|
|
#2851 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Sierpnióweczki 2016! Część VI.
Cytat:
Super wieści po wizycie dziewczynki powoli szykują sie do wyjścia. Moze z tym drugim ginem na czas urlopu Tez dogadasz sie co do kontaktu pomiędzy wizytami. Wysłane za pomocą magii |
|
|
|
|
#2852 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2853 | |
|
Zadomowienie
|
Sierpnióweczki 2016! Część VI.
Cytat:
Jestem zaopatrzona... Tak na oko do 1,5-2l. Co prawda trochę bede musiała dokupić, żeby chłopak w różu nie musiał pojawiać sie publicznie... Ale piorę wszystko co dostałam i dopiero po prasowaniu robię selekcje i dziele na róże w przypadku jakiejś awarii i te które bede mogła używać publicznie. ![]() Jeszcze tylko nie wiem jak spakować je w kartony żeby nie przegapić okazji do użycia. W niedziele przyjedzie teściowa żeby pomoc mi w prasowaniu tych większych rozmiarów. Wysłane za pomocą magii ---------- Dopisano o 07:11 ---------- Poprzedni post napisano o 07:09 ---------- Tija jak z mieszkaniem? Udało sie wynająć? Wysłane za pomocą magii[COLOR="Silver"] [/QUOTE] Wysłane za pomocą magii |
|
|
|
|
#2854 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mam nadzieję, że uczulenie szybko przejdzie. Co do tego urlopu to szkoda, że tak się złożyło, ale właśnie może by Ci lekarz załatwił też możliwość dzwonienia do kolegi? ![]() Mój ginekolog się wybiera na urlop 13 sierpnia, 22 sierpnia ma być z powrotem, a akurat w tym czasie z tego co zrozumiałam mój poród miałby być wywoływany i spoko byłoby się jeszcze przed tym wybrać na jakąś wizytę. ![]() Następną mam 27 lipca, a potem tego 22 sierpnia, ale w międzyczasie mówił ginekolog, że jeszcze byśmy się zobaczyli w szpitalu, to pewnie jakoś to będzie. Cytat:
Ale kotek narozrabiał. ![]() Cytat:
i trochę szkoda, że jednak nie, ale liczy się pozostawanie w normie. ![]() Właśnie chyba będę jeść więcej, bo diabetolog też tak mówiła, jeszcze na podstawie informacji, że dziecko jest prawie w połowie siatki.
|
||||
|
|
|
#2855 |
|
Zakorzenienie
|
Mówię do TŻta, że będzie miał praktykę przed Tosią to się spytał czy ona też będzie tarła tyłkiem o podłogę ![]() Niestety nic ![]() M1 Tosi
|
#2856 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Szkoda ze sie nie udało... Moze następne bedzie lepsze Powodzenia. Pomimo ze cały czas te M1 małe to jednak widać powiększenie ![]() Wysłane za pomocą magii |
|
|
|
|
#2857 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2858 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2859 |
|
Zakorzenienie
|
pysiaczek21
sliczne malenstwo ![]() Orange_tree1 sliczny brzuszek ![]() kasia_ruda To jest szansa na naturalny poród. Jak fajnie -- Dzisiaj u mnie 36+0 ![]() |
|
|
|
#2860 |
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj byliśmy na sali porodowej, z tatusiami. Pani omówiła, pokazała, powiedziała jakie zwyczaje na oddziale.
|
|
|
|
#2861 |
|
Zakorzenienie
|
Pysiaczku, Mala jest przesliczna! Gratuluje!
Tija, Ty masz brzuch! I to ciazowy! ![]() Znowuzapomnialamhasla, pakuj torbe pakuj, bo snilo mi sie, ze bylas nastepna
|
|
|
|
#2862 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2863 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale w sumie gdyby nie było tych innych przeszkód to dziewczyny sa ulozone prawidłowo do wyjscia ![]() Tija ty to tak zgrabnie bardzo z brzuszkiem, zazdraszczam! To ja sie pochwale moim brzucholem. wstawialam juz na grupe fb ale nie wszystkie tam z was tam są. Edytowane przez Talantea Czas edycji: 2016-07-07 o 09:04 |
|
|
|
|
#2864 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Piękności!
Cytat:
wiecie kiedy wychodzicie? w domu też Ci wygodniej już będzie ![]() Cytat:
i gratulacje z okazji 36! Cytat:
czyżby prorocze sny któraś tu miała?? ;DD
|
|
#2865 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2866 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
za dowcipność ![]() ----------------------------------- Noo widać w końcu, że jesteś w ciąży Najwyższa pora ![]() ---------- Dopisano o 07:14 ---------- Poprzedni post napisano o 07:11 ---------- o mnie też ![]() nie mam jeszcze łóżeczka ale za to fotelik do auta wstępnie wybrałam PS. Jakie kupiłyście foteliki? Ja chyba wezmę maxicosi pebble + bazę Zna się któraś z was na tym czy warto dopłac i zamiast pebble wziąć pebble plus? Bo cena tego zwykłego ok 600 a tego z plusem 800 a przecież to nie wystarczy na jakoś bardzo długo .... ![]() ---------- Dopisano o 07:16 ---------- Poprzedni post napisano o 07:14 ---------- Wygląda pięknie W ogóle nie wygląda na zmęczoną tym porodem. Cudeńko
