|
|
#211 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Nowy wątek po przerwie - zapachy, dużo kolorówki, pielęgnacja - zapraszam !
|
|
#212 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Nowy wątek po przerwie - zapachy, dużo kolorówki, pielęgnacja - zapraszam !
Zakupiłam atomizerek w Douglasie, ale to chyba nie jest 10 ml, niestety nic nie jest napisane
|
|
#213 |
|
Zadomowienie
|
Króweczko, długo nad tym myślałam bo podoba mi się ten zapach, ale jednak to za duża pojemność
Wolałabym znacznie mniejszą, bo nie wiem jak długo będzie mi się podobał, ostatnio stałam się dość kapryśna pod tym względem ![]() ![]() Tak więc niestety zrezygnuję
|
|
#214 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Podoba mi się musztardowa torebka, jakie ma wymiary ? w jakim jest stanie ?
|
|
|
#215 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 130 pkt / 100% pozyt.
|
zapytam na wszelki wypadek
noa perle mnie interesuje ...zapraszam ![]() acha..mam do wymiany też parę torebek, np. malutką turkusową z top secret jak nowa i większą złoto-beżową (beżowe też ze złotą nitką) , ale ta używana
|
|
#216 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez z zapytaniem czy cos u mnie w ogole znajdziesz bo kilka rzeczy mi sie u Ciebie podoba
|
|
#217 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Interesują mnie zabawki edukacyjne, niezbyt skomplikowane ze względu na bardzo duże problemy z motoryką małą, najlepiej jak motywują do zabawy np. światełkami, dźwiękiem, no i w co najmniej dobrym stanie. Z Lego jeśli masz jakieś duplo
|
|
|
#218 |
|
Zadomowienie
|
ennkaa, Mary_Q - nic nie znalazłam dziewczyny, pozdrawiam serdecznie
|
|
#219 |
|
Wtajemniczenie
|
małpeczko przepraszam, ze mieszam, ale może mogłybyśmy sie umówić, że do tych wybranych kolczyków dobierzesz sobie jeszcze jedną parę, a ja w zamian wziełabym odlewkę CK i cien złoto-amarantowy collistar, widziałam go w perfumerii, podoba mi się... wiem, ze ze mnie taki niezdecydowaniec, ale może tak by dało radę???
|
|
|
|
|
#220 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#221 |
|
Wtajemniczenie
|
gdybyście siejednak nie dogadały, pamiętaj o mnie, pozdrawiam
|
|
|
|
|
#222 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
To ja w takim razie czekam na podanie kodu Z Twoich próbeczek nastepujące "wpadły mi w oko" szczególnie: Zdjęcie 1
Zdjęcie 1
|
|
|
|
|
|
#223 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#224 |
|
Rozeznanie
|
Czy znalazłabyś u mnie coś za:
- Guerlain , L'instant Fleur de Mandarine, limitowanka Guerlain, 50 ml bez kilku psików? |
|
|
|
|
#225 |
|
Przyczajenie
|
Witaj Mam bardzo fajną duplo dzdżownice na kóleczkach z kilkoma elementami dodatkowymi jak chcesz wyśle ci zdjecie z nakładanymi różnymi elemantami a co do motoryki małej to bardzo fajną tzw wyszywankę bez ibły drewniana ekologiczną z elementami kolorowych motyli dziecko przetyka pzrez otwory sznurowadło i dopasowuje obrazek do formy - usprawnia to motoryke mała i dodatkowo percepcje wzrokowa . Jak chcesz wieczorkiem sfotografuje jeszcze te 2 rzeczy i Ci podeslę ale prosze odpisz u mnie w watku czy jesteś zainteresowana pozdarwiam ania acha i mam jeszcze gigantyczne puzle bob bubowniczy ( bardzo duże elementy) na pól dywanu i elementy do tworzenia z ciastoliny( do wyciskania , skręcania itp- bardzo fajne ze Szwecji )
zapraszam do wymiany w moim wątku https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=165868 BIŻUTERIA I DODATKI https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=217874 KOSMETYKI Mogę poszukać również interesujacych Ciebie książek , płyt , kaset . |
|
|
|
|
#226 | |
|
Zadomowienie
Przekupka: 11 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
wysokość (bez rączek): 16,5 cm. szerokość (w najszerszym miejscu): 35 cm. Mnie interesuje: - Vichy Myokine, krem intensywnie korygujący zmarszczki, 50 ml, kilka razy użyty, malutki ubytek - Szampon Colour Lock, nowy
|
|
|
#227 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A czy te Les Belles niebieskie są bardzo migdałowe ? Nie znoszę wyczuwalnych migdałów w perfumach ![]() Jedynie Mentafolia chyba jest w moich klimatach, ale mam jej już zapas ![]() Może masz coś poza wątkiem bardziej w moim stylu ?
|
|
|
#228 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wyszywanka to jeszcze abstrakcja dla mojego małego, nie ma szans żeby coś z tego zrozumiał i wykonał , to samo ciastolina. On nawet w przycisk wielkości nakrętki nie umie trafić ![]() Może masz coś z zabawek dla młodszych dzieci ? Jakiś Fisher Price, Chicco czy coś w tym stylu ?
|
|
|
#229 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Czy krem Vichy za torebkę cię interesuje ?
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#230 |
|
Rozeznanie
|
No to zdecydowanie zapachy bardziej niż mniej konkretne
Migdał jest wyczuwalny ![]() Nie mam poza wątkiem perfum, które chciałabym wymienić, ale może skuszą Cię masła Body Shopu? Z nowych, zafoliowanych mam avocado, banana i brzoskwinie
|
|
|
|
|
#232 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Thalgo niestety nieaktualne , a ja może zrobie kolejne podejście do TBS - ze zdrowym rozsądkiem i wolnym wieczorem - nie spiesząc sie nigdzie A jesli będzi ez nią za dużo zabawy wówczas zgłosze się po olejek różany i może uda mi się coś jeszcze dobrać. |
|
|
|
|
|
#233 |
|
Zakorzenienie
|
Może coś w moim nowym wątku za L'instanta?
|
|
|
|
|
#234 |
|
Zakorzenienie
|
moze cosik u mnie?
podoba mi sie kilka rzeczy
|
|
|
|
|
#235 |
|
Przyczajenie
|
Witaj dzisiaj jak wrócę z pracy zrobię zdjecie i wieczorem Ci podeśle oczywiście ze takie zabawki miałam jak mój syn byl młodszy ale pooddawałam znajomym miałam np taką super tablicę do zadań manualnych fishera na odkręcanie , przykręcanie itp ale już jest u innych maluszków .Pozdrawiam
zapraszam do wymiany w moim wątku https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=165868 BIŻUTERIA I DODATKI https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=217874 KOSMETYKI Mogę poszukać również interesujacych Ciebie książek , płyt , kaset . |
|
|
|
|
#236 |
|
Zakorzenienie
|
A nie interesowałaby Cię Mira Bai?
Za Stellę In Two Peony. |
|
|
|
|
#237 | |
|
Zadomowienie
Przekupka: 11 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
Zainteresował mnie jeszcze Collistar lifting.
|
|
|
#238 |
|
Zakorzenienie
|
czesc
widzę ,ze masz karuzele lancaster. Ja juz dlugo na nią choruję , ale u mnie nigdzie nie mozna jej kupic ja mam do wymiany krem na niedoskonałości Nuxe -nowy uzyty 3 razy nowy podklad PUPa 14 godz tez nowy uzyty 4 razy kolor 03 medium estee lauder nowe serum opakowanie promocyjne 15ml w sloiczku uzyte raz max factor ten nowy podklad w kompakcie -ubytek ok 5% kolor najciemniejszy thalgo plasmalg gel-mogę zrobic odlewkę iwostinn krem nawilzający ubytek ok 15% nuxe kremo-zel brązujący ubytek ok 40% moze mniej może cos wybierzesz aha mam jeszcze terracote guerlain dla blondynek ubytek 5-7% |
|
|
|
|
#239 |
|
Przyczajenie
|
Witaj zgodnie z obietnicą wysyłam zdjecia tej dżowniczki ma nakładane 3 elementy reszta klocków od innego zestawu samochód doczepiany słoneczko i kurka . Klocki te pasują do każdego zestawu duplo Prosze jak jesteś zainteresowana o odpowiedź w moim watku serdecznie pozdrawiam ania
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:53.

Wolałabym znacznie mniejszą, bo nie wiem jak długo będzie mi się podobał, ostatnio stałam się dość kapryśna pod tym względem 

Z nowych, zafoliowanych mam avocado, banana i brzoskwinie