Od cyca do cyca, od kupy do kupy, nareszcie są z nami nasze maluchy! Mamy luty 2016:) - Strona 82 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-05-10, 19:23   #2431
marciar7
Zakorzenienie

Dot.: Od cyca do cyca, od kupy do kupy, nareszcie są z nami nasze maluchy! Mamy luty

Cytat:
Napisane przez Aninis Pokaż wiadomość
A ja dzisiaj pierwszy raz z Lilka w CH za butami i nic nie kupiłam, bo nic mi się nie podobało.

O której moczysz nogi Zośce 😂

Wysłane z otchłani przy użyciu Tapatalk.

---------- Dopisano o 20:05 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ----------

A jej kupiłam książeczkę z kontrastami i kostkę z sensorkami 😊

---------- Dopisano o 20:07 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ----------

I w ogóle... matka się stara i przekłada do gondoli, żeby dziecku lampy w oczy nie świeciły a ta gwiazda nerw, bo ona chce podziwiać świat 😈

---------- Dopisano o 20:09 ---------- Poprzedni post napisano o 20:07 ----------

Moja ma 6 kg i albo ma chudą dupinkę, ale ja jestem jakaś przygłupia, bo wydaje mi się, że rozm.2 jest dobry. 😞
Po czym widać, że pampek za mały jest?

Niedlugo kolo 21
Alebedzie krzyk :-D
Rozbieralas ja cala? Bo myslalam żeby tylko w body zostawic bez pampka.

U naa tez 2 jeszcze ale spadaja z dupy po tym poznaje ze czas na 3 :-D
Stary 2016-05-10, 19:33   #2432
kaaasi
Zakorzenienie

Dot.: Od cyca do cyca, od kupy do kupy, nareszcie są z nami nasze maluchy! Mamy luty

Cytat:
Napisane przez Camilla Pokaż wiadomość
Droga K.K.
Rozumiem Cie bo mam podobną mamę o silnej i dosyć władczej osobowości i przez jakiś czas miałam z nią podobne problemy....Lubiła (nadal lubi) wtrącac się we wszystko co robię. Łacznie z nauką!!! A ja mam 22 lata i będę teraz na IV roku studiów!!!Komentowała też zawsze chłopaków, z którymi się widywałam...
Dotychczas na jej dociekliwe pytania reagowałam agresją, ale teraz odpowiadam spokojnie, i nauczyłam się nie mówić jej wszystkiego.... I ta metoda działa. Najlepiej będzie jak Twoja mama będzie wiedziała mniej o Tobie niż dotychczas, zachowuj część informacji dla siebie...Nie mów jej wszystkiego o sobie i o chłopakach z którymi sie spotykasz.
Mój obecny chłopak jest młodszy ode mnie. Nie wspomniałam nic mamie o jego wieku, polubiła go i potem jej spokojnie opowiedziałam chociaż się bałam jej kąśliwych uwag. Na szczęście zareagowałą normalnie....
Nie wiem czy rozumiesz o co mi chodzi...U mnie ta metoda się sprawdza..Więc może w twoim przypadku też??
Pozdrawiam i 3maj się cieplutko
Kamila
No nie wiem jakoś tak w pasie ciasnawo no i sugeruje się waga na opakowaniu
Marciar może zostaw ja w bodziakach

---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:32 ----------

hrabina wykończy matkę

kaaasi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-10, 19:43   #2433
wykalacka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ja :) Pokaż wiadomość
Dziewczyny które macie szumisie polecacie? Figa i Mamusiaczek, wy chyba macie? Lilka lubi szumiace dzwieki, nierzadko zasypia przy apce z suszarka w telefonie i mysle czy by nie powiedziec komus o takim prezencie na chrzciny
Myślę, że na prezent fajna opcja 👍 ja jeszcze nie zauważyłam żadnego wpływu na sen, jakoś sam zasypia, ale może za krótko mamy
Cytat:
Napisane przez Paumyd Pokaż wiadomość
Wasi tż przynajmniej zostają Wam z dziećmi i jako tako sie nimi zajmują. Moj wraca z pracy koło 19 i jest tak strasznie zmęczony ( nie pracuje fizycznie) ze nie daje rady sie nim zajac, miedzy 18 a 20 Igor jest marudny bo niby chce juz spac ale spac nie bedzie wiec trzeba go nosić i zabawiać. Skoro jęczy to oczywiście napewno jest głodny albo chce do mamy, w nocy wstaje tylko ja i wiecie ze jeszcze ani razu go nie przewinął ?! 😞 Jak chce gdzieś wyjsć to wiozę małego do mojej mamy :/
Juz wszystko dziewczyny napisały. Ciężki przypadek, szczególnie że nasze dzieciaczki już nie takie małe więc obawy powinny być mniejsze
Cytat:
Napisane przez kaaasi Pokaż wiadomość
U nas nigdy zielonej nie widziałam zawsze musxtardowa

