się muszę odpicować, bo jedziemy w gości
|
|
|
|
#3455 |
|
Panaroja
|
Wesołego
!U mnie słoneczko i mróz około -10 , więc siedzę w chałupie i nikt mnie na dwór nie wyciągnie ![]() Jeszcze tak ad sinupret zjawiska pt.wiecznie chory mały did - składa się na to dużo różnych czynników : 1.niedojrzałość układu immunologicznego związana z wiekiem, 2.sposób żywienia i stan odżywienia, 3.poziom żelaza i witaminy D3, 4.tryb życia - regularność , odpowiednia ilość snu , nie nadmierna ilość bodźców i stresów, 5.ilość czasu spędzanego na dworze w różnych warunkach pogodowych, 6.obecność palaczy w domu, 7.kontakt z chorymi osobami/dużą ilością ludzi, 8.sposób ubierania - marznięcie/przegrzewanie, 9.choroby ułatwiające łapanie infekcji - alergia , astma, 10.sposób postępowania w czasie choroby dida - podawanie leków , leżenie w łóżku , przestrzeganie zaleceń itp .
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
#3456 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Najlepszego w Nowym Roku
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#3457 | |||
|
Zakorzenienie
|
Najlepszego w Nowym Roku!!!
ja po północy latałam w czółenkach i cienkich rajstopach po rynku ![]() ale nie było mi zimno w nogi... a dziś wypełźliśmy po 12. więc słonko już przygrzewało ![]() Cytat:
fajnie zbiera biust, takiego efektu w żadnym plunge'u nie miałam normalnie to mi się cyc tak rozjeżdża, że można piwo postawić pomiędzy ![]() Cytat:
![]() ale największym sukcesem były kreski na powiekach, chyba 7 razy zmywałam i poprawiałam ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#3458 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
|
|
#3459 |
|
To ja :)
|
Dochodzicie do siebie?
Najlepszego w Nowym Roku!Ale mi się chce rysować, tylko paznokcie mi coś długo schną. A poza tym, nie chce mi się nic, a najmniej wracać do pracy.
|
#3460 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Wypiłam 2 kielonki Mumm z truskawkami i o 1 mnie tak zmogł sen (starosc nie radosc), ze zasnełam w try miga ![]() Obudziłam sie o 8 rano, wdziałam gacie, top, didasy i sru fitness na ostro zasuwałam
|
|
#3461 |
|
Nindżopesz
|
Katty, dziękuję
Betty, musiałaś super wyglądać Ja próbowałam wczoraj nie wystąpić w dresie ale po kilku godz przewalania się po podłodze z didem u cycka wróciłam do dresów A dziś jakiś psychiczny spadek formy, spłakałam się rzewnie nad brudnymi oknami bo kurde smug nie mogę się pozbyć... znaczy płyn + papierowa chustka robią tragiczne smugi, tej firmy co zawsze a nagle taka fuszerka. Na dodatek ciągle coś żrę, co z moją silną wolą? Od jutra się ograniczam!Na pocieszenie kliknęłam sobie minerały (chrzanić kody rabatowe), dwa mezo kremy bo w Rossmannach ni ma i dwa prześcieradła
|
|
|
|
#3462 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3463 |
|
|
No, no, tylko dwa dni. Wystarczy, żeby się budzić z zakwasami w szczęce.
|
#3464 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dobry coby był ten 2016
Cytat:
Cytat:
Cytat:
O 6 rano poszłam podreptać - podobno to się leczy - i było super. ŻYWEJ DUSZY! Nawet ludzi z psami nie było Cytat:
![]() I siedzę w tej pracuni, i oglądam, i dziergam, i dochodzę do wniosku, że i tym razem na wujka Oswalda, to nie mamy co liczyć ![]() Ale za to po Kryptonimie U.N.C.L.E. zaczęłam inaczej patrzeć na Cavilla. Fajna ta mieszanka Neala Caffreya z 007 w wersji sir Rogera A Ben jest najlepszym Batmanem
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
||||
|
|
|
#3465 |
|
Zakorzenienie
|
Ja o północy nawet w kurtce i rękawiczkach zmarzlam na dworze
![]() Jak wyglądałam to można obaczyc na fejsie kto ma, tu nie wkleję bo mam tylko 2 foty i zawsze z koleżanką I oczywiście z powloczystym spojrzeniem, zawsze po kilku drinkach mi się załącza ![]() Impreza była bardzo udana, do 5 nad ranem
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2016-01-01 o 18:49 |
|
|
|
#3466 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() z0011img_5806.jpg z0011img_5807.jpg ale wielkie kroki robię ![]() ja widzę tylko na tym grupowym, na dole ![]() a drugie? to rozmazane? ![]() u nas bez zdjęć, chyba... ![]() barmanka nam jakieś jedno chyba trzasnęła i znalazłam na reporterskich w tle |
|
|
|
|
#3467 |
|
Zakorzenienie
|
przy zerowych nakładach (kupiłam tylko lakier i rajstopy), to efekt był bardzo ok. mnie się podobało i czułam się dobrze, teżu zachwycony (ale nie jest obiektywny i nie ma za bardzo wyboru ), znajomi zapraszali, nawet się dwóch zalotników napatoczyło jak chuop poszedł po jedzenie ![]() ---------- Dopisano o 20:10 ---------- Poprzedni post napisano o 20:01 ---------- Ministerstwo Głupich Kroków
|
|
|
|
#3468 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
hormony A ja jutro poznam Polly
|
||
|
|
|
#3469 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3470 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3471 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja policzyłam - bo robiłam wpis o zeszłorocznych obrazach - 44 sztuki Nie wiedziałam, że tak dużoCytat:
Wszystkiego NAJ w Nowym Roku! My - Sylwester w domu, ognie oglądaliśmy nad Wislą, dziś awantura (ale już ok), natomiast znowu runęła choinka (za mało obiciążony stojak do takiego drzewa) - tym razem podobno będzie stać No i obiłam sobie mały palec u nogi o ćwiczebny rowerek. Palec mi zsiniał, ale ruchomość ma ok, boli tylko przy ruszaniu. Chodzi się ciężko
|
|
#3472 | |
|
|
Cytat:
Rysuję, rysuję, już zbieram materiał na stronkę na FB ![]() Namówiłyście mnie, Ty i moja nauczycielka wegierskiego
|
|
#3473 |
|
Piers do przodu
|
Mursz
wiedziałam, że się zdecydujesz ![]() Ju - dlaczego Pantera I i Pantera II niczym się nie różnią??
