Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLVII - Strona 30 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-02-29, 16:32   #871
Silence_
Zakorzenienie

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLVII

[QUOTE=dacn;56549243]Ona jest lepsza, twierdzi że mukowiscydozę da się wyleczyć ( czy zaleczyć objawy, ale w sumei to profesor ze Stanów jej napisał że albo mukowiscydozę ma albo nie ma a polscy lekarze nie umieli powiedzieć czy na mukowiscydozę choruje ) papryczkami chili.

Zazwyczaj tylko podczytuję, ale bloga aniamaluje czytam od dłuższego czasu i zupełnie inaczej to odbieram. Sama pisze, że lekarze jedynie faszerowali ją sterydami by nie rozwinęły się jakieś bakterie w jej oskrzelach (przez naprodukcję śluzu) i czuła się coraz gorzej, bo dawki były coraz większe. A jeśli, powiedzmy w dużym uproszczeniu "naturalna medycyna" rzeczywiście jej pomaga to po co te komentarze? Nikogo nie namawia żeby nagle rzucić leki i zacząć wcinać papryczki chili.

Silence_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-29, 16:32   #872
loczek88
Wtajemniczenie

Salix, gratuluje nagrody
Kurczę, za Laurą nie przepadam, no ale w takiej tematyce ciężko mi tu nie zaproponować jej filmiku:

Jest tu ktoś z Olsztyna? Filharmonia wydaje się całkiem ładna

Edytowane przez loczek88
Czas edycji: 2016-02-29 o 16:58
loczek88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-29, 16:40   #873
201607111008
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez dacn Pokaż wiadomość
Nie znam nikogo kto naturalnym leczeniem wyleczył coś innego niż infekcję- btw na infekcję imbir, czosnek, miód i rosół są super. Jednak znam zbyt wiele osób które zmarły dzięki nadmiernej wierze w wit c, soki gersona, wodę nowaka, vilkakorę czy innego rekina, cieciorki na żywo nei widziałam, na szczęście.
To rozczaruje cie, ale jest cała masa chorób, które bez problemu można wyleczyć naturalnymi metodami czy odpowiednią dietą i to wcale nie są infekcje. Zioła i naturalne antybiotyki są bardziej skuteczne, bo nie zawierają 2 substancji, tylko dziesiątki.
Jasne, że metody w stylu wit C na raka nie działają, ale nie można przekreślić wszystkich metod naturalnych. Tak samo podejście holistyczne w medycynie jest bardzo ważne
201607111008 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-29, 16:50   #874
RedDevil91
Przyczajenie

Pierwszy raz piszę tutaj na forum,właściwie po to kilka minut temu założyłam tu konto. Podczytuje Was od kilku tygodni,czyli dokładnie tyle czasu oglądam filmiki urodowe prosto z naszego jakże uroczego kraju. Mam nadzieję,że będę mogła dołączyć się do dyskusji i mnie nie zjecie bo jest się czego bać. Pozdrawiam
RedDevil91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-29, 16:50   #875
otako
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez loczek88 Pokaż wiadomość
Salix, gratuluje nagrody
Kurczę, za Laurą nie przepadam, no ale w takiej tematyce ciężko mi tu nie zaproponować jej filmiku:

Jest tu ktoś z Opola? Filharmonia wydaje się całkiem ładna
Laura jest z Olsztyna, nie z Opola.

otako jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-29, 17:00   #876
loczek88
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez otako Pokaż wiadomość
Laura jest z Olsztyna, nie z Opola.
głupi błąd, już poprawiłam

coś dla Czocherovskiego
Stary 2016-02-29, 17:05   #877
201605301111
Konto usunięte

Cytat:
głupi błąd, już poprawiłam

coś dla Czocherovskiego
w sensie dla oleskowej antyfanki nr1?

