![]() |
#1501 |
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2016 cz. 6
Spakowalam torbę do szpitala!!!
![]() Co prawda kilku rzeczy brakuje,ale w razie W mogłabym rodzić i mąż zawału nie dostanie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1502 | |||||
Rozeznanie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe cz. 6
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Śliczny brzusio ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() [1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;60317381]Już po zakupach. Najwięcej kupiłam w Auchan- bodziaki Kr i dl rękaw, pajace, ramoersy. W rosmanie kupulam mała paczkę chusteczek i pampersy biale,, oczywiście nie z promocji bo się doczekać nie mogłam. Czyli pewnie za chwilę będą w promocji ![]() Ja mam z Auchan też bodziaki- białe kupowałam i takie kaftaniki w chmurki. W ogóle mi się podoba motyw chmurki na ubrankach. Kupiłam dzisiaj w Biedrze dady- 1 raz wypróbujemy dla Rafka. Cena bardzo dobra wychodziła, bo 0,55/szt za rozmiar 5. U nas dzisiaj dorsz duszony, ziemniaczki i surówka z pora. Ania, Veronique- pogoda nie sprzyja samopoczuciu. Także nie przejmujemy się, nie lejemy łez- po prostu muszą się te fronty przewalić i odżyjemy dziewczyny. Haneczka- 3300- piękna waga ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1503 | |||||||
Wtajemniczenie
|
Witam się i ja
Na wstępie zaznaczę iż poszukuję osobistego asystenta na cały etat. We wtorek poszłam na AquaAerobik i przed wejściem do szatni, tam gdzie przebiera się buty zostawiłam torebkę ze wszystkim - portfelem, dokumentami, kluczykami i dowodem rejestracyjnym ![]() ![]() ![]() A co tu nam się na wątku podziało ? Jakiś szpitalny dzień był wczoraj ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Asiek nie denerwuj się tym, choć wiem że to trudne. Śliczny brzusio - ale nie wygląda na dwupak ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a to w MOPSie się załatwia to becikowe??? Wiesz Aniu nie do końca się zgodzę, bo gdyby tysiące lasek nie próbowały zrobić tego Państwa czyli nie jako mnie w chu... to może by się tych uczciwych, nie czepiali. Ja osobiście znam taką jedną co na macierzyńskim po 8tyś wyciągała i jeszcze do tego cały czas pracowała, a jak tylko się skończyło to od razu pensja na poziomie najniższej krajowej i teraz jeszcze 2x500 na dzieci się należy bo mimo, że dom wypasiony ponad 300m2, dwa nowe auta w garażu, własna bardzo dobrze prosperująca firma - to według prawa się należy i w papierach wszystko się zgadza ![]() Odnośnie ZUS to mam jeszcze pytanie - gdzie na tym moim koncie internetowym sprawdzić kiedy będzie wypłata L4 i w jakiej kwocie?? Kiedyś pisałyście, że da się to sprawdzić ![]()
![]() |
#1504 |
Konto usunięte
|
Majkela w biedrze też otwierali nową kasę i staranowaly mnie omy ale nikt mnie nie poprosił. A to oprócz ogromnego brzucha mam jeszcze 19mc corke w wózku. W sumie co to kogo obchodzi ale irytuje mnie ta znieczulica! W rosmanie i Auchan tez mnie nikt nie poprosił :-(
Haneczka piękna waga Hani! Kawał babki! Wysłane z mojego C1505 przy użyciu Tapatalka Edytowane przez 41747266e0fb3b4fece89e204f3d610d83e6e72d_5fac7b02b3dde Czas edycji: 2016-05-13 o 13:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#1505 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Panel świadczeniobiorca i po lewej trzeba wejść w zasiłki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1506 |
Konto usunięte
|
Chudziaszek Aquaareobik
![]() Chudziaszek jak się zalogujesz to wejdź w panel-swiadczeniobiorca i tam kliknij zasiłki ![]() Do szpitala brakuje mi gbs i musze poprać te ciuszki które dzisiaj kupiłam... Ale nie pakuje się jeszcze Wysłane z mojego C1505 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#1507 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czyli Twoja Hania też drobinką raczej nie będzie, tak jak moja ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Nie chcę być monotematyczna, ale nadal męczy mnie zapchany nos, a czasem to nawet zatoki mnie bolą ![]() ![]() Edytowane przez australia87 Czas edycji: 2016-05-13 o 13:54 |
||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1508 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1509 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() [1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;60318756]Majkela w biedrze też otwierali nową kasę i staranowaly mnie omy ale nikt mnie nie poprosił. A to oprócz pierd.olnego brzucha mam jeszcze 19mc corke w wózku. W sumie co to kogo obchodzi ale irytuje mnie ta znieczulica! W rosmanie i Auchan tez mnie nikt nie poprosił :-( Haneczka piękna waga Hani! Kawał babki! Wysłane z mojego C1505 przy użyciu Tapatalka[/QUOTE] W Auchan to chyba nawet nie ma kasy pierwszeństwa dla ciężarówek (kiedyś była, pamiętam rysunek, ale jak bym mogla korzystać to zlikwidowali) A ja ostatnio samych miłych ludzi spotykam. W usc czekając na ślub kuzynka panny młodej ustąpiła mu miejsca (nie skorzystałam, ale bardzo mi się milo zrobiło, dodam ze swoich dzieci jeszcze nie ma), a wczoraj taki pan w laboratorium stwierdził że ślicznie wyglądam,a później pani, która mnie kłuła, ze mam zgrabny brzuszek ![]() I w aptece pani mnie do kasy zawołała, a byłam co najmniej 15 w kolejce ![]() Zebrah w sumie to taki mini remont, bo tylko malowanie sypialni, ale przy okazji zrobiliśmy sobie zagłówek tapicerowany do łóżka, przemeblowanie, no i muszę dodatku z zielonych na różowe pozmieniać ![]() A dzisiejsze sprzątanie to takie standardowe kurze, łazienka, odkurzaniei zmywanie podłóg łącznie z schodami
![]() ![]() |
![]() |
#1510 |
Konto usunięte
|
Moje zakupy.
