|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#631 |
Raczkowanie
|
Dot.: Mamusie grudniowe na II trymestr gotowe :) 2016
Mnie od poniedziałku nie dopisuje humor. Chodzę jakaś taka przygaszona, zła..
Bardzo łatwo mnie wyprowadzić z równowagi. Wczoraj dobijała mnie moja mama, która wszystko wie najlepiej - bo ja przecież nie pomyślę, nie mam doświadczenia.. a później mój mąż który skomentował gadanie mojej matki mówiąc - "co za baba" "po co Ci pieprzy takie bzdury.." Od jego gadania już się popłakałam, i się z nim pokłóciłam po co się mi wtrąca. Dziś przyszłam do pracy i dobiła mnie kolejna koleżanka - "ojoj ale źle dzisiaj wyglądasz kochana" Chora jesteś..? Cóż, miałam ochotę odpowiedzieć że ona sama na codzien prezentuje się niezbyt ciekawie ale się powstrzymałam. Z dzieckiem wszystko ok, jutro może poznam płeć, powinnam się cieszyć, być radosna. Mam nadzieję że przejdzie mi ten ponury humorek.. |
![]() ![]() |
![]() |
#632 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ---------- Cytat:
![]() A co do Tżta to nie rozumiem jak Twój może nie rozumieć, że jesteś zmęczona... Może on myśli, że skoro masz tyle energii na tyle działań to jesteś niezmordowana niczym? Albo, że pijesz jakiś sok z gumi jagód? To może zmorduj go przez cały dzień czymś a kiedy będzie padnięty i nie będzie miał już siły powiedz, że chcesz teraz szalonego seksu. A kiedy odmówi to przypomnisz mu, że też bywasz taka zmęczona i nie masz siły? Gorzej jak na słowo seks wróci mu energia z podwojoną siłą... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#633 |
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry
![]() Migdałku kciuki za wizytę ! ![]() Ja dzisiaj użyczam twarzy na warsztatach makijażu ślubnego ![]() Miłego dnia ! ![]()
#634 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I kciuki za wizytę! ---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:21 ---------- Poprzedni post napisano o 10:20 ---------- Nie chce mi się bawić w dodawanie zdjęć w klubie to wrzucam tutaj mój brzusio po śniadaniu ![]() ![]() Edytowane przez monika0185 Czas edycji: 2016-07-06 o 09:20 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#636 |
Zakorzenienie
|
Dzięki
![]() Jak tylko coś zjem to zaczynam czuć ucisk pod biustem i uczucie napompowania. i jak siedzę wieczorem to mam wrażenie, że biust zaczyna się opierać o brzuch ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ---------- A i rano mam brzuch jak np. na 4 m-c, po sniadaniu na 5 a wieczorem jak na 6 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#637 |
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny, ja bylam w przychodni pani poprawiła mi datę urodzin na wynikach przystawila pieczątkę i powinno byc ok...zjadlam posprzatalam pranie zrobilam a teraz odpoczywam bo znowu ten dziwny bol glowy jednej strony do ucha sie odezwal :/
P.s. udanych wizyt życzę ![]() ---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ---------- A co do seksu to my ostatnio z tz mielismy pogadanke na ten temat bo widzialam ze jest jakis nie swoj a ja fakt ostatnio nie to ze nie mam ochoty tylko przez to ze na początku nie moglismy sie kochac to teraz jakos sie boję tak...no i jakos tak wszystko sie nalozylo na siebie temat pieniedzy seksu itp ...ale pogadalismy oboje poplakalismy i jest ok...on teraz tak delikatnie podchodzi do seksu bo wie że mam obawy ale i jedno i drugie ma na siebie taką ochotę że....no ale siła wyzsza ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#638 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Jestem z powrotem, dziewczyny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dostalam tez trzy listy ze szpitala - bede miec trzy dodatkowe USG, co jest dosc dziwne na UK, bo zazwyczaj sa tylko dwa. Kolezanka mnie straszy, ze moze mam cos z lozyskiem, ale na USG nikt mi nic nie powiedzial. Przypuszczam, ze chodzi o moje zbyt wysokie BMI ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#639 |
Zakorzenienie
|
Ja mojemu powiedzialam, zeby sobie wynajal dziwke, ona zawsze bedzie miec ochote. To sie obrazil, bo podobno przez takie teksty go nie szanuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#640 |
Rozeznanie
|
Obroniłam się
![]() ![]()
#641 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do seksu to ja mam mega ochotę ale nie możemy ehhhhh W nocy zdarzają mi się niekontrolowane orgazmy i wtedy lekko boli mnie podbrzusze. To mnie niepokoi wtedy bo właśnie tych skurczy mamy unikać. No ale co ja zrobie jak organizm sam sobie bierze w nocy a ja na to nie mam wpływu ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:09 ---------- Poprzedni post napisano o 11:04 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 11:10 ---------- Poprzedni post napisano o 11:09 ---------- Gratulacje!!!! ![]() ---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:10 ---------- To powiedz, że tylko terapia szokowa na niego działa 😉 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#642 | |
Zakorzenienie
|
Gratulacje!!!