---------- Dopisano o 17:05 ---------- Poprzedni post napisano o 17:04 ----------

zaraz sie biore za pieczenie plecanego tutaj odwróconego ciasta pomaranczowego, zeby poczęstowac w szkole inne dzieci
trzymcie kciuki, jestem beztalenciem w tym temacie
201605301111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-29, 17:07   #878
dacn
Zakorzenienie

[1=b82ed09e83d6cc96f3cec4b 39c6008ed9e8c5acd_5dd3308 25eb9e;56550638]Jezu, to tak na serio?! Tyle lat bada sie mukowiscydoze, ta choroba jest praktycznie nadal wyrokiem krotkiego zycia, a oni maja magiczne papryczki chili.

Czekam az Baszakowa zacznie leczyc Laure W koncu kolezanka i ma problem z tarczyca, nie?[/QUOTE]
W sumie racja

[QUOTE=Silence_;56553843]
Cytat:
Ona jest lepsza, twierdzi że mukowiscydozę da się wylecz
No w sumie :Pbnrzydal:yć ( czy zaleczyć objawy, ale w sumei to profesor ze Stanów jej napisał że albo mukowiscydozę ma albo nie ma a polscy lekarze nie umieli powiedzieć czy na mukowiscydozę choruje ) papryczkami chili.

Zazwyczaj tylko podczytuję, ale bloga aniamaluje czytam od dłuższego czasu i zupełnie inaczej to odbieram. Sama pisze, że lekarze jedynie faszerowali ją sterydami by nie rozwinęły się jakieś bakterie w jej oskrzelach (przez naprodukcję śluzu) i czuła się coraz gorzej, bo dawki były coraz większe. A jeśli, powiedzmy w dużym uproszczeniu "naturalna medycyna" rzeczywiście jej pomaga to po co te komentarze? Nikogo nie namawia żeby nagle rzucić leki i zacząć wcinać papryczki chili.
Bo nie lubię populizmu i pewnego typu wypowiedzi. ok jej pomaga to ok. Ale oburzenie że lekarze w Polsce to pazerne głąby bo nie byli w stanie ustalić jej rozpoznania, podczas gdy profesor ze Stanów napisał jej to samo co oni( tylko za grubą kasę, bo się musiała zapożyczać na jego porady) to to ten tego

Cytat:
Napisane przez PlantsOnMyPlate Pokaż wiadomość
To rozczaruje cie, ale jest cała masa chorób, które bez problemu można wyleczyć naturalnymi metodami czy odpowiednią dietą i to wcale nie są infekcje. Zioła i naturalne antybiotyki są bardziej skuteczne, bo nie zawierają 2 substancji, tylko dziesiątki.
Jasne, że metody w stylu wit C na raka nie działają, ale nie można przekreślić wszystkich metod naturalnych. Tak samo podejście holistyczne w medycynie jest bardzo ważne
Tam, tam tam taaadddaaam : lekarze również leczą mnóstwo schorzeń dietą i ... ćwiczeniami.
dacn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-29, 17:11   #879
kaludia91
Zadomowienie

GG do kaludia91

Cytat:
Salix, gratuluje nagrody

Jest tu ktoś z Olsztyna? Filharmonia wydaje się całkiem ładna
Ja, ale wstyd sie przyznac bo jeszcze nie bylam w tej filharmonii

Edytowane przez kaludia91
Czas edycji: 2016-02-29 o 18:30
kaludia91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-29, 17:11   #880
bubus900
Zakorzenienie

rili??

jezu, mam problem z dodaniem linku

Edytowane przez bubus900
Czas edycji: 2016-02-29 o 17:17
bubus900 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-29, 17:11   #881
smerffie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mangosteen Pokaż wiadomość
Zmartwiłaś mnie opiniami o Primavice, już od jakiegoś czasu czaiłam się na ich masła orzechowe
Polecacie jakieś inne, lepsze źródło zakupu masła migdałowego, nerkowcowego, pistacjowego?

Kurcze, w środę mi wybitnie nie pasuje, więc na promocję się nie załapię.