Patrzcie te dwa rampersy z pepco. Oba rozm 62 a jaka różnica! ![]() Wysłane z mojego C1505 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#1511 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() [1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;60319341]Chudziaszek Aquaareobik ![]() Chudziaszek jak się zalogujesz to wejdź w panel-swiadczeniobiorca i tam kliknij zasiłki ![]() Do szpitala brakuje mi gbs i musze poprać te ciuszki które dzisiaj kupiłam... Ale nie pakuje się jeszcze Wysłane z mojego C1505 przy użyciu Tapatalka[/QUOTE] Dziękuje dziewczyny ![]() Ja jeszcze zapisana do końca maja jestem na zajęcia więc chodzę ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() [1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;60317646] Ja sporo jeżdżę autem. Nie mam wyjścia, zakupy yrzeba zrobić a mój 'szofer' w pracy. Bardzo lubię jeździć autem choć wiem że w 9 mc to średnio bezpieczne. Ale prawda taka ze wszędzie może mi się coś stać :-P na prostej drodze mogę się potknac, także nie patrzę na to tymi kategoriami już. Moje nogi bolą mnie strasznie ale o dziwno bardzo spuchniete nie są. Nosze jeszcze obrączkę ![]() [/QUOTE] Kurcze ja też jeszcze autem wszędzie się przemieszczam, ale chyba nie mam innego wyjścia ![]() Ja też jakoś specjalnie nie puchnę (odpukać) ale obrączkę już z 2 tygodnie nie noszę. Kiedyś na jakimś wątku przeczytałam, jak dziewczynie musieli rozcinać obrączkę i pierścionek i strasznie mi to w pamięć zapadło .. Cytat:
![]()
Ubi tu, ibi ego 08.08.2015 Edytowane przez chudziaszek11 Czas edycji: 2016-05-13 o 14:19 |
|||||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1512 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1513 |
Zadomowienie
|
[1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;60320386]Moje zakupy.
Patrzcie te dwa rampersy z pepco. Oba rozm 62 a jaka różnica! ![]() Wysłane z mojego C1505 przy użyciu Tapatalka[/QUOTE] Pewnie inne małe chińskie rączki szyły ![]() ![]() Klapłam dupką na kanapę i siły mi odeszły. Muszę się zmobilizować ![]() ![]() A w ogóle to jestem miszcz ![]() ![]() Ale szybciej niż na Boże Ciało nie myje okien, nie ma bata
nikt nikomu nie byłby potrzebny." [ks. J.Twardowski] Edytowane przez Cierpliwosc Czas edycji: 2016-05-13 o 14:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#1514 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1515 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam nadzieje ze unormuja Twoje cisnienie. Ale jak to poloznym nie w smak? Co one maja do tego? Maja sie zajmowac pacjentkami i tyle. |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1516 |
Rozeznanie
|
Ja nadal czekam i czekam. Zaczynam sie niecierpliwic bo myslalam ze zdazye dzis pranie zrobic i na zakupy skoczyc. Bylam u poloznej to powiedziala ze sprawdzi cos i zaraz do mnie przyjdzie. Mogli by sie okreslic, bo sie ucieszylam ze dzis juz w domku bede. Jesli bede musiala zostac to tez spoko, tylko nie powiedza cokolwiek
![]()
#1517 |
Ania
|
Dzieki dziewczyny za wsparcie
![]() Korzystam z aplikacji, tu gorzej z cytowaniem, ale bede sie starac ![]() Polozne pp prostu byly zle ze lekarz kolejną pacjentke przyjął a nie ma miejsc niby. No ale to nie moja wina.. Bezpośrednio mi tego nie powiedziały ale idzie to wyczuc. Ale nie przejmuje sie nimi ![]() Justyna-brawa za optymizm ![]() ![]()
16.05.2015r.- ślub!! ![]() 19.05.2016r.- narodziny Hani ![]() "Jak na deszczu łza cały ten świat nie znaczy nic a nic... Chwila, która trwa może być najlepszą z Twoich chwil..." -35...28,4kg do celu ![]() Edytowane przez haneczkab92 Czas edycji: 2016-05-13 o 15:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#1518 |
Zakorzenienie
|
Nie przyjęli mnie w szpitalu w Gdyni, musieliśmy jechać do Gdańska, gdzie też nie bylo miejsc, ale na szczęście się zwolnilo, gdy miałam ktg. Dopiero od 15 min jestem na sali
![]() Miałam dwa usg i faktycznie Kinga jest za mała, bo wyszło niecałe 2 kg ![]() ![]()