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#643 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Moj na szczescie zrozumial... mialam ochotę i mam nadal ale podczas orgazmu mam mega bole... i jednak strach zwyciezyl i narazie jest czesciowy celibat. Mialam dzis tak silny skurcz w lydke w nocy, ze chyba obudzilan sasiadow krzycząc... albo pomysleli, ze mamy tak udany seks... kto wie. Maz mi pomogl i jakos naciagnal palce u stopy i przeszło. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#644 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#645 |
Raczkowanie
|
A propos seksu... Ja mam ochote i nie mamy zadnych przeciwwskazan, ale jest jeden problem - nawet jesli wg TZ w kluczowym miejscu jest mokro to i tak mnie boli. To takie uczucie 'obcierania'? Poczytalam troche o zmianach w ukrwieniu pochwy i by sie zgadzalo
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#646 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#647 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:52 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ---------- Unimil, durex polecam. Ja zauważyłam, że moja pochwa po tym szpitalu jest bardziej ścisnieta, a raczej wejście. I to wejście mam takie wrażliwe i czuje dyskomfort przy wkładaniu luteiny. Wspomagam się unimilem. Moja koleżanka z terminem na wrzesień nie znosi badań na fotelu bo tak ją tam wszystko boli. Mówi, że ma totalnie pozamykane. Więc coś w tym jest, że ciąża na to wpływa. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#648 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#649 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#650 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Gratuluję ![]() Tak więc jestem po wizycie, pierwsze usg przez brzuchol a dzidzia... Normalnie kukaraczę tam tańczyła! Na początku leżała pupą, jakby wiedziała, że tego się obawiam i chciała nastraszyć, potem się odwróciła i machała rączką jakby tańczyła otwierając i zamykając buzie. Kojarzycie może scenę z "Maski" jak jego syn skakał w brzuchu? ![]() Straszny wierciuch! ![]() DZIEWCZYNKA! ![]()
Edytowane przez PaniMigdalek Czas edycji: 2016-07-06 o 12:15 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#651 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Wiesz już jak chcesz córeczce dać na imię? Kurczę, może i ja jutro coś się dowiem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#652 | |
Zakorzenienie
|
monika - ale cudny brzuuusio
![]() Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 13:30 ---------- Poprzedni post napisano o 13:27 ---------- gratulacjeee ! ![]() Cytat:
![]() Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#653 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ja na poczatku marzylam o dziewczynce, a teraz jakos mi to zobojetnialo. Moj TZ chce chlopczyka, nawet imie ma juz wybrane - Julian ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#654 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Gratulacje ![]() Ja dzisiaj mam jakieś dziwne kłucia w pochwie, co mnie od rana denerwuje ![]() ![]()
![]() |
#655 |
Zadomowienie
|
U mnie tez ciasno jakos sie zrobio i jak wkładam luteine to taki dyskomfort..no zrobilam 80 pierozkow polowa z jagodami a polowa z serem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#656 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#657 |
Zadomowienie
|
A to moj brzusio 16t5d
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#658 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny a może by dopisać na pierwszej stronie imiona naszych maluchów? Ciężko zapamiętać wszystkie, a dobrze wiedzieć kto kogo pod sercem nosi
![]()
#659 |
Raczkowanie
|
Edytowane przez himery Czas edycji: 2016-07-06 o 13:01 Powód: cytat sie nie zalaczyl |
![]() ![]() |
![]() |
#660 | ||||||
Blond forever!
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Gratki pani magister Z czego się broniłaś? Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:25.