|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4141 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Urodzone w 1989 :) cz. III
uniwersytet
|
|
|
|
#4142 | ||
|
Zakorzenienie
|
to ta: http://allegro.pl/item296577819_duza...torba_h_m.html
zwykła Cytat:
a co do przedmiotów scislych - w tej dziedzinie niestety jestem głąbem Cytat:
bylam zanieść dżinsy do krawcowej, przerobi mi je na rurki takie jakie chcę . w domu uznałam, że ten żółty jest trochę dziwny i poleciałam wymienić na czarny, nie żałuję mam pytanie: czy brała któraś z Was tabletki na poprawę pamięci? od poniedziałku biorę Memotropil i działa zupełnie odwrotnie, zamiast pomagać mi się skoncentrować sprawia, że ziewam i prawie zasypiam nad książką..
|
|
#4143 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po prostu uważam, że stać Cię na dużo więcej niż europeistyka na polibudzie Cytat:
![]() Przez pierwsze dwie godziny miałam tak jak Ty, odwrotny efekt, a działało to głównie tak, że później mogłam kłaść sie spać i trochę dłużej sie uczyć, ale jakość nauki sie nie zmieniła, a preparat czasami w ogóle nie działał
|
|
|
#4144 |
|
Zadomowienie
|
Kurczę czytałam wszystko ale nie zaznaczałam do wielocytowania i pewnie większość zapomnę
Ale pamiętam, że:Em ma fajne kosmetyki I duużo. Ja nie wiem czy chociaż połowę tego mam Też poznaję kilka takich, które mam albo miałam.Co do europeistyki to mój kumpel strasznie chce iść. Ale nie wiem nic co i jak tam... Fuksja tłumacze są w cenie Także nie krępuj się ![]() A mi brakuje shatje. |
|
|
|
#4145 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale nie wiem co się ze mną dzieje przez ostatnie dni, cały czas bym spała Czy to jeszcze efekt "po studniówce"?Chodzę spać ok. 2, budzę się ok. 10 (więc ładnie 8 godzin snu), jestem wykończona, żadne kawy nie pomagają, dziś znowu padłam ok. 16-17 i spałam do teraz, niby nic, ale czuję, jakby odpłynęły ze mnie wszystkie siły, ale co, tak bez powodu?
|
|
#4146 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hahSzkoda że nie dasz zdjęć a ja nie wiem co w końcu zrobić z sukienka. Tzn muszę ubrać bolerko bo nie mogę chodzić z odkrytymi plecami i mam tylko czarne a chciałam srebrne dodatki i nie bedzie pasować. A nie chcę na czarno czerwono być. A znowu srebrne bolerko wydaje mi się dziwne ![]() Cytat:
zejdą na pewno ciekawe jaki ten koleś co idziesz z nim na 100dniówkę xD Cytat:
muszęto obadać ![]() Fajnie. Pewnie taka jak moja koleżanka widziała tam tylko zieloną też za 109 zł fajna była ![]() Cytat:
![]() No widzę że dylematy kolejne co do studiów macie ![]() Cytat:
![]() Jak byś zdawała tą matme to bije Ci pokłony
|
|
#4147 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Choć ja sama nie wiem czy nadaję się na moje studia Cytat:
Oj dziewczyny mam nadzieję że zdecydujecie się na coś i będziecie zadowolone Cytat:
Ja chcę torebkę bo nudzi mi się moja! a ja nie mam Cytat:
o biedna Cytat:
a ja używam pillingu z oriflame (dostałam na gwiazdkę) i kremu nivea i co ? Cytat:
co do tłumaczenia to jest to w cenie teraz. I myślę że tak jak mówi em jest ok trzeba się cenić Cytat:
Używam tylko podkładu, tuszu i eyelinera Cytat:
Co do tabletek nie brałam ale z tego co mówisz to dziwne. Może jeszcze się poprawi jak nie brałaś nigdy ech ma 1 z biologii bo babce nie chciało się dziś pytać ![]() do końca lutego mamy to zdać. A umiem to! łeee jakoś to będzie i specjalnie się nie przejmuję
|
|
#4148 |
|
Zadomowienie
|
mathilda napewno zdasz!