Ok, piję tą Yogi Tea Detox with Lemon.
Zapach - ziołowy, pierwsze skojarzenie: napar z rumianku.
Smak - na pierwszy plan wysuwa się smak ewidentnie ziołowy, jak rozumiem mniszek lekarski. A potem długo nic.:/ Na podstawie nazwy liczyłam jednak na smak cytrynowy, a zarówno skórki cytrynowej, jak i trawy cytrynowej za bardzo nie wyczuwam.
Więc raczej rozczarowanie. Nie jest zła, ale jednak liczyłam na mieszankę smakową, za bardzo wybija się jeden smak, który jak dla mnie szału nie robi. Będę do niej dorzucać plasterek cytryny lub kawałek imbiru, a kolejnego opakowania nie kupię.

Następnym razem chyba kupię tą Woman's Energy, jak teraz poczytałam skład, to powinna bardziej mi posmakować.

ja lubię tez firmy Nutvit, dostępne na allegro

Cytat:
Napisane przez kaludia91 Pokaż wiadomość

Mam te ksiazke, sluze skrinami wieczorem
Mama mi dala do przeczytania. Wyobrazcie sobie miec stwardnienie rozsiane i mame, która wierzy w takie ukryte terapie. Wyczuwam dramaty jak mi sie pogorszy za pare lat.
to poproszę screeny

INSTA
smerffie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-29, 17:16   #882
barbarybcia
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez smerffie Pokaż wiadomość

w środę bodajże te herbatki będa po 10 zł kusi mnie, ale w srode akurat nie bede miala jak pojechac.
a propos pigmentu i hitów YT: kilka dni używam naturally yours i jestem przezadowolona!
Ja tam po raz pierwszy macałam paletki Zoevy i o lie maty mnie nie powaliły na kolana, to te satynowe mają super konsystencję. Tylko nie podoba mi się to, że niektóre cienie mają brokat.
Gdybym nie miała miliarda paletek to bym kupiła Nude Spectrum.

Cytat:
Napisane przez navioe Pokaż wiadomość
MONIKAMONIKAELA2 godziny temu
Szusz, zdradź proszę, co robisz, że wyglądasz ostatnio tak olśniewająco?
Bije od Ciebie taki blask, jakbyś była co namniej aniołem - nie wiem czy to makeup, dieta czy jeszcze co innego. Będę wdzięczna za odpowiedź.
Odpowiedz1
Mama Muminka
Mama Muminka37 minut temu
+MONIKAMONIKAELA dużo pizzy

Ciekawe ile się utrzyma ten komentarz
barbarybcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-29, 17:17   #883
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Czocherovsky Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 17:05 ---------- Poprzedni post napisano o 17:04 ----------

zaraz sie biore za pieczenie plecanego tutaj odwróconego ciasta pomaranczowego, zeby poczęstowac w szkole inne dzieci

tez zapisałam ten przepis daj znac, jak ci wyszło
PaulinciaKWC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-29, 17:25   #884
201607111008
Konto usunięte

Cytat:
Tam, tam tam taaadddaaam : lekarze również leczą mnóstwo schorzeń dietą i ... ćwiczeniami.
Nigdzie nie napisałam, że nie leczą. Nie twierdze też, ze leki to jedno wielkie zło, wręcz przeciwnie. Z twojego posta wynikała, ze naturalnymi metodami można wyleczyć co najwyżej przeziębienie i do tego się odniosłam.
Stary 2016-02-29, 17:25   #885
Cattivo
Wtajemniczenie

Cytat:
pogrubione - to własnie dosyc częste wsród ludzi, których się ja czepiam. Jedna ksiazka, pare wykładów (gościa, który jak dobrze kojarzę nie jest nawet lekarzem) i juz wielcy specjalisci od wszystkich chorób swiata i metod leczenia
bardzo nachalni tez często, jak jacys fanatycy, co widac u dwoch osób pod filmem baszak szczególnie

