![]() |
#2461 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Urodzone w 1989 :) cz. III
zapraszamy
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
jak mi sie nie chhce tego pakietu z histy robic... a w zalaczniku zdjeice, o ktorym pisalam w poprzendim poscie |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2462 |
po prostu Em :)
|
![]() |
#2463 |
Zakorzenienie
|
Nad Tobą to tylko krzyżyk postawić..
![]() ![]()
![]() |
#2464 |
|
![]() |
#2465 | |||
Zakorzenienie
|
Ciiicho, wielocytuję
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Nie no, nie mogę narzekać, tak to rodzice się raczej nie czepiają mojej nauki, więc jest dobrze. Tata jeszcze czasem wejdzie do mnie i patrzy co tam ciekawego mam do nauczenia, ale też się specjalnie nie wgłębia. Zazdrosny czy jest... ano jest. Nie mam chłopaka, więc nie o niego, ale tak ogólnie, jak gdzieś wychodzę, to zawsze się wypytuje z kim. Kiedyś koledzy po mnie przyszli w sylwestra to niezły cyrk odstawił ![]() Aaaale tam, jest w porządku. A ja jestem córeczka tatusia ponoć ![]() Ja też chcę! Masz maila? ![]() ![]() Gratuluję ![]() Cytat:
![]() ![]() W mojej szafie przeważa zdecydowanie kolor szary i turkusowy. Jakoś mam słabość ![]() Za to nienawidzę brązów, beżów, wszelkiego rodzaju khaki i takich zgniłych kolorów. Cytat:
![]() Albo nie mów, bo znów się rzucę na jedzenie ![]() Nie no, oświeć mnie ![]() Łohoho, miałam o to samo spytać, ale skoro zrobiłaś to TY, która masz ponad 2 razy więcej postów, to... ja się wstrzymam ![]() ![]() ![]() Źle z nami? ![]() ![]() Wiecie co... może to nie jest szczyt możliwości, ale biorąc pod uwagę to, że jest środek łikendu, to zrobiłam dzisiaj nawet sporo z tego, co mam zaplanowane. M.in. opracowałam zagadnienia na powtórkowy sprawdzian z polskiego. Wyszło tego 6 stron A4. Antyk bez Biblii, czyli prawie sama mitologia. ![]() Co do tych Waszych wyników matur, to mogę pocieszyć: Ja bym chyba nie miała ani 30% z rozszerzonej fizyki, którą mam zamiar pisać. Mam nadzieję, że to przyjdzie z czasem i jakoś będzie... Wprawdzie i tak będę się cieszyła jak dziecko, mając 40%, ale na chwilę obecną, to na tyle bym nie napisała. Tłumaczę sobie, że to przecież fizyka, specyficzny przedmiot, praktycznie same zadania i cała filozofia to wiedzieć, jak to nich podejść. O tak, marudzę... wiem to ![]() ![]() Czy może któraś z Was ma repetytorium do angielskiego z MacMillana i sprawny skaner albo aparat? Bardzo mi zależy...
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2466 |
Zakorzenienie
|
hehehe, niereformowalnym:P
|
![]() ![]() |
![]() |
#2467 |
Zadomowienie
|
lele chyba coś poknociłaś bo to nie ja pisałam ze zazdroszcze Ci taty
![]() uhahana moja babcia ostatnio powiedziałaze nie jestem ambitna bo nie pisze matury z matmy... ![]()
#2468 | |||
Zakorzenienie
|
ooo, ale postów przybyło
![]() Cytat:
![]() ![]() w ogóle czuję się okropnie, niby humanistka, a nic nie czytam ostatnio i nawet nie mogę się wykręcać brakiem czasu, to byłaby hipokryzja, winne jest wyłącznie moje lenistwo ![]() ![]() ![]() btw chciałam, może trochę na siłę, przeczytać Odnowieciela Bunscha (o Kazimierzu Odnowicielu), ale zupełnie nie rozumiałam o co chodzi, bo nie przerobiłam jeszcze średniowiecza i odłożyłam ![]() w ogóle mam taką szczątkową wiedzę, np. na ustny z olimpiady wyryłam krucjaty, cesarstwo rzymskie i jeszcze parę tematów z vademecum, a reszta leży i kwiczy ![]() mam nadzieję, że załatwię sobie to, że skoro jestem na tych humanowych lekcjach to będę z nimi pisać kartkówki, bo po pierwsze wiadomo, czynnik motywujący do nauki ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() tylko ostatnio coraz częściej pyta, czy wiem na co chcę iść na studia, ale ciągle słyszy inną odpowiedź, więc nie przywiązuje do tego co mówię dużej wagi ![]() i nie może zrozumieć jak można się uczyć histy i nie zasnąć po przeczytaniu pierwszego zdania ![]() a taty w ogóle moja nauka nie interesuje; Cytat:
![]() dostałaś moje PW? ![]()
![]() |
#2469 |
Zakorzenienie
|
Ywonula moim zdaniem każdy pisze maturę z takiego przedmiotu, jaki odpowiada jego predyspozycjom i planom na przyszłość.