Dziewczyny zaraz moja bratanica będzie miała tydzień a nadal nie wiadomo jak się nazywać będzie czy tylko dla mnie jest to dziwne ?
Mega dziwne niedługo akt urodzenia będzie trzeba wyrobić
Cytat:
Napisane przez Paumyd Pokaż wiadomość
Moze byc i park saski, jakos w przyszłym tygodniu sie zgadamy

Moja siostrze właśnie zaczęły sie skurcze (jest 12dni po terminie) trzymajcie kciuki bo pierwszy poród miała dluuuugi

Cytat:
Moja ma 6 kg i albo ma chudą dupinkę, ale ja jestem jakaś przygłupia, bo wydaje mi się, że rozm.2 jest dobry. 😞
Po czym widać, że pampek za mały jest?

Janek ma niecałe 6kg i też wykanczamy 2. Trójki już są w pogotowiu
Dzisiaj byłam z koleżanką na spacerze co ma 4m-cznego synka i też mi mówiła, że wycofywana jest ta 5w1. Ona wykupiła tą jedną, którą będzie miał po roku jeszcze. Ktoś wie co w przypadku, gdy nie będzie szczepionki?
wykalacka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-10, 19:44   #2434
NanaR
Zadomowienie

Ja już po wizycie u endokrynolog tsh spadło do 0,2 i mam odstawić euthyrox kolejna wiata we wrześniu. Właśnie zdałam sobie sprawę że będę szczepić małego 13go mają w piątek :p

---------- Dopisano o 19:44 ---------- Poprzedni post napisano o 19:43 ----------

Marcia kciuki za kąpiel

Dumna mama Dominika
07.02.2016
NanaR jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-10, 19:57   #2435
Aninis
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zolii Pokaż wiadomość
U nas 2 tez jeszcze sa ok, tylko duze kupy wyplywaja i to byla motywacja do zmiany.

Ktoras z Was leciala z dzieckiem samolotem niedawno? Bo musimy jakos z mala wrocic do domku a podroz samochodem wydaje mi sie zbyt meczaca.
No to nam kupa nie wypływa 😊
Raz tylko nogawką wyszła jak na boczku leżała.

---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ----------

Cytat:
Napisane przez marciar7 Pokaż wiadomość
Niedlugo kolo 21
Alebedzie krzyk :-D
Rozbieralas ja cala? Bo myslalam żeby tylko w body zostawic bez pampka.

U naa tez 2 jeszcze ale spadaja z dupy po tym poznaje ze czas na 3 :-D
Wiesz co za 1 razem jak jej moczyłam nogi, to zdjęlam pampka ale body odpięte zostawiłam... i mi się zamoczyło, więc później brałam ją na golasa owinięta w tetrze.
Jak jej zamoczyłam nogi i siè darła, to chwilę ją tak trzymałam jeszcze, żeby widziała, że nic więcej nie robìę.

Aninis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-10, 20:06   #2436
marciar7
Zakorzenienie

Juz po myciu nog. Jak zwykle krzyk zostawilam w body. Okolo minuty ja trzymalam gadalam calowalam przytulalam a ona sie darla.. No jutro powtarzamy zabieg
Stary 2016-05-10, 20:16   #2437
Lucy31
Zakorzenienie

"O której moczysz nogi Zośce"
No jak to brzmi hehehheheh

Cytat:
Napisane przez Czarnooka_Paula Pokaż wiadomość
Moja to big samara

Ma dupsko jak ta lala

Był kurier
Mam swoją oslonke na wozek od słońca
Załącznik 6414331
no jak Ty mówisz na swoją Samarkę
O ta przesłonka mi sie podoba

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-05-10, 20:27   #2438
ja :)
Zakorzenienie

Cytat:
U nas 2 tez jeszcze sa ok, tylko duze kupy wyplywaja i to byla motywacja do zmiany.