---------- Dopisano o 16:04 ---------- Poprzedni post napisano o 15:54 ----------

alis19 godzin temu
+szuszgotuje Oczywiście, fermentowana lub niemodyfikowana ale tej drugiej praktycznie nie ma już
Ten post podlinkowałam bo ma łatwiejszy odbiór niż jakieś anglojęzyczne wywody ale uwierz mi, że to co pokazujesz w filmie to nic zdrowego ďťż
Odpowiedz

szuszgotuje
szuszgotuje17 godzin temu
Pewnie lepiej zjeść wędlinkę ďťż

kocham cie szusz
lepiej pizze z salami i serem w brzegach
Ona ma chyba jakieś rozdwojenie jaźni, no wtf, jak można coś takiego napisać po teście pizz?!
Cattivo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-29, 17:25   #886
loczek88
Wtajemniczenie

Cytat:
pewnie, ale pamiętam jak kiedyś cieszyłaś się na jej filmik o kredkach, więc myślałam że też wpadłaś w świat kolorowanek. Notabene, jak pierwszy raz usłyszałam hasło "kolorowanki Dla Dorosłych", moja nieczysta wyobraźnia pracowała

Cytat:
Napisane przez kaludia91 Pokaż wiadomość
Ja, ale wstyd sie przyznac bo jeszcze nie bylam w tej filharmonii :worek:

GRWM PannyJoanny
srebrn perła na oczach i perłowa szminka to nie moje klimaty. Chociaż moment 1.45.-2.20. to jakbym własne możliwości techniczne malowania oka oglądała, tyle że według mnie ja się malować nie umiem .
Stary 2016-02-29, 17:41   #887
SandyClaws
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez MostlyAhhhs Pokaż wiadomość
Akurat to, czy umysł może "zniknàć" nowotwór nie jest do końca śmieszne (swego czasu się mocno tym interesowałam, mooocno przekopywałam), ale przecież nie będziemy tu o tym rozprawiać
Co to jest cieciorka w nodze?
Dlatego napisała, że tylko umysł- w to, że siła umysłu wspomaga farmakoterapię wierzę jak najbardziej.

Nie polecam też maseł orzechowych z Primaviki, w zasadzie jedyne co smakuje od nich jako- tako to te wszystkie kanapkowe pasty i pasztety, ale też tyłka nie urywają

Olejcie Werkę, przecież ewidentnie widać, że to jej strategia na większy ruch na kanale i "kontrowersję" A skoro bije od niej blask, to pewnie jest zwyczajnie w ciąży, oczywistość.
SandyClaws jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-29, 17:53   #888
201605301559
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez mangosteen Pokaż wiadomość
Pewnie jakieś zdjęcia na insta się pojawią

Sikix - duma tak bardzo!

Dlaczego ta kuzynka Laury jest zawsze taka nabzdyczona?

---------- Dopisano o 17:53 ---------- Poprzedni post napisano o 17:51 ----------

Cytat:

ale z Ciebie hardzior - w sklepikach zakaz sprzedaży słodyczy, a tu taki Czocher-przemytnik wparuje z ciastem pomaranczowym w plecaku

Edytowane przez 201605301559
Czas edycji: 2016-02-29 o 17:55
201605301559 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-29, 17:58   #889
RudeOne
Użyszkodniczka

Cytat:
Napisane przez Rozyczkadzessi Pokaż wiadomość

to trochę nieostrożnie chwalić się taką mamoną na forum - wcale nie jesteś taka anonimowa, RudeOne.
Podzielę się, styknie dla każdego

Cytat:
Napisane przez MostlyAhhhs Pokaż wiadomość
Tak, to dokładnie miałam na myśli! Chińczycy nie chorujà i nie umierajà (dlatego jest ich tylu na świecie).
3>

Cytat:
Napisane przez SALIX Pokaż wiadomość
Gabon, gratulacje - sukcesy hejerskich youtuberek zawsze cieszą

Niby taki paskudny, deszczowy poniedziałek, ale jednak całkiem spoko - lekarz zezwolił mi (oby nie tymczasowo) na powrót do normalnej diety (w tym rozsądnie słodyczy ), a Hean dał mi wyróżnienie w konkursie makijażowym i coś tam mi mają wysłać. Nie mam jednak wątpliwości co cieszy bardziej - możliwość wtrajania czekolady! [COLOR=Silver]
Przyłączam się do gratulacji Gabi! I dla Ciebie Salix Jakby mi ktoś czekolady zabronił... także nie dziwię się, że się mega cieszysz

Cytat:
Napisane przez RedDevil91 Pokaż wiadomość
Pierwszy raz piszę tutaj na forum,właściwie po to kilka minut temu założyłam tu konto. Podczytuje Was od kilku tygodni,czyli dokładnie tyle czasu oglądam filmiki urodowe prosto z naszego jakże uroczego kraju. Mam nadzieję,że będę mogła dołączyć się do dyskusji i mnie nie zjecie bo jest się czego bać. Pozdrawiam
eeee nie takie strażne wizażystki jak nas malują
Stary 2016-02-29, 18:01   #890
mangosteen
Raczkowanie

Cytat:

To ja polecałam, więc trzymam kciuki podwójnie Jest pyszne!

PS Gratulacje dla Gabi! Oraz dla Salix wygranej w konkursie iiiii... czekolady!

Edytowane przez mangosteen
Czas edycji: 2016-02-29 o 18:04
mangosteen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-29, 18:05   #891
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez N4TI Pokaż wiadomość
Nasza beauty guru i jej koltun?
hahahahahahhahahahaahaaah ahahahhahahaha wygląda jakby sie tydzien nie czesała
PaulinciaKWC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-29, 18:14   #892
RedDevil91
Przyczajenie

W sumie wydajecie się miłe

Wczoraj wdałam się w dyskusje na fb z fankami Karoliny ze Stylizacjetv. Komentarzy już niestety nie ma ale głównie chodziło o to,że jej antytutorial i to,że lubi swoją twarz mi nie podpasowało. Wyraziłam swoją opinie,że może nakładać makijaż szpachlą bo tyle tego zawsze ma na twarzy i według mnie nie szanuje swojej twarzy,napisałam jeszcze (specjalnie) "To nie jest hejt,mam prawo do wyrażenia swojej opinii ty masz prawo mieć ją w ... " Nie chciałam wchodzić w żadną dyskusje ani z nią ani z jej psychofankami a jednak nawet kretka się wtrąciła twierdząc,że się nie znam i kosmetyki nie niszczą cery itd. Odpyskowałam,że mój dermatolog musi najwyraźniej się nie znać i lepiej zmienić lekarza na znawczynie z youtuba i wtedy usuneli moje komentarze. Zrobiłam coś nie tak,czy serio to o wyrażaniu własnej opinii to nie mit i youtuberki to świete krowy?

Edit: Wybaczcie za składnie i błędy ale bardzo się stresuje,moje pierwsze forum a jestem osobą która wszystkim się przejmuje.

Edytowane przez RedDevil91
Czas edycji: 2016-02-29 o 18:16 Powód: tak wyszło
RedDevil91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-29, 18:15   #893
b82ed09e83d6cc96f3cec4b39c6008ed9e8c5acd_5dd330825eb9e
Konto usunięte

Cytat:

Sikix - duma tak bardzo!

Dlaczego ta kuzynka Laury jest zawsze taka nabzdyczona?

---------- Dopisano o 17:53 ---------- Poprzedni post napisano o 17:51 ----------

ale z Ciebie hardzior - w sklepikach zakaz sprzedaży słodyczy, a tu taki Czocher-przemytnik wparuje z ciastem pomaranczowym w plecaku
Hm czy nabzdyczona? Moim zdaniem po prostu nie czuje się tak swobodnie przed kamerą jak Laura. Coś typu Gavin nieesi25, też wszyscy piszą, że naburmuszony, a moim zdaniem po prostu skrępowany. Ja za to mam w drugą stronę, ostatnio mam ciarki żenady jak oglądam Dankę. "Bubę ma" nad ustami albo te dzióbki do kamery Fajna z niej babka, taka pozytywna, ale mizdrzy się ostatnio do kamery jak własna córka.

