|
|
#451 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Sierpnióweczki 2016! Część III.
Cytat:
|
|
|
|
|
#452 |
|
Zadomowienie
|
Właśnie wciągnęłam frytki z Mc i Royala. Brzuch pełny ale dumna z siebie nie jestem
|
|
|
|
#453 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() shybuya Jaki duzy juz I gratulacje potwierdzenia plci
|
|
|
|
|
#454 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Parę lat temu moja koleżanka miała podobną sytuację (nie pamiętam szczegółów) że potem żałowała że nie wzięła ciągłego L4 do porodu bo właśnie dostawała mniejsze chorobowe. Ale te przepisy się zmieniają i może teraz jest inaczej? |
|
|
|
|
#455 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Gratulacje i duży faktycznie już ten Twój synuś ![]() ---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:10 ---------- Cytat:
cieszą mnie takie wiadomości ---------- Dopisano o 20:12 ---------- Poprzedni post napisano o 20:11 ---------- Ojojjj jak ja mam na Leniwe ochote masakra ![]() Dziś dostalam telefon od brata ze złą wiadomością ,dziadek mi zmarł i nawet nie bede na pogrzebie
|
|
|
#456 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() trzymaj się |
|
|
|
|
#457 | ||||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Też zauważyłam problem z sutkami, takie białe prześwity widać i skóra się łuszczy, a smaruję się oliwką 3razy dziennie. To chyba cecha charakterystyczna dla kobiet w ciąży ![]() Cytat:
Gratuluję udanej wizyty ![]() Cytat:
Rude jest piękne! A już naturalne to baaardzo podkreśla urodę ![]() Cytat:
Ja też omijam budki ale przyznam że ostatnio jak przechodzę obok kurczaka z rożna to zapach baaardzo kusi ale konsekwentnie omijam puki co, za to mój tata ma swoją miejscówkę gdzie zawsze kupuje i nigdy żadnej niespodzianki nie miał.Cytat:
Ooo mam tak samo właśnie, daj znać jak znajdziesz na to sposób ![]() Cytat:
Gratulacje udanej wizyty i zdrowego synka ![]() Dziewczyny ale wy piszecie :O wchodzę rano na wizaz potem dopiero teraz i jakieś 5stron do przeczytania. Chyba macie nasz wątek na stronie startowej . Dzisiaj po 4godzinach na mieście wróciłam padnięta pochodziłam po sklepach bo w mojej szafie zaraz zabraknie ciuchów na duży brzuszek, kupiłam w końcu większy biustonosz, rozglądałam się też za jakąś dłuższą bluzką/tuniką ale odzież ciążowa w sieciówkach jest bardzo mało kobieca :/ . Jutro zacznę się pakować, tak długo jeszcze nie jechaliśmy na Śląsk, pkp wycofało szybkie połączenie ze Szczecina więc będziemy jechać prawie 10godzin zamiast 6-7. Obowiązkowo koc i jasiek do wygodnej drzemki
|
||||||
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#458 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#459 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wspania łe wieści..mam nadzieję,że wszystkie już do rozwiązania takie tylko będziemy słyszeć..jeszcze raz![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#460 |
|
Zakorzenienie
|
hej
dziś kolejny dzień z migreną, cały dzień się zmagam koszmar jakiś......do tego córka chora, ehh |
|
|
|
#461 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Bo czasem to nawet dawanie ściągać nie pomaga. ![]() Cytat:
Cytat:
Ja legginsy też zawsze nosiłam tylko po domu, ale teraz mam jedne ciążowe, są lepszej jakości, do tego kilka zdobycznych tunik od mamy i siostry i nawet mi się taki zestaw podoba.Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#462 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#463 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
O kurczę, to juz prawie pol kilo żywej wagi u Twojego chłopaka ![]() Super ze wszytsko dobrze!
|
|
|
|
|
#464 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#465 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Bardzo mi przykro
|
|
|
|
|
#466 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#467 |
|
Raczkowanie
|
DobraDusza88, natalia_23, gosiaczkam
Mam L4 leżące gdyż mój lekarz niechętnie to chodzące wypisuje, ale w kwietniu jak pójdę to musi mi wypisać chodzące bo jestem sama w domu i będę musiała zawozić dziecko do żłobka bo nikt inny za mnie tego nie zrobi. Odnośnie wizyty sprawdzającej to myślę że przez dziwny tel od Zusu mogę się jej spodziewać, jeśli tylko uda się paniom Zusu do mnie trafić, ostatnio tylko jehowi przychodzą;p LunaLov Śliczne rzeczy ![]() Kasia_ruda Śliczny kocyk
