|
|
#1591 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sierpnióweczki 2016! Część IV.
|
|
|
|
#1592 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na takie fajne obrazki natrafiam na grupie na fb położne
|
|
#1593 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1594 |
|
Zadomowienie
|
jesli chcecie sie posmiac to posluchajcie.
Dopadlo mnie chyba jakies roztrzepanie ciazowe, bo wczoraj chcialam upiec biszkopt wyszukalam w necie przepis i robie. I nie wiem co mi strzelilo do glowy zamiast 4 lyzki maki zeimniaczanej przeczytalam 4 SZKLANKI maki ziemniaczanej. Ubilam bialko, dodalam cukier, i na koniec ta nieszczesna make ciasto zrobilo sie mega gabczaste i geste. A ja mysle sobie co to za gowniany przepis...?Pieklam pol godziny , w srodku zrobila sie gigantyczna dziura no i boszkopt byl mega twardy. Juz chcialam sie poskarzyc, ze przepis jest do dupy, czytam raz jeszcze 4 LYZKI, a nie SZKLANKI. Biszkoptem nakarmilismy kaczki na pobliskiem stawie, a ja upieklam jeszcze raz ten biszkopt- wyszedl super, tym razem dodalam 4 lyzki maki ziemniaczanej, a nie 4 szklanki. Stwierdzialm, ze gdyby glupota potrafila latac, to latalabym razem z golebiami... |
|
|
|
#1595 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja też mam kilka książek, też moge podesłać
|
|
#1596 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Edytowane przez Piernik Torunski Czas edycji: 2016-04-25 o 14:20 |
|||
|
|
|
#1597 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Witam się i Ja
23+1 ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ja przy córce stosowałam bepanthen i linomag. Bardzo wrażliwą pupę miała i tylko bepanthen pomagał jak coś się czerwieniło U nas pogoda znowu do d.... zimno, szaro-buro i pada deszcz ![]() ---------- Dopisano o 14:24 ---------- Poprzedni post napisano o 14:17 ---------- Cytat:
Cytat:
![]() Mnie również ![]() Mam podobne odczucia ![]() ---------- Dopisano o 14:24 ---------- Poprzedni post napisano o 14:24 ---------- Cytat:
|
||||||
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1598 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Hej! Dziś rano byłam na badaniach: morfologia, mocz, CRP. Później musiałam pozałatwiać parę rzeczy, wymieniłam koła na letnie (nie osobiście rzecz jasna
), trochę porobiłam w domu. Mąż znowu się zaziębił i poszedł na zwolnienie, kuruje się w łóżku, więc musiałam przejąć trochę obowiązków. :P Wreszcie siadam do nadrabiania. ![]() Cytat:
super!Cytat:
![]() Fajny obiadek będzie! Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Moi znajomi mają tego Expandera, byli zadowoleni. Cytat:
![]() za 23!
|
|||||||
|
|
|
#1599 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Pewnie sprzeczne, ale ja trochę rozumiem. Bardzo długo pracowałam jako sprzedawca produktów czy usług i Cię nerwica strzela, kiedy klient zawraca Ci gitarę przez godzinę a później ostentacyjnie powie, że kupi gdzie indziej bo taniej, ale przyszedł tutaj tylko sprawdzić bo lepsze obsługa. No za tą lepszą obsługę czasami trzeba zapłacić, bo pracodawca wydaje kasę na szkolenia na różne szkolenia, albo po prostu inwestuje w dobrego pracownika. Ja już z założenia zawracam dupę tylko tam, gdzie zamierzam zostawić pieniądze. Oczywiście zdaje sobie sprawę, że wolny rynek itd....ale jest to po prostu przykre, że poświęcasz swój czas i WIEDZĘ, a ktoś CI powie, że kupi u innego sprzedawcy prosto w twarz. Już lepiej by podziękował i wyszedł. A właśnie takie produkty jak wózki - to ludzie przychodzą testować do sklepu a później kupują na bo 100 zł taniej.
|
|
|
#1600 | |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry w poniedziałkowe popołudnie. Naklepałyście od piątku z milion stron jak zwykle i pół dnia Was nadrabiałam, nie ma to jak pracowac
[QUOTE=tija93 Patrzcie jaką fajną wizualizacje rozwarcia znalazłam [/QUOTE]![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() U nas w sobote byli znajomi z okazji moich urodzin, dostałam mega ramkę ze zdjęciami z naszych szalonych, mniej ustabilizowanych imprezowo lat A ponieważ mówiłam, że nie chcę niczego dla siebie, bo wszystko mam, to zostałam jeszcze obdarowana torba ciuszków i druga z kosmetykami pielęgnacyjnymi dla maluszka. Oraz mega tortem, na którego jeszcze końcóweczkę zapraszam ![]() A w niedzielę na fali dobrego humoru odwiedziliśmy targi dziecięce i...wyjechalismy z wózkiem obczytanym wcześniej, objeżdżonym w róznych sklepach, sprawdzonym itd więc nie był to totalny spontan, tylko kolor/wzór materiału wybralismy inny zupełnie niż wcześniej. Zapłacilismy po targowym rabacie 150 zł mniej, do tego za 1 zł dostalismy adaptery do fotelika więc idąc za ciosem kupilismy też Maxi Cosi z 10% rabatem
Edytowane przez Origa Czas edycji: 2016-04-25 o 15:22 |
|
|
|
|
#1601 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
co za wózek kupiliście? pochwal się! ![]() I jest w necie ta promocja z Lidla na ciuszki: http://gazetka.lidl.pl/a0ce4d04-4cd5...93b77422f/#/20
...no day but today... Edytowane przez scoiatael86 Czas edycji: 2016-04-25 o 15:24 |
||
|
|
|
#1602 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:35 ---------- Poprzedni post napisano o 15:32 ---------- Cytat:
![]() gratuluję zakupów
|
||
|
|
|
#1603 |
|
Raczkowanie
|
Witam się po weekendzie. Nadrobiłam te miliony stron
Dziś 26+2 także wg 1 strony do III trym 4 dni także w sobotę świętuję!
Zuzia - 29.07.2016 19:01 |
|
|
|
#1604 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No, przedsiębiorcy są poszkodowani trochę tymi obowiązkami informacyjnymi niestety. Ja bym nie powiedziała wprost nigdy, że kupię gdzieś indziej, "jeszcze się zastanowię" wystarczy. ![]() Cytat:
Gratuluję zakupu wózka i fotelika, super! |
||
|
|
|
#1605 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1606 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i rzeczywiście poszaleliście..ale największe wydatki za Wami.. przyznaj się ile rund po mieszkaniu wózkiem już zrobiłaś? Cytat:
milion stron? dobre sobie.. |
||
|
|
|
#1607 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Jak dobrze licze to lekko ponad 10 stron, od rana nic nie robie tylko pokornie nadrabiam
Zuzia - 29.07.2016 19:01 |
|
|
|
|
#1608 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Porażka ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja dziś od rana sprzątam ![]() przy 2 dzieci to już w ogóle będzie armagedon, córka non stop wszystko wynosi ze swojego pokoju a jak ma to sprzątnąć to jest "czemu Ty mi zawsze każesz sprzątać moje zabawki"
|
|||
|
|
|
#1609 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z koleżanką (też ciężarówką), więc będzie miał kto doradzić. Co do kosmetyków to ja bym tysiaka w 5 minut wydała A dodam, że mam wszystkiego full, no ale każdy ma jakieś zboczenia ![]() dzięki! chociaż nie wiem czy się udam do Lidla, bo jak się dowiaduję jakie tam czasami sceny odchodzą ze staruszkami w roli głównej to ja dziękuję...Moja mama mieszka w DE i mówiła, że tam nigdy nie było podobnych sytuacji, a często bywa w Lidlu i korzysta z tych promocji. Przy czym u nich ten towar dokładają i zwykle człowiek ma szansę obejrzeć, wrócić do domu, zastanowić się czy faktycznie potrzebuje i jak wraca to dalej towar jest ![]() Cytat:
![]() I gratuluję zakupu wózka. Nas czeka ten zakup z końcem maja/początkiem czerwca i również chcielibyśmy kupić za jednym strzałem fotelik i bazę ![]() Ależ mi dzień zleciał! Nieco posprzątałam, przygotowałam obiado-kolację i teraz czekam na męża Mam nadzieję, że najpóźniej za nieco ponad godzinę będzie...
|
|
#1610 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1611 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1612 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam lidla obok pracy i po ilości osob o 7.30 wiem czy jakas wielka okazja akurat jest. Czasami o 8.05-8.10 juz nie ma po co isc.
|
|
|
|
#1613 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#1614 | |
|
Zakorzenienie
|
Origa super wózek!!!
![]() Cytat:
Ciasto francuskie też sama robiłaś? Narobiłaś mi smaka!
|
|
#1615 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1616 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1617 |
|
Zakorzenienie
|
Sluchajcie, zaczynam wierzyć, że mam szansę na kp! Obserwuję, że z moimi piersiami dzieją się dziwne rzeczy, których to nie dośwadczyłam w ciąży z synem. Jakby się przygotowywały :O
Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#1618 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Mamy małe mieszkanie więc dodatkowy "mebel" (nawet taki sliczny jak wózek), musi na razie poczekac w ukryciu No i sierściuch pewnie by go zaanektował od razuCytat:
![]() Cytat:
![]() Ja liczę, że może 2 maja część ludzi na majówce będzie i może się cos uda kupić ![]() Cytat:
![]() w środę mnie to okropieństwo czeka Cytat:
A na czym te przygotowania polegają![]()
Edytowane przez Origa Czas edycji: 2016-04-25 o 19:43 |
|||||
|
|
|
#1619 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1620 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sutki mi się mega powiększają, wyglądają jak jakieś alienty, ciemnieją (normalnie mimo dużego biustu mam malutkie i w kolorze skory i tAk było w poprzedniej ciąży), pojawiają się też żyły takie duże, grube, widoczne przez skórę. COŚ ewidentnie się z nim dzieje ciekawe, czy da się w ogóle wykarmić bliźniaki kp. Ale bym się odchudziła ![]() ---------- Dopisano o 19:50 ---------- Poprzedni post napisano o 19:49 ---------- Ja do przyszłej środy muszę zrobić glukozę ![]() Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:37.

ciasto zrobilo sie mega gabczaste i geste. A ja mysle sobie co to za gowniany przepis...?

1.09.2012