![]() |
#2881 | |||||
Zadomowienie
|
Dot.: Sierpnióweczki 2016! Część VI.
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() No właśnie wierci się Mala przy każdej możliwej pozycji ![]() Cudna!!! ![]() Cytat:
![]() ![]() Bylaś bardzo dzielna! ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Współczuję, ze lekarz idzie wtedy akurat na urlop.. Chyba kazda z nas sie tego obawia ![]() Cytat:
![]() Esik łobuziak ![]() Z tym zlewem będzie problem, bo jest za mały ![]() ![]() ![]() ![]() uff to mnie uspokoiłaś ![]() Tijaaaa widać brzuszek!!! ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2882 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:19 ---------- Poprzedni post napisano o 09:16 ---------- Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2883 |
Zakorzenienie
|
Sierpnióweczki 2016! Część VI.
Krefetka, nie mam terminu cc, na następnej wizycie dostanę skierowanie do szpitala.
Talantea, no niestety. Gdyby nie to łozysko przodujące no i przede wszystkim, gdyby dziewczyny mialy oddzielne, to chciałabym sn. Ale tu za duże ryzyko dla dzieci. Wiecie co, ja do tej wagi wg usg podchodzę bardzo na luzie. Pisalam wam, że mój syn miał mieć 3600, a mial 3170, a to dlatego, że miał bardzo długie nogi, co zawyżyło prognozowaną wagę. Teraz z dziewczynami to samo, kość udową wczoraj jedna miała na 35t5d, a ja dziś 33t0d. Więc waga rzeczywista jest pewnie mniejsza. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Edytowane przez kasia_ruda Czas edycji: 2016-07-07 o 09:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#2884 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Mój leży dokładnie tak samo. Wczoraj lekarka się nawet z tego śmiała. Michał na pewno nie lubi jak leżę na boku. Dostaję wtedy takie bęcki od niego, że uspokaja się tylko jak leżę na plecach. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2885 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wedlug ludzi na innych forach tutaj to przyjdzie sie przedstawić i mozliwe, ze dostanę tzw tutaj red book dla dziecka. Wpisuje tam sie wszystko o dziecku np bilanse zdrowia. To bedzie health visitor dzisiaj, a nie połozna. Takze pewnie nie bedzie sprawdzac serducha czy cisnienia. Pozniej sie chodzi do tzw baby clinic gdzie mozna zwazyc dziecko i spytac sie o cokolwiek, przychodzą tez tam wyszkoleni ludzie, których mozna pytac o kp. Na pewno bede chodziła, przynajmniej okazja zeby wyjsc z domu i pogadac z ludzmi. ![]() W miescie gdzie sie przeprowadzam tez są i to blizej więc spacerkiem spokojnie dojdę ![]() Afrodita Nie jestem pewna czy obnizony bo ja mam tluszczyk z dolu wiec moze dlatego tak wygląda. Maluszka czuje bardzo wysoko nadal pod cycami XD Edytowane przez Talantea Czas edycji: 2016-07-07 o 09:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2886 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Porównaj swoje USG z ostatnich 3-4 miesięcy i wagę i jeśli ten przyrost jest taki sam to ja bym się nie martwiła. Moja Oliwka też nie była dużym dzieckiem ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:26 ---------- Poprzedni post napisano o 09:25 ---------- Cytat:
Ja bym się tym nie martwiła. Z Oliwią nie miałam nawet jednego przepowiadającego skurczy, żadnych twardnień brzucha NICZEGO. Oprócz rzygania oczywiście przez całą ciążę. Wody mi odeszły baaaaardzo niespodziewanie a wraz z odejściem wód przyszły skurcze. ---------- Dopisano o 09:27 ---------- Poprzedni post napisano o 09:26 ---------- AWWWWWWWWWW ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2887 |
Zakorzenienie
|
Ja sie wlasnie boje ze mi tak te wody chlusną na podloge i kto to pozniej posprzata z dywanów. Bede musiala je prac albo co gorsza wymienic. :/ Takze to ja juz wole w łózku, przynajmniej jest zabezpieczone.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2888 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() A może dziewczyny bo już nie pamiętam miała któraś taka wizytę już i napiszecie jak wyglądała? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2889 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Kolejny poranek przy forum kiedy się spłakałam. Coś czuję, że czeka mnie wiele takich poranków w najbliższym czasie ![]() Byłaś dzielna! Masz już swoje cudo ze sobą, teraz się przytulajcie ile możecie ![]() ---------- Dopisano o 09:30 ---------- Poprzedni post napisano o 09:30 ---------- A byłaś nacinana?
![]() ![]() |
![]() |
#2890 | ||||
Raczkowanie
|
wstaje człowiek rano, siada do sniadanka, włącza lapka a tu....
Takie cuda!!!! ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Przez te wasze porody śniło mi się, że wszystkie ruszyłyśmy na porodówki! A ja urodziłam w gabinecie mojej gin!!!!!!!!!!! Wybudzilam się z mokrymi oczami i zakatarzonym nosem.... Mimo to wyspalam się dziś, i nawet ten ból w dole brzucha przeszedl, chyba faktycznie mała miala z tym cos wspolnego ![]()
Zuzia - 29.07.2016 19:01 ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2891 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2892 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2893 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:39 ---------- Poprzedni post napisano o 09:37 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#2894 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2895 | ||||||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Bardzo zacnie wyglądacie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() To mnie trochę martwi właśnie, kupy to ja bym wolała jednak chusteczkami wycierać a nie wacikami ![]() ![]() Rośnie jak na drożdżach ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Dziewczyny dziękuję za komplementy odnośnie kocyka. Pokazałam TŻowi to się wzruszył, że on spał pod tym kocykiem a teraz będzie swoją córkę tym okrywał ![]() ![]() Ja wczoraj miałam usg genetyczne. Wszystko jest w najlepszym porządku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wrzucam zdjęcie- jak się przytula do pępowiny ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2896 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane za pomocą magii[/QUOTE] to niezła ilość tych ubrań musi być..masz gdzie to składować? Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2897 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja akurat byłam w szpitalu i to w toalecie ![]() Także to nie ja musiałam sprzątać ![]() Ja nie mam zabezpieczonego materaca, a jest nowy nowiusieńki.....Czym masz zabezpieczony? Chyba jednak wolę sprzątać z podłogi niż z łóżka ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2898 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() TinkerrBell Kupilam matress protector na cale lozko na to jeszcze pozniej poloze mate jednorazowa pod przescieradło. Ja mam wszedzie carpety takze nie bedzie mi sie usmiechalo z nich próbowac zmyc, a i boje sie ze zostana plamy. Pozniej nie odzyskam depozytu :/ Edytowane przez Talantea Czas edycji: 2016-07-07 o 09:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2899 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2900 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z mojego GT-I9295 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#2901 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Jakie ma policzki ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2902 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Ja mam dziś jakieś jazdy żołądkowe..... masakra. Na 15 wizyta u gina, ciekawe co mi powie. Lecę nadrabiać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2903 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Bo generalnie w granicach 650zł a znalazłam w takim kolorze na http://www.euro.com.pl/foteliki-samo...red.bhtml#opis za 499zł. Kolor średnio mi leży ale 150zł różnicy więc chyba warto?
05.08.2010 Początek "Nas" ![]() ![]() 18.07.2011 zaręczyny ![]() 31.08.2013 "i że Cię nie opuszczę aż do śmierci" ![]() ![]() ![]() 12.12.2015 II kreseczki ![]() 23.08.2016 Czekamy na Ciebie maleństwo ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2904 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
Zuzia - 29.07.2016 19:01 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2905 |
Zadomowienie
|
Wczoraj się dowiedziałam na własnej skórze jak może działać olejek rycynowy ale bez wypicia go.
Wieczorem zaszłam do znajomej, miałyśmy iść na spacer. Tak źle sypiam, że stwierdziłam, że jeśli się zmęczę to padnę i po problemie. Ale zanim wyszłyśmy to ZEŻARŁAM u niej pół słoika ogórków małosolnych - wiecie, tutaj takich nie ma, a ona dostała od teściowej i były taaaaaakie pyszne. Na spacer zabrałyśmy winogrona. Daleko mi nie było dane zajść bo taka mieszanka tak mi wykręciła jelita, że do domu to chyba biegłam. Z jednej strony wreszcie bez problemu skorzystałam z toalety, przy tych moich zaparciach to jedna katastrofa przecież. Ale jak się położyłam do łóżka to dostałam SKURCZY. Nie takich zwykłych HB. BOLAŁO....Włączyłam aplikację do liczenia. Były w różnych odstępach, niektóre co 5 min, później co 10. I były całkiem mocne. Ale nieregularne. Szybko w myślach zaplanowałam, że poleżę jeszcze godzinę i jak coś to dzwonię to TŻ, wpadam pod prysznic dopakowuję torbę i najgorsze przed nami bo w nocy czasami ciężko wydzwonić taksówkę. I tak odpłynęłam myślami, że O BOŻE jeszcze urodzę w DOMU, a muszę byc monitorowana....Wtedy szybko zaplanowałam, że najwyżej zadzwonię na 999 niech oni mnie wiozą ![]() W każdym bądź razie skurcze musiały się skończyć bo obudziłam się później tylko na siku ![]() Także nie polecam, ani olejku rycynowego ani mieszania ogórków małosolnych z winogronami. Przy okazji mam takie zakwasy w dolnej części brzucha jakbym wczoraj zrobiła porządną serię brzuszków... ![]()
![]() |
#2906 |
Zakorzenienie
|
Ziuta, co za piękna fotka, to najcudniejsza fota z brzucha, jaką w życiu widziałam!
Talantea, masz chyba większy brzuch niż ja ![]() Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#2907 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Piękna ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Ehhh niestety ten wakacyjny czas. Ciekawe kiedy mój idzie na urlop. Dziś się pewnie dowiem.... Gratulacje za 36 tc ![]() współczuje akcji z kotkiem ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2908 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2909 | |||||
Zakorzenienie
|
No w końcu jakieś miłe słowa o tym, że brzuch rośnie!
![]() ![]() Ej, ja też mam problem z ubraniem butów ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Śliczna Tosia i jak się ładnie uśmiecha ![]()
![]() |
#2910 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Mój to tylko jajka pokazuje ....
05.08.2010 Początek "Nas" ![]() ![]() 18.07.2011 zaręczyny ![]() 31.08.2013 "i że Cię nie opuszczę aż do śmierci" ![]() ![]() ![]() 12.12.2015 II kreseczki ![]() 23.08.2016 Czekamy na Ciebie maleństwo ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:16.