|
|
#1261 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sierpnióweczki 2016! Część IV.
Uff udało mi sie trochę posprzątać, zeby TZ nie myslał, ze tylko siedze na kompie i gram
![]() łazienka, wszedzie kurze, dwa prania (ładna pogoda wiec wywiesilam na podwórku), kuchnia, umylam tez szufladkę w pralce bo juz brzydka była i filter. Teraz jem lunch i nieco odpoczne co by mi maluszek nie narzekał. Cytat:
Nie mam duzego wyboru i budzetu Na szczescie moja twarz tylko potrzebuje wyrównania kolorytu.Co do mebli to wszedzie w domu mam albo bardzo jasne, albo białe takze tez uwielbiam ten styl.
Edytowane przez Talantea Czas edycji: 2016-04-22 o 13:27 |
|
|
|
|
#1262 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1263 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() moim zdaniem szary super wygląda z rozem lub limonka ale w sumie to neutralny kolor,do wszystkiego pasuje. Florence na rwe to chyba nic niestety
|
|
#1264 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:04 ---------- Poprzedni post napisano o 14:03 ---------- Cytat:
![]() mam wrażenie, że jest strasznie mała... |
|||
|
|
|
#1265 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ładny ten wózek! Cytat:
Kurczę, ja bym tak nie umiała jak ona ryzykować, mam nadzieję że będzie ok u niej. Cytat:
![]() Ja mam sypialnię niebieską całą, meble białe i dodatki beżowe/brązowe - moje ulubione pomieszczenie w domu. ![]() Cytat:
Ale w pakiecie było to już wzięłam. ![]() Przeszłam się do przychodni popytać jeszcze o tego laryngologa, bo jak dzwoniłam termin był na 25 maja i okazało się, że na wtorek jest, zapisałam się. ![]() Połaziłam dosłownie chwilkę i bardziej mnie te plecy bolą, do tego odczuwam prawdziwy ból d... , muszę ginekologa o to zapytać, już w środę mam u niego wizytę na szczęście, bo pytań znowu sporo mi się nazbierało.
|
||||
|
|
|
#1266 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz czytam opinie i są mieszane. No cóz. florencee Mam wodę termalną i psikam Teraz pewnie częsciej.
Edytowane przez Talantea Czas edycji: 2016-04-22 o 14:11 |
|
|
|
|
#1267 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1268 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Liczę na to, że tż znowu mi coś podrzuci zjadliwego jak pierwszym razem Cytat:
Oby wszystko było w porządku .... czasy mamy beznadziejne, praca...praca...bo inaczej Cię wywalą, a i mimo to, że staramy się być "fer" na koniec dostajemy kopniaka w d... A Ty odpocznij, pomyśl o czymś przyjemnym ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 14:12 ---------- Poprzedni post napisano o 14:11 ---------- Cytat:
|
||||
|
|
|
#1269 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
staram sie jak moge ![]() Cytat:
a moze masz fote?
|
|
#1270 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1271 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Wróciłam ze szkoły rodzenia- dziś było o niepokojących objawach jeszcze przed rozwiązaniem. Wypakowałam zakupy z Gemini, bo dziś już dostałam paczkę ![]() Kotki z resztą też już dostały swoje żarełko ![]() A obiecałam Wam wczorajsze zakupy ze Smyka zaraz wrzucę ![]() Jedzenia szpitalnego nie komentuje Idę za to robić obiad- rybka i warzywa na parze
|
||
|
|
|
#1272 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1273 |
|
Rozeznanie
|
Moje zakupy
|
|
|
|
#1274 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
zolty mam teraz z fioletem i brzydko mowiac zygam juz tymi kolorami :P wiec zolty kategorycznie odpada ![]() Cytat:
taki mi sie podoba niebieski )---------- Dopisano o 14:36 ---------- Poprzedni post napisano o 14:35 ---------- uwielbiam te malutkie ciuszki śliczne!
|
|
#1275 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1276 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
mam nadzieję, że w sierpniu będzie na tyle ciepło że młody pochodzi w rampersach
|
|
|
|
|
#1277 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Tzn cudowne ale jednak zuuuuo !!! Szyjka ok, ale zapomniałam poprosić o skierowanie na szkołe rodzenia ![]() Cytat:
Mąż ma słuszne podejście Musisz go częściej wprawiać w taki nastrój A propos zakupów byłam dziś w douglasie .... dałam się namówić na podkład Sensai - pierwszy raz mam coś z tej firmy i lepiej żeby to był strzał w 10 bo moja cera jest ostatnio koszmarna ![]() Syfy takie bolące, wielkie i kurna nie wiem jak je zakryć.... Miałam już nic nie kupować ![]() Skierowanie na glukozę dostałam ... mam iść za 2 tyg jak będzie po 24 skończonym tyg. Już się cieszę ![]() Ja tak nie znoszę zastrzyków, że u dentysty wolę cierpieć bez znieczulenia nawet ....
|
|
#1278 | ||||||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
o litości...Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
BrawoooooooooCytat:
![]() Ja z aliexpress zamawiam wiele rzeczy, ale ubrań jakoś się boję. Można za grosze czasem coś wyrwać, tylko te czekanie około 3 tyg, często się dłuży ![]() Łączę się w bojaźni... Cytat:
|
|
#1279 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
super,że wizytę udało sie przyspieszyć..oby cos Ci doradził.. z plecami to współczuję strasznie..ja miałam mega bóle juz od koncówki I trymestru..katorga..jeden z plusów leżącego trybu - teraz nie boli.. prześliczne..bardzo w moim guście..ten cieplejszy pajac boski..hmm może córce taki sprawie ![]() Cytat:
brawo dla szyjki.. a Malca podglądałaś? miałam kiedys fajna bazę z sensai..taka wodnistą..super była.. też nienawidzę kłucia..mi koleżanka mówiła ,że pierwsze pobranie miała z palca a potem dwa z żyły przy obciążeniu..robiła z miesiąc temu..a Wy dziewczyny gdzie byłyście kłute? |
||
|
|
|
#1280 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Odnośnie jasnych podkładów to odwieczny problem. Ciężko jest dobrać idealny odcień, ale z jasnym to bywa hardcore Co do ostatniego zdania to trochę Ci zazdroszczę. To może i lepiej?
|
|
#1281 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1282 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie bylo zle, a tez tego nie lubie :/
|
|
#1283 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1284 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wszystkie trzy z żyły. ---------- Dopisano o 15:41 ---------- Poprzedni post napisano o 15:38 ---------- Ja nie mam problemu z pobieraniem krwi, wenflonami i takimi zabiegami, wiadomo, nie jest to przyjemne, ale nie mnie boli to. Jak moj brat miał jakieś badania o przyjęcie do pracy, czy te do wojska wstępne, to z mojej krwi, bo on tak nienawidzi. Natomiast pod koniec ciąży z synem miałam już tak dość tego ciągłego pobierania, że na samą myśl klęłam. Za dużo, za długo i za często. Gdyby nie moi rodzice dziś, którzy od rana na zmianę ogarniali Młodego, to chyba bym zeszła z tego świata. Po wymiotach umierałam, potem spałam dwie godziny. Pomagają nam na codzień, ale dziś doceniam to wyjątkowo. Kochani są. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#1285 |
|
Rozeznanie
|
Już nie pamiętam, która z Was pierwsza o tym pomyślala, ale ja też chyba muszę isc na zwolenienie zeby za Wami nadażyć :P bo chociaż na koniec dnia mogę nadrobić czytanie to z pisaniem już trudniej
Ja jutro idę na krzywą cukrową i już jestem przerażona....tym że będę musiala siedziec na pupie przez 2 godziny w poczekalni ja rozumiem ze to badanie jest potrzebne, no ale aż dwie godziny....serio?! ![]() w środę mam wizytę u gin i chyba czeka mnie zwolenienie, bo coraz gorzej sypiam i jestem zmęczona ![]() ale kupujcie piękne ciuszki |
|
|
|
#1286 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Strasznie zasuwacie z tymi postami, ja staram się większość dnia spędzać na dworku, nie jest może za ciepło ale cały czas słonecznie... Dzisiaj mam wizytę ,od ostatniej miesiąc temu przybył mi 1 kilogram... już mam łącznie 7 na plusie a to 22 tydzień, masakra, 81 kg w pierwszej ciąży ważyłam w 8 miesiącu
|
|
|
#1287 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny, ale jestem wkurzona. Już dawno temu zamówiłam sobie różne rzeczy na Allegro. Jakieś prześcieradełka, ręczniczki, dużo pierdołek ogólnie. Tydzień temu dostałam info, że zamówienie przyjęte do realizacji. I cisza, cisza, cisza. W końcu zadzwoniłam, facet miał sprawdzić i oddzwonić za 10 minut. Znowu cisza... W końcu po godzinie zadzwoniłam znowu,zaczął coś kręcić, sam nie wiedział co powiedzieć. Zgonił w końcu na Pocztex (powiedziałam, że wcale opcji Pocztexu nie zamawiałam, ale OK - może być), że oni im przekazali zamówienie i że on to będzie monitorował ... Ciekawe
![]() Już bym dawno zrezygnowałam, kontakt bardzo utrudniony z nimi, na maile nie odpisują, jak zadzwonię, to olewają. Tylko, że posiedziałam trochę, żeby ceny poporównywać i nie chce mi się znowu robić tego samego. ![]() Reklam robić nie można, ale anty reklamy - chyba tak. Ze dwie z Was kiedyś pisały, że zamawiały u r_p77 - zachęcona tymi opiniami i cenami, też się zdecydowałam. Na razie jednak nie polecam, zobaczymy, czy w ogóle mi to zamówienie przyjdzie
|
#1288 |
|
Zakorzenienie
|
Czekam na wizytę a przed zaliczylam mcdonalds. O glupia ja.
|
|
|
|
#1289 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wierzę,że w takich momentach docenia się takie wsparcie tysiąc razy bardziej..dla rodziców to pewnie sama przyjemność..lubią czuć się potrzebni zazwyczaj..szkoda tylko,że z powodu takiego samopoczucia Twojego ![]() Cytat:
jak to nie możesz? pewnie,że możesz..bierz kolejne rozmiary Cytat:
![]() Cytat:
ojj ryzykownie..ja przez stres mam pewne objawy somatyczne przed wizytami u gina,że zawsze tylko lekkie sniadanie
|
||||
|
|
|
#1290 | ||
|
Zakorzenienie
|
Super
![]() Cytat:
ale trzymam kciuki, żebyś była zadowolona ![]() Cytat:
![]() Ja się zdrzemnęłam chwilkę, ale oczywiście mąż mnie obudził ten to zawsze wie kiedy zadzwonić z pracy, żeby się dowiedzieć co u żonki słychać
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:32.

też miałam po taniości, cena klienta preferencyjnego. Ciężko mi stwierdzić czy jest matujący, bo mam matową cerę. Krycie jak dla mnie super, choć zawsze udaje mi się oblecieć całą twarz z użyciem jednej pompki podkładu. Moim zdaniem nie jest w ogóle ciężki, ale mimo wszystko omijam okolice oczu
Na szczescie moja twarz tylko potrzebuje wyrównania kolorytu.
) Ale siostra mi mówi, ze za zimne te kolory, co myślicie?

<3