|
|
#2461 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamy marzec 2016 - CZĘŚĆ VII :)
Cytat:
nawet nie mysle, jak musi smakowac ![]() moja mala dzis sobie urzadzila trampoline z pecherza, co chwile latam do wc, w nocy tez juz wstaje dwa razy a nie raz, pewnie niedlugo nadejdzie czas przeniesc sie do wc na stale ![]() ---------- Dopisano o 15:45 ---------- Poprzedni post napisano o 15:41 ---------- polly u mnie podobnie
|
|
|
|
|
#2462 |
|
Zakorzenienie
|
Nieznajoma nie zazdroszcze sytuacji z lozeczkiem. Ale jakbym po prostu powiedziala ze dostali nowe lozeczko, teqpaz wyglada zle i oczekujecie nowego. Na pewno bym tego nie zostawila oj nie.
Ja kupowalam komplet poscieli tzn. Kolderke i podusie plaska w smyku. Chybjda 60 zl zaplacilam. Wypelnienie jakies antyalergiczne tyle pamietam |
|
|
|
#2463 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#2464 | |
|
przyczajony tygrys
|
Cytat:
- ze skrajności w skrajność)Polly, fajne zdj. Moja wstydnisia ani do filmu ani do zdjęcia nie chce się ustawić. Aaa i zapomniałam - wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy! Uczczę Waszą rocznicę tabliczką czekolady
|
|
#2465 |
|
Zakorzenienie
|
Nieznajoma, współczuję sytuacji. Sama nie wiedziałabym jak się zachować. Niech tż teraz wyjaśnia sprawę. Sama nie lubię pożyczać. Wiem, że ludzie nie szanują czyichś rzeczy. Wolę też kupić np. Książkę niż pożyczyć od kogos.
![]() Dziękuję.
|
|
#2466 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny a jaki aspirator do nosa kopiłyście?
|
|
|
|
#2467 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() M_moni super kosz na pieluchy, dodałam do swoich ulubionych ![]() Z tym, że ja wezmę bo uważam, że taki kosz jest podręczny i wygodny bo kupy dziecka się jeszcze nie spotkałam żeby śmierdziały u kogoś w domu ![]() Nieznajoma fajna wyprawka kosmetyczna Pieluchy na początek planuję "Pampersy" bo chyba lepiej wchłaniają, mają więcej tych wchłaniaczy, żeli czy czego tam. Potem się zobaczy. Na początku kupa jest płynna więc ten tego musi się wchłonąć nawet jak to będą 2 gluty, po takiej taniej mogą się rozmazać w górę albo bokami Do nosa kupię "katarek" coś do odkurzacza, awaryjnie otwieraną gruszkę z cewnikiem do nosa, chyba nie przeżyłabym wciągania buzią glutów ![]() Powiem Wam, że ostatnio dopadają mnie mdłości. Nie wiem czy to już dzidek jest wysoko czy zżera mnie stres Przydałoby mi się chyba jakieś badania porobić bo dawno nie miałam a Hemoglobina co miesiąc mi idzie w dół, ostatnio już było 12,5 z 14,7.Moonunit fajny ten konik morski, szukam właśnie jakiegoś usypiacza, jeszcze nic nie zakupiłam miś szumiś fajny gadżet ale drogi, kurka trochę tańsza, a ten konik ma już w ogóle super cenę, można brać za 50zł ![]() Ja na początek nie daję karuzeli bo dziecko i tak słabo widzi na początku, coś takiego jak ten konik by było chyba. Gratuluję wszystkim udanych wizyt Lewek super, że u Ciebie do przodu z przeprowadzką Polly ale super się dzidzia wypina
|
|
|
#2469 |
|
Zakorzenienie
|
Emmo, czyli wzielas kolor sl4?
