|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4021 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jeszcze tydzień może dwa, wózek będę pchać i ja! - mamusie styczniowe 2016 cz.
Kasia - Olce potrafiło odparzyć jak zrobiła kupę na placu zabaw.. Czasem jak narobiła na śnie, ja nie zauważyłam to po przebraniu nic nie było, ale rzadko
Z drugiej strony bez sensu go rozbudzać.
|
|
|
|
#4022 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jeszcze tydzień może dwa, wózek będę pchać i ja! - mamusie styczniowe 2016 cz.
Magda, a co do fryzjerki, to ja chyba miałam na 9, makijaż na 11, a ślub na 16... ale nie jestem pewna, czy faktycznie miałam na 9, czy nie przypadkiem na 8.... ale czasowo wyszło akurat. z tym że ja miałam jeszcze rozstawianie winietek, bo w piątek było inne wesele i nie mogłam tego zrobić dzień wcześniej.
A w ogóle to CI zazdroszczę! Sama chętnie bym miała ślub i wesele jeszcze raz Czekam aż mnie ktoś zaprosi, bo mam ochotę na zabawę
|
|
|
|
#4023 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale myślę, że moje 4 piętro i rozebranie choinki by wystarczyło |
|
|
|
|
#4024 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#4025 |
|
Zakorzenienie
|
my dziś też planowaliśmy rozebrać. tzn ja planowałam. Bo własnie mąż mi powiedział, że wraca dziś ok. 22. Fajnie :/ a ja mam doła jak stąd do Hong Kongu.
---------- Dopisano o 13:02 ---------- Poprzedni post napisano o 13:02 ---------- :d |
|
|
|
#4026 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
wyrobiliśmy się ale masakra była. Lepiej mieć ciut wcześniej. Często różnie bywa jak to na moim przypadku, a niby taki profesjonalny salon.
|
||
|
|
|
#4027 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4028 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oj nie miej doła - zjedz pomarańczę, banana Cytat:
![]() Mi się będzie wszystko trzymać oprócz prostych włosów, ale ich nie planuję A tu miałabym do niej dojechać (niedaleko) i byłabym pierwsza więc nie ma szans na opóźnienia
|
||
|
|
|
#4029 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czasem pół na pół A ja dziś mam jakiś boost energii mimo zę wstałam tak wcześnie - posprzątałam kuchnie, łazienkę, zrobiłam porządek w szafce łazienkowej i jeszcze poprasowałam trochę (kocyk z lamillou i rożek) a w dodatku chce mi się nawet zrobić obiad ![]() Cytat:
ja też miałam ślub na 14.40 a fryzjera chyba właśnie ok 8-9 i było "na styk" ![]() Cytat:
![]() Bosz i czemu nic nie piszesz ile Ci przelać i w ogóle A co do chust to jak dziewczyny piszą - są tańsze opcje, ja kupiłam właśnie z Little Frog, w dodatku chyba mieli akurat promo -15% (pierwszy gatunek), jak co promocje ogłaszają na FB
21.06.2014r.Edytowane przez viki1988 Czas edycji: 2016-01-07 o 13:12 |
|||
|
|
|
#4030 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Do ślubu 2h, ale pewnie o 14:30 trzeba będzie wyjechać z domu, bo bramy więc zostanie mi 1,5h na obiad, ubranie się i w międzyczasie karmienie małego. Hmmm.. może faktycznie ta 8 rano nie jest taka zła
|
|
|
|
|
#4031 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4032 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no właśnie nie mam nic do jedzenia :/ bo mąż miał zakupy dziś zrobić... ech. problemy nawet nie mam czekolady. za to mam cały barek nalewek i szczerze mówiąc, to zaczyna być uciążliwe :P ja cyba będę kładła pieluszki tetrowe na przewijak, na dziecko zresztą też. słyszałam, że to pomaga uniknąć fontanny. polecam upięcie, jeżeli lubisz tańczyć, albo nawet i nie, emocje i tak robią swoje i długie włosy bardzo grzeją. także dobrze robisz
|
|
|
|
|
#4033 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wydaje mi się że później niż na 9 to i tak by było ryzykowne ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 13:19 ---------- Poprzedni post napisano o 13:19 ---------- Cytat:
|
|
#4034 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja podkładam tetre i zawijam mu nu siusiaka bo zazwyczaj się zsika
![]() Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#4035 | |
|
Zakorzenienie
|
Nebula - nic a nic nie masz w szafkach? Biedna
Co do tetrowej pieluchy podobno się zwija podczas przewijania i ucieka i w ogóle jest niewygodna ---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:20 ---------- Cytat:
chciałam właśnie na 9, żeby się wyspać przynajmniej do 7, ale w sumie pewnie i tak nie będę spala z nerwów
|
|
|
|
|
#4036 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a poza tym w szafkach prawie nic nie mamy, bo od lipca walczymy z molami spożywczymi. już straciłam nadzieję, że się ich pozbędziemy zalęgły się podczas remontu, gdy nas nie było 2 miesiące w mieszkaniu, a było 35 stopni. zanim się zorientowałam co gdzie i jak, to zdążyły się namnożyć chyba za szafkami...
|
|
|
|
|
#4037 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"-gdzie jesteś?!" "-spoko bejbe, mknę do Ciebie po autostradzie 200km/h. zaraz będziemy" niestety, taka była prawda, bo na tydzień przed ślubem otworzyli nam autostradę (obwodnicę Warszawy),a my do ślubu jechaliśmy sportową corvette. Więc pocisnął sobie jeszcze na wolności :P |
|
|
|
|
#4038 |
|
Zakorzenienie
|
Nebula - ja bym poodsuwała szafki i w ogóle bym zrobiła generalne porządki na twoim miejscu
---------- Dopisano o 13:28 ---------- Poprzedni post napisano o 13:26 ---------- Nebula - w nerwach to do takiej delikatnej kłótni na pewno nie dojdzie kłótnia była w dzień zaręczyn, w dzień ślubu cywilnego to może być i też w dzień kościelnego, a co!
|
|
|
|
#4039 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
średnio dwa razy w tyg wyjmuję wszystkie słoiki i opakowania (chociaż staramy się jeść na bieżąco by nigdzie się nie lęgły) i myję półki. ale średnio raz na tydzień pojawi się gdzieś jakieś nowe molowe maleństwo. skąd? Nie mam pojęcia. Jedynie czego nie mogę odsunąć to wiszących szafek. i tak myślę, że mogą być za nimi... ale tam to pułapki naustawiane, ale tylko jeden mol dał się złapać. |
|
|
|
|
#4040 |
|
Zadomowienie
|
Kasia smaruj bephantenem- mnie bardzo szybko pomagał. Ja nie przebieram bo sie wybudzi, a jak sie wybudzi to juz pospane... A teraz w tych warunkach z tym gorzej u nas... Chyba ze juz macie cos na pupce to wtedy tak...
Czarna kup mi gaziki jałowe przy okazji ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#4041 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Że niby jak zawijasz i w co? Edytowane przez kinga1701 Czas edycji: 2016-01-07 o 14:32 |
|||
|
|
|
#4042 |
|
Zadomowienie
|
Mam pytanie o kocyki la milou... Czy materiał jest jakiś lepszy gatunkowo niż te które sa wystawiane na Allegro np od milutkiej?
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#4043 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja raczej przewijam. Czasem uda sie tak że sie nie budzi. |
|
|
|
|
#4044 |
|
Zakorzenienie
|
Mi się Olkę zawsze udawało na śnie przebrać. Ale po karmieniu na śpiocha zawsze się budziła na co ja reagowałam
|
|
|
|
#4045 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja mam tylko porównanie z minky kupionym w sklepie i muszę przyznać że ten w produktach la milou jest przyjemniejszy. |
|
|
|
|
#4046 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4047 |
|
Zakorzenienie
|
Magda to i ja napisze jak to u nas bylo
slub mielismy na 18, fryzjerka do domu przyjechala kolo 10, nakrecila mi walki i z walkami na glowie pojechalam na makijaz, a po tym szybciorem do kosciola na spowiedz :P po tym powrot do domu i wykonczenie fryzu generalnie pozniej ubieranie i w sumie tez na styk wyszlo Nebula corvette ![]() Wyslane z Lumia920. |
|
|
|
#4048 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jak słyszę kupę to czekam z 20 min bo często robi w turach i tez przebieram. I często się budzi i znowu głodny, ale dam mu pierś 5,10 min i śpi.
Dziś to przechodzi sam siebie je po 40 min co godzinę max półtorej. I to je nie ze się przytula. |
|
|
|
#4049 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przyszło moje zamówienie z Gemini
|
|
#4050 | ||||
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry
Generalnie wszystko jest ok tylko czekać na poród.Potem pojechaliśmy po prezent dla kuzynki (5l.) i idąc do kasy ogłosili alarm i ewakuowali wszystkich ze sklepu Cytat:
![]() Cytat:
jeszcze dziś Grześ z mężem w kuchni siedział i wcisnął się tak pod wózek, że głowa mu utknęła. Wyciągnąć go nie umieliśmy i jak tu go z kimś zostawić Trzymaj się to w sumie tylko 3 dni Powodzenia ![]() Cytat:
![]() Cytat:
My mieliśmy taki problem i okazało się, że w karmie dla ptaków siedziały Wyrzuciliśmy ją i spokój Uaoo Jak tam dzisiaj? |
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:09.

Z drugiej strony bez sensu go rozbudzać.

Czekam aż mnie ktoś zaprosi, bo mam ochotę na zabawę

gdzie ja do 15 wysiedzę z głową w powietrzu 

21.06.2014r.

Wyrzuciliśmy ją i spokój