Dying is easy it's living that scares me to death . ![]() Edytowane przez Katty_p13 Czas edycji: 2016-01-02 o 00:20 |
|
|
|
#3474 |
|
|
![]() Do realizacji jeszcze trochę. Ale decyzja jest ;-) Mam za karę z 7 pralek prania do wyprasowania, bo siedzę i produkuję. Jutro się chyba za to zabiorę, bo już nie będzie w czym iść do roboty.
|
#3475 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ja też współczuję, mieliśmy Babcię z A., parę lat się dało, ledwie, ale dało, potem - NIE, bo sama dla siebie była niebezpieczna ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Bardzo, ale to bardzo współczuję Cytat:
A koleżance, mam nadzieję, w pięty poszło Cytat:
![]() Cytat:
Pantera II ma przednie łapy (Jedynka tylko głowę i korpus), cętki i zielone przy mordzie, jest inaczej skadrowana - tylko głowa jednakowa. I łeb w drugą stronę w stosunku do cielska
|
|
#3476 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Koleżankę zamaluj ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() To się nagadałam ![]() Przez 13h w pracuni 1.01 można zrobić więcej niż przez tydzień roboczy - czyli norma ![]() Kolorowych!
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
||||
|
|
|
#3477 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja wiedziałam, że jest dużo. Szłaś jak burza! Wiem, że jest kolejka, ale mam już (od wtedy) miejsce!! Co do palca, zaliczam takie zderzenia nadzwyczaj często Ból jest przeszywający Ale jeszcze nic nie złamałam, natomiast moja Mama już tak.Cytat:
![]() A ja się obawiałam, że jednak nie. Także pozytywny zaskok, to lubię ![]() ---------- Dopisano o 01:10 ---------- Poprzedni post napisano o 01:01 ---------- Cytat:
Ja muszę odreagować. Potem wracam do swojego życia, i staram się, żeby było ok, najczęściej jest Bo jak Parabell napisała, zamierzam właśnie je chronić, pielęgnować i się nim mimo wszystko cieszyć Nie dam się, choć doświadczyłam już straszności, to postanowiłam temu akurat nie pozwolić na inwazję mojego życia. 2. No właśnie się tak zastanawiałam, czy nie masz jakiejś kolejnej, bo znam tylko dwie, i obie są inne. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2016-01-02 o 01:11 |
|||
|
|
|
#3478 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Właśnie bólu nie było - tylko taki jakiś obcy ten palec, jakby ścierpnięty. Boli tylko przy chodzeniu Tak, ja tak się chroniłam w zeszłym roku, kiedy wisiała nad nami TA sprawa nierozwiązana. Trudno było czasem, ale wyobraziłam sobie, że jestem w miłym otoczeniu, tylko czasem muszę otworzyć drzwi, za którymi jest w podłodze dziura, wypełniona śmierdzącym błockiem, głęboka, w którą czasem muszę włożyć rękę - ale potem zamykam te drzwi, myję się i znów jestem w miłym otoczeniu - z malowaniem, rodziną, muzyką, pachnąca... Takie oddzielenie. A jeszcze Wam powiem, że byłam przed Sylwestrem u fryzjera, ufarbowałam włosy, pazury mam czerwone (czerwień strażacka) i od kiedy, niecały tydzień, odstawiłam tabsy na sen, spadło mi 1,5 kg. Samo. Bez zmian w jadłospisie
Nie jestem przesądna. To przynosi nieszczęście. BRULION MALARSKI. Justyna Neyman. http://justynaneyman.blogspot.com/ Edytowane przez justynaneyman Czas edycji: 2016-01-02 o 01:49 |
|
|
|
|
#3479 | ||||
|
Panaroja
|
spod mrozu
![]() Cytat:
u siebie of kors ![]() 2. Cytat:
2.mróz - jak spada w okolic e-10 i niżej , organizm zaczyna się samoczynnie domagać większej ilości żarcia , bo potrzebuje więcej energii do ogrzania . Mam to samo - chodzę i żrę na okrągło 3. ![]() Cytat:
Cytat:
![]() 2. U nas postrzelali ale w sumie krótko , tylko z powodu brak wiatru zrobił się masakryczny smog . Toast wznieśliśmy każdy czym innym - małż czyściochą , Śnieżka ajerkoniakiem a ja kawowym kothy odmowiły wznoszenia czegokolwiek ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||
|
|
|
#3480 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Znad mrozu i serdelków
![]() Zimno bo zimno, ale do biblioteki to poszłam!
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:43.

I oczywiście z powloczystym spojrzeniem, zawsze po kilku drinkach mi się załącza 
wiedziałam, że się zdecydujesz