A matematyki do biologii bym w żadnym wypadku nie porównywała. O ile chemia z matmą ma trochę wspólnego, to biologia wydaje mi się ZUPEŁNIE innym przedmiotem. Osobiście nie wyobrażam sobie jej zdawać, ta samo jak historii. Ostatnio zupełnie nie chce mi się rysować. Dzisiaj pierwszy raz odpuściłam kurs. Między innymi dlatego, że nic nie zrobiłam przez cały tydzień. To chyba ta jesień tak zniechęca do pracy twórczej... Swoją drogą w piątkowy wieczór mam czas i siedzę w domu. Zawsze żałuję, że w piątki mnie nie ma, a wszyscy imprezują, a teraz mam okazję wyjść, a siedzę i zamulam... No cóż, baby już chyba tak mają ![]() ![]()
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
![]() ![]() |
![]() |
#2470 |
Zakorzenienie
|
Uhahana:Napiszesz tą swoja fizyke zobaczysz
![]() ![]() ![]() ze mnie też jest córeczka tatusia ![]() Ale fajnie jest czasami wykozystać ten fakt ![]() u mnie rodzice jakoś za bardzo nie wnikają w moją nauke.Otatnio tylko powiedziałam,ze nie zdam z matematyki.A jak powiedzialam,że dostałam 4 z spr z historii to stwierdzili,ze moje korki coś mi wkońcu dają ![]() Jednak widzą ile czasu spędzam na nauce i widać,ze to doceniają bo w roku szkolnym mam najmniej obowiązków no i ciagle sie chwalą przed wszystkimi,że jestem maturzystką już i że taka starą córke mają taa jasne bardzo starą 18lat i 3 dni mam ![]() Uhahana mi czasami też mówią,że czemu nie 5,albo co gorsza czemu nie 6. Aaa przypomnialam sobie,że mialam sen.A w tym śnie dostalam 6 z kartkówki ![]() Co do ubrań to ja nie oprócz czarnego nie przepadam za ciemnymi strojami tylko,ze bedąc na zakupach brałam ciemne (a bo po pierwsze sie tak szybko nie pobrudzą,a po drugie do wszystkiego pasują) Nija:Ja napisalam ci pw,ale może cos nie tak i wyslalam przez przypadek do innej niji ![]() Jakoś nie chcą dzialać mi te audio i nie wiem co z nimi zrobic. Zaczełam robić sobie mature z historii dzisiaj,ale poziom podstawowy ![]() I jestem dosyć zadowolona bo zrobilam większość dobrze ![]() Em:Ja 1000 jeszcze nie mam.Jesteś moim wizażowym guru ![]() Dostalam tusz Maybelline Define-a-Lash i zadowolona nie jestem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2471 |
Zakorzenienie
|
Prawda
![]() Też poproszę coś na maila ![]() ![]() Właśnie co to jest ten łom? ![]() Co do kolorów ciuchów to najbardziej lubię biały, czarny, zielony i czerwone dodatki ![]() ![]() Ja też dziś w domu zamulam, nie chce mi się jakoś nigdzie wychodzić, zresztą nawet nie było żadnych planów ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2472 |
Zadomowienie
|
uhahana bo chodzi o to ze moja babka cały czas pyta co mam z matmy. I jak to nie jest 5 to jest okropnie źle...Myśle ze to dlatego ze w rodzinie mojej sąsiadki jest matematyczka i ona mnie uczyła jak byłam w podstawówce...
