![]() |
#361 | |||||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wątek plotkowy perfumowy:)
Cytat:
![]() A z butami niefajna sytuacja ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja nie olejuję każdego pasma oddzielnie (inna sprawa, że mam kręcone włosy i po prostu nie dałoby rady), tylko nalewam porcję oleju na rękę, rozcieram w dłoniach i wgniatam/wcieram we włosy. I tak parę porcji (razem może z 10 ml), aż będę widziała, że coś na tych włosach jest, ale nie tak, żeby całe były tłuste. Wystarczy jak się mocno błyszczą i wyglądają na nieświeże ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja też, u mnie lepsze są efekty ![]() Wszystkiego dobrego z okazji naszego święta! ![]()
"... w ostatnim domu ktoś uchylił trochę drzwi i bardzo stary głos zawołał: - Dokąd idziesz? - Nie wiem - odpowiedział Włóczykij. Drzwi zamknęły się i Włóczykij wszedł w las. Miał przed sobą sto mil ciszy." |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#362 | |
DobraRada-NieGłaszczGada.
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#363 |
Zakorzenienie
|
Tja.. u mnie Obi, Castorama, Ikea
![]() Czytałam, że od 2015 roku coś majstrowali przy niej. |
![]() ![]() |
![]() |
#364 | |
Zakorzenienie
|
Wszystkiego najlepszego kobity
![]() dostałam czekoladę od szefa ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() mnie włosy rosną jak szalone po biotebalu, aż fryzjerka się zdziwiła ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#365 |
Zakorzenienie
|
A właśnie-wszystkiego najlepszego babeczki! Ciekawe czy któraś dostanie jakiś pachnący prezent(nie kwiaty)?
![]() ![]() ![]() Myślę, że skuszę się na LVEB Florale i Chloe edt 2015. Tylko dumam w jakich pojemnościach...Znając siebie, pewnie w największych:P Dziś mi synek spadł z łóżka ![]() ![]() ![]() Edytowane przez golgie Czas edycji: 2016-03-08 o 10:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#366 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny , zapytam tutaj bo jest tu kilka wielbicielek Eclat d`Arpege - kupilam (za sprawą tego watku
![]()
#367 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Każdy dzień zaczynałam od przejrzenia/zamówienia co nowego w H&M. Kurier-Maciek, jak na czubków codziennie się patrzył, jak do mnie przybywał ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#368 |
Miss Pudernica
|
Byłam w super pharmie i chyba dziś albo jutro tam wrócę. Wypatrzyłam Sun Moon Stars i w ramach promocji na drugie perfumy dumam czy dobrać Idylle Edp czy Eclat?
No i kusi mnie zapas Ange ou Demone, bo super cena była na 100 ml. Na mnie LVEB nie działa. Koleżanka nim pachnie w pracy i jest całkiem przyjemny, ale wolę Cinema albo Lacoste Sensuelle. Chociaż teraz mam fazę na kwiaty i 'zimne' zapachy. ---------- Dopisano o 11:57 ---------- Poprzedni post napisano o 11:42 ---------- Hmm nie mogę się zdecydować czy Sun Moon Stars z Idylle/Eclat czy Hermes Eau des merveilles? ![]() ![]()
#369 |
Zakorzenienie
|
Kobietki wszystkiego dobrego, żeby nam ciastka, czekoladki i chipsy nie szły w boczki : )
Widzę temat o olejowaniu włosów, więc podam mój sposób: mniej więcej równe proporcje oleju, odżywki i wody, wymieszać i na suche włosy, potem gustowna czapeczka i śmigam tak pół godziny(jak dłużej to włosy mi się puszą) ,potem zmywam szamponem i nie mogę przestać się macać po włosach, są takie miękkie i jedwabiste : ) (bez olejków i odżywek mam suche siano aż chwarszczy) Edytowane przez Iryska75 Czas edycji: 2016-03-08 o 11:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#370 | |
Psiejsko czarodziejsko :)
|
Cytat:
Ten biotebal jest normalnie w aptekach do kupienia? A ten olej kokosowy zostawia jakiś zapach? potem myję normalnie głowę i używam odżywki ?
