|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2521 | |||||
Konto usunięte
|
Dot.: Nasze frustracje seksualne, czyli zrzędzenie i gawędziarstwo level hard.
Żreć to się niby daje niewiele po takim przegłodzeniu. Ale tylko doniosłam do pokoju to się ustawiła przed miską i gapiła.
Teraz się ruszyć nie mogę, koty na mnie siedzą. Przez te dni straciłam zainteresowanie pozostałymi to aż zmieniły swoje codzienne zakresy obowiązków (żrę, śpię, sram & kontempluję własną za*ebistość) i zainteresowały się mną. Cytat:
A nie pozbyłam się tej bolesnej przypadłości mówienia wszystkiego, co mi umysł na język zarzuci. Mogło się zdarzyć, że niedługo przed tym łaszeniem plotłam coś o szukaniu ojca i że on ma takie piękne geny. Nie pamiętam, czy po czy przed, ale słowotok pod tym wezwaniem na pewno mi się wydzielił. Co jest niby z moim pierwiastkiem kobiecym nie w porządku? Nadal nie uciekł, to jest osiągnięcie. ![]() Cytat:
![]() Nic się nie stało z Egipcjaninem. Rozkochał, wykorzystał, sterroryzował, owinął w szmaty, odizolował od znajomych i porzucił. Znaczy niezupełnie tak było, ale w sumie co za różnica? Cytat:
Cytat:
Wyławiają sobie czasem jedno-dwa zdania, cytują większy fragment i przemawiają. Nie ma się co kłócić, męskie dziewice przed trzydziestką wiedzą najlepiej. Cytat:
|
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2522 | ||
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Wywody DW tłumaczące różnicę między singielką z wyboru, a singielką z przymusu są na miarę tłumaczeń różnicy między zakładaniem konta na portalu randkowym z ciekawości, a zakładaniem w celu poznania kogoś, bo się jest desperatką ![]() Obawiam się, że tutaj potrzebna jest odwrotna taktyka. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2523 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Raz, że wiadomo - katolików Stary Testament nie obowiązuje. Dwa - przypowieść leci mniej więcej tak: wraca gościu z żoną do okolic rodzinnych, nie mogą znaleźć noclegu, w końcu jakiś dziadyga ich przyjmuje i rozkręca huczną imprezę. Impreza wabi kolesi z okolicy, którzy chcą się bzykać z tym gościem. Gospodarz go uspokaja, że nie będzie musiał się z nimi bzykać i proponuje im swoją nieletnią córkę i jego żonę. Oni nie chcą, chcą się bzykać z gościem. Gospodarz ma to gdzieś, bierze córkę z powrotem do domu, a żonę tego gościa zostawia na zewnątrz. No to ją tamci gwałcili do rana, potem puścili, żeby sobie poszła. Ona się ledwo dowlekła do tamtej chałupy, mężuś ją na osła wsadził, a jak wreszcie wrócili do domu, to ją zabił, poćwiartował i rozesłał na części żeby pokazać izraelickim przywódcom że tamci barbarzyńcy zamordowali mu żonę, więc czas ruszyć na cudzoziemców i ich wymordować. No i lecą ich mordować, drugie plemię, które nie chciało im w tym mordowaniu pomóc też szlag trafia a na koniec ta banda morderców od boga tabun dziewic w nagrodę. podsumowanie wg. DW: Cytat:
Kto by nie był singielką z wyboru jakby się tylko zadufani w sobie petromiliarderzy podwalali. Co to znaczy odwrotna taktyka? |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2524 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2525 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2526 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Zresztą udawanie nic nie da, i tak zauważy. Musiałabyś go szczerze olewać. Może popatrz sobie więcej na focie homara, poczytaj jego posty, to się nim z powrotem zauroczysz i będziesz bardziej obojętna wobec Angeliny. Powinno pomóc. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2527 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() wątek singielski omijam szerokim łukiem. jednak nadal nie rozumiem, o co chodzi z tym fochem na seks w gościach ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2528 | ||
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2529 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2530 | |
BAN stały
|
E, już go nie lubię.