![]() Aha i nie chciałam tutaj porównywać biologii do maty ![]() Dla mnie osobiście (przepraszam jeśli kogoś uraziłam) zupełnie nie ambitne jest zdawanie wosu lub gegry podst po to tylko zeby zdać mature. I to jeszcze te osoby się martwią czy napiszą na te 30 % ![]() em no historia to zupełnie co innego... Inna bajka= zła bajka ![]()
#2473 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Bierzecie wafle te duże i przekładacie je powidłami, przykrywacie waflem, nakładacie mleko skondensowane (wcześniej ugotowane), wafel (?), powidła, wafel, mleko... Odstawiacie na kilka godzin żeby ładnie zastygło, kroicie i.... wcinacie ![]() wysłane ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2474 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Polskiego też dla tego nie lubię, bo zazwyczaj jak robimy w klasie testy to mam mniej więcej 12/20 :/. Chociaż może wreszcie zacznie mi wychodzić ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Blaque co Ty wysyłasz, bo nigdzie nie mogę znaleźć? ![]() Dziś jest Ring 2 ,może będziecie chciały obejrzeć, teraz mówię, żeby nie było tak jak z Pearl Harbor ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2475 |
Zakorzenienie
|
ines- zdjęcie sukienki na studniówkę jaką chcę sobie uszyć
![]() Idę na Tv.
![]() |
#2476 |
Zakorzenienie
|
Oo, Ring 2... a ja właśnie po raz ktoryśtam oglądałam go w środę, zresztą pisałam Wam
![]() Teraz mam ochotę obejrzeć American Pie, ale... kurde, płytę z wszystkimi częściami pożyczył ode mnie kolega wieki temu... Uwielbiam! ![]() ![]() Blaque fajna sukienka, taka skromna ![]() ![]() A właśnie. Oglądacie może HOW TO LOOK GOOD NAKED na TVN Style? Ja widziałam 2 albo 3 odcinki i w każdym był taki fajny patent, że pod zwykłą sukienkę zakładało się taką jakby spódnicę, halkę taką baaaaardzo falbaniastą. I nakładając na to sukienkę o odpowiedniej długości, był taki świetny efekt. Ciekawe, czy u nas można coś takiego dostać...
Choose life.' |
![]() ![]() |
![]() |
#2477 |
Zadomowienie
|
uhahana ja oglądam
![]() ![]() A za jakis czas leci "Lśnienie" ![]() A film który mogę oglądać codziennie i jeszcze mi się nie znudzi to "Nigdy w życiu!" ![]() Ku*wa! B. był na gg ale nie napisal... Wkurza mnie ta sytuacja :zly:
#2478 | |
Zakorzenienie
|
Głupi dzień dzisiaj. Mogłam tyle zrobić, a nie zrobiłam nic
![]() Znaczy uczyłam sie trochę historii, ale było to tak nie efektywne że szkoda gadać. I jestem na siebie teraz wkurzona. ![]() Cytat:
![]() Mam ochotę obejrzeć jakiś film, a jedyne co leci w tv to Ring 2... ![]() Nie lubię horrorów, ale chyba się skuszę.
![]() ![]() |
![]() |
#2479 | |
Zakorzenienie
|
ee, no mozliwe- to od nauki pewnie
![]() Cytat:
to moze sprobuj Ty do niego zagadac? a jak nie to olej... |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2480 |
Zakorzenienie
|
Hahaha, robiłam jakiś śmieszny test na inteligencję i wyszło mi 138
![]() ![]() Ejjjj, dajcie znać, jak będziecie konkretnie wiedziały, kiedy Lśnienie leci. Ja to oglądałam jak byłam mała, jak w TV leciało w odcinkach. I to tak ukradkiem, bo rodzice mi później zabraniali hehe. I wiecie, tak w ramach 'powrotu do przeszłości' bym chciała to zobaczyć. ![]() No i w ogóle to klasyka jest i nie wypada nie obejrzeć, heh ![]() Jezu, biegałam na orbitreku w samych skarpetkach i porobiły mi się odciski. Wiem, jestem beznadziejnie głupia ![]()
Choose life.' |
![]() ![]() |
![]() |
#2481 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mialam się uczyć ale mi nie wychodzi... ![]() ![]() Ide romansować z prawem rzymskim ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2482 |
Zakorzenienie
|
oj, przepraszam nie wiedzialam..