Ktoras z Was leciala z dzieckiem samolotem niedawno? Bo musimy jakos z mala wrocic do domku a podroz samochodem wydaje mi sie zbyt meczaca.
Ja lecialam z moją starsza jak miala 7 miesiecy 15h (z jedna przesiadka). Jest spoko, biały szum, dziecko w raju caly czas spi
I wszystkie kolejki masz z pierszenstwem wiec sie upominaj o to nie zapomnij!

---------- Dopisano o 21:22 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ----------

Cytat:
Haha każdy pewnie myśli o 500+ w akcji 😂
pewnie tak

---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ----------

Cytat:
W ogole mama dZwoniła taka stesknionaza Zoska i zawiedziona ze moze za 2 tyg dopiero przyjedziemy na dluzej bonteraz tylko na weekend. Tez bym wolala tam byc bo jednak dom podworko ale za tobez tz :-\ i tak miedzy mlotem a kowadlem.. A mama bardzo sie zzyla z Zosia i tez mi jej szkoda trochę.chodzi po sklepach i kupuje jej jakieś rzeczy az sie boje co zastane jak tam pojade :-D
Pamietam jak moja mama wrocila do PL z USA po niemal 2 miesiacch u nas jak sie Pola urodzila to mi wyla do skype jak teskni za młodą

---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ----------

Cytat:
Napisane przez Lucy31 Pokaż wiadomość

Przerasta go heheh dobre Ale jak leżałam w listopadzie to do szpitala tez przychodizł tkai maz jednej, oni mieli już trójke w domu. To blady, oczy podkrążone, włosy nieuczesane, nieogolony i mówił: Mam dość!

haha

---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ----------

Jutro zostawiam Lilke na 3h TZ i mam stresa powariowałam normalnie ale jakos tak nie bylo okazji jej zostawic jeszcze od szpitala a teraz jade az 40km na ten masaz i pozniej zawiezc dokumenty z budową związane i wracam wiec z 3h mi zejdzie i nie ma opcji wrocic wczesniej w razie w. chociaz wiem ze sobie poradzi i ze 3h to nic to i tak mam stresa
ja :) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-10, 20:38   #2439
Aninis
Zakorzenienie

Cytat:
Juz po myciu nog. Jak zwykle krzyk zostawilam w body. Okolo minuty ja trzymalam gadalam calowalam przytulalam a ona sie darla.. No jutro powtarzamy zabieg
Oby też się udało jak u mojej 😊

---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ----------

Cytat:

Haha 😂

Stary 2016-05-10, 20:42   #2440
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

Cytat:

Dzisiaj to bym rzekła Samarocha
Nie mam sił do tego dziecka już. Wyslalam fotki mamie a ta z gęba na mnie jak tak słodka buzia może być tak niedobra i ze ja z myslam i przesadzam na pewno ....

No tak bo ja nie mam co robić tylko wymyślać

Oni sobie nie zdają sprawy jaka ona słodka jest

Siostra tż tex nie wierzyła dopóki tu przylecieli i po 3 dniach mówiła ze sama by z nią się bała zostać nawet na godzinę I ze mnie podziwia ze jesxcze posiadam jakieś części zdrowej klepki w głowie

Mia i Tosia <3

Czarnooka_Paula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-10, 20:46   #2441
Aagaciorek
Zadomowienie

Cytat:

Ja lecialam samolotem, liniami Norwegian A co chcialabys wiedziec?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-05-10, 20:47   #2442
Elena_22
Wtajemniczenie

Dziewczyny, co za dzień , miałam dziś wizytę pielęgniarki środowiskowej ( nie położnej!), dobrze, ze zadzwoniła pół godz. wcześniej, to nie wyszłam na spacer, a zdążyłam odkuzryć mieszkanie, ukryć pranie do prasowania i wziać prysznic , ale bardzo fajna pani była i wesoła. kolejna wizyta jak mały bedzie miał 5/6 mcy , a jak M. śmiał sie do niej .

Bylismy tez na urodzinach szwagierki, mały głownie spał .

Potem wizyta w restauracji, w której bedą chrzciny- sala, którą wybrał maż jest piękna , do tego bede miała pokoik przygotowany do karmienia i nawet kołyske dla niemowlat mają . Ustalilismy menu i podaliśmy ostateczna liczbę gości, pani mówila, ze jedzenie, które wybraliśmy, jeszcze zostanie ( a martwiłam sie, ze zabraknie) ale wszystko nam spakują.