|
#2470 |
|
Zakorzenienie
|
Dorka ja kupię katarek podlaczany do odkurzacza 😉
Dark jeszcze nie zamowilismy. Nie wiem na co czekamy. Wczoraj było blisko ale jeszcze sie wstrzymamy. Mieszkamy u rodzicow i nie chce im zagracac domu 😉
|
#2471 | |||||
|
Zadomowienie
|
Ale naskrobałyście gaduły
my byliśmy na obiedzie u teściów, zaraz jedziemy na herbatkę do siostry Tż to przynajmniej dzień zleci ![]() Pokazałam teściowej wózek jaki chcemy dziś zamówić, bo skoro kasę dali to chciałam żeby miło im było że się radzimy Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
miały być konkrety i już. A teraz... coś idzie nie tak to w ryk bo całe życie pod górkę, coś pójdzie za dobrze to też w ryk bo się wzruszam że mam tak dobrze w życiu, straszne to jest ![]() Cytat:
Trochę wracam do żywych, Tż mnie pociesza że już bliżej niż dalej. No i jedzie jutro ze mna na wizytę, więc doda mi otuchy -mam nadzieję
|
|
#2472 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
MALINKA 1000 x merci za namiar na sklep.. Envoyé de mon SM-G920F en utilisant Tapatalk |
|
|
|
|
#2473 |
|
Zakorzenienie
|
Który bepanthen wybieracie, ten zwykły baby maść ochronna czy baby extra? Albo w ogóle z niego rezygnujecie?
|
#2474 |
|
Zakorzenienie
|
Ja zamowilam katarem i fride.
Też mnie ostatnio pieczę przy luteinie,zobaczymy co jutro powie ginka jak mnie zbada
|
#2475 |
|
Zakorzenienie
|
Baby extra. Kupilam wczoraj dwa opakowania w rosmanie za 42 zl
|
|
|
|
#2476 |
|
Zakorzenienie
|
Misia, dwa opakowania 100g?
![]() ---------- Dopisano o 15:16 ---------- Poprzedni post napisano o 15:15 ---------- Wiadomo, czym Większe opakowanie tym taniej, ale co jak dziecku nie spasuje ta maść? :-(
|
#2477 |
|
Zakorzenienie
|
Mira super cena!! Może uda Ci się sprzedać za tyle samo.
---------- Dopisano o 16:19 ---------- Poprzedni post napisano o 16:17 ---------- Dark ja nie kupuję na razie maści, jak zajdzie potrzeba(mączka sobie nie poradzi) to coś kupię 😉
|
#2478 |
|
Rozeznanie
|
Magda Emma dzięki za opnie
Bonku nie chce od Was odgapiać ![]() Mężowi strasznie ten wózek spodobał ja znowu za X-landerem byłam ewentualnie te adamex pajero też fajny wczoraj widziałam dużo ludzi miało w Ikei na zakupach ładnie się prezentował Za duży wybór teraz z tymi wózkami!!! Abi kolejna piękna maskotka z Twoich rąk!!! Jeszcze może jakiś biznes otworzysz ja jestem pierwsza w kolejce po misia Eeyesblue mam podobnie coraz gorzej w nocy się już śpi. Do tego ten problem z oddychaniem mąż tylko się budził i pytał czy wszystko w porządku ze mną że tak sapie... ![]() Nieznajomo ja biorę duphaston 3x1. Mam je wykończyć i zacząć brać luteine dopochwowo To Ty bierzesz to i to ??32 razem z mężem stwierdziliśmy że będziemy zostawiać wózek w piwnicy którą tak wyszorował i nareszcie porobił tam mega porządki tak więc już teraz jest mi to obojętne i dlatego może taki problem jaki wózek kupić ![]() Ja także będę chciała w stacjonarnym sklepie zakupić śpiwór rożek i ochraniacze na łóżeczko. Może jutro do Wrocławia pojedziemy bo znalazłam fajne sklepy podjedziemy zobaczymy Milenujdka mi także tam się nic nie spodobało, prócz białej wanienki którą poleciła mi siostra ![]() Fasolka dokładnie 3 wózki mi się podobają i teraz wybierz 1 ![]() Polly hahah super!!!! Uwielbiam jak mi się tak wypycha aż się łezka kręci że to już coraz bliżej Fasolka i tak masz dobrą hemoglobinę ja jak wylądowałam w szpitalu miałam 10,4 tydzień temu wskoczyła na bezpieczne 11,5. Ja także nie wyobrażam sobie odkurzacza ustnego do noska ![]() Monikmi czyli już masz powód do radochy. Ja bardzo lubię jak mąż może ze mną na wizytę pojechać zawsze to inaczej i raźniej ![]()
|
|
|
|
#2479 |
|
Wtajemniczenie
|
Abii ale z Ciebie zdolniacha !!!