Edytowane przez b82ed09e83d6cc96f3cec4b39c6008ed9e8c5acd_5dd330825eb9e
Czas edycji: 2016-02-29 o 18:19
b82ed09e83d6cc96f3cec4b39c6008ed9e8c5acd_5dd330825eb9e jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-29, 18:16   #894
201605301559
Konto usunięte

Cytat:

Czocheru, pochwal się, jak już zrobisz
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg hqdefault.jpg (26,3 KB, 58 załadowań)
Stary 2016-02-29, 18:21   #895
201605301559
Konto usunięte

Bogu i kosmy
https://www.instagram.com/p/BCYK-80q...niolnaresorach
Stary 2016-02-29, 18:28   #896
201607111008
Konto usunięte

[1=b82ed09e83d6cc96f3cec4b 39c6008ed9e8c5acd_5dd3308 25eb9e;56560333]Hm czy nabzdyczona? Moim zdaniem po prostu nie czuje się tak swobodnie przed kamerą jak Laura. Coś typu Gavin nieesi25, też wszyscy piszą, że naburmuszony, a moim zdaniem po prostu skrępowany. Ja za to mam w drugą stronę, ostatnio mam ciarki żenady jak oglądam Dankę. "Bubę ma" nad ustami albo te dzióbki do kamery Fajna z niej babka, taka pozytywna, ale mizdrzy się ostatnio do kamery jak własna córka.[/QUOTE]
Albo ma taki 'naturalny wyraz twarzy'. Niektórzy rodzą się z pocieszną, wiecznie wesołą twarzą, inny ze smutną, a jeszcze inni z taką nabzdyczono-niemiłą.
Stary 2016-02-29, 18:31   #897
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bubus900 Pokaż wiadomość
rili??

jezu, mam problem z dodaniem linku
To, co trzyma w ręce... przeraża mnie
Macie wibratory? Pewnie dla większości to temat tabu, więc nie musicie odpowiedać, ale od mniej pruderyjnych chętnie się dowiem

Dziołszki - co sądzicie o jedzeniu ryżu na śniadanie? Dobrze, źle?

---------- Dopisano o 18:31 ---------- Poprzedni post napisano o 18:30 ----------

Cytat:
Hahahahha a tej o co znowu chodziło z tym szyfrem?
Munkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-29, 18:34   #898
201607110949
Konto usunięte

Dzięki dziewczyny

Cytat:
Napisane przez Munkaa Pokaż wiadomość
Macie wibratory? Pewnie dla większości to temat tabu, więc nie musicie odpowiedać, ale od mniej pruderyjnych chętnie się dowiem

To wygląda trochę jak podświetlona w akwarium meduza Tylko w niestandardowym kształcie.
201607110949 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-29, 18:36   #899
kaludia91
Zadomowienie

GG do kaludia91

Cytat:
Tosty z bułek pycha

---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ----------

Dziołchy - ma któraś taki telefon, że jest totalnie nim zachwycona? chcę zmeinić sobie ofertę i kupić coś fajnego. Smartfon an androidzie do 1000 złotych najlepiej, ewentualnie 1500.[COLOR="Silver"]
"
ja jestem zachwycona samsungiem s4 mini więc s5 mini byłby pewnie dużo większy zachwyt
Cytat:
aniolnaresorach@liliannas life skrót od kosmetyków - tak mówi @danielsobiesniewski i @karolinamatraszek1 - udzieliło mi się po miesiącu kursu w @promakeupacademy

lol
Stary 2016-02-29, 18:37   #900
lord_viader
Raczkowanie

Cytat:
Mialam teraz preferuje naped jadrowy xd ja mam twarz jakbym byla wicznie niezadowolona a w gruncie rzeczy pocieszna ze mnie kobitka

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości