|
Notka |
|
Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3391 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) III
Cytat:
a ja znowu nie wiem kiedy u mnie bedzie ![]() LoLcIa super że wyjazd się udał ![]() Cytat:
![]() ( i do tego ja nie jestem kimś kto ma przytyć, raczej przeciwnie ![]() A z tymi jabłkami hmm dużo dobrego słyszałam, ale o włosach akurat nie ![]() Miłego dnia Wam życzę ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3392 | |||
Rozeznanie
|
Dzień dobry
![]() Dostałam, dziękuję ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Wczoraj wieczorem sobie zrobiłam dłuższy spacer, zmarzłam strasznie, ale fajnie było ![]() Moniś, pisałaś o postanowieniach noworocznych - ciekawy pomysł ![]() ![]()
![]() |
#3393 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a ja jestem po 45 minutowym joggingu ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3394 | |||
Zadomowienie
|
![]() Ale zimno .. brrr. Ale mimo wszystko lubię to arktyczne, czyste powietrze ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Dziękuję ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3395 |
Zakorzenienie
|
Witam moje drogie
![]() Przez całą noc nie spałam,męczę się z gardłem,płukałam wodą z solą,jadłam tabletki,holsy i nic,muszę! do jutra wydobrzeć ![]() ![]() A co do postanowień noworocznych,nie mam póki co żadnych,może jak napiszecie o swoich,to wpadnie mi coś do głowy ![]()
#3396 |
Zadomowienie
|
hej kochane
![]() rany,ale mam zaległości ![]() ![]() Chciałam tylko powiedzieć, że miałam wczoraj straszliwe zamieszanie bo nagle na hop-siup okazało się, że mogę jechać na Sylwka do Jastrzębiej Góry! Jadę z dwiema najlepszymi koleżankami, będzie duuuużo ludu, większości nie znam, ale cieszę się, że wyjazd wypali ![]() Heh wszystko na ostatnią chwilę... Na dodatek jest to impreza przebierana więc stroj kombinuje wciąż... Wyjezdzam dziś, wracam w Nowy Rok. Od razu życzę Wam: Szczęsliwego, szczęśliwszego od poprzedniego,a na pewno nie gorszego, pełnego niezapomnianych przeżyć i cudownych chwil roku ![]() I bawcie się w Sylwestra tak, żeby każda z Was była zadowolona ![]() I żeby w Nowym Roku dalej tak świetnie nam się plotkowało razem ![]() Buziaaaaaki i do przeczytania w 2008roku!!! ![]() ![]() ![]() ![]()
#3397 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a moje postanowienia hm ![]() ![]() ![]() ![]() Edit: Jabłuszko szaaampańskiej zabawy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3398 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Zdrowiej nam szybko! : Cytat:
Tobie również Wszystkiego Najlepszego! ![]() Baw się dobrze ![]()
![]() |
#3399 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() W każdym razie, życzę Ci szampańskiego Sylwestra i super zabawy i przede wszystkim szczęśliwego Nowego Roku ![]()
![]() |
#3400 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3401 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() niedawno wstałam ![]() ![]() postanowień noworocznych mam kilka wiec z tym problemu raczej nie będzie - tylko żeby udało sie je zrealizować ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3402 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ! Dziekuje za kazde dobre słowa pisane przez Was. Przeczytałam i wzielam sobie do serca co napisałyscie. Wy tez bylyscie w podobnej sytuacji , a teraz jest dobrze.Naprawde musialam uslyszec to z ust kogos kto to przeszedl,wygrał z tym.Z rodzinka porozmawiałam na spokojnie, wytlumaczyłam im wszystko i jest ok. Zaakceptowali to ze bede jadla inaczej niz dawniej [tzn.gotowane i bez tluszczu] ale za to mam jesc wiecej. Jest cudownie ^^. Tak musi być juz zawsze.
