Nasze frustracje seksualne, czyli zrzędzenie i gawędziarstwo level hard. - Strona 85 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2016-05-13, 15:41   #2521
201607040950
Konto usunięte

Dot.: Nasze frustracje seksualne, czyli zrzędzenie i gawędziarstwo level hard.

Cytat:
Napisane przez thirky Pokaż wiadomość
Czemu nie? Kot wysłucha.
Żreć to się niby daje niewiele po takim przegłodzeniu. Ale tylko doniosłam do pokoju to się ustawiła przed miską i gapiła.

Teraz się ruszyć nie mogę, koty na mnie siedzą. Przez te dni straciłam zainteresowanie pozostałymi to aż zmieniły swoje codzienne zakresy obowiązków (żrę, śpię, sram & kontempluję własną za*ebistość) i zainteresowały się mną.
Cytat:
A jak Ty go zignorowałaś to on też Cię zignorował? Kiepsko się łasisz widocznie, mogę Ci podesłać jakieś tipy, martwię się o Twój pierwiastek kobiecy
Ja go nie zignorowałam. On mnie też nie tylko moje łaszenie.
A nie pozbyłam się tej bolesnej przypadłości mówienia wszystkiego, co mi umysł na język zarzuci. Mogło się zdarzyć, że niedługo przed tym łaszeniem plotłam coś o szukaniu ojca i że on ma takie piękne geny. Nie pamiętam, czy po czy przed, ale słowotok pod tym wezwaniem na pewno mi się wydzielił.
Co jest niby z moim pierwiastkiem kobiecym nie w porządku? Nadal nie uciekł, to jest osiągnięcie.
Cytat:
Załóż bloga, mogę Ci nabijać wejścia. Tylko dopisz co się stało z Egipcjaninem.
Już chyba nie ten etap życia na zakładanie blogów. Albo nieodwracalna trauma po lekturze wizażanków. Bo przeszło mi przez myśl to zakładanie, ale potem sobie pomyślałam, że ciągle bym myślała tylko o tym, czy nie brzmię jak któryś z tych (swojska gra podobna do baseballu mnogo).
Nic się nie stało z Egipcjaninem. Rozkochał, wykorzystał, sterroryzował, owinął w szmaty, odizolował od znajomych i porzucił. Znaczy niezupełnie tak było, ale w sumie co za różnica?
Cytat:
Ano. Ale przecież wiadomo, że te 3 lata to ogrooomny rozwój. Te 19-latki to tylko się r*chajo i kartkówki piszo. Eh, ta dzisiejsza młodzież, nie to co KIEDYŚ.
Za moich czasów to jeszcze dinozaury hasały po puszczy kampinoskiej, ale już wynaleziono rozmowy o ruchaniu, ludzie się w międzyczasie jakoś się musieli strasznie zcnocić.
Cytat:
podziwiam wizażanków za tę siłę i męskość, z jaką wdarli się na ten wątek pazurami się trzymają i nie puszczą, chociaż dziewczyny ich przeganiają no ale i jedna- dwie rozmówczynie dobre do podbudowania ego są, zresztą czemu ja w ogóle zakładam że oni czytają jakiekolwiek inne posty niż swoje?
Bo jesteś szalona.
Wyławiają sobie czasem jedno-dwa zdania, cytują większy fragment i przemawiają. Nie ma się co kłócić, męskie dziewice przed trzydziestką wiedzą najlepiej.
Cytat:
po co mi wizaż skoro mój tata jest najlepszy w zaspokajaniu moich masochistycznych zapędów jak wku*wić thirky w 2 minuty- poradnik ojcowski
Aż dwie?

201607040950 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-05-13, 17:01   #2522
stewardesa
BAN stały

Cytat:
Też mi się spodobało, aż miałam ochotę coś napisać, ale pewnie mnie i tak G wyręczy.
Cytat:
Napisane przez adeedra Pokaż wiadomość
Wgl () cały ten wątas odkąd się temat zmienił z "Jestem singielką, jest nas więcej" na "Jestem mędrcem, jest nas wielu, powiemy wam jak żyć, dziewczęta" zmienił się z chwilami mocno rakotwórczego w pełnego mózgoyeba.
Teraz to dopiero chłonę.
Wywody DW tłumaczące różnicę między singielką z wyboru, a singielką z przymusu są na miarę tłumaczeń różnicy między zakładaniem konta na portalu randkowym z ciekawości, a zakładaniem w celu poznania kogoś, bo się jest desperatką
Cytat:
A jak Ty go zignorowałaś to on też Cię zignorował? Kiepsko się łasisz widocznie, mogę Ci podesłać jakieś tipy, martwię się o Twój pierwiastek kobiecy
Obawiam się, że tutaj potrzebna jest odwrotna taktyka.
stewardesa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-05-13, 17:45   #2523
201607040950
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez stewardesa Pokaż wiadomość
Wywody DW tłumaczące różnicę między singielką z wyboru, a singielką z przymusu są na miarę tłumaczeń różnicy między zakładaniem konta na portalu randkowym z ciekawości, a zakładaniem w celu poznania kogoś, bo się jest desperatką
Ja pod wpływem opowieści o Biblii zaniemówiłam.
Raz, że wiadomo - katolików Stary Testament nie obowiązuje.
Dwa - przypowieść leci mniej więcej tak: wraca gościu z żoną do okolic rodzinnych, nie mogą znaleźć noclegu, w końcu jakiś dziadyga ich przyjmuje i rozkręca huczną imprezę. Impreza wabi kolesi z okolicy, którzy chcą się bzykać z tym gościem. Gospodarz go uspokaja, że nie będzie musiał się z nimi bzykać i proponuje im swoją nieletnią córkę i jego żonę. Oni nie chcą, chcą się bzykać z gościem. Gospodarz ma to gdzieś, bierze córkę z powrotem do domu, a żonę tego gościa zostawia na zewnątrz. No to ją tamci gwałcili do rana, potem puścili, żeby sobie poszła. Ona się ledwo dowlekła do tamtej chałupy, mężuś ją na osła wsadził, a jak wreszcie wrócili do domu, to ją zabił, poćwiartował i rozesłał na części żeby pokazać izraelickim przywódcom że tamci barbarzyńcy zamordowali mu żonę, więc czas ruszyć na cudzoziemców i ich wymordować. No i lecą ich mordować, drugie plemię, które nie chciało im w tym mordowaniu pomóc też szlag trafia a na koniec ta banda morderców od boga tabun dziewic w nagrodę.
podsumowanie wg. DW:
Cytat:
Postawa mieszkańców tego miasta wywołała później wojnę w Izraelu (Sdz20) i została potępiona przez Biblię.
Na przyszłość jak będziesz chciała koniecznie coś udowodnić, podpierając się cytatami, to upewnij się wcześniej, że je rozumiesz i wiesz, czego dotyczą. Teraz się zbłaźniłaś.
Z tym to się nawet dyskutować nie da.