|
#2480 |
|
Raczkowanie
|
_polly_ale super zdjecie!
Moja corcia tez lubi sie tak wypinac. ![]() fasolka1987 Na badaniu poziomu glukozy jeden wynik wyszedl mi za wysoki i stad teraz musze mierzyc cukier. Nic przyjemnego, ale idzie sie przyzwyczaic Tak jak na poczatku ciazy slodkosci mogly dla mnie nie istniec, tak z miesiac przed badaniem nie moglam im sie oprzec i moze stad te problemy...
|
#2481 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2483 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zostaje mi czekac do 11 i zapytac polozna. Jakos sie przemecze... Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Nie ma za co Cieszę się, że się przydało ![]() Kompletuję do końca apteke i allegro i dzis zamawiam wszystko
|
|
#2484 |
|
Zakorzenienie
|
Misia, sorki ze tak męczę, ale te 100ml to nie jest przypadkiem zwykła 'masc ochronna'?
Pytam, bo jutro idę do Rossmanna a dzisiaj bawię się na Gemini i chce porównać ceny
|
#2485 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja też się coraz szybciej męczę, ale w domu, jak chcę sobie odsapnąć to tak robię. Gorzej, jak gdzieś idziemy to muszę się pilnować, a poza tym to nie chcę, żeby mnie brali za jakąś kalekę
![]() Siedzę na allegro w poszukiwaniu tych kołderek, pościeli, ochraniaczy jest taki wybór, że głowa boli i chyba zaraz wyłączę komputer, bo już mnie oczy bolą od tych wzorów. Zastanawiam się czy mam się wybierać na 1,5godzinną jazdę samochodem do rodziców na kilka dni. Mąż w tym czasie pomalowałby kuchnię, ale nie wiem czy mi się chce jechać tak długo i koncentrować na jeździe. Z drugiej strony chciałabym jeszcze wykorzystać ten wolny czas na nicnierobienie, a wiem, że u rodziców jest to możliwe Pojechałabym sobie we wtorek, a wróciła w niedzielę. Mam dylemat
|
|
|
|
#2486 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam to w rece teraz
|
|
|
|
|
#2487 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba pójdę poprasowac, Zuzia śpi a jutro chce zacząć prac ciuszki Hani muszę mieć wolna suszarke.
|
|
#2488 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2489 |
|
Zadomowienie
|
Trzydzieścidwa jakie masz super fotki Jureczka
Nadrobiłam Zostały mi strony 73-79 Idę zrobić przerwę 30min na spanie bo zaraz mąż wpadnie do domu i będzie pospane ![]() Odnośnie żłobka to ja zapiszę jakoś mojego dzidka bo po roku muszę wracać do pracy. Nianiom jakoś nie jestem w stanie zaufać. Zobaczymy jak wyjdzie w praniu. W żłobkach jakoś mam opinię co to za osoby, z jakim doświadczeniem.
|
|
#2490 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:58.

nawet nie mysle, jak musi smakowac 

Przydałoby mi się chyba jakieś badania porobić bo dawno nie miałam a Hemoglobina co miesiąc mi idzie w dół, ostatnio już było 12,5 z 14,7.

my byliśmy na obiedzie u teściów, zaraz jedziemy na herbatkę do siostry Tż to przynajmniej dzień zleci