(:Iza ![]() MonikaZmyślona : U mnie tez padly teksty,,Kiedys jadlas nawet o 22 i nie patrzylas na godz. " itd.itp. ... Ale zauwazylam ze powoli zaczynaja mnie akceptowac. Dzis np. Babcia (!) wstawila mi kotleta zeby sie ugotowal a nie usmazyl.Takze postep jest. xD . O patelnie teflonowej to wlasnie mysle od dluzszego czasu juz. Tylko ja nie mam pojecia jak usmazyc na niej np.omleta bez tlusczu.Da sie wogole takie cos? tamonita: dzisiaj tata tez wlasnie wytlumaczyl babci zeby sie nie wtracala i nie komentowała mojego jedzenia. Chyba moge na nim polegac. I wcale sie juz nie gniewam ze wczoraj nakrzyczal. Wiem ze zrobil to z milosci do mnie. Emocja: Tez mysle ze powinnysmy im wybaczyc to wszystko. Dawniej jadlo sie chleb z maslem ,smietany, tluste mleko,mieso itd. I juz mnie nawet nie rusza kiedy slysze z ust babci ,,Pijesz to najgorsze mleko...". CO do masla to ja nigdy nie jem. U mnie nikt w domu nie je masla tylko np.rame,delme ,Pyszny Duet itd. [czyli te bardziej light xD]. SIe rozpisałam xD Szalonaa . Ale lzej mi jest i to o wiele,wiele,wiele xD. Tylko tak sie zastanawiam co do zakonczenia glodowkowych jadlospisow. Wychodzicz tego stopniowo dodajac i liczac kcal [ co mi sie juz nudzi] czy moze po prostu jesc to na co mam ochote jak normalny czlowiek w normalnych ilosciach? asiek14: To smacznego obiadku xD. Uwiez w to ze sie uda je zrealizowac a na pewno kazde stanie sie rzeczywistoscia. 3mam kciuki. (:Iza ![]() Emocja: a mi najbardziej palce u nog marzna. Jak przyszlam z kosciola to popatrzylam czy palce z mrozu nie odpadly xD. |
![]() ![]() |
![]() |
#3403 | |||
Wtajemniczenie
|
rumianek gotowy, cieplutki, proszę pić na zdrówko
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() niebawem wybieram sie na zakupy i na goraca czekolade z TŻ ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3404 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Gadałam z siostrą... Nie wiem jak to będzie z Tą naszą przyjaźnią... ![]() Powiedziała, że postara się do mnie przyjechać na weekend jak najszybciej... w sumie to ja naprawde nie chce stracić tej przyjaźni... Myśle, że ona też... może po tej rozmowie sobie wszystko przemyśli ? ![]() A wogóle to nie lubie niedziel ! ![]() Jejku jutro już 31 grudnia... ![]() Sylwester w domu... ![]() ![]() ![]() A jak Wam mija niedzielne popołudnie Dziewczynki ? ![]() musiałam emotki usunąć ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3405 |
Zakorzenienie
|
Witam kochane
![]() Phenomenko - Chyba jednak doszły fotki ![]() ![]() Śliczna jesteś ![]() ![]() LoLciu - No cóż,mam podobny problem do Twojego z tym pudrem ... Strasznie blado wyglądam,szczególnie jak mam teraz ciemniejsze włosy,a jak jest zimno,to od razu mam czerwone policzki,nos,nienawidzę tego,ech ![]() Dlatego się zastanawiam nad jakimś pudrem,póki mam trochę kaski ![]() Skoro mowa o chipsach,to mmmm,kiedyś uwielbiałam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A jeszcze się trochę pokłóciłam z przyjaciółką,bo mi się nie chciało iść do kościoła,a ona od razu do mnie z pretensjami,ech ![]() Ja chcę,żeby już było jutro,tralalaa ![]() Madame - Wzajemnie ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3406 | |
Zakorzenienie
|
![]()
Witam
![]() Cytat:
![]() ![]() Okazało się, że sylwka prawdopodobnie spędze we wrocku ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3407 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() U mnie normalnie czynne,pewnie wszędzie otwarte,ale wcześniej zamkną ![]() ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3408 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Co do postanowień noworocznych to mam oficjalnie tylko jedno ![]() W końcu zapisać się na ten fitness ![]() Reszta postanowień ścisle tajna, nie pisze, żeby nie zapeszyć ![]() Co to za przyjaciólka, która nie potrafi uszanować Twojej decyzji zwłaszcza w tak osobistej dla każdego kwesti ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3409 |
Wtajemniczenie
|
Milkus, otwarte, ale tak jak pisala Agness - wczesniej zamykaja.
