|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1111 |
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie grudniowe na II trymestr gotowe :) 2016
Pokażę wam co dziś upolowałam z ubranek do szpitala (56)
![]() W Pepco ![]() ![]()
![]() |
#1112 |
Zadomowienie
|
Wow... ten pajacyk czy jak to sie nazywa??? CUDO. Podoba mi sie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1114 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1115 |
Zadomowienie
|
Fajny pajacyk, też mu się podoba.
Lucy, gratuluję córeczki ![]() Ja dziś poszłam na zakupy i zamiast siebie to obkupilam córke. Też wspominam dobrze kp, bolały mnie sutki ale jakoś z dwa dni i przeszło. I nie było na szczescie tak drastycznie, żeby lala się krew. Zresztą ja do teraz karmię wieczorem i w nocy Wysłane z mojego HTC One_M8 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#1116 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1117 |
Zadomowienie
|
W pepco trzeba trafić na fajne rzeczy bo faktycznie jest dużo badziewia. Ja mam wrażenie, że dla starszych dzieci łatwiej upolować coś fajnej jakości niż dla niemowlakow.
Wysłane z mojego HTC One_M8 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ---------- Ale w smyku też się trafiają rzeczy wątpliwej jakości. Wysłane z mojego HTC One_M8 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#1118 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:31 ---------- Cytat:
Ja go zaciagam na wajche od ręcznego Ale Twój patent bardziej mi się podoba 😊 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1119 |
Zadomowienie
|
Ja zawsze w trasie spie o ile prowadzi moj maz.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1120 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziś miałam wymianę zdań z moja mamą na trmat ciuszkow z lumpeksow dla niemowlaka...zrobiła mi prawie awanturę ze chcę kupic dziecku używane ubranka...masakra nie rozumiem tego...co w tym zlego..jutro wizyta nie mogę się doczekać...a tymczasem oglądamy meczyk ![]() Aaa i strasznie wam zazdroszczę tych ruchów..naprawdę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1121 |
Zadomowienie
|
Boskie ciuszki!
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 20:43 ---------- Poprzedni post napisano o 20:40 ---------- A propo tego bólu i krwi przy kp Jestem optymistka Szklanka do polowy pełna dziewczyny 😎 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1122 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1123 | ||
Zakorzenienie
|
Hahahaha jaki hejt na CR7
![]() Ale tez nie lubie tej babeczki ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Hit: ostatnio jak przyszlam do niej po praktykach i powiedzialm ze jestem padnieta po pracy i od poczatku ciazy nie mialam jeszcze czasu odpoczac bo co chwile cos, zycie na pelnych obrotach i po pracy przychodze do TZ i leze juz cale popoludnie i wczesnie chodze spac bo nie mam sily to mi powiedziala ze jest ciekawa czy Julek tez bedzie takim leniem jak ja. Oslupialam , myslalam ze zartuje ale jednak nie. Wedlug niej sie lenie bo leze po pracy w 19 tc ![]() ---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ---------- Eh musialam sie wyzalic ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1124 |
Zadomowienie
|
Papaya jednym uchem wpuszczać drugim wypuszczać
Jedyna skutecxna i bezbolesna metoda ☺ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1125 |
Raczkowanie
|
Piękne. I nareszcie widzę zdjęcia
![]() Ja już usypiam syna. Ostatnio uczę go wcześniej chodzić spać i ma skrócone drzemki ale narazie nie idzie nam to najlepiej. Za 2 tygodnie przyjeżdża moja teściowa. Chciałam pofarbowac włosy. Myślicie ze casting creme gloss to dobry wybór ? Chcę się dobrze prezentować wiadomo ![]() Edytowane przez Nesu Czas edycji: 2016-07-10 o 21:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#1126 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1127 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1128 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale się nie przejmuj, odpoczywaj tyle ile musisz, najważniejsza jesteś Ty i dziecko ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1129 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:46 ---------- Poprzedni post napisano o 22:44 ---------- ![]() ---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:52 ---------- CR7 też mnie śmieszy... ale dzisiaj to mi się go normalnie żal zrobiło. ---------- Dopisano o 22:57 ---------- Poprzedni post napisano o 22:53 ---------- Cytat:
![]() ![]() Niektórzy jeszcze mają we krwi, że odpoczynkiem po pracy jest praca... |
|||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1130 |
Raczkowanie
|
Cześć Dziewczyny!!!