#1519 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1520 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Muszę zaciskać nóżki, bo jeszcze nawet materiału na nowy ochraniacz do kołyski nie zamówiłam, zamówienie z Gemini wciąż w przechowalni, ciuszki nie uprasowane, kocyk nie skończony, tiul czeka żeby jeszcze z 4 pompony zrobić... Ech aż się sama przestraszyłam ![]() Tymczasem zaparzyłam i szydełkuje= praca i odpoczynek w 1 ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1521 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1522 | |
Ania
|
Cytat:
![]() Najwazniejsze, ze jestes juz pod kontrola. Wiem, ze latwo sie mowi, ale sprobuj sie uspokoic ![]() Moj maz urodzil sie z waga 2 kg w terminie i wszystko bylo ok ![]() ![]()
16.05.2015r.- ślub!! ![]() 19.05.2016r.- narodziny Hani ![]() "Jak na deszczu łza cały ten świat nie znaczy nic a nic... Chwila, która trwa może być najlepszą z Twoich chwil..." -35...28,4kg do celu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1523 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie wiem jaki masz telefon, ale u mnie w aplikacji trzeba po prostu raz kliknąć na wypowiedzi, które chcesz zacytować, a potem u góry klikasz taki "dymek" jakby ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1524 |
Zadomowienie
|
Justynka no prawie jakbyś w pl lezala, tu się niczego nie dowiesz przed wypisem:/
Agusia współczuję dodatkowych stresów z powodu braku miejsc. Trzymam kciuki, żeby znaleźli powód i podtuczyli Malutką i Twoje wody ![]() Może i niż demograficzny, ale w tym roku wszyscy w czerwcu rodzą, czuję że na porodówce też będzie tlum. No mówię Wam e mojej okolicy same czerwcowe ewentualnie sierpniowe dzieci będą. A w szpitalu mieli rekord urodzeń w marcu, pewnie czerwiec to pobije
![]() |
#1525 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1526 |
Wtajemniczenie
|
Cześć, Laseczki,
Byliśmy dzisiaj z synkiem na Castingu do filmu ![]() ![]() Już jesteśmy w domku i zajadamy lody ![]() Oczywiście, przyszła przesyłka, kiedy nie było nas w domu. Pewnie przyszły brakujące pieluchy. Jutro jeszcze mężu wypierze wózek i w zasadzie będzie już wszystko wyprane. Zostanie nam tylko zakup butelek, ale to już na spokojnie ![]() Haneczko, współczuję szpitalnej sauny. Ja rodziłam synka w zimie, ale też było bardzo gorąco. Na szczęście, do porodu już bliżej niż dalej, dasz radę. agusiia, współczuję tułaczki po szpitalach. To naprawdę jest nie do pomyślenia, żeby w tak zaawansowanej ciąży, odsyłać od Annasza do Kajfasza. Dobrze, że już jesteś na miejscu. Co do wagi, to moja tydzień temu ważyła 2200g, więc ja bym tą wagą się tak nie stresowała. Mała po prostu będzie mniejsza. I będzie Ci ją łatwiej urodzić. ![]() Australia, jesteś mistrzynią ciążowego kalafiora ![]() ![]() Cierpliwość, przeczytałam 'zjadłam w końcu wielkanocne dekoracje' ![]()
#1527 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Szczerze mówiąc, to nie wierzyłam w to pojęcie ciążowego kalafiora/budyniu, ale to już mój kolejny popis, więc już nie mam wątpliwości, że to istnieje naprawdę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1528 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Ja widzę po znajomych, że teraz będzie wysyp dzieciaków. W najbliższym kręgu mam 5 ciężarówek lipiec-wrzesień i spotkałam jeszcze dzisiaj koleżankę z działu i się pochwaliła, że jest w 5 miesiącu. Miqesi -co za casting? Cierpliwość- będziesz szyła ochraniacz? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1529 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Co za film? Wow będziemy do Ciebie po autografy przychodzić ![]() Ja się pytam gdzie jest Madzia???? Nie wiem jak reszta, ale ona miala wizytę rano... ---------- Dopisano o 17:08 ---------- Poprzedni post napisano o 17:04 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#1530 |
Konto usunięte
|
Mam taki sam plan ale nie do końca jeszcze wymyśliłam jak to zrobić. Mam ochraniacz i chciałam uszyć do niego poszewkę którą będę mogła zdejmować do prania. Nie wiem tylko co z tasiemkami... Czy przyszyć je do ochraniacza (tylko wtedy musiałabym w poszewce robić dziurki żeby je przełożyć) czy do poszewki...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:11.