Wczoraj kupowałam karmi, to jedna sprzedawczyni wyburzyła sie do mnie,bo moja K. pomagała mi zakupy pakowac, ze dziecku alkohol daję . Mój mąż mówi, ze to taka religijna fanatyczka, bo ja zna .

Dla M. kupiliśmy zel na dziasełka, od dzisiaj jak je cyca, to w międzyczasie pakuje rączki do buzi, pomemła i dalej je, widać, ze go swędzą. jak maz mu smarował, to ulga na buzi
Elena_22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-10, 21:01   #2443
Aagaciorek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez NanaR Pokaż wiadomość
Ja już po wizycie u endokrynolog tsh spadło do 0,2 i mam odstawić euthyrox kolejna wiata we wrześniu. Właśnie zdałam sobie sprawę że będę szczepić małego 13go mają w piątek

---------- Dopisano o 19:44 ---------- Poprzedni post napisano o 19:43 ----------

Marcia kciuki za kąpiel
Bedziesz szczepic w moje urodziny, hihi

---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:48 ----------

Cytat:
Ja lecialam z moją starsza jak miala 7 miesiecy 15h (z jedna przesiadka). Jest spoko, biały szum, dziecko w raju caly czas spi

---------- Dopisano o 21:22 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ----------

pewnie tak

---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ----------

Pamietam jak moja mama wrocila do PL z USA po niemal 2 miesiacch u nas jak sie Pola urodzila to mi wyla do skype jak teskni za młodą

---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ----------

haha

---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ----------

Jutro zostawiam Lilke na 3h TZ i mam stresa powariowałam normalnie ale jakos tak nie bylo okazji jej zostawic jeszcze od szpitala a teraz jade az 40km na ten masaz i pozniej zawiezc dokumenty z budową związane i wracam wiec z 3h mi zejdzie i nie ma opcji wrocic wczesniej w razie w. chociaz wiem ze sobie poradzi i ze 3h to nic to i tak mam stresa
Z pewnoscia tz sobie poradzi, a Tobie taka mala odskocznia na pewno sie przyda

---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ----------

Cytat:
Nie mam sił do tego dziecka już. Wyslalam fotki mamie a ta z gęba na mnie jak tak słodka buzia może być tak niedobra i ze ja z myslam i przesadzam na pewno ....

Siostra tż tex nie wierzyła dopóki tu przylecieli i po 3 dniach mówiła ze sama by z nią się bała zostać nawet na godzinę I ze mnie podziwia ze jesxcze posiadam jakieś części zdrowej klepki w głowie
U nas mama i tesciowa przekonaly sie, ze maly nie jest aniolkiem dopiero jak przylecielismy do Polski. Hehe bo na zdj tak slodko wygladal A on mi nie daje nawet na minute od siebie odejsc, zaraz marudzi i placze.

---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ----------

Elena, no to przygotowania do chrzcin ida pelna para
Co za laska w sklepie

A mnie udalo sie w koncu dorwac Bavarie
Bylismy na bioderkach i wszystko jest super potem wybralismy tort na chrzciny, bedzie smietanowo-czekoladowy

Wysłane z mojego LG-P760 przy użyciu Tapatalka
Stary 2016-05-10, 21:03   #2444
zolii
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Aagaciorek Pokaż wiadomość
Ja lecialam samolotem, liniami Norwegian A co chcialabys wiedziec?
Hm u nas linia jeszcze nie wybrana dopiero bede szukac jakiegos lotu. Pewnie od tego duzo zalezy w kwestii co mozna zabrac, chodzi mi najbardziej o fotelik i wozek. No I ciekawa jestem jak maluszek znosi sam lot.
My pewnie polecimy same wiec troche sie boje jak to bedzie.
No i czy ewentualny wozek trzeba odprawic wczesniej czy mozna miec ze soba az do wejscia na podklad?
Moja nie specjalnie lubi byc noszona na rekach wiec srednio to widze bez wozka.
zolii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-10, 21:03   #2445
marciar7
Zakorzenienie

Cytat:

Dobre z tymi klepkami haha
A pozatym to wspolczujee ci. U nas lepiej jest. Ale no dalej nie spi itd..

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-05-10, 21:05   #2446
Lola2828
Zadomowienie

Paula rozbawiłas mnie tymi klepkami sory 😀 Marta twój mały brudasek oporny ale może za 4 dni się oswoi jak Lilka 😂 trzymam kciuki za siostrę brudaske za to nasza to na brzuchu i plecach pływa jak szalona w wanience ale to chyba po mamie 😂 Paumyd kciuki dla siostry, a czego się Spodziewają córka czy synek? No i nie chce się powtarzać ale musisz się wziąć za tz bo tak być nie może cholerka.... My samolotem dopiero we wrześniu 😒 miałam cicha nadzieję na lipiec ale marzenia prysły wizyta w ambasadzie dopiero w czerwcu 😢 i wycieczka do Londynu nas czeka... Mnie tz dzisiaj wkurzył na maksa bo biedny tylko przyjdzie z pracy kawy nie zdąży wypić a ja już mu dziecko ożenić chce no straszne... Przychodzi 18:30 a o 20 i tak ja kapiemy i do spania to się biedny nasiedzi z nią... i jeszcze daje mu taka marudna bo już zmęczona taaak... Bo ja cały dzień mam dziecko z uśmiechem od ucha do ucha... Te chłopy
Stary 2016-05-10, 21:07   #2447
zolii
Raczkowanie

Cytat:

pewnie tak

haha

No z tego na pewno skorzystamy licze ze ten szum tez jej sie spodoba- szum samochodowy bardzo lubi.

Wysłane z mojego GT-I9195I przy użyciu Tapatalka
zolii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-10, 21:09   #2448
Lola2828
Zadomowienie

Elena co za babsko w tym sklepie szok 😲 A zapomniałam się pochwalić że moja mała dzisiaj pierwszy raz śmiała się w głos 😀 tak ją matka rozbawiła 😂
Stary 2016-05-10, 21:11   #2449
Aninis
Zakorzenienie

Moja Samara dzisiaj daje do wiwatu 😈
Śpiąca jest... oczy rękami trze a nie chce zasnąć 😤

---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ----------

Cytat:
Napisane przez Lola2828 Pokaż wiadomość
Elena co za babsko w tym sklepie szok 😲 A zapomniałam się pochwalić że moja mała dzisiaj pierwszy raz śmiała się w głos 😀 tak ją matka rozbawiła 😂
Matka pewnie znowu pozwoliła włosy z głowy wyrywać 😂

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-05-10, 21:12   #2450
Elena_22
Wtajemniczenie

Cytat:
Paula rozbawiłas mnie tymi klepkami sory 😀 Marta twój mały brudasek oporny ale może za 4 dni się oswoi jak Lilka 😂 trzymam kciuki za siostrę brudaske za to nasza to na brzuchu i plecach pływa jak szalona w wanience ale to chyba po mamie 😂 Paumyd kciuki dla siostry, a czego się Spodziewają córka czy synek? No i nie chce się powtarzać ale musisz się wziąć za tz bo tak być nie może cholerka.... My samolotem dopiero we wrześniu 😒 miałam cicha nadzieję na lipiec ale marzenia prysły wizyta w ambasadzie dopiero w czerwcu 😢 i wycieczka do Londynu nas czeka... Mnie tz dzisiaj wkurzył na maksa bo biedny tylko przyjdzie z pracy kawy nie zdąży wypić a ja już mu dziecko ożenić chce no straszne... Przychodzi 18:30 a o 20 i tak ja kapiemy i do spania to się biedny nasiedzi z nią... i jeszcze daje mu taka marudna bo już zmęczona taaak... Bo ja cały dzień mam dziecko z uśmiechem od ucha do ucha... Te chłopy
Mój pierwsze co robi po przyjsciu po pracy, to leci do malego i odkąd jest ciepło na dworze, to od razu wychodzimy w 4 na dłuuugi spacer, bywa, że mąż nawet nie je obiadu, bo chce być już małym . P porodzie cay mc siedział z nami w domu, a po weekendach wracac mu sie nie chce do pracy i gdybyśmy zamienili sie wypłatami, on by wolał siedzieć w domu .
Stary 2016-05-10, 21:12   #2451
Lola2828
Zadomowienie

Haha 😂 Już by mi chyba nic nie zostało wychodzą mi garściami 😢
Stary 2016-05-10, 21:14   #2452
Elena_22
Wtajemniczenie

Cytat:
stara rura , a jak powiedziałam, ze bezalkoholowe, to sie oburzyła, ze tylko tak sie mówi , dzis znowu tam poszłam, ale jej nie było, bo juz się zastnawiałam jak ją najlepiej zgasić
Stary 2016-05-10, 21:14   #2453
Aninis
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Elena_22 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, co za dzień , miałam dziś wizytę pielęgniarki środowiskowej ( nie położnej!), dobrze, ze zadzwoniła pół godz. wcześniej, to nie wyszłam na spacer, a zdążyłam odkuzryć mieszkanie, ukryć pranie do prasowania i wziać prysznic , ale bardzo fajna pani była i wesoła. kolejna wizyta jak mały bedzie miał 5/6 mcy , a jak M. śmiał sie do niej .

Bylismy tez na urodzinach szwagierki, mały głownie spał .

Potem wizyta w restauracji, w której bedą chrzciny- sala, którą wybrał maż jest piękna , do tego bede miała pokoik przygotowany do karmienia i nawet kołyske dla niemowlat mają . Ustalilismy menu i podaliśmy ostateczna liczbę gości, pani mówila, ze jedzenie, które wybraliśmy, jeszcze zostanie ( a martwiłam sie, ze zabraknie) ale wszystko nam spakują.

Wczoraj kupowałam karmi, to jedna sprzedawczyni wyburzyła sie do mnie,bo moja K. pomagała mi zakupy pakowac, ze dziecku alkohol daję . Mój mąż mówi, ze to taka religijna fanatyczka, bo ja zna .

Dla M. kupiliśmy zel na dziasełka, od dzisiaj jak je cyca, to w międzyczasie pakuje rączki do buzi, pomemła i dalej je, widać, ze go swędzą. jak maz mu smarował, to ulga na buzi
Że co? Rozumiem, że dziecko Twoje upiło się tym 0.5 promilem od trzymania butelki 😂
Trzeba bylo jej powiedzieć, że co z niej za katoliczka skoro pozwala żeby takie rzeczy na półkach stały a przecież dzieci tam przychodzą i to widzą 😆

REKLAMA
Stary 2016-05-10, 21:15   #2454
Elena_22
Wtajemniczenie

Cytat:
Haha 😂 Już by mi chyba nic nie zostało wychodzą mi garściami 😢
Mi też łysol będę jak nic
Stary 2016-05-10, 21:16   #2455
Lola2828
Zadomowienie

Ja nigdy nie narzekam na niego bo on jest bardzo za małą i zawsze ja chętnie bierze a dzisiaj mnie wkurzył... Zawsze się z nią bawi i sam na spacer pędzi a dzisiaj zmęczony 😩 a ja wypoczeta...
Stary 2016-05-10, 21:18   #2456
Elena_22
Wtajemniczenie

Cytat:
Że co? Rozumiem, że dziecko Twoje upiło się tym 0.5 promilem od trzymania butelki 😂
Trzeba bylo jej powiedzieć, że co z niej za katoliczka skoro pozwala żeby takie rzeczy na półkach stały a przecież dzieci tam przychodzą i to widzą 😆

a moja biedna K. nie wiedziała, co sie dzieje, bo do niej też wyskoczyła z teksem, że sie od razu za butelkę bierze i wie po co , a dziecko mi tylko pomagało pakowac, bo ja miałam wózek i płaciłam .
Stary 2016-05-10, 21:18   #2457
Lola2828
Zadomowienie

Niecierpie takich super ekspedientek... Niech lepiej w domu siedzą a nie ludzia dzień zatruwać eh...

REKLAMA
Stary 2016-05-10, 21:20   #2458
Elena_22
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja nigdy nie narzekam na niego bo on jest bardzo za małą i zawsze ja chętnie bierze a dzisiaj mnie wkurzył... Zawsze się z nią bawi i sam na spacer pędzi a dzisiaj zmęczony 😩 a ja wypoczeta...
Może miał gorszy dzień? oo, ja całą liste moge sporzadzić, co mnie w moim wkurza

---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ----------

Idę spać, bo jutro mam trochę szykowania, bo w czwartek goscie bedą
Stary 2016-05-10, 21:21   #2459
Lola2828
Zadomowienie

No to wyśpij się 😘
Stary 2016-05-10, 21:28   #2460
Aninis
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Elena_22 Pokaż wiadomość
a moja biedna K. nie wiedziała, co sie dzieje, bo do niej też wyskoczyła z teksem, że sie od razu za butelkę bierze i wie po co , a dziecko mi tylko pomagało pakowac, bo ja miałam wózek i płaciłam .
Jezuuu co za babsztyl. Zlozylabym skargę u kierownika. Serio serio

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości