![]() |
#91 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Nowy wątek po przerwie - zapachy, dużo kolorówki, pielęgnacja - zapraszam !
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#92 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Nowy wątek po przerwie - zapachy, dużo kolorówki, pielęgnacja - zapraszam !
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#93 |
Zadomowienie
|
Siek, dzięki, bardzo fajne kolczyki, ale tego typu kolczyków mam już całą szkatułkę
![]() Gdybym miała wymienić perfumy, to za coś superhiperextra ![]() ![]()
![]() |
#94 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja jestem chętna na - Lancaster Puder w kompakcie brązujący tzw. Karuzela - Infinite Bronze Carrousel Compact Powder, pełnowymiarowy i jak nowy, raz przetestowany, - Nouba cień do powiek pojedynczy, odcień 222 mimesis, złoto-miedziany ze złotymi brokatowymi żyłkami, jak nowy-tylko wypróbowany, - Nuxe, Nuxuriance, Brightening re-densifying radiance cream, 50 ml, nowy (ma trochę pogniecione pudełko tekturowe od przechowywania w mojej szafeczce te dwa cienie musiałabym przetestować, bo juz ich nie pamiętam - Clarins, cień pojedynczy Mono Reflets, Ombre Intense, 25 vert tonic – groomy greek, intensywna zieleń, ubytek minimalny, - cienie Collistar, brąz z małym ubytkiem, amarantowy ze złocistym beżem, jak nowy jaki to właściwie kolor , masz może zdjęcie ? - Isadora nowość Isadory, mineral eye shadow, mineralny cień do powiek, odcień 43 golden brass, Cienie do powiek IsaDora Mineral Eye Shadow rozświetlą powiekę delikatnymi jak mgiełka mikro-kryształkami minerałów. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Wtajemniczenie
|
małpeczko więc czekam na jakąs propozycję cieni w tonacjach spoza watku, bo rozumiem, że tymi dwoma parami kolczyków, które pierwotnie ci sie u mnie podobały, nadal jesteś zainteresowana?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#97 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 45 pkt / 100% pozyt.
|
Małpeczko,
Na ile wyceniasz DDMG? Czy on pochodzi z jakiegoś zestawu (bo ma 30 ml)? czy rozważyłabyś oddanie go za kryształki? pytam, bo nie wiem, jaką ma wartość dla Ciebie ![]() Jeśli nie ten żel, to mogę wybrać coś innego, ale zawsze warto spytać ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#98 |
Zakorzenienie
|
Ile dobroci ??
Małpeczko zajrzyj łaskawie do mojego wątku czy w ogóle cokolwiek Cię zainteresowało ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Zakorzenienie
|
Dośc słodki,cynamonowy,według KWC kwiatowo-orientalny:
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=20034 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Zakorzenienie
|
To te co na KWC,mają bdb opinie:
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=1397 Od siebie mogę dodać,że są bardzo trwałe i ciekawe,na każde wyjście,nie budzące kontrowersji(wymieniam tylko dlatego,ze mam jeszcze duży ich zapas). Edytowane przez Zielona30 Czas edycji: 2007-10-28 o 20:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Zadomowienie
|
Witaj
![]() bardzo mnie interesują dwa Twoje zapachy: - Stella In Two Peony, Stella McCartney, - Euphoria CK. Zapraszam do mojego wątku, może znajdziesz coś ciekawego: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=176816 POZDRAWIAM!!! |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#102 |
Zadomowienie
|
A nie dobrałabyś sobie czegoś ode mnie z wątku ?mam fajne miniatury i perfumy...
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
BAN stały
|
awanture o basie powinnam miec ale to starsza ksiazka
wiec wstepnie jakbys mi proponowala wymiane? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#105 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dla orientacji załączam zdjęcie tego cienia z netu, tylko ja mam brązowy.
![]() |
![]() |
#106 |
Zadomowienie
|
Poproszę
![]() ![]()
![]() |
#107 |
Raczkowanie
|
może chciałabyś Grain de Folie Gres ok. 2/3 z 50 ml - za Stella In Two Peony, Stella McCartney , edt, 25 ml, zostało na oko 20 ml
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
I poczytam o tych kryształkach, bo wstyd się przyznać ale nie wiem za bardzo co to jest ![]()
![]() |
![]() |
#109 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wpadło mi w oko: Maska do włosów The Body Shop - z orzechów brazylijskich-rezerwacja Thalgo Plasmalg - ubytek niewielki - jakieś 10%-rezerwacja Mgiełka Avon Lawenda i rumianek - ubytek 10% Mam też odżywkę wzmacniającą Matrix Biolage ![]()
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#110 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Nie lubię w perfumach wanilii, cynamonu i miodku, brrrr ![]()
![]() |
![]() |
#111 |
lipiec na maksa!!! :)
|
czy interesowałby Cię Amor Amor lub Burberry Brit?
![]() |
![]() |
#112 |
Wtajemniczenie
|
małpeczko, za brązowy cień PUPY dziękuję, brązów sama juz uzbierałam masę, sama chętnie oddam piękna trójkę brązów ISA DORY, poluje na fiolety, bakłażany, ciemne zielenie, może jednak przystałabym na odlewkę Euphorii, a czy mój zapach limitowanka YSL by Cię nie intereswoała, z tego co zauważyłam poszukujesz zapachów świezych, kwiatawoych, lecz niebanalnych ten właśnie taki jest...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Muszę je jednak jakoś przetestować, myślę że może w tygodniu się wyrwę wieczorem jak maluch nie będzie miał gorączki, to powącham.
![]() |
![]() |
#114 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Zapraszam też do mojego nowego ciuch wątku z Duużą dokładką ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#117 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#118 |
Rozeznanie
|
maksymalne rozciągnięcie między pachami to plus minus 57 cm więc sporoo. Na pewno da radę
![]() pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
scrabble Orhan Pamuk Nazywam sie czerwien Susanna Clarke Damy z Grace Adieu Oto jest Kasia M. Jaworczakowa Awantura o Basię ewentualnie: Matthew pearl Cien Poego Ty wymieniałaś: Shiseido, Relaxing Fragrance, oryginał ale bez atomizera, ok. 80 ml zostało ze 100 ml Chanel Pro Correcteur Palette Multi-Correcteurs, Paleta 4 korektorów do twarzy, zużycie widać na zdjęciu, Givenchy Prisme Again visage, 04 podkład w kompakcie, tester, Clinique, 04 Lancome, kremowa pomadka le rouge absolu, 320 goutte de rose, róż, nowa (Muszę sobie wszystko wypisać bo się pogubię ![]() Tak więc: Shiseido ma kilka lat, stoi w szafie w ciemnym miejscu, moim zdaniem zapach się nie zmienił, ale wolę cię uprzedzić. Jest na bank oryginalny, bo kupowałam go osobiście. Korektory Chanel są zużyte moim zdaniem w ok. 1/3, z tym, że nie widać jeszcze żadnych prześwitów dna. Teraz napisz jak ty to widzisz ![]()
![]() |
![]() |
#120 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dziękuję ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:42.