![]() |
#3410 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do tych chipsów, to nie martw się.. też potrafiłam zjeśc ![]() I pół paczki płatków kukurydzianych albo całą paczke paluszków czy krakersów też ![]() ![]() ![]() Ale chociaz byłam szczęśliwa... ![]() Co do postanownień noworocznych, to moje co roku wygladały tak samo: schudnąć... Obecne brzmi: przytyć ! (ale to wszystko dziwne ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3411 |
Zakorzenienie
|
Ohayo cukiereczki
![]() Rano wpadłam tylko na chwilę, ale tu były takie pustki że nawet nic nie naskrobałam... Dopiero godzinę temu wróciłam od rana, sporo miałam spraw do załatwienia na mieście, mimo, że jest niedziela. A tak przemarzłam, że... ![]() Chciałam kupić rowerek do pokoju, ot nagła zachcianka - ale nie było żadnego który by spełnił moje oczekiwania ![]() zaraz idę jeszcze do sklepu po ten nieszczęsny rumianek ![]() Milkuś - ... i znając życie będziesz krótko więc znów się nie spotkamy ![]() Jabłuszko - szampańskiej i niezapomnianej zabawy kochana! Szczęsliwego Nowego Roku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3412 |
Zakorzenienie
|
Tamo - Ja kiedyś myślałam,że jak będę wcinać paluszki,to schudnę
![]() ![]() Co do postanowień,parę mam,ale wolę nie pisać,by nie zapeszać ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3413 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ehh trzeba by sie wziać za lekcje... referacik do skończenia leży, ale mi sie nieee chce ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3414 | |
Zakorzenienie
|
![]()
Dzięki dziewczyny
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A jeśli chodzi o spotkanko to niekoniecznie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3415 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a niedziel to ja wręcz nie cierpię ![]() Cytat:
![]() A do nas za chwilę przyjeżdżają znajomi (Ci od kolegi z ktorym ide na 100dn.) z resztą on też ;] |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3416 |
Zadomowienie
|
E tam czasem się kuszę na pół małej paczuszki Laysów jak mnie najdzie ochota (raz w miesiącu) ,wolę to niż słodkie batony
![]() ![]() ![]() Wróciłam zziajana z zakupów. Zaiste masakra, wszędzie tłumy,przeceny np Cubusie marne (chyba,że obciekające złotem i cekinami topy/bolerka o.O)kupiłam jeno bieliznę na studniówkę. I z utęsknieniem czekam aż obniżą cenę za***istych śliwkowych rurek z 130 na 70 zl . Może 34 lub 32 prędko nie wykupią. ![]() Oczywiście w samoobsługowym Bomi, słuchałam utyskiwań 'mamusi' na temat wyglądu zewnętrznego i takie tam. Najlepsze jak w Macu prawie nie wywaliłam się z z cięzkimi siatami ![]() Były i pozytywy wyprawy ![]() 15 minut 'skręcałam'se szyję obserwując w kolekcwpewnego atrakcyjnego osobnika ![]() zajętego,taki szczegół ;P |
![]() ![]() |
![]() |
#3417 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ja juz swoje napisałam... cóż więc zapeszyłam, trudno ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Żeby u mnie były jakieś fajne sklepy... Ale taaaa są... żadne ![]() Jeden głupi Diverse ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3418 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3419 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja na szczęscie skończyłam z 32 i teraz spodnie kupuje 34 ... jakbym tak doszła do 36 ![]() W końcu kupiłam rumianek ![]() ![]() ![]() Idę się chyba położyć za chwilkę, bo wstałam przed 5. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3420 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Czasem jedynie męczące jest zwracanie uwagi "a jak jesz chleb z szynką to też bez masła? przecież to spadnie z kanapki". Ach, aż szkoda słów do tłumaczenia, że skoro mi nie smakuje, to nie jem. To samo z pomidorami, nie tknę, choćby we mnie wciskano ![]() Ale mi dzisiaj dzień zlatuje, za szybko, zdecydowanie ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:09.