Wracam z wakacji, a tu co? Olaboga 38 stron nowego wątku do nadrobienia!!! Jesteście szalone ![]() Widzę, że pierwsza strona nabrała kolorków, my mamy wizytę 24.07 - II prenatalne i mam nadzieję, że dowiemy się kto tam mieszka ![]() Wakacje nam się bardzo udały, polecam Wam bardzo Sopot no i w ogóle trójmiasto ![]() Pozwiedzaliśmy, dużo spacerów i rybek... Powiem Wam, że nie tylko nam się podobało, ale i Maluszkowi bo czułam się rewelacyjnie, mdłości minęły i nawet zapachy smażalni mi nie były straszne. Naiwnie myślałam, że już będzie super, a tu pierwszy obiad w domu - ziemniaczki młode z kalafiorkiem zostały przez Malucha odrzucone ![]() A jak tam u Was? Mdli jeszcze którąś? Widać już po Was brzuszki? Bo mi od początku przybyło 2,5 kg i chyba wszystko poszło w brzuch i wydaje mi się, że już wszyscy go widzą - Pani w pociągu ustąpiła mi miejsca, a druga w sklepie zapytała czy znamy już pleć Maluszka ![]() No to się co niektórzy jutru w pracy zdziwią jak po urlopie wrócę z brzuchem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1131 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
O tak cudne ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja z wypróżnianiem też mam problem, ale nie czuję przepełnienia. Po prostu idę co 2-3 dni ale na spokojnie tak jak chodziłam przed ciążą co dnia. Oby przestało cię to męczyć i bóle brzucha nie wróciły ![]() Ja tam nikogo nie słucham i też do lumpeksu chodzę ![]() ![]() muffinowe_love, super, że wypoczynek się udał ![]() To masz tak jak ja. Jak poza domem to super samopoczucie, a każdy powrót do domu = powrót mdłości. Nie wiem skąd to się bierze. Przyznaję jest dużo lepiej jak było, ale czasem mam takie napady mdłości (jak dzisiaj wieczorem), że się tylko męczę.
![]() ![]() |
![]() |
#1132 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Odzywka białkowa tez dziala cuda no ale tego w ciazy nie powinno sie pic . bynajmniej ja odstawilam od kiedy dowiedziałam sie o dzidzi. Ja jak miewalam problemy koktajl od razu pomagal. Witam sie w 17 tygodniu. Edytowane przez LuckySparkle Czas edycji: 2016-07-11 o 06:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1133 |
Zakorzenienie
|
Sliwki tez dobre na bubu
![]() Ach bobo od 5 cwiczy karate 😄😍
#1134 |
Raczkowanie
|
cześć dziewczyny
odnośnie tego kp, to ja nie chciałam nikogo straszyć, ja tak miałam, ale jak już napisałam, po kilku dniach się unormowało i było spoko. Jednak nie przesadzajmy, że od początku jest tak kolorowo, w końcu nasze sutki są delikatne i nie są przyzwyczajone do ciągłego ciumkania. Nawał mleczny też na początku był dla mnie nie przyjemny, ale ogarnęłam. Według mnie trzeba się przygotować, że to nie zawsze jest tak pięknie i różnie może być. Ja np miałam mleka aż za nadto , natomiast koleżanka z pokoju nie miała mleka wcale i była załamana, że nie może wykarmić dziecka. Po dwóch dobach dokarmiali mm. |
![]() ![]() |
![]() |
#1135 |
Zakorzenienie
|
hej! nadrabiam bo sie troszku rozpisalyscie mamuśki
![]() Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#1136 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
SA cienie i blaski macierzyństwa Ja nie wiedziałam że kp może być aż tak bolesne dla matki Ale dobrze wiedzieć że i tak może się zdarzyć Piszcie jak najwięcej o Waszych doświadczeniach Dla mnie to ciekawe bardzo bo nigdy dziecka nie miałam Doo fajowe jest gdy maluch daje o sobie znać 😊 Karol dziś spokojny Za to mama rano harcowal a 🙈 Uciekamy w miasto z Karolem A wam życzymy miłego dnia 😙 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1137 |
Zadomowienie
|
Mademoiselle witaj po wakacjach
![]() Kociulek ja też nie mogłam znaleźć 56 ale po drodze z Maca zauważyłam nowe Pepco i było większe od Iławskiego, co za tym idzie, większy wybór ![]() ZUS mi w końcu odpisał, że dokumenty zaakceptowane i będą od 13 wypłacać. Tylko się zastanawiam czy mi od razu 2 wypłacą czy tylko zaległy czerwiec...
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1138 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Nas wczoraj rzuciło na skrzydełka KFC 🤐 Dobre były skubane...i shake masło orzechowe 😍 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1139 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak mala to prysznic z wysokim brodzikiem ![]() Cytat:
![]() my dzisiaj cyrograf podpisujemy ![]() biore sobie ciebie kredycie ma życie . pogoda nam sie w sumie nad morzem nie udala.. ![]() ale odpoczelismy jako tako.. Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1140 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wieczne wiszenie na telefonie bo praktycznie prawie wszystko załatwione poczta albo przez telefon. Umowe kredytowa tez podpisalismy w domu i odeslalismy, praktycznie w banku nie bylismy w tym czasie wogole. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:39.