|
|
#2867 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2868 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wyglądasz pięknie! ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2869 | ||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
No i super, że pierś złapała bez problemu!Cytat:
Ja bym się na Twoim miejscu cieszyła, a nie martwiła![]() Cytat:
I jak Tż reagował w ogóle![]() Cytat:
A M1 ładniutkie i zgrabniutkie ![]() Cytat:
Cytat:
Czy u Was też tak wieje Jak otwieram okno to mam wrażenie, że mi framugi powyrywa![]() Tz oszedł do pracy, idę ogarniać po sniadaniu i jakies pranie wrzucić. No i sierściucha zabawic, bo mi tu miauczy nieszczęśliwy od pół godziny, że wolę Was, a nie jego. |
||||||
|
|
|
#2870 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2871 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Juz czekam na te osoby co mi pozniej do wozka beda zagladały
|
|
|
|
|
#2872 |
|
Zakorzenienie
|
ojej jakie opatulone cudeńko
słodka
|
|
|
|
#2873 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Też wieje u nas, chyba wiatr mnie obudził ok. 4 nad ranem i już nie zasnęłam. :P A położyłam się przed 1, więc supcio się wyspałam.
|
|
|
|
|
#2874 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
właśnie masz juz termin CC?Cytat:
Troche mnie uspokoilas ze sluz wzmozony pod koniec bo tez czuje mokro i wogole mam wrazenje ze mi sie brzuch obniżył Dzien dobry dzis przyjezdza Tz uff przynajmniej troche spokojniejsza bede przez te 3 dni . Wieje okropnie dzisiaj I tez mam problemy ze snem i ułożeniem sie do snu. Uroki ciazy ;-) Wysłane z mojego GT-I9295 przy użyciu Tapatalka
|
|
#2875 | |
|
Zakorzenienie
|
o mnie też nie hehehe
Cytat:
|
|
|
|
|
#2876 |
|
Raczkowanie
|
Dobra Dusza, pysiaczek gratuluje zdrowych dzieciaczków i szybkich porodów
Tak w ogóle nie miałam ostatnio czasu na wizaż, a tu już dwa porody, a dopiero początek lipca, ja co prawda termin mam na 17 sierpień wczoraj 35 tydzień zaczęłam, ale już się obawiam bo za wiele nie mam kupionej wyprawki trzeba w tym tygodniu wszystko kupić bo jak widać nie wiadomo kiedy mnie złapie chodź wolę żeby mały jak najdłużej w brzuszku siedzał, ciekawe która będzie następna. Orange, tija, Talantea śliczne brzuszki
|
#2877 |
|
Raczkowanie
|
Pysiaczej jeszcze raz gratuluję. Śliczna dziewczynka.
Gratuluję nowych tygodni U mnie też wieje a wczoraj cały dzień padało i przespałam dobre pół dnia.Dzisiaj przychodzi do mnie pierwszy raz położna środowiskowa ciekawe jak będzie przebiegać spotkanie... |
|
|
|
#2878 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ciekawa jestem czy przyjdzie ktos kogo znam bo kiedys pracowałam jako tlumacz w klinice dzieciecej (baby clinic). ![]() ps wlasnie doczytalam list i wychodzi na to, ze to osoba która znam, hehe jak fajnie.
Edytowane przez Talantea Czas edycji: 2016-07-07 o 10:05 |
|
|
|
|
#2879 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja mam nadzieje, że ta moja będzie spoko babką a nie jakąś taką opryskliwą. Przez telefon wydawała się spoko. I takie może głupie pytanie ale na czym polegać będą te jej wizyty? Wiem że pewnie posłucha serducha dzidzi czy coś ale jakieś tematy będzie poruszać np jak na szkole rodzenia to jest?
|
|
|
|
|
#2880 | |
|
Zadomowienie
|
Ach te dziewczynki z naszego wątku, szybko pchają się na ten świat
Może chciały zdążyć na finał mistrzostw europy?![]() Gratulacje! ---------- Dopisano o 09:14 ---------- Poprzedni post napisano o 09:11 ---------- Cytat:
Ha! Witaj w klubie. Jak znajdziesz coś sensownego to się pochwal |Siara spokojnie jeszcze się pojawi. Moje też są ciemno brązowe i duuuuże. Nigdy nie miałam tak dużych brodawke...
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:09.

dzidzia przecudna, fajnie, ze poszło tak sprawnie. Życzę tego każdej z nas.
To tyle z dobrych wiadomości. Zła jest taka, ze gin idzie na urlop i wizyta dopiero 3.08, a za dwa tygodnie mam iść do jego kolegi na kontrolę :/ załamka trochę, bo mam z ginem taki układ, ze w nocy o północy mogę dzwonić/ pisać i to mi daje mega poczucie bezpieczeństwa. I teraz trochę je tracę na samą końcówkę. Ech, uroki rodzenia latem...
A to była tylko i wyłącznie moja wina. Dałam mu wczoraj w czasie zabawy trochę suchego żarcia - wiecie, inteligenta zabawka
I dzisiaj go to suche przytkało i nie mógł zrobić i poszedł wycierać o podłogę. On brudny, mieszkanie brudne
Dobrze, że nie zaszedł na dywan
nieźle zaszalałaś z tym praniem i prasowaniem..to do jakiego rozmiaru Ty jesteś zaopatrzona jesli do 74 już się skończyłaś a jeszcze i tak pranie czeka?

<3

klask i: