![]() |
#121 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wątek plotkowy perfumowy:)
Cytat:
![]() ![]() A tak w ogóle to wiosenne zapachy mam, więc nic mnie wiosennie nie kusi ![]()
![]() |
#122 | ||||
DobraRada-NieGłaszczGada.
|
Cytat:
No. Marchewa. Pomidor. W Escada Magnetism na mnie wyłazi magi i bazylia. A jak koleżanka skubie bazylię do kanapeczek w pracy to ja się zachwycam, bo mi pachnie piękną świeżą frezją... Hehehe ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Limon Verde - kwaśna limonka wrzucona w kostki lodu. Chłód, rześkość, kryształ, zimna jaskinia w czasie wędrówki w upale ![]() ![]() Znalazłam jakąś starą odlewkę Cesarzowej. To znaczy.....jakiś syrop na dole fiolki się ostał, coś Cesarzowa zmieniła konsystencję....hm.
![]() |
#123 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Iwuś daj mi góra trzy miechy a wstawię zazielenioną fotkę ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Mnie ostatnio wzięło na Chanelki i ze świeżaków polecam Chance edp. i eau Fraiche. Uwielbiam obydwa wiosenną porą ![]() Limon Verde nie znam za to duet mandarynki z bazylią mnie nie powalił . Kusi i to mocno Pudrowa 19 i znowu L'eau de Chloe tylko ten brak trwałości .... Generalnie mało mam takich typowo wiosenno-letnich zapachów i też chętnie poczytam o polecanych przez Was. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#124 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Mnie tez kusi milion rzeczy...planuje kupic chance edt bo wczoraj rozbiłam odlewki ![]() Moim bezpiecznym wyborem jest na wiosnę eclat d'arpege ale czaje sie na któraś wodę guerlaina tylko powiedzcie, jak z trwałością i które sa takie najbardziej rześkie, wodne? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#125 | |
|
Jezusie.
Niech jakaś dobra dusza kupi ode mnie lub zaweźmie za coś Chloe EDT ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:27 ---------- Poprzedni post napisano o 17:24 ---------- Cytat:
![]()
Bądź dobry! Każdy, kogo spotykasz, prowadzi ciężki bój... ![]() Fragrantica Mój wątek wymiankowy : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1260976 Edytowane przez itaka Czas edycji: 2016-03-03 o 16:25 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#126 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ależ nie ma za co ![]() ![]() ![]() A jakie macie wrażenia z poison girl? Wszędzie jest masakrowany ale jak użyłam z odlewki to zgarniał komplementy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#127 |
Inside a black hole
|
To i ja się nieśmiało przywitam
![]() Natchniona przez Wasze rozważania na temat wiosennych zapachów, uświadomiłam sobie, że powinnam (KONIECZNIE!) zapolować na flachę DKNY Women bo w butli pozostały same opary....tylko jak to zrobić...jak tyle chciejstw się ciągle pojawia :-( Innym, wiosennym zapachem jest dla mnie Rumeur - niektóre nosy wyczuwają w nich pewną sztuczną nutę (zmywacz do paznokci, lakier do włosów), ale mnie to zupełnie nie przeszkadza. Edytowane przez titi Czas edycji: 2016-03-03 o 16:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#128 | |
|
Cytat:
![]() Tendre puściłam w świat, Eau Fraiche może może...........mam w planach ![]() Najpierw muszę zaczekać na przelewy i z jednego konta na drugie przelew zrobić , pozbierać wszystko do kupy ,sprawdzić czy dzieciaki mają w czym chodzić i potem dopiero planować perfumowe następne zakupy ![]() Aha. Mam próbkę Poison Girl. Na próbę próbką się kiedyś psiknęłam i w pracy zapach kojarzony był z lodami waniliowymi, truskawkowymi, tudzież z cukierkami, budyniem, śmietanką do kawy, andrutami i innymi smakowitościami. Na razie odchodzi mi faza na takie słodkości, aczkowiek zapach ciekawy, mnie się też z lodami waniliowymi kojarzy ![]()
Bądź dobry! Każdy, kogo spotykasz, prowadzi ciężki bój... ![]() Fragrantica Mój wątek wymiankowy : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1260976 Edytowane przez itaka Czas edycji: 2016-03-03 o 16:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#129 |
Konto usunięte
|
A ja za bardzo nie mam nic na wiosnę, a na lato to już w ogóle
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#130 |
Raczkowanie
|
[1=02eba319b6a88f5cf3646af c45676ed72e415e48_5eab58a 6545cb;56749281]A ja za bardzo nie mam nic na wiosnę, a na lato to już w ogóle
![]() ![]() ![]() Brałabym w ciemno ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#131 |
Rozeznanie
|
Mi się podoba. Ja lubię słodkie i lekko tandetne zapachy nawet czasem... ale PG jest moim zdaniem po prostu kiepskie i nijakie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#132 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#133 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#134 |
Inside a black hole
|
Ja też
![]() Pamiętam jak byłam podlotkiem (tak to możliwe a było to baaardzo dawno temu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#135 |
|
[1=02eba319b6a88f5cf3646af c45676ed72e415e48_5eab58a 6545cb;56749281]A ja za bardzo nie mam nic na wiosnę, a na lato to już w ogóle
![]() ![]() ![]() Znam, mam, świeże, słodkawe, jabłeczne, kwiatowe, wiosenne jak będzie trzeba tooo....wal na PW ![]() No i z testowania Black Opium EDT nici. Łepiszcze mnie przed chwilą tak rozbolało, że..... chyba dzisiaj ja z psem na spacer wyjdę, przewietrzę czerep, może lepiej mi się zrobi, testy jutro. Wszystkim czym się da....