Kto by nie był singielką z wyboru jakby się tylko zadufani w sobie petromiliarderzy podwalali.
Cytat:
Obawiam się, że tutaj potrzebna jest odwrotna taktyka.
Co to znaczy odwrotna taktyka?
Stary 2016-05-13, 18:15   #2524
stewardesa
BAN stały

Cytat:
Co to znaczy odwrotna taktyka?
No że udawanie niedostępnej, olewanie. Czy chodzi o sam zwrot?
Stary 2016-05-13, 18:20   #2525
201607040950
Konto usunięte

Cytat:
No że udawanie niedostępnej, olewanie. Czy chodzi o sam zwrot?
Nie o zwrot chodzi, ale... ech.
Przemilczeć tego, co nadawałoby się do przemilczenia nie potrafię, ale udawanie niedostępnej będę wdrażać? Przeceniasz moje możliwości tak bardzo.
Stary 2016-05-13, 18:41   #2526
stewardesa
BAN stały

Cytat:
Nie o zwrot chodzi, ale... ech.
Przemilczeć tego, co nadawałoby się do przemilczenia nie potrafię, ale udawanie niedostępnej będę wdrażać? Przeceniasz moje możliwości tak bardzo.
Jak każdej Wizażanki, na którą marnujemy klawiaturę
Zresztą udawanie nic nie da, i tak zauważy. Musiałabyś go szczerze olewać. Może popatrz sobie więcej na focie homara, poczytaj jego posty, to się nim z powrotem zauroczysz i będziesz bardziej obojętna wobec Angeliny. Powinno pomóc.
Stary 2016-05-13, 21:36   #2527
kahoko hino
Zakorzenienie

Cytat:
Jest! Jest! Jest! Jest! Jest! Jest! Jest! Jest! Jest! Jest!

Jest!!!
Chuda i up*erdolona w błocie, ale w przeciwieństwie do mnie nie złowiła ani jednego kleszcza. Szóstej nocy cała okolica włącznie z naturą raczyła wreszcie stulić pyski na piętnaście minut i udało mi się nawiązać łączność dźwiękową.
A byłam już prawie na etapie rozważań, kogo by tu użyć w charakterze ofiary w ramach negocjacji z siłami nieczystymi. Nie wiem jak wielką rolę w tym odgrywa to, że jestem naturalnie szurnięta, jaką to, że szóstą noc latam po krzakach i nie śpię, a jaką to, że mi bogini dupę moszcząc na parapecie zrzuciła na łeb metalową puszkę (jestem pod wrażeniem konstrukcji tego zdania ).

To było piękne nawiasem mówiąc, ale sił nie miałam na nic w tamtym momencie. Padłam na chwilę, usłyszałam yebuut, zabolało, nie dałam rady się ruszyć, tylko sobie pomyślałam, że pochylona twarz kota, sprawdzającego czy zabił, czy tylko ogłuszył to ostatnie co widzę.

Top odpowiedź ludzi na pytanie czy nie widzieli kota:
& "ale jak potrzeba to ktośtam ma śliczne kocięta i na pewno chętnie dadzą".

Łazi po łóżku, ugniata w każdym punkcie i drze się na mnie jak próbuję przestać głaskać i zacząć spać.

& Kahoko, rispekt za imputowanie zdeklarowanemu rasiście jakoby twierdził, że czarne jest białe .
oh, jak się cieszę!!!! wygłaskaj ją i ukochaj. no i umyj :P: czipa ma? jak nie, to teraz jej wyrób. i wrzuć zdjęcie łajzy, która odpowiedzialna za to wszystko
Cytat:
No właśnie nie "wróciła". Czekała, aż ją znajdę. Poza tym wygląda jakby nic nie jadła przez ten czas, raczej nieupojona wolnością.
ostatnio wracając z baru uratowaliśmy takiego kota. idziemy sobie, a tu nagle podbiega piękne kocię, tłuściutkie, zadbane i się łasi. po czym siada z minką 'hooman, you do your magic, you teleport me to my food.'