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2531 |
Konto usunięte
|
Hosanna! Przeleciał mnie.
![]() Edytowane przez 201607040950 Czas edycji: 2016-05-14 o 11:27 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2532 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Jeszcze do niczego nie doszło. No... jak się po tym stresie zrelaksowałam, to natychmiast mnie sfrustrowało. Cytat:
Jak nocujesz u kogoś, kogo nie znasz i kto nie sprawia wrażenia otwartego na wszystko, ale Cię chcica najdzie to się rżniesz gdzie Cię zastała, wydajecie z siebie dźwięki tokujących głuszców czy innych jeleni, a potem kompletnie nie rozumiesz z jakiej racji gospodarz mógłby być z Twojego spełnienia niezadowolony? I nie masz pojęcia o co mógłby być taki foch, który by nastąpił bezpośrednio po takiej nocy ![]() To nie świadczy dobrze o Twojej zdolności dedukcji. Straszenie srogą reakcją nieznanego ojca hipotetycznie wykorzystanej, acz nieistniejącej córki kwalifikuje się na ból dupy? Powinna zrobić najazd na wątek dziewczyn w związkach z dużą różnicą wieku, żeby zaspokoić swoją "naturalną" potrzebę zrobienia wszystkim dookoła tak dobrze, jak sama ma. A lubiłaś? Spodobał Ci się jak wykładał o tym, że jak kobieta ma wymagania to zawsze są wygórowane? I tłumaczył, że nie ma czegoś takiego jak idealny partner dla kogoś, bo jak "ideał" to tylko taki abstrakcyjnie-uniwersalny i z oczywistych względów nieistniejący, a już hipotetycznie nieatrakcyjny, bo trudny do zniesienia? Tylko Krewet wśród tandety lśnił jak diament, reszta to szrot. Może Zev by jeszcze błysnął jakby nie miał urojeń miał 15 centymetrów dłuższego - ale tego się nigdy nie dowiemy, reszta i tak jest jeszcze mniej rozgarnięta od niego. & Posiadanie dziecka rulz. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2533 |
Zakorzenienie
|
Adeedra, ale głośny seks bardzo szybko zszedł z tapety i mowa była o jakimkolwiek seksie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2534 | ||
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Wcale nie, on był tylko śliczny. I błyskotliwy. Charyzmatyczny. Genialny. Wybitny. Homar ![]() Nie. Też nie. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2535 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
To trudne do wyobrażenia, że ktoś może sobie nie życzyć cudzego bzykania na chacie, bo udostępnił miejscówkę do spania, nie do seksu? Ich chata, ich wybór, a jak już doszło i do seksu i do obrazy majestatu, to się przeprasza, a nie tłumaczy komuś, że się lepiej wie, co wypada robić w jego domu. Przecież to dokładnie to samo co i święte zgorszenie - jak to kobieta śmie we własnym domu własne dziecko piersią karmić, narażając kuzynkę na traumę, albo jak to się rodzice chłopaka chamsko zachowują wobec mnie chodząc po domu w powyciąganych dresach i swetrach. Weś. ---------- Dopisano o 16:17 ---------- Poprzedni post napisano o 15:39 ---------- No bo ta hipotetyczna córka na pewno byłaby porzondno dziewczyno i nie bzykała się dla przyjemności z Dżi (hmm...) i nie popuściła z gwinta ot tak - tylko dlatego, że ją wizją związku omamił i wizją rychłego ślubu kościelnego. Cytat:
Cytat:
![]() I ani słowa nie napisał jaki to jest niesamowity w łóżku. Nigdy. Jak on się musi bzykać... Jeżu... ![]() No to może jakby miał posiniaczone kolana od biegania nago po lesie. No to ewidentnie nie mam o nich tak dobrego zdania jak Ty. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2536 | |
BAN stały
|
Cytat:
DOK - ŁAD - NIE to samo mnie dręczy ![]() ![]() Ella <3 ? Nie widzę, żeby się wyróżniał. Edytowane przez stewardesa Czas edycji: 2016-05-14 o 15:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2537 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
On to mógłby mieć i pięć a i tak bym się płaszczyła. Ale tylko on. ![]() No jakby mu ten wymarzony, półmetrowy penis kolana obijał... Nie wyzywał nikogo (dosłownie) od puszczalskich szmat, nie napisał (wprost), że czarni to podludzie, nie pochwalał ludobójstwa, nie nakłaniał do pedofilii ani przemocy seksualnej. Co prawda ma nierówno pod czerepem i z czasem może mu jeszcze ciekawiej odbić, ale póki co to jak na nazi warunki wizażowe jest: ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2538 | ||
BAN stały
|
I tak na pewno ma wszystko na miejscu.