|
|
|
|
#468 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja tez mam wyższy puls najniżej chyba miałam 69 odkad mierze o to raz. Przeważnie sa to wartości pd 80-99/100 maks 112 miałam chyba i mam to samo co Ty tzw syndrom białego fartucha... Jak ostatnio byliśmy i ginekologa to wiedziałam ze mam Mega podniesione ale akurat nie zmierzyła mi chocia Tez nie wiem czemu. Ale tka sytuacje jak ty miałam u lekarza rodzinnego. Przyszłam z innym problemem ona zmierzyła mi cisnienie miałam 140/90 powiedziała Że za wysokie zmierzyła za chwile to samo puls ok 100 choc liczyła ręcznie z zegarkiem dała mo skierowanie na ekg zrobili mi odrazu serudho mi waliło jak oszalałe bo byłam zestresowana przepisała mo jakiś beta bloker czy cos takiego i psychotropy. Wyobrażasz sobie? jak mi babka w aptece powiedziała zeby z tym lekiem uważać i zapytałam co to jest to go nawet nie wykupilam. Ten na serce kupiłam ale nigdy go nie wzięłam bo kupiłam tez wtedy ciśnieniomierz... nie mieliśmy w domu a ze moj ojciec ma nadciśnienie to stwierdziłam ze cos moze faktycznie w tym jest. Zaczęłam regularnie mierzyc i okazało sie ze nie mam żadnego nadciśnienia i puls mieścił sie tez w granicach. Wiec z tymi lekarzami to jest naprawdę roznie. Byle cos prseisac. Dlatego ja strasznie nie lubie chodzić do lekarzy---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 20:59 ---------- Takze tego.... Sorki za wprowadzenie w błąd kubełek kosztował jednak 14,99 ale był pyszny do tego wzięliśmy po longerze i kubłem frytek - na 2 idealny zestaw a teraz zagryzam sasankami z Lidla - uwielbiam ![]() ---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ---------- Cytat:
Ale super 🏼 ekstra!!
|
||
|
|
|
#469 | |
|
Zakorzenienie
|
piękny
---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:11 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:14 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ---------- shybuya, gratulacje
|
|
|
|
|
#470 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
shybuya gratulacje
|
|
|
#471 | |
|
Raczkowanie
|
Piękny, boski, cudo po prostu
Cytat:
|
|
|
|
|
#472 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#473 |
|
Raczkowanie
|
Aniula83 bardzo mi przykro
|
|
|
|
#474 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziewczyny polecicie jakiś dobry ciśnieniomierz? Mam nadgarstkowy pożyczyłam od mamy ma 2 mieś , nowe baterie i niby działa ale kurde nieraz musze z 4 razy podchodzić do pomiaru zanim wyjdzie mi jakis normalny wynik a nie R1,4 itd... |
|
|
|
|
#475 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dzięki za miłe słowa po usg Faktycznie, każdą pozytywną relację z badań miło się czyta, serio. Oby u wszystkich tak było już do sierpnia!Po świętach z tydzień będę u mamy, a jak wracam, to zabieram się za zakupy - kocyczki, ubranka i inne pierdołki, już się nie mogę doczekać
|
|
#476 | |
|
Zakorzenienie
|
aniula83 bardzo mi przykro
![]() Cytat:
|
|
#477 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
No nie wiem, kombinuję tak awaryjnie ...
|
|
#478 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#479 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A co do ciśnieniomierzy - gdziekolwiek bym nie mierzyła, zawsze mierzą mi ręcznym. Nieważne, czy placówka źle, czy mega dobrze wyposażona. Aż ostatnio zapytałam położną, powiedziała mi, że ręcznym pomiar dokładniejszy i bardziej wiarygodny.
|
|
#480 |
|
Rozeznanie
|
Nie posmarowałam sie dzis po kąpieli oliwką i mnie wszytsko swędzi :/ łącznie z pupą
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:12.

on tam chyba siedzi z rozwalonymi jajkami, zero wstydu😜
masakra 
i nawet nie bede na pogrzebie 

i powiedziała, że przy następnej wizycie jak bede miała takie ciśnienie to mnie na szpital skieruje... Po tej wizycie postanowiłam że bede spisywać ciśnienie codziennie i mam nadzieje że jak zobaczy ta ksiażeczkę to w końcu zrozumie, że wysokie ciśnienie jest spowodowane stresem przed wizytą . Ogólnie to obawiam się że mam coś nie tak z ciśnieniem ale w druga stronę moje pomiary z ostatnich 4 dni :

ale był pyszny do tego wzięliśmy po longerze i kubłem frytek - na 2 idealny zestaw
a teraz zagryzam sasankami z Lidla - uwielbiam
🏼 ekstra!!

1.09.2012