Cytat:
Aaa kusi Cię, żeby zacząć bić narzeczeński rekord Kahoxa !
Ależ się we mnie przez tydzień poziom niewypowiedzianych głupot podniósł do poziomu abstrakcyjnego.
2,5 roku to taki rekord?
Cytat:
& frustracja seksualna poziom tysiąc.

wątek singielski omijam szerokim łukiem. jednak nadal nie rozumiem, o co chodzi z tym fochem na seks w gościach
kahoko hino jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-05-13, 21:43   #2528
stewardesa
BAN stały

Cytat:
Nie trzeba. Tylko, że mówimy o spotykaniu się w kontekście związku. Jak idziesz z 19-letnią znajomą pograć sobie w kręgle i po prostu dobrze bawić, to jest to ok. Jeśli zabierasz ją tam na randkę i potem zamierzasz uprawiać z nią seks, to jest to już niezdrowe i zwyczajnie niesmaczne.
Cytat:
Nie. I gdyby moja nastoletnia córka miała paść ofiarą takiego 30-letniego "miłośnika ryzyka", to by miał ze mną do czynienia. I z jej ojcem przede wszystkim.

Naprawdę sprawiasz wyjątkowo przykre wrażenie, Gregorius.
Jaki pyszny ból dupy
Cytat:
Napisane przez kahoko hino Pokaż wiadomość
wątek singielski omijam szerokim łukiem. jednak nadal nie rozumiem, o co chodzi z tym fochem na seks w gościach
A o co chodzi?
Stary 2016-05-13, 22:18   #2529
kahoko hino
Zakorzenienie

Cytat:
A o co chodzi?
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post60038041
Stary 2016-05-14, 11:03   #2530
stewardesa
BAN stały

E, już go nie lubię.
Cytat:
Napisane przez Szybkobiegacz Pokaż wiadomość
To też może być problem. Nie znam żadnego mężczyzny, który nie chciałby założyć rodziny i mam wrażenie, że dla nas kobieta, która mówi, że nie chce mieć dzieci, traci dużą część swej kobiecości. Nawet faceci, którzy "nie są gotowi" na dziecko, zwykle mówią, że kiedyś chcą je posiadać. Dlatego kobieta, która nie chce założyć rodziny, może być odbierana jako "przygoda", ale nie brana pod uwagę jako osoba do poważnego związku. Ale to szybka myśl, nie mam już dziś czasu, przemyślę sprawę i się odezwę. Ale nie uważasz, ze to może być bardzo ważne w kontekście związku?
Stary 2016-05-14, 11:26   #2531
201607040950
Konto usunięte

Hosanna! Przeleciał mnie.

Edytowane przez 201607040950
Czas edycji: 2016-05-14 o 11:27
Stary 2016-05-14, 14:10   #2532
201607040950
Konto usunięte

Cytat:
oh, jak się cieszę!!!! wygłaskaj ją i ukochaj. no i umyj :P: czipa ma? jak nie, to teraz jej wyrób. i wrzuć zdjęcie łajzy, która odpowiedzialna za to wszystko
Ona się nie nadaje do mycia.
Cytat:
2,5 roku to taki rekord?
Jeszcze do niczego nie doszło.
Cytat:
No... jak się po tym stresie zrelaksowałam, to natychmiast mnie sfrustrowało.
Cytat:
O to chodzi, że to niekulturalne jest. Przecież tam doprecyzowywały, że chodzi o głośny seks i nie w sytuacji, że gospodarz ma na to totalnie wywalone, akceptuje, albo chętnie posłucha czy spojrzy.
Jak nocujesz u kogoś, kogo nie znasz i kto nie sprawia wrażenia otwartego na wszystko, ale Cię chcica najdzie to się rżniesz gdzie Cię zastała, wydajecie z siebie dźwięki tokujących głuszców czy innych jeleni, a potem kompletnie nie rozumiesz z jakiej racji gospodarz mógłby być z Twojego spełnienia niezadowolony? I nie masz pojęcia o co mógłby być taki foch, który by nastąpił bezpośrednio po takiej nocy ?
To nie świadczy dobrze o Twojej zdolności dedukcji.
Cytat:
Jaki pyszny ból dupy
Straszenie srogą reakcją nieznanego ojca hipotetycznie wykorzystanej, acz nieistniejącej córki kwalifikuje się na ból dupy?
Powinna zrobić najazd na wątek dziewczyn w związkach z dużą różnicą wieku, żeby zaspokoić swoją "naturalną" potrzebę zrobienia wszystkim dookoła tak dobrze, jak sama ma.
Cytat:
E, już go nie lubię.
A lubiłaś? Spodobał Ci się jak wykładał o tym, że jak kobieta ma wymagania to zawsze są wygórowane? I tłumaczył, że nie ma czegoś takiego jak idealny partner dla kogoś, bo jak "ideał" to tylko taki abstrakcyjnie-uniwersalny i z oczywistych względów nieistniejący, a już hipotetycznie nieatrakcyjny, bo trudny do zniesienia?

Tylko Krewet wśród tandety lśnił jak diament, reszta to szrot. Może Zev by jeszcze błysnął jakby nie miał urojeń miał 15 centymetrów dłuższego - ale tego się nigdy nie dowiemy, reszta i tak jest jeszcze mniej rozgarnięta od niego.

&
Posiadanie dziecka rulz.
Stary 2016-05-14, 14:20   #2533
kahoko hino
Zakorzenienie

Adeedra, ale głośny seks bardzo szybko zszedł z tapety i mowa była o jakimkolwiek seksie.
Stary 2016-05-14, 14:37   #2534
stewardesa
BAN stały

Cytat:
Straszenie srogą reakcją nieznanego ojca hipotetycznie wykorzystanej, acz nieistniejącej córki kwalifikuje się na ból dupy?
Nie, to pierwsze. Jaka ona wykorzystana?
Cytat:
A lubiłaś? Spodobał Ci się jak wykładał o tym, że jak kobieta ma wymagania to zawsze są wygórowane? I tłumaczył, że nie ma czegoś takiego jak idealny partner dla kogoś, bo jak "ideał" to tylko taki abstrakcyjnie-uniwersalny i z oczywistych względów nieistniejący, a już hipotetycznie nieatrakcyjny, bo trudny do zniesienia?
No kiedyś się zachwyciłyśmy w jakimś wątku, że coś rozsądnego napisał, ale to było chyba na zasadzie, że w porównaniu do innych to meh, niech już będzie. Potem był coraz nudniejszy i czytałam jego posty wybiórczo.
Cytat:
Tylko Krewet wśród tandety lśnił jak diament, reszta to szrot.
Wcale nie, on był tylko śliczny. I błyskotliwy. Charyzmatyczny. Genialny. Wybitny.
Homar
Cytat:
Może Zev by jeszcze błysnął jakby nie miał urojeń miał 15 centymetrów dłuższego - ale tego się nigdy nie dowiemy, reszta i tak jest jeszcze mniej rozgarnięta od niego.
Nie. Też nie.
Stary 2016-05-14, 15:17   #2535
201607040950
Konto usunięte

Cytat:
Adeedra, ale głośny seks bardzo szybko zszedł z tapety i mowa była o jakimkolwiek seksie.
O jakimkolwiek seksie, ale w domyśle chyba mowa o takim, o którym gospodarz w jakiś sposób się dowie. A o cichym i dyskretnym, bez spustu na nowy, ciekłokrystaliczny telewizor nie ma szans się dowiedzieć.

To trudne do wyobrażenia, że ktoś może sobie nie życzyć cudzego bzykania na chacie, bo udostępnił miejscówkę do spania, nie do seksu? Ich chata, ich wybór, a jak już doszło i do seksu i do obrazy majestatu, to się przeprasza, a nie tłumaczy komuś, że się lepiej wie, co wypada robić w jego domu.
Przecież to dokładnie to samo co i święte zgorszenie - jak to kobieta śmie we własnym domu własne dziecko piersią karmić, narażając kuzynkę na traumę, albo jak to się rodzice chłopaka chamsko zachowują wobec mnie chodząc po domu w powyciąganych dresach i swetrach.
Weś.

---------- Dopisano o 16:17 ---------- Poprzedni post napisano o 15:39 ----------

Cytat:
Nie, to pierwsze. Jaka ona wykorzystana?
No bo ta hipotetyczna córka na pewno byłaby porzondno dziewczyno i nie bzykała się dla przyjemności z Dżi (hmm...) i nie popuściła z gwinta ot tak - tylko dlatego, że ją wizją związku omamił i wizją rychłego ślubu kościelnego.
Cytat:
No kiedyś się zachwyciłyśmy w jakimś wątku, że coś rozsądnego napisał, ale to było chyba na zasadzie, że w porównaniu do innych to meh, niech już będzie.
Kahoko się zachwycała, w którymś wątku pod wezwaniem "jestem zbyt za***ista by mieć znajomych albo chłopa" coś tam podobno niby z sensem pisał. Nie zachwycałam się, podle mu wypominałam niegdysiejsze kazania.
Cytat:
Wcale nie, on był tylko śliczny. I błyskotliwy. Charyzmatyczny. Genialny. Wybitny.
Homar

I ani słowa nie napisał jaki to jest niesamowity w łóżku. Nigdy.
Jak on się musi bzykać... Jeżu...
Cytat:
Nie. Też nie.
No to może jakby miał posiniaczone kolana od biegania nago po lesie.
No to ewidentnie nie mam o nich tak dobrego zdania jak Ty.
Stary 2016-05-14, 15:51   #2536
stewardesa
BAN stały

Cytat:

I ani słowa nie napisał jaki to jest niesamowity w łóżku. Nigdy.
Jak on się musi bzykać... Jeżu...

DOK - ŁAD - NIE to samo mnie dręczy I nigdy też nie wspomniał NIC o rozmiarze, nawet jak dopytywałyśmy. To musi być Uganda Zresztą nie musi być.
Ella <3
Cytat:
No to może jakby miał posiniaczone kolana od biegania nago po lesie.
Cytat:
No to ewidentnie nie mam o nich tak dobrego zdania jak Ty.
?
Nie widzę, żeby się wyróżniał.

Edytowane przez stewardesa
Czas edycji: 2016-05-14 o 15:53
Stary 2016-05-14, 16:26   #2537
201607040950
Konto usunięte

Cytat:

DOK - ŁAD - NIE to samo mnie dręczy I nigdy też nie wspomniał NIC o rozmiarze, nawet jak dopytywałyśmy. To musi być Uganda Zresztą nie musi być.

On to mógłby mieć i pięć a i tak bym się płaszczyła. Ale tylko on.

