|
|
#631 | |
|
Niewyczymie.
|
Dot.: Scent Bar LIX
Cytat:
Może spróbuję pea shoots (jak to sie zwie po polskiemu, bo ja taka zagramaniczna jestę, i bardziej angielska niż ci anglicy, że nie wiem? E, deser to ino lody i liczi, no ale i tak się nie załapałam, strasznie byłam tych liczi ciekawa, bo jeszcze nigdy nie kąsałam. ![]() Z tymi blogierkami to też masz rację, ale będę szczera: czasami patrzę, że wybijają się totalne miernoty, a naprawdę dobre blogerki, które świetnie piszą i które osobiście uwielbiam... nie wybijają się. |
|
|
|
|
#632 | |
|
Zakorzenienie
|
Gorzej jak se wymienisz na gorszy
![]() Cytat:
![]() O! Miałam ostatnio w Lidlu ciężarki zobaczyć i zapomniałam byłam No nic zanabędę jakieś, bo butelki z wodą są za lekkie, a didka za ciężka
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#633 |
|
Zakorzenienie
|
Warto
Red chyba ma je teraz jako godne zastępstwo Lumiere. Ale mogę teraz mylić z czymś innym.. Zrób sobie urodziny przy logowaniu na przyszły miesiąc albo końcowkę miesiąca, jakiś kod zniżkowy wtedy maja przyslać, bodajrze - 10 %. A próbki mają porządne. Poratowałąbym probasami, ale już w świat polecialy dawno... A jak może wyglądac kisiel i ciastka z kota
|
|
|
|
#634 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(Tak mi jej szkoda. Dzięki stokrotne, przekażę. Oooo z nieba mi spadłaś, pomożesz w tłumaczonku? Utknęłam na jednym zdaniu, (tzn robię dalej, ale muszę do niego wrócić rzecz jasna nie wiem jak go ugryźć, czy dobrze rozumiem, bo nie ukrywam że biznes, ekonomia to moja słaba strona, a taka mi się teraz fucha trafiła. Spending on IT must increase as a percentage of sales. Kotekst taki, że to badanie rynku, co uważają executivy że będzie kluczowe dla ich biznesów in the next 3 years etc etc. Będę dźwięczna Chyba, że ktoś jeszcze biznesowo ogarnięty. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2016-03-06 o 21:28 |
|
|
|
|
#635 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tytuł , ktory sugeruje tematy sensu stricte malarskie moze nie zachęcać do licznych odwiedzin . Może przydalby się jakiś podtytuł wskazujący na szerszą tematykę , humor itp.
|
|
#636 |
|
Zakorzenienie
|
Justyno - teraz już na spokojnie mogę się wypowiedzieć, a nie z doskoku jak przedtem, no cóż rozumiem Cię. Naprawdę Cię rozumiem. Dało mi do myślenia to, że tylu masz nabywców, zatem oni w sposób naturalny mogliby stać się czytelnikami. Z pewnością niektórzy z nich są, ale tu wkracza chyba wszechobecny brak czasu. To są najprawdopodobniej bardzo zajęci ludzie, i zwyczajnie brak im czasu na śledzenie bloga. Od czasu do czasu może wejdą i poczytają, ale czy znajdują na to czas każdego dnia/ co drugi dzień?
Żeby zyskać nowych, to wciąż nie przychodzi mi do głowy nic innego, niż samemu się gdzieś udzielać, pokazać, w nowych tudzież innych kręgach. Skoro pantoflowa poczta nie działa tudzież się wyczerpała. Sama, zapytana czy kogoś czytasz, odpowiedziałaś, że nie. (o ile dobrze pamiętam) Zatem widzisz to również z punktu widzenia odbiorcy. Ja zarydzykuję, i powiem, że jeżeli chcesz Justyno w miarę szybko dotrzeć do szerokiego odbiorcy - załóż kanał na YT i kręć filmiki o perfumach! Uważam, że brak przeciwwagi do tego co na YT perfumowo już się znajduje, po drugie słuchanie Ciebie byłoby przyjemnością, plus kondensacją wiedzy, a po trzecie Jutuberki zawsze nadmieniają - a to i to na moim blogu, jak zawykle zapraszam, tam notki o..... xyz.Zupełnie po swojemu, nie po jutubowemu, po prostu się kręć, linkuj bloga i zobaczysz. Tylko, że to z kolei angażuje czasowo, ale dobrze uwalnia myśli. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2016-03-06 o 23:36 |
|
|
|
#637 | |||||
|
Zakorzenienie
|
z pracy Cytat:
te kettle 2,5 kg? macałam, fajne, ale nie wiem czy brać 2 czy wystarczy 1 na początek Cytat:
liczi jest fajne, ale na pestkę uważaj Cytat:
jak chcesz żeby dojrzało, to wyjmij z lodówki, zawiń w papier i do szafki jeśli zużywasz pół, to zostaw na później zawsze połówkę z pestką ![]() Cytat:
![]() co to za cudo? ![]() ja się zachwycam co lush robi z moją skórą Cytat:
nie jestem, ale staram się jak mogę ![]() Ju, jak tylko mogłam to się zawsze przed snem rzucałam na nowy wpis, jak tylko podałaś na fb. teraz muszę się wyregulować do nowego systemu. w dodatku z braku telefonu nie jestem tyle online. poza tym nie używam żadnych narzędzi do śledzenia, komentować kiedyś próbowałam i nie poszło. zresztą ja się na żadnych blogach nie udzielam, bo nie umiem, nie wiem co napisać. zresztą regularnie zaglądałam tylko do Ciebie, Sabb, na MWH u Anven i do jednej urodnicy co się przerzuciła na vloga ![]() reszta, to 1-2 wpisy znalezione przypadkowo przez gogle i uciekam ![]() ja tam mogę nie jeść tydzień, albo więcej jak dzieci nie mam u siebie, to często zapominam o jedzeniu takie okresy wegetacji o samej wodzie i ziołach, jak żołąd nie wysiada to jeszcze kawę popijam później sobie odbijam ![]() raz się zapędziłam za bardzo i pić przestałam, ale to deprecha była jak nery zaczęły boleć i pojawiły się halucynacje to się jakoś sama ogarnęłam w dzieciństwie mnie zmuszali, przekupywali, faszerowali środkami pobudzającymi apetyt ![]() jak się sama nauczyłam nieźle gotować, to się trochę poprawiło w temacie a tak na prawdę, to tylko jak mam chuopa blisko (ale tylko tego obecnego, przy innych była masakra), to wraca mi normalny apetyt ![]() |
|||||
|
|
|
#638 |
|
Zakorzenienie
|
Relaks i ukojenie. Zawsze poprawiał mi humor A Ty masz na myśli jakieś konkretne cuda? Choć powinnam unikać pokus zakupowych.
|
|
|
|
#639 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gładkość i miękkość na paszczy jakoś tej zimy zamiast mocnych kwasów używam drapaków potestowałam trochę na miejscu i jakiś balsam bym jeszcze chciała ale wolałam doczytać, bo nie mogłam się zdecydować chuop jakieś mydło nabył może go wyślę przed przylotem na zakupy, bo na święta się wybiera ---------- Dopisano o 00:12 ---------- Poprzedni post napisano o 00:00 ---------- Mić nie widać, a ja kaczuchy znalazłam chociaż to chyba gęsi są i bez kaloszków
|
|
|
|
|
#640 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja często, nawet przy wpisach kiedy pokazuję skończony obraz, komentarzy nie mam wcale Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
dziś mało nie obraziłam czytelników... Opis obrazu, rozumiecie : "Kolory brąz i niebieski" Koniec opisu
|
|
#641 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#642 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cały dzień marzę o oczyszczeniu, oz myciu filtra. Tzn stricte skorupy nie mam, ale ja czuję warstwę filtra 50 i dla mnie ona jest mocno niekomfortowa, nawet Bioderma AR Teinte już mnie drażni.
|
||
|
|
|
#643 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() https://uk.lush.com/products/gorilla-perfume mnie się tylko dirty na skórze udało przetestować - trzymał się do wieczora nie wiedziałam za co łapać, a było mało czasu na decyzje
|
|
|
|
|
#644 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niestety murszę zmywać się do łoża zmusić się do snu. A szkoda, bo teraz nagle mam wielki przypływ energii i jasności umysłu. Trochę przerwy od tłumaczenia, trochę Wizażu i od razu człowiekowi lepiej na głowę
|
|
|
|
|
#646 | |||||
|
Panaroja
|
snad kawusi
![]() Cytat:
a tak czy siak jak coś foliowanego kupuje to przerzucam z reguły najpierw cała skrzynkę, zanim wybiorę sobie jedno ![]() Cytat:
2.chińtkie skośne lody ?3.bo mierność występuje najpowszechniej i dlatego ma najwięcej odbiorców na swoim poziomie , odbicia od mierności w górę są niszowe Cytat:
kisiel to wiem ,ciastka jeszcze sobie nie wyobraziłam ![]() Cytat:
Cytat:
2. ![]() 3. tak ogarniając temat myślą dochodzę do wniosku , że praktycznie chyba nie ma dziś kobiet , które nie miałyby kiedykolwiek jakiegoś problemu z jedzeniem - niechęć , nadmierne , odchudzanie , anoreksja, bulimia - każda coś za sobą ma , nawet jeżeli na oko wygląda i je normalnie ja byłam tragicznym niejadkiem w dzieciństwie , za to we wczesnym okresie dojrzewaniowym zostałam utuczona czekoladą przez brata - i przez swoją nieświadomość , bo nie miałam pojęcia o czymś takim jak tycie (gdzie te lata niewinne , zresztą wtedy problem otyłości u dzieci/młodzieży praktycznie nie istniał) , potem dobiłam do większej wagi tuczona przez babcię , potem załatwiły mnie ówczesne hormony , a potem już tylko miałam 20 kg do zrzucenia w wieku 18 lat no i obsesja na punkcie nietycia i kontrolowania żarcia została mi na wieki wieków jakby to było fajnie nie mieć rozregulowanego mechanizmu głodu-sytości i traktować jedzenie tylko jak funkcję podtrzymującą życie
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||||
|
|
|
#647 | |||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Ale i tak nie mogę narzekać na figurę biorąc pod uwagę ile potrafię zjeść ![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#648 | |
|
Zakorzenienie
|
również znad kawusi
Cytat:
Aż do pewnego momentu w życiu (30) kiedy to zbiegły mi się wszystkie rzeczy (w tym najgorsze) na raz i pozostawiły po sobie ślad w postaci +10 kg Nic to, shit happnes zmykam pracusiować. |
|
|
|
|
#649 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
zamówione i zapłacone było w ubiegły poniedziałek, w piątek, jak napisałam maila to mi łaskawie podali numer nadania przesyłki, samej przesyłki oczywiście nie ma nadal - ale za koszty przesłania sobie 8zł liczą!
|
|
#650 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#651 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Ja jestem za leniwa na paczkomat, musiałabym do niego iść - a PP w zęby przyniesie
|
#652 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Moja PP to może i przyniesie, ale po dłuuuugim czasie. Wolę paczkomat.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#653 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#654 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
Taka mi się refleksja jedzeniowa jeszcze nasunęła: jak byłam mała, też byłam niejadek i w pewnym momencie nawet mi coś tam na apetyt przepisali. Tyle, ze jak patrzę z perspektywy czasu jak moja mama gotowała, to się nawet nie dziwie, ze nie chciałam tego jeść. Tłusto, smażone i na smalcu. Jako jedyna przyprawa - sól i cebula. Warzyw prawie wcale - ogórek i pomidor. I kwestia lichego zaopatrzenia to jedno, a kwestia pewnej wyobraźni kulinarnej to trochę co innego....
I wanna hurt you just to hear you screaming my name Edytowane przez Margot45 Czas edycji: 2016-03-07 o 10:20 |
|
|
|
|
#655 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#656 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
E tam, ja od dziecka na żadnej diecie nie byłam, a też uwielbiam non stop cos memłać, najlepiej słodkie ofkors
|
|
#657 |
|
Wtajemniczenie
|
Za dziecka byłam niejadek i kościotrupik, mogłam nie jeść całymi dniami wręcz, tylko pić. Potem dojrzewanie, potem hormony, rozregulowało mi się wszystko, x kg za dużo. Najchętniej jadłabym bez przerwy. I jak byłam wege też byłam chuda, ale poleciało mi mnóstwo rzeczy, kazali wrócić do mięsa. Jak jem bardziej białkowo jestem rzadziej i mniej głodna.
Miłego dnia całemu Baru Ju zaglądam na bloga, ale rzadko zostawiam komentarz (teraz wiem, że to błąd). Czasem jest ciąg dni, kiedy nic się nie chce. A Twój blog wielokrotnie mi pomógł, poprawił nastrój.
|
|
#658 |
|
Zakorzenienie
|
Jół baru
![]() Palabelko help Wzięłam serię zastrzyków na kręgosłup i przez tydzien po kuracji było ok a dziś schyliłam się po coś z ziemi ,to jak mi strzeliło aż gwiazdy zobaczyłam i mól mega poniżej krzyża ciągnący biodro... ledwo się dotelepałam do domu , ruszanie nogami tzn chodzenie boli bo ciągnie za biodra . A jak teraz siedzę to drętwieje mi noga... To dysk? I nadlej zastrzyki bedą?Już mi
|
#659 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
|
|
|
|
#660 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To mam spać na podłodze dobrze zrozumiałam? Jak tak to od razu się dziś kładę Ale pytanie podstawaowe , będą zastrzyki? ![]() ![]() :pro si:A i to prawda że Jacomo Silences Jest wycofane?
"Chcę być pomylona , pomyleni mają w głowie Słoneczko ..." Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2016-03-07 o 12:27 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:15.

Może spróbuję pea shoots (jak to sie zwie po polskiemu, bo ja taka zagramaniczna jestę, i bardziej angielska niż ci anglicy, że nie wiem? 

No nic zanabędę jakieś, bo butelki z wodą są za lekkie, a didka za ciężka 

a tak czy siak jak coś foliowanego kupuje to przerzucam z reguły najpierw cała skrzynkę, zanim wybiorę sobie jedno
, potem załatwiły mnie ówczesne hormony , a potem już tylko miałam 20 kg do zrzucenia w wieku 18 lat