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2483 |
Zadomowienie
|
Nie szkodzi
![]() dużej części z nas nie ma ostatnio...
![]() |
#2484 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Dzisiaj muszę zacząć sie uczyć wcześniej!
![]() ![]() |
![]() |
#2485 |
Zadomowienie
|
A ja dziś robię sobie znowu wolne
![]() ![]() ![]() lele znów był na gg bo widziałam teraz ze nie ma opisu i kolejny raz nic nie napisał... Aaaaa mam go gdzieś... ![]()
#2486 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mnie dzis rodzice wywoza do rodziny (kolejna czesc cmentarzy), a przy okazji zaliczmay cioci imieniny i imieniny 8-lteniego siostrzenca cioetcznego.. bedzie bosko- sami starzy lub dzieci i ja.. uwielbiam takie klimaty.. i jeszcze niezaleznie od tego ile zjem uslysze, ze wygladam fatalnie, ze zaraz wpadne w ANEMIE(choc nie wiem co ona ma do ilosci spozywanych pokarmow), anoreksje lub bulimie.. uwielbiam takie weekendy boskie.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2487 | ||
Zakorzenienie
|
czesc
![]() ale napisalyscie ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() jak dostane jakas 5 czy 4 to jej mowie, ale tez raczej sie nie czepia ocen. zreszta teraz 1, 2 czy 3 ma prawo mi sie zdarzyc tylko z matmy ![]() tzta traktuje normalnie, nie da sie ocenic czy go lubi czy nie, czasem zapyta co slychac i tyle. a tata o wszystko sie boi, o kazde wyjscie itp. Cytat:
![]() poza tym lubie butelkowa zielen, szary, stonowany zolty i granatowy, ale malo mam ubran w tych kolorach. w ogole ostatnio nie mam w czym chodzic.. nie przepadam za brazem (brzydko mi w nim), czerwonym i zarowiastymi kolorami. bylam wczoraj ogladac sukienki. zgroza ![]() ![]() obeszlam chyba z 10 innych stoisk i nic, same paskudne. bedzie ciezko ![]()
![]() |
#2488 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() laylaaa babka z WOKu kiedyś nam powiedziała ze kolor fioletowy symbolizuje marzycielstwo... Ile w tym prawdy to nie wiem ![]()
![]() |
#2489 | ||||
|
Cytat:
![]() Dla mnie abstrakcją jest pamiętanie czegoś z gimnazjum.. Zawsze podziwiam takie osoby. ![]() ![]() Cytat:
![]() Czemu nie jesteś z niego zadowolona? ![]() Cytat:
Myślę, że podstawowy WOS, geografię i historię ( ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() W mojej szafie najwięcej jest zielonego (mój ulubiony kolor ![]() A żeby poprawić sobie humor zrobiłam wczoraj podstawową maturę z francuskiego i mam 94%. Nie uważam, żeby to było jakoś super dobrze, bo jak robiłam sobie tą tegoroczną to miałam 100%. Co do snu, to mi się dziś śniło, że byłam z Tżem w Zoo i nagle wszystkie klatki się otworzyły, a wokół mnie zaczęło pełzać tysiące wielkich węży. ![]() Dziś kolejny dzień nauki. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2490 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Dzisiaj mi się nie chce i chyba nie zachce nigdzie wychodzić. Zaraz coś tak dla pozoru posprzątam i jak wena mi nie przejdzie, to wezmę się za jakąś naukę, albo co... W sumie, to pogoda chyba tak działa, że nie mam zupełnie ochoty gdziekolwiek się ruszać.
Choose life.' |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:16.