Cytat:

?
Nie widzę, żeby się wyróżniał.
No jakby mu ten wymarzony, półmetrowy penis kolana obijał...
Nie wyzywał nikogo (dosłownie) od puszczalskich szmat, nie napisał (wprost), że czarni to podludzie, nie pochwalał ludobójstwa, nie nakłaniał do pedofilii ani przemocy seksualnej. Co prawda ma nierówno pod czerepem i z czasem może mu jeszcze ciekawiej odbić, ale póki co to jak na nazi warunki wizażowe jest:

Stary 2016-05-14, 16:50   #2538
stewardesa
BAN stały

Cytat:
On to mógłby mieć i pięć a i tak bym się płaszczyła. Ale tylko on.
I tak na pewno ma wszystko na miejscu.
Cytat:
Nie wyzywał nikogo (dosłownie) od puszczalskich szmat, nie napisał (wprost), że czarni to podludzie, nie pochwalał ludobójstwa, nie nakłaniał do pedofilii ani przemocy seksualnej.
Toż przecież jeszcze gorzej.
Cytat:
Co prawda ma nierówno pod czerepem i z czasem może mu jeszcze ciekawiej odbić, ale póki co to jak na nazi warunki wizażowe jest:
Cytat:

Znaczy miałybyśmy się ochłapami zadowalać?
Zresztą jak to na warunki wizażowe? Przecież homar to też Wizaż i to on jest królem, wszystko pozostałe to marny pył, z którego nic się nie wyłania. Aaaa, no i Mich
Stary 2016-05-14, 17:20   #2539
thirky
on tired little feet

mój ojciec bije rekordy męczydoopstwa.
- obliczyłam że w miesiąc uzbieram sobie na fajny rower
- co to za rower? po co ci? kupisz sobie jakieś g*wno, co to ma być, żenada, kasa w błoto, kup se tablet, nie znasz się na rowerach, rower zaczyna się od 3 tysięcy w górę, przemyśl to, nie zarobisz, nie stać cię, kto za jedzenie zapłaci, łaź po całym mieście i szukaj roweru a nie przez neta, przez neta to najprostsze rozwiązanie hehe w sumie to do ciebie pasuje nie, żałosny pomysł, stracisz pracę, wpadniesz pod tramwaj, jesteś głupia, nie znasz się na niczym

jak ten człowiek mi umie poprawić humor

---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:18 ----------

Cytat:
Hosanna! Przeleciał mnie.
ktocogdziekiedyjak

---------- Dopisano o 18:20 ---------- Poprzedni post napisano o 18:19 ----------

Cytat:
E, już go nie lubię.
no pisał w miarę ogarnięte posty do tej pory (z tych które widziałam), aż się dziwiłam. też mnie ten załamał.

I saw it first!’ squeaked Sniff, ‘I must choose a name for it.
Wouldn’t it be fun to call it Sniff? That’s so short and sweet.
thirky jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-05-14, 17:47   #2540
201607040950
Konto usunięte

Cytat:
Oho, następny. A zapowiadał się lepiej.

Po co w ogóle z nimi rozmawiacie?
Pękłaś
Co się wtryniasz gdzie Cię nie chcą? Jak dziewczętom odpowiada dyskutowanie z osobnikami, którzy mają je za puszczalskie szmaty lub/i idiotki, to najwyraźniej taki mają gust.

Niegotowy na dziecko facet, zakładający, że być może kiedyś zachce mu się rozmnażać, żądający od kobiety gotowości do rodzenia dzieci, ale tylko wtedy i JEŚLI panu i władcy się zachce - pouczający kobiety jak postępować i co robić, żeby takiego smakołyka oczarować, rozkochać i utrzymać przy sobie to naprawdę jest rarytas kolekcjonerski.
Cytat:
I tak na pewno ma wszystko na miejscu.
Jakby miał zupełnie wszystko na miejscu, to po kilku miesiącach zalotów internetowych zacząłby podejrzewać, że to nie jest robienie sobie jaj, tylko szczera adoracja.
Cytat:
Toż przecież jeszcze gorzej.
Nie. Bo on tylko dawał do zrozumienia, że taka i taka lasencja jest jego niegodna, a nie że w ogóle niczego i nikogo, na wieki przeklęta, nieczysta i niech piersi jej żelazem włóczone będą.
Tym samym był wielokroć łaskawszy niż pozostali. A Ty zamiast docenić... ech.
Cytat:
Znaczy miałybyśmy się ochłapami zadowalać?
Wolałabym zadowalać ochłapy niż trafić na takie danie główne, co to jest na dzieci niegotowe, ale kiedyś może będzie i to ono mi będzie mówić czy, kiedy i ile mam rodzić i jak to wpływa na moją kobiecość. Tfu.
Cytat:
Zresztą jak to na warunki wizażowe? Przecież homar to też Wizaż i to on jest królem, wszystko pozostałe to marny pył, z którego nic się nie wyłania. Aaaa, no i Mich
Mich to tylko takie chwilowe zauroczenie może wygenerować. Ale miło się chłopaka wspomina, trzeba mu przyznać.
Objawienie nie jest częścią środowiska i nie poprawia średniej pozostałym matołom. Obecność Kreweta tylko pogarsza "warunki wizażowe" obnażając bezlitośnie różnicę między młodym i planktonem.

---------- Dopisano o 18:47 ---------- Poprzedni post napisano o 18:25 ----------

Cytat:
mój ojciec bije rekordy męczydoopstwa.
- obliczyłam że w miesiąc uzbieram sobie na fajny rower
- co to za rower? po co ci? kupisz sobie jakieś g*wno, co to ma być, żenada, kasa w błoto, kup se tablet, nie znasz się na rowerach, rower zaczyna się od 3 tysięcy w górę, przemyśl to, nie zarobisz, nie stać cię, kto za jedzenie zapłaci, łaź po całym mieście i szukaj roweru a nie przez neta, przez neta to najprostsze rozwiązanie hehe w sumie to do ciebie pasuje nie, żałosny pomysł, stracisz pracę, wpadniesz pod tramwaj, jesteś głupia, nie znasz się na niczym
W sumie to nie licząc ostatnich siedmiu słów to rozsądnie chłop brzmi.
Cytat:
ktocogdziekiedyjak
Oj tam, detale.
Teraz trzeba trochę poczekać, aż założę stosowny wątas o tym, jaka jestem nieszczęśliwa.
Cytat:
no pisał w miarę ogarnięte posty do tej pory (z tych które widziałam), aż się dziwiłam. też mnie ten załamał.
Nadal wolę Zeva.
Stary 2016-05-14, 18:02   #2541
thirky
on tired little feet

a byłam dziś w zoologicznym i sprzedają krewetki takie mini mini. bardzo słodziaszne.

---------- Dopisano o 18:59 ---------- Poprzedni post napisano o 18:52 ----------

Cytat:
W sumie to nie licząc ostatnich siedmiu słów to rozsądnie chłop brzmi.
rozsądny foch bo córka chce sobie rower kupić za własne pieniądze nie odzywa się 2 dni. mama powiedziała że już z nim nie wyczymie.
Cytat:
Oj tam, detale.
Teraz trzeba trochę poczekać, aż założę stosowny wątas o tym, jaka jestem nieszczęśliwa.
zawsze zaczniesz i nie kończysz. jak ja nie lubię jak ktoś tak robi.
Cytat:
Nadal wolę Zeva.
wasza fascynacja nim na zawsze będzie dla mnie zagadką, we mnie jego posty wzbudzają zawsze ochotę na sięgnięcie po dodatkową dawkę antydepresantów

---------- Dopisano o 19:02 ---------- Poprzedni post napisano o 18:59 ----------

kto za mnie referat napisze? ciasto upiekę

Stary 2016-05-14, 18:07   #2542
af096d25f0cf772bc51ba27debbec984bc7420f7
Konto usunięte

Cytat:
Tylko Krewet wśród tandety lśnił jak diament, reszta to szrot. Może Zev by jeszcze błysnął jakby nie miał urojeń miał 15 centymetrów dłuższego - ale tego się nigdy nie dowiemy, reszta i tak jest jeszcze mniej rozgarnięta od niego.
Bo nie będzie miał?

Cytat:
Nadal wolę Zeva.
Awww.

Czasem mam ochotę coś popisać. Ale już większy sens ma pisanie do Ciebie prywatnie (nie bo się wstydzę) bo dziewczyny mnie poblokowały. Chociaż wydawało mi się że nie byłem aż tak uciążliwy. Przynajmniej ostatnio.
af096d25f0cf772bc51ba27debbec984bc7420f7 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-05-14, 18:23   #2543
201607040950
Konto usunięte

Cytat:
a byłam dziś w zoologicznym i sprzedają krewetki takie mini mini. bardzo słodziaszne.
Ale trudne w hodowli suki.
Cytat:
rozsądny foch bo córka chce sobie rower kupić za własne pieniądze nie odzywa się 2 dni. mama powiedziała że już z nim nie wyczymie.
Bosh. To przyznaj mu rację we wszystkim, wysłuchaj, a potem powiedz, że takie drogie rowery to kradno i dlatego robisz po swojemu skoro już czujesz potrzebę spowiadania mu się z tego, co za własne pieniądze kupujesz.
Mówisz mu przed zakupem = pytasz o radę, więc Ci jej udziela, a Ty jeszcze niezadowolona .
Cytat:
zawsze zaczniesz i nie kończysz. jak ja nie lubię jak ktoś tak robi.
Aha. A dopełnieniem byłaby odpowiedź na "ktocogdziekiedyjak". Yoo.

Cytat:
wasza fascynacja nim na zawsze będzie dla mnie zagadką, we mnie jego posty wzbudzają zawsze ochotę na sięgnięcie po dodatkową dawkę antydepresantów
Jaka "nasza"? Raz, że jestem jedna, dwa, że to nie fascynacja.
Cytat:
kto za mnie referat napisze? ciasto upiekę
Mam już upieczone...

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-05-14, 18:29   #2544
thirky
on tired little feet

Cytat:
Ale trudne w hodowli suki.
a to nie wiem, ale były takie mikro że w sumie prawie nic tam nie zobaczyłam ale podobno była krewetka.
Cytat:
Bosh. To przyznaj mu rację we wszystkim, wysłuchaj, a potem powiedz, że takie drogie rowery to kradno i dlatego robisz po swojemu skoro już czujesz potrzebę spowiadania mu się z tego, co za własne pieniądze kupujesz.
Mówisz mu przed zakupem = pytasz o radę, więc Ci jej udziela, a Ty jeszcze niezadowolona .
eh ja wiem, po prostu czasem chcę żeby mnie pochwalił, a tylko dostaję opieprz, dalej się nie nauczyłam żeby nic mu nie mówić.
Cytat:
Aha. A dopełnieniem byłaby odpowiedź na "ktocogdziekiedyjak". Yoo.
.
to było bardzo wyczerpujące pytanie, zakładaj wątas.
Cytat:
Jaka "nasza"? Raz, że jestem jedna, dwa, że to nie fascynacja.
toć stewardesa i kahoko też mu dzielnie odpisywały, trzeba uczuć mocniejszych od zwykłej chęci pomocy żeby to przetrwać.
Cytat:
Mam już upieczone...
a idź Ty.

Stary 2016-05-14, 19:24   #2545
201607040950
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez af096d25f0cf772bc51ba27de bbec984bc7420f7 Pokaż wiadomość
Bo nie będzie miał?
Tego jęku to nie czaję. C0 ja na to niby mam odpowiedzieć?
& "Poczekaj, może jeszcze urośnie"?
Cytat:
Czasem mam ochotę coś popisać. Ale już większy sens ma pisanie do Ciebie prywatnie (nie bo się wstydzę) bo dziewczyny mnie poblokowały.
Ależ okrutnie je karzesz bezlitosny Ty. Zablokowały, więc jest szansa, że nie ujrzą Twoich jęków, więc nie ma sensu pisać tylko do mnie - już lepiej byłoby napisać tylko do mnie. Niezwykle smakowita logika. (a jest jeszcze coś potencjalnie upokarzającego, czego o Tobie nie wiem?)
Cytat:
Chociaż wydawało mi się że nie byłem aż tak uciążliwy. Przynajmniej ostatnio.
Ach te Twoje... ach.
Cytat:
a to nie wiem, ale były takie mikro że w sumie prawie nic tam nie zobaczyłam ale podobno była krewetka.
Nie były mikro tylko pewnie świeżo wyklute. Dorosłe mają 1-2cm.
Cytat:
eh ja wiem, po prostu czasem chcę żeby mnie pochwalił, a tylko dostaję opieprz, dalej się nie nauczyłam żeby nic mu nie mówić.
Jak zaczniesz mieć w dupie to, czy pochwali czy nie, to wzrośnie prawdopodobieństwo, że pochwali.
Cytat:
to było bardzo wyczerpujące pytanie, zakładaj wątas.
Nie mogę, jeszcze nie mam z tym problemu. Trzeba by trochę poczekać, albo coś wymyślić na szybko.
Cytat:
toć stewardesa i kahoko też mu dzielnie odpisywały, trzeba uczuć mocniejszych od zwykłej chęci pomocy żeby to przetrwać.
Wcale nie trzeba. Ot wykazywały się bohaterstwem i niezłomnością w walce z tępotą umysłową, żyjącego w wyimaginowanym świecie, pełnym hatifnatów gupka.
Cytat:
a idź Ty.
Stary 2016-05-14, 19:40   #2546
af096d25f0cf772bc51ba27debbec984bc7420f7
Konto usunięte

Cytat:
Tego jęku to nie czaję. C0 ja na to niby mam odpowiedzieć?
& "Poczekaj, może jeszcze urośnie"?
Szczerze? To niczego się nie spodziewałem. Tak sobie napisałem, by potwierdzić regułę że zauważam tylko to co pasuje do mojego jęczenia. A nie na przykład to co było na biało.

Cytat:
Ależ okrutnie je karzesz bezlitosny Ty. Zablokowały, więc jest szansa, że nie ujrzą Twoich jęków, więc nie ma sensu pisać tylko do mnie - już lepiej byłoby napisać tylko do mnie. Niezwykle smakowita logika. (a jest jeszcze coś potencjalnie upokarzającego, czego o Tobie nie wiem?)
Jak niby ma to je karać? Może ujrzą, chyba widać cytaty. Ale i tak mi nie odpowiedzą.
Źle. Skoro piszę już tylko do Ciebie to nie ma sensu w otwartym wątku - nabijam sobie chamsko licznik.
Oczywiście. Przecież jestem kopalnią.

Cytat:
Nie były mikro tylko pewnie świeżo wyklute. Dorosłe mają 1-2cm.
Które? Ja miałem siedmiocentymetrowe filtrujące.
af096d25f0cf772bc51ba27debbec984bc7420f7 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-05-14, 20:12   #2547
stewardesa
BAN stały

Cytat:
Pękłaś
Co się wtryniasz gdzie Cię nie chcą? Jak dziewczętom odpowiada dyskutowanie z osobnikami, którzy mają je za puszczalskie szmaty lub/i idiotki, to najwyraźniej taki mają gust.
A gdzie mnie chcą?
Ostatnio zaczęły na nich narzekać, a niektóre od dawna ignorują.
Cytat:
Niegotowy na dziecko facet, zakładający, że być może kiedyś zachce mu się rozmnażać, żądający od kobiety gotowości do rodzenia dzieci, ale tylko wtedy i JEŚLI panu i władcy się zachce - pouczający kobiety jak postępować i co robić, żeby takiego smakołyka oczarować, rozkochać i utrzymać przy sobie to naprawdę jest rarytas kolekcjonerski.
Rarytas kolekcjonerski to akurat nie, bo to jest tak częste, że właściwie się zastanawiam czy spotkałam się z inną postawą, poza jednym osobnikiem.
Cytat:
Jakby miał zupełnie wszystko na miejscu, to po kilku miesiącach zalotów internetowych zacząłby podejrzewać, że to nie jest robienie sobie jaj, tylko szczera adoracja.
Jesteśmy za stare.
Cytat:
Nie. Bo on tylko dawał do zrozumienia, że taka i taka lasencja jest jego niegodna, a nie że w ogóle niczego i nikogo, na wieki przeklęta, nieczysta i niech piersi jej żelazem włóczone będą.
Tym samym był wielokroć łaskawszy niż pozostali. A Ty zamiast docenić... ech.
Serio? Od kiedy to zadowalasz się tym, że mogło być gorzej?
Jesu, przecież to takie rozgotowane kluchy są... Nie ogarniam totalnie.
Cytat:
Wolałabym zadowalać ochłapy niż trafić na takie danie główne, co to jest na dzieci niegotowe, ale kiedyś może będzie i to ono mi będzie mówić czy, kiedy i ile mam rodzić i jak to wpływa na moją kobiecość. Tfu.
Wolałabym nic.
Cytat:
Mich to tylko takie chwilowe zauroczenie może wygenerować. Ale miło się chłopaka wspomina, trzeba mu przyznać.
Mich mógłby kreweta zastąpić, ale nas olewa.

---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 20:59 ----------

Cytat:
Weź przestań
Cytat:
No, Syrenka się też śliniła na ten kompleks, czego nie ogarniam. Ale ona się chyba na wszystko ślini. A ja mam przerzuty, potrzebuję onkologa i jak jeszcze kiedyś dostrzegę zalążek takiego kompleksu, to ucieknę z krzykiem.
Cytat:
Nie mogę, jeszcze nie mam z tym problemu. Trzeba by trochę poczekać, albo coś wymyślić na szybko.
Masz, my Ci go wskażemy.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-05-14, 20:27   #2548
201607040950
Konto usunięte

Cytat:
Szczerze? To niczego się nie spodziewałem. Tak sobie napisałem, by potwierdzić regułę że zauważam tylko to co pasuje do mojego jęczenia. A nie na przykład to co było na biało.
Bo tak właśnie zauważasz i tylko to przyjmujesz do wiadomości. A że sobie od czasu do czasu coś na biało przeczytasz to bez różnicy, było wcześniej 500 postów na czarno z próbami trafienia do skrawków Twego zakutego umysłu. Nie dotarło. Za to do mnie powoli dociera co kobiety widzą w sdh.
Cytat:
Jak niby ma to je karać? Może ujrzą, chyba widać cytaty. Ale i tak mi nie odpowiedzą.
Źle. Skoro piszę już tylko do Ciebie to nie ma sensu w otwartym wątku - nabijam sobie chamsko licznik.
Oczywiście. Przecież jestem kopalnią
No właśnie o to chodzi, że nijak - to dla Ciebie jakaś forma motywacji jest (a przynajmniej tak napisałeś).
Chamskie nabijanie postów to nie w dyskusji tylko na wyliczankach - jeśli masz ochotę, to już wiesz dokąd iść.
Eee. Mnie to się raczej z kopcem kartofli kojarzy. I w środku są kartofle.
Cytat:
Które? Ja miałem siedmiocentymetrowe filtrujące.
Neocaridina davidi w którymś wariancie zapewne, skoro takie malutkie były.
Filtrujące też miałam. Ale moje miały dziewięć centymetrów.
Stary 2016-05-14, 21:12   #2549
thirky
on tired little feet

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=1
Potwierdzam to prawda, przeczytałam w książce psychologicznej.

Stary 2016-05-14, 21:14   #2550
201607040950
Konto usunięte

Cytat:
A gdzie mnie chcą?
To przez Twoje negatywne nastawienie i agresywne komentarze. Jakbyś to powściągnęła, to byś taaaakich fajnych mężczyzn przyciągała.
Cytat:
Ostatnio zaczęły na nich narzekać, a niektóre od dawna ignorują.
Ale nadal mają z kim gadać. No i podtrzymują złudzenie, że Dżi z kimś dyskutuje a nie tylko przemawia.
Cytat:
Rarytas kolekcjonerski to akurat nie, bo to jest tak częste, że właściwie się zastanawiam czy spotkałam się z inną postawą, poza jednym osobnikiem.
Jak się prześlizguje przez podstawowe filtry to jest okaz kolekcjonerski. Jak zbierzemy dziesięć to będzie można próbować wymienić na wazon na wybranej stacji orlen.
Cytat:
Jesteśmy za stare.
To opcja ruchania się bez przesłuchań to też była ściema?
Cytat:
Serio? Od kiedy to zadowalasz się tym, że mogło być gorzej?
A od kiedy mówię, że Zev mnie zadowala?
Cytat:
Jesu, przecież to takie rozgotowane kluchy są... Nie ogarniam totalnie.
Takie mam upodobania. Czasem. Rzadko.
Może i kluchy, ale... nie wiem, nie potrafię tego uzasadnić. Anyłej.
Cytat:
Wolałabym nic.
Jakby była opcja nic, to by była. Porównywałam dwie. Jakby była trzecia, to w zależności od nastroju albo bym się skupiła na niczym, albo została przy ochłapach.
Cytat:
Mich mógłby kreweta zastąpić, ale nas olewa.
Nikt nie mógłby zastąpić Kreweta.
Cytat:
No, Syrenka się też śliniła na ten kompleks, czego nie ogarniam. Ale ona się chyba na wszystko ślini. A ja mam przerzuty, potrzebuję onkologa i jak jeszcze kiedyś dostrzegę zalążek takiego kompleksu, to ucieknę z krzykiem.
Mimo wszystko nadal uważam, że 15-centymetrowy kompleks małego penisa jest zabawny.
Cytat:
Masz, my Ci go wskażemy.
Nawet jeśli mam, to i tak nie mam z nim problemu. Na razie.

---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:13 ----------

Cytat:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=1
Potwierdzam to prawda, przeczytałam w książce psychologicznej.
Coś temu linku chyba brakuje. Co najmniej siedmiu cyfr.
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości