![]() |
#181 |
Raczkowanie
|
Dot.: ZIMA Czyszczenie szafy po 30tce :)
Dziękuję, kurcze nie moje rozmiary/fasony. Względnie tylko ostatnia bluzeczka. Ale widzę, że rozmawiasz z Panią Stettke o czarnej narzucie oversize, ona byłaby dla mnie najbezpieczniejszym fasonem, dlatego jeśli dogracie wymianę, a nie będziesz się w niej czuła, to daj mi znać- może my się wówczas wymienimy.
Poza tym w tygodniu przejrzę dokładnie twoje rzeczy, może coś wypatrzę. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#182 |
Raczkowanie
|
Jest to klasyczny szal, czarny z frędzlami na szczytach. w 100% kaszmirowy, włoski produkt. Dostałam go na gwiazdkę. Zdjęcia nie mam ale zrobię i dodam w ciągu kilku dni.
---------- Dopisano o 13:39 ---------- Poprzedni post napisano o 12:23 ---------- To jeśli chcesz się wymienić na tą narzutkę specjalnie dla mnie, to chciałabym być pewna że będzie na mnie dobra (żebyś nie została na lodzie). Gdybym mogła otrzymać realne jej zdjęcie, z wymiaramia to byłoby super. I skład materiału również bym prosiła. I fajnie gdybym wiedziała czy jest nowa czy nie. ![]() ---------- Dopisano o 14:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:39 ---------- ok, to super, nie czuję już presji ![]() Trafiłam na jeden z twoich poprzednich wątków...masz jeszcze stanik sloogi, czarny bezszwowy? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#184 |
Raczkowanie
|
szkoda bo przydałby mi się taki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#185 |
Zakorzenienie
|
Mnie zdecydowanie najbardziej interesują właśnie sweter z rozcięciem i czarny golf
![]() ---------- Dopisano o 22:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:53 ---------- Ach, jeszcze touchme chciałaby jeden ze staników- może w takim dam Ci po prostu narzutkę i Climacoola za dwa swetry? Olśniło mnie, że może to jest najlepsze rozwiązanie ![]()
![]() |
#186 |
Zakorzenienie
|
Marynarkę i to z Zary bardzo chętnie bym przyjęła, ale jestem blond bladziochem i takich kolorach wyglądam po prostu źle
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#188 |
Zakorzenienie
|
Candy jest zarezerwowana, za pozostałe nic nie znalazłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#190 |
Zakorzenienie
|
Kochana, ale ja Kalemata już nie mam, za to mam sample innych arabskich pachnideł, w razie czego mogę dorzucić
![]() Czarny stanik mogę oddać jak najbardziej, a co do narzutki to: -linku nie mam, kupowałam na targach mody w Warszawie -najpóźniej jutro wieczorkiem wrzucę Ci realne zdjęcie narzutki i podam wymiary. Dziś mogę Ci tylko napisać, że ja w niej pływam, i że to rzecz raczej dla wysokiej babeczki, ja mam 156 cm wzrostu i rozmiar 34, i to nie jest dobry pomysł, jestem ewidentnie zbyt drobna do tej rzeczy ![]()
![]() |
#191 |
Zakorzenienie
|
Nie szukam ubrań.
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#193 |
Zadomowienie
|
w tej chwili nic więcej nie widzę, ale będę obserwować w weekend
![]()
![]() |
#195 |
Zakorzenienie
|
Hej, niestety nie szukam ubrań, a Anabelle mam w odcieniu Natural
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#198 |
Raczkowanie
|
Wiesz co...to ona może być dla mnie zbyt wisząco długa również, bo ja mam dokładnie 159cm. Czyli nie jestem dużo wyższa, a narzutka robi za sukienkę i to obszerną. O ile teraz może na szerokości nie być fatalnie (choć ja wiele nie przytyłam, ale jednak brzuch musi mieć miejsce), to został mi miesiąc ciąży, a potem to będzie też myślę, że się w niej utopię. Myślę, że to jest fason dla wysokich dziewczyn, wówczas nawet na szczupłych będzie się ładnie układała, ale niskie i szczupłe w niej giną. Jeszcze skupię się na wymiarach żeby potwierdzić przeczucia, ale nie bardzo wiem co zostało zwymiarowane (?)
---------- Dopisano o 15:49 ---------- Poprzedni post napisano o 13:55 ---------- Do czasu porodu nie wracam do Warszawy, a później jeszcze nie wiem jak będzie - dlatego raczej nie dane nam będzie się spotkać - aczkolwiek bardzo żałuję ![]() ![]() Ta narzutka na zdjęciu z modelką wygląda perfekcyjnie (taka w 100% moja ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#199 |
Wtajemniczenie
|
niestety nic nie znalazlam
![]()
![]() |
#200 |
Raczkowanie
|
hej, ja bardzo chętnie, tylko nie wiem jakby to miało wyglądać, dasz mi jakieś wskazówki?
---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ---------- Ja tam niemal cały sklep mogłabym zamówić ![]() ---------- Dopisano o 23:15 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ---------- nie ma problemu, miałam dzisiaj zrobić w ciągu dnia (telefonem po zmroku niewiele widać), ale mi to wyparowało. Jutro mam mniej na głowie więc mam nadzieję, że jutro będę pamiętała. Chyba, że jakaś dobra dusza mi o tym przypomni ![]() ---------- Dopisano o 00:00 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:15 ---------- Cierpimy na podobne dolegliwości ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#201 |
Raczkowanie
|
super, zaraz cyknę
---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ---------- Kurka nie mogę miarki znaleźć, ale jest dłuższy ode mnie o gdzieś głowę, czyli 159+głowa to długość, a szerokość jak moja cała dłoń i przedramie do łokcia - dłoń nieduża ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#202 |
Raczkowanie
|
i zdjecia
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#203 |
Zadomowienie
|
w zasadzie za sweterek Zary mogłabym przygarnąć Carrie i/albo kalendarz Słowiańskie demony
![]() ---------- Dopisano o 14:23 ---------- Poprzedni post napisano o 14:17 ---------- super ![]() będę zerkać jutro
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#204 |
Raczkowanie
|
Kurcze, nie znam się na tym. Może prześlę Ci zdjęcia w rozdzielczości roboczej bo wizaż chyba nieco je zmniejsza i może tam dojrzysz, albo zapytaj w sposób zrozumiały dla laika
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#205 |
Raczkowanie
|
Myślę, że mógł kosztować jeszcze więcej, ale ja nie chcę w zamian czegoś o równej wartości, ale coś co będzie względnie podobne i przede wszystkiem podobać mi się będzie i przyda mi się. Chętnie obejrzę co będziesz miała w dokładkach, choć przyznam, że ja za kaszmirowymi rzeczami nie przepadam (wiem, dziwna jestem
![]() ![]() ![]() edycja: no i nie wiem jak sprawdzić czy szal jest dziany czy nie, bo splotów, jak już wspomniałam, nie widzę. Ale też nie wygląda jak filc ![]()
Najnowszy, majowy. MIA, Walizka -Jeździk 2w1, Plecak Metoo, Bransoletka z kotwicą Dziecięce (noworodek/niemowlę od narodzin do 6 m-ca) wszystkowątek, nowe rzeczy, prezenty Kosmetyki Szukam https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=888946 Edytowane przez SchrodingerKot Czas edycji: 2016-01-22 o 16:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#206 |
Zakorzenienie
|
sweterki dla kotka:
Lacoste - wełna czerwony golf i ciemnozielony sweter - merino wool
20*12*2007 zapuszczam włosy po pas 01*09*2008 nie farbuję wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=920711 szukam: CK Euphoria, Arabian Oud Kalemat, Gucci Rush, Moschino Love Love, Jimmy Choo Edp, Givenchy Ange ou Demon, Mancera Roses Greedy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#207 |
Raczkowanie
|
Ze swetrów głównie noszę kardigany, te przez głowę sama chcę pooddawać. Ale na spokojnie, pooglądam wszystko z dokładki
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#208 |
Zadomowienie
|
może bym była
![]() liner wpisałam trochę na wyrost, bo nie umiem się linerami posługiwać, zwykle używam kredki, ale może może, kolor fajny
![]() |
#209 |
Raczkowanie
|
oj moher i angora to w ogóle odpadają, to samo dodatki króliczego włosia - zostawiam ten rodzaj garderoby dla Pań 60+
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:43.