Bądź dobry! Każdy, kogo spotykasz, prowadzi ciężki bój... ![]() Fragrantica Mój wątek wymiankowy : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1260976 Edytowane przez itaka Czas edycji: 2016-03-03 o 17:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#136 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Musze to obadac ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#137 |
|
Ja mam zwichnięty nos i na mnie Perły Lalique pachną olejkiem kamforowym z ziołami + słodko -korzennymi przyprawami
![]()
#138 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
oj widać na kwc, fragrrantice oraz na tym forum ![]() ale nosi się przyjemnie, chociaż bez uniesień ![]() Co do midnight poison to również zastanawiam sie nad kupnem, ale w sumie mam całą flachę pereł lalique (kocham je) i nie wiem czy jest sens kupować za takie duże pieniądze.. Elle YSL, bardzo podobne do perles i też piękne podobno została wycofana i coraz droższa się robi.. Jak jeszcze tak będa kombinować z Perles to się zastrzelę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#139 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny, właśnie wróciłam z Zary i kupiłam perfumy Amber Vanilla, w końcu wydali kopię Aliena
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#140 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() [1=02eba319b6a88f5cf3646af c45676ed72e415e48_5eab58a 6545cb;56749281]A ja za bardzo nie mam nic na wiosnę, a na lato to już w ogóle ![]() ![]() ![]() Znam ten ból ![]()
"... w ostatnim domu ktoś uchylił trochę drzwi i bardzo stary głos zawołał: - Dokąd idziesz? - Nie wiem - odpowiedział Włóczykij. Drzwi zamknęły się i Włóczykij wszedł w las. Miał przed sobą sto mil ciszy." |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#141 | |
|
Cytat:
Oczywiście - co nos to inne doznania zapachowe, ale mi Limon Verde raczej przypomina orzeźwiający lub wręcz zimny, ostry wiatr w lecie. Taki czysty, limonkowy mocny zapach, naprawdę daje poczucie chłodu ![]() Bosz...jak mnie głowa boli ![]()
![]() |
#142 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Ale uwaga ![]() ![]() ![]() ![]() Na razie nie otwieram, napawam się samym faktem posiadania ![]() BTW, a z perłami nic nie kombinują? Jakoś coraz mniej ich chyba? Edytowane przez Luzia Czas edycji: 2016-03-03 o 19:48 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#143 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
o nie..nawet nie strasz ze z perlami też kombinują.. ![]() Co do Elle to widziałam wczoraj w syforze krkaowskiej jeden smutny flakon, sam na półce..aż mi się go żal zrobiło ![]() a co do MP to mega zazdrosc, podaj namiary na tego pana co sprzedaje takie skarby ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#144 | ||
Bang Bang Bang
|
Cytat:
![]() Też cierpię na niedobór letnich i wiosennych zapachów. Za każdym razem pod koniec zimy obiecuję sobie, że od teraz tylko "lekkozapachowe" ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#145 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() aukcja do MP: http://allegro.pl/dior-midnight-pois...987568211.html |
|
![]() ![]() |
![]() |
#146 |
Psiejsko czarodziejsko :)
|
Lys Soleia jest straszna dla mnie, jak bardzo lubię wszystkie AA, ktore poznałam, to ta wyjątkowo jest potwornym , słodziacznym, polanym miodem mordogniotem
![]() Ostatnio zostałam szczęśliwą posiadaczką Orange Magnifici jeśli ktoś lubi pomarańczowo- mleczne shake, to powinien jej poszukać ![]() Czy Chloe edt bardzo się różni od edp?
wymianka zapachowa, kolorowa, pielęgnacyjna: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1288132 Edytowane przez aniszonekk Czas edycji: 2016-03-03 o 23:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#147 |
Zakorzenienie
|
Mnie ciagnie do Chloe ale EDP wlasnie i nawet moglabym przytulic kilka ml z rozbiorki jakiejs
![]() ![]() ![]()
![]() |
#148 |
spin doctor
|
A ja na wiosnę sobie sprawię(już lecą) Chance eau Vive-zjechany i hejtowany w internetach, ale cudownie świeży i taki energetyczny
![]() ![]()
#149 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 06:59 ---------- Poprzedni post napisano o 06:53 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 07:03 ---------- Poprzedni post napisano o 06:59 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 07:06 ---------- Poprzedni post napisano o 07:03 ---------- Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#150 | |
Zakorzenienie
|
Witam się z rana
![]() Cytat:
![]() ![]() Ciągnie mnie w stronę Chaneli w tym roku ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:50.