Cytat:
Cytat:
Zresztą jak to na warunki wizażowe? Przecież homar to też Wizaż i to on jest królem, wszystko pozostałe to marny pył, z którego nic się nie wyłania. Aaaa, no i Mich ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2539 |
on tired little feet
|
mój ojciec bije rekordy męczydoopstwa.
- obliczyłam że w miesiąc uzbieram sobie na fajny rower ![]() - co to za rower? po co ci? kupisz sobie jakieś g*wno, co to ma być, żenada, kasa w błoto, kup se tablet, nie znasz się na rowerach, rower zaczyna się od 3 tysięcy w górę, przemyśl to, nie zarobisz, nie stać cię, kto za jedzenie zapłaci, łaź po całym mieście i szukaj roweru a nie przez neta, przez neta to najprostsze rozwiązanie hehe w sumie to do ciebie pasuje nie, żałosny pomysł, stracisz pracę, wpadniesz pod tramwaj, jesteś głupia, nie znasz się na niczym jak ten człowiek mi umie poprawić humor ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:18 ---------- ktocogdziekiedyjak ---------- Dopisano o 18:20 ---------- Poprzedni post napisano o 18:19 ---------- no pisał w miarę ogarnięte posty do tej pory (z tych które widziałam), aż się dziwiłam. też mnie ten załamał.
![]() |
#2540 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Co się wtryniasz gdzie Cię nie chcą? Jak dziewczętom odpowiada dyskutowanie z osobnikami, którzy mają je za puszczalskie szmaty lub/i idiotki, to najwyraźniej taki mają gust. Niegotowy na dziecko facet, zakładający, że być może kiedyś zachce mu się rozmnażać, żądający od kobiety gotowości do rodzenia dzieci, ale tylko wtedy i JEŚLI panu i władcy się zachce - pouczający kobiety jak postępować i co robić, żeby takiego smakołyka oczarować, rozkochać i utrzymać przy sobie to naprawdę jest rarytas kolekcjonerski. Jakby miał zupełnie wszystko na miejscu, to po kilku miesiącach zalotów internetowych zacząłby podejrzewać, że to nie jest robienie sobie jaj, tylko szczera adoracja. Nie. Bo on tylko dawał do zrozumienia, że taka i taka lasencja jest jego niegodna, a nie że w ogóle niczego i nikogo, na wieki przeklęta, nieczysta i niech piersi jej żelazem włóczone będą. Tym samym był wielokroć łaskawszy niż pozostali. A Ty zamiast docenić... ech. Wolałabym zadowalać ochłapy niż trafić na takie danie główne, co to jest na dzieci niegotowe, ale kiedyś może będzie i to ono mi będzie mówić czy, kiedy i ile mam rodzić i jak to wpływa na moją kobiecość. Tfu. Cytat:
Objawienie nie jest częścią środowiska i nie poprawia średniej pozostałym matołom. Obecność Kreweta tylko pogarsza "warunki wizażowe" obnażając bezlitośnie różnicę między młodym i planktonem. ---------- Dopisano o 18:47 ---------- Poprzedni post napisano o 18:25 ---------- Cytat:
Oj tam, detale. Teraz trzeba trochę poczekać, aż założę stosowny wątas o tym, jaka jestem nieszczęśliwa. ![]() Nadal wolę Zeva. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2541 | ||
on tired little feet
|
a byłam dziś w zoologicznym i sprzedają krewetki takie mini mini. bardzo słodziaszne.
---------- Dopisano o 18:59 ---------- Poprzedni post napisano o 18:52 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
wasza fascynacja nim na zawsze będzie dla mnie zagadką, we mnie jego posty wzbudzają zawsze ochotę na sięgnięcie po dodatkową dawkę antydepresantów ---------- Dopisano o 19:02 ---------- Poprzedni post napisano o 18:59 ---------- kto za mnie referat napisze? ciasto upiekę
![]() |
![]() |
#2542 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Awww. ![]() Czasem mam ochotę coś popisać. Ale już większy sens ma pisanie do Ciebie prywatnie (nie bo się wstydzę) bo dziewczyny mnie poblokowały. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2543 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Mówisz mu przed zakupem = pytasz o radę, więc Ci jej udziela, a Ty jeszcze niezadowolona ![]() Aha. A dopełnieniem byłaby odpowiedź na "ktocogdziekiedyjak". Yoo. ![]() Cytat:
Mam już upieczone... |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2544 | |
on tired little feet
|
a to nie wiem, ale były takie mikro że w sumie prawie nic tam nie zobaczyłam
![]() Cytat:
to było bardzo wyczerpujące pytanie, zakładaj wątas. toć stewardesa i kahoko też mu dzielnie odpisywały, trzeba uczuć mocniejszych od zwykłej chęci pomocy żeby to przetrwać. a idź Ty.
![]() |
![]() |
#2545 | |||||
Konto usunięte
|
Tego jęku to nie czaję. C0 ja na to niby mam odpowiedzieć?
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Nie mogę, jeszcze nie mam z tym problemu. Trzeba by trochę poczekać, albo coś wymyślić na szybko. Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2546 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() Źle. Skoro piszę już tylko do Ciebie to nie ma sensu w otwartym wątku - nabijam sobie chamsko licznik. Oczywiście. Przecież jestem kopalnią. Które? Ja miałem siedmiocentymetrowe filtrujące. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2547 | ||||||||
BAN stały
|
Cytat:
Ostatnio zaczęły na nich narzekać, a niektóre od dawna ignorują. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Jesu, przecież to takie rozgotowane kluchy są... Nie ogarniam totalnie. Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 20:59 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
Masz, my Ci go wskażemy. |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2548 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Chamskie nabijanie postów to nie w dyskusji tylko na wyliczankach - jeśli masz ochotę, to już wiesz dokąd iść. Eee. Mnie to się raczej z kopcem kartofli kojarzy. I w środku są kartofle. Cytat:
Filtrujące też miałam. Ale moje miały dziewięć centymetrów. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2549 |
on tired little feet
|
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=1
Potwierdzam to prawda, przeczytałam w książce psychologicznej.
![]() |
#2550 | ||||
Konto usunięte
|
To przez Twoje negatywne nastawienie i agresywne komentarze. Jakbyś to powściągnęła, to byś taaaakich fajnych mężczyzn przyciągała.
Ale nadal mają z kim gadać. No i podtrzymują złudzenie, że Dżi z kimś dyskutuje a nie tylko przemawia. Cytat:
To opcja ruchania się bez przesłuchań to też była ściema? A od kiedy mówię, że Zev mnie zadowala? Cytat:
Może i kluchy, ale... nie wiem, nie potrafię tego uzasadnić. Anyłej. Jakby była opcja nic, to by była. Porównywałam dwie. Jakby była trzecia, to w zależności od nastroju albo bym się skupiła na niczym, albo została przy ochłapach. Nikt nie mógłby zastąpić Kreweta. ![]() Cytat:
Nawet jeśli mam, to i tak nie mam z nim problemu. Na razie. ---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:13 ---------- Cytat:
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:57.