wymianka zapachowa, kolorowa, pielęgnacyjna: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1288132 Edytowane przez aniszonekk Czas edycji: 2016-03-08 o 12:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#371 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
"... w ostatnim domu ktoś uchylił trochę drzwi i bardzo stary głos zawołał: - Dokąd idziesz? - Nie wiem - odpowiedział Włóczykij. Drzwi zamknęły się i Włóczykij wszedł w las. Miał przed sobą sto mil ciszy." |
|
![]() ![]() |
![]() |
#372 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() oleju kokosowego nie używam, czytałam że może puszyć i nawet nie próbowałam bo moje wlosy same w sobie mają strukturę puchu - nawet nie zniszczone, tylko puszące się i cienkie. Wypróbowałam parę olejów (lniany, slonecznikowy, sojowy, rzepakowy, altera z rossmana) i najlepiej mi się widzi... zwykły rzepakowy kuchenny ![]() ja przed myciem jeszcze wsmarowuję w te naolejowane kłaki trochę odżywki (byle nie proteinowej, po proteinach u mnie puuuch ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#373 |
Zakorzenienie
|
witajcie perfumowo
![]() ja czuję wiosnę, chcę ją czuć ![]() ![]() Myślę nad LVEB florale (widziałam w necie za 350 ziko/100ml), albo o Alienie żółtym esencyjnym, albo o niewinnym aniele. i co teraz? ![]()
#374 |
Rozeznanie
|
Laski, mam taki rytuał, że z każdego wyjazdu przywożę jakiś zapach - co perfumeryjnego warto przejrzeć w Pradze?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#375 |
|
Zivit - niuchnij właśnie LVEB Florale
![]() Chciałabym tak wyjeżdżać.... ![]() Ja świętuję Dzień Kobiet cydrem i czekoladkami - idzie w cycki, na pewno. No cóż.....trzeba będzie zainwestować w większe staniki ,a nie perfumy ![]() Przyleciało Chance Eau Vive - co za cudowny rześki powiew wiosny, chwilowo czuję się spełniona, przynajmniej na te 2-3 miesiące, tego mi było trzeba ![]() Idę z psem. Leży obok mnie i ..... kurcze blade, małe stworzenie a jak puści bąka to klękajcie narody..... konkurencja dla starego zajedzonego codziennie cebulą i kapuchą, wiejskiego chłopa ![]()
#376 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#377 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Witam we wtorek ![]() Zajrzałbym do butiku Guerlain i wlasnie Hermesa ![]() Udanego wyjazdu i oczywiście zakupów!! ![]() ---------- Dopisano o 19:39 ---------- Poprzedni post napisano o 19:38 ---------- Cytat:
Sprawdzę w domu bo chyba mam starasza flaszkę ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#378 | ||
Rozeznanie
|
Na pewno napadnę na perfumerie również w tym celu
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez zivit Czas edycji: 2016-03-08 o 19:55 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#379 |
|
Normalnie...siedzę i się zachwycam Chanel Eau Vive..... czytam niefajne recenzje i w sumie cieszę się, że się z nimi nie zgadzam, bo na mnie ten zapach pięknie się układa - cytruski, rześkość, lekkość, kropla słodyczy i kwiat.... apaszki, sweterki, czółenka..... wiosna, ach to Tyyy.....
![]() A propo wiosny /przedwiośnia/przednówka wiosny..... świrujące ciśnienie mnie dobija. Lecę.....padam. Odlatuję , dobranoc ![]()
#380 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Muszę poteścić bo tak się zachwycacie że żal że nie znam ![]() Dobranoc ![]()
![]() |
#381 | |||
spin doctor
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#382 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak jak np. z Poison Girl Diora (osobiście nie wąchałam jeszcze) od razu zaczyna się od pojechania, że nie pasuje do rodziny Poison. A gdzieś tam na samym końcu, w jednym zdaniu jest wspomniane, ze zapach fajny. O, albo teraz częsty hejt na słodkie perfumy, nagle wszystkie takie same jak LVEB. I czy podobne czy nie to wszystko wrzucone do worka LVEB. Ja nie lubię kadzidlaków a jakoś ich nie hejtuje. Gusta są różne. Ludzie lubią narzekać ![]() Dostałam wczoraj prześliczny bukiet: czerwone tulipany+ białe lilie ![]() Edytowane przez Luzia Czas edycji: 2016-03-09 o 06:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#383 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez AlexGGS Czas edycji: 2016-03-09 o 07:02 Powód: Błąd |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#384 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#385 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#386 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a ja właśnie, na przekór światu, marzę o lveb florale ![]()
Nie było nas, był las, nie będzie nas, będzie las. Edytowane przez olenkasz Czas edycji: 2016-03-09 o 13:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#387 |
Zakorzenienie
|
postaram sie wrzucic zdjecie dzisiaj
#388 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#389 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() no i właśnie, dużo dziewcząt na mieście ciągnie za sobą pralinowy warkocz ![]() ![]() ![]()
![]() |
#390 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak pracowałam w galerii to faktycznie często czułam zapach LVEB, ale teraz już dawno ich nie spotkałam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:53.