i dziekuje za zaproszenie na n-k Nija nooo widocznie tak sie wybawiłaś ze jeszcze nie możesz odespać ![]() Nija i reszta dziewczyn ja tez nie chce isc na to co ide ale musze bo z maty sie zdam dobrze matury Jakoś to bedzie ![]() siedze juz pól godz przed kompem i zastanawiam sie ktore zdjecie dac na n-k choc oby dwa sa identyczne A propos jest zdjecie ze studniówki jak pokazujemy podwiązki z dziewczynami ale nie wiedać tam wogóle mojej mordy i tak lekko zamazane. jakby którąs inter to jest w galerii klasowej mojej licealnej klasy ![]() Byłam dzis na mieście i kupiłam bluzke z reserved i sweterek w tally. fioletowy oprócz tego przesiedziałam pare godzin w bibliotece i nie znalazłam nic konkretnego co by mogło sie przydac na polski
|
#4149 |
|
Raczkowanie
|
P-o-n-y a wydział gier i zabaw to nie mówią na ekonomię na cukrowej?
;p chyba na to a nie na europeistykę ^^
|
#4150 | ||
|
po prostu Em :)
|
Cytat:
Sprawdzałam plan zajęć na Uniwersytecie Ekonomicznym i niektóre przedmioty wydają się dość trudne. Cytat:
![]() A nie używasz różu? Bo na fotce masz takie śliczne policzki, że aż miałam zapytać co to za firma.
|
|
|
#4151 |
|
Raczkowanie
|
ale mam jutro masakrę.
na 8 do szkoły 2h fakultetów z wos'u potem spr. z Polskiego, następna lekcja próba walca i poloneza na studniówkę.. czekanie 2h w szkole na konsultacje z Angielskiego napisanie jednego spr z tego oto przedmiotu i zdawanie probnej ustnej z angielskiego :| i na końcu jedyny optymistyczny akcent a mianowicie odbiór sukienki na studniówkę
|
#4152 |
|
Zakorzenienie
|
Ywonula- nie ma za co
i dzięki em hah róż skończył mi się pół wieku temu i tak rzadko go używałam, od święta a to zdjęcie o które zapewne chodzi Ci na fotce to dlatego że byłam na zewnątrz i tak mi policzki wymroziło ![]() wandzik-a uczycie się walca na 100dn? my też mieliśmy ale chyba pani o tym zapomniała a szkoda...skończyłam oglądać film- green street hooligans- fajny
|
#4153 |
|
Zakorzenienie
|
Po prostu kocham sport ![]() szkoda gadać... ;/ ech, nie chce mi się iść na tą 100! Kochana dasz radę. Trzymam qciuki Nija- dostałam, dziękuję. Wyglądałaś ślicznie ![]() Ślicznie I fajnego miałaś partnera- śmieszny się wydaje![]() A ja chcę iść na AWF!!! Zresztą.. o czym ja mówię.. Najpierw chcę zdać maturę..!! ![]()
|
|
#4154 |
|
Raczkowanie
|
mathilda no
walc, polonez (oba będą tańczone klasami) a poza tym to z Panią uczę mych kolegów i koleżanki cha chy ^^ a Pani nas jeszcze uczy walca ale wiedeńskiego. . studia studia. ja składam tylko do Wrocławia (choć jestem ze szczecina) na dziennikarstwo ale jak się nie dostanę to będę próbować i studiować co innego ale właśnie tam
|
#4155 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4156 | ||
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cytat:
w sumie też myślałam, żeby od strony liczyć. no nic, zastanowię się jeszcze ja tabletek na poprawę koncentracji nie brałam, jeszcze nie potrzebuję ale kto wie, może bliżej matury się przydają. niestety nie jestem w stanie Ci teraz pomóc. ale się uśmiałam jak przeczytałam to co napisałaś Cytat:
![]() tyrzymam kciuki za bio właśnie pojechał ode mnie P. było cudnie.. z nim zawsze tak szybko mija mi czas.. teraz siadam do tłumaczenia, zapowiada się dłuuuga noc, bo jeszcze muszę zrobić zadania na swój angielski (o 10.00 mam), a popołudnie i wieczór znowu spędzam z P., więc wolałabym uporać się z tym dzisiejszej nocy lecę zrobić sobie porzadną kawę
|
||
|
|
|
#4157 | |
|
Zakorzenienie
|
fuksjaa lepiej od strony liczyć, moim zdaniem
A co do ceny to nie mam zielonego pojęcia... ale jeżeli ktoś mówi, że dla niego cena nie gra roli, no to ja bym korzystała ![]() Cytat:
Ale - ciekawe ile jest w tym prawdy... Chyba jednak prawo najcięższe...mathilda wydawało mi się, że Ci wysłałam, jeszcze raz spróbuję ![]() blaque ufff wywaliłam ze swojej szafy wszystkie ciuchy, których nikt normalny by już nie założył (stare, za małe swetry, za krótkie za ciasne bluzki, jakieś rybaczki okropny, w których nie dopina się zamek itd. BLE Teraz mam dużo miejsca i tylko potrzebne ciuchy, ale fajnie ![]()
|
|
#4158 |
|
Zakorzenienie
|
Hmm korci mnie, żeby wrzucić wszystkie moje ciuchy, w których już nie będę chodzić, na allegro, ale nie chce mi się robić kilkudziesięciu osobnych aukcji.
A jak wrzucę RAZEM wszystkie na jedną aukcję, kupi to ktoś? Za jakąś symboliczną cenę... Tylko musiałabym zaprosić koleżankę z cyfrówką ![]() A potem ktoś je wklei na Modę, na wątek: najbrzydsze rzeczy, jakie kiedykolwiek widziałyście na allegro Aż wstyd wystawiać takie szmaty, no ale... może z 30 zł by wpadło...
|
#4159 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja wszystkie swoje nieużyteczne ubranka oddaję biednym, zostawiam przy kościele w takiej specjalnej sali, zawsze ktoś chętny się zgłosi. Przy okazji zaliczam dobry uczynek!
|
|
|
#4160 |
|
|
Ee, ja myślę, że nie.
Już lepiej zrobić osobne aukcje, więcej szans, większa kasa.
|
|
#4161 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
|
|
|
|
#4162 |
|
Zadomowienie
|
Blaque zawsze jak nie chce sie isc na impreze to jest super
f[B]uksja [/B]to ile bierzesz? ;> Tez bym wzięła od strony. Nija_ ja tez myśle ze razem by Ci tego nit nie kupił. Moze wystaw pare "cenniejszych" rzeczy a reszte oddaj na biedne dzieci...? Znów mi sie zrobiło coś ala zajad koło nosa :/ Dzis idziemy do klubu na studenckie ale wcale nie pociesza mnie myśl ze jutro musze wstać na fakultety na 8 do szkoły. 3 godz chemii
|
#4163 |
|
Zakorzenienie
|
co do tej europeistyki (i stosunkow, bo to pokrewny kierunek) to słyszałam raczej średnie opinie. kiedys myslałam nad stosunkami, ale nie ma ich w moim miescie, no i doszłam do wniosku ze to nic konkretnego. niedawno gadałam z bratem koleżanki, który skonczyl prawo i mowil, że wcale nie jest tak strasznie ciężko jak ludziom się wydaje, że wystarczy nauczyć się porzadnie raz na jakiś czas..
ciekawe na czym w końcu wyląduję ![]() wczoraj po 20 tak dobrze mi się uczyło, że hej dziwne.nija wystaw te fajniejsze rzeczy, zrób "atrakcyjne" zdjęcia i może ktoś kupi ![]() ja tez zabieram się do porządków w szafie, już od tygodnia..
|
#4164 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny na allegro podajecie poźniej nr swojego konta? Bo ja nie mam a mama watpie zeby mi "użyczyła"
A nie da sie jakoś bez konta? Bo ja tak srednio sie w tym wszystkim łapie
|
#4165 | ||
|
|
Cytat:
Nie każdy ma głowę Agoska.. ![]() Cytat:
Odebrałam paczkę z Hiszpanii.. Ale się dzisiaj nażrę.
|
|
|
#4166 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
a no... ale może w Opolu mnie zechcą ![]() A co tam jest ciekawego? ![]() W ramach rozpoczęcia zdrowego odżywiania siedzę z butelką wody mineralnej niegazowanej
|
|
#4167 |
|
|
Hm.. pomyślmy.. jedzenie.. jedzenie.. jedzenie.. i jeszcze więcej jedzenia!
![]() Nie jadłam tych rzeczy od wakacji i teraz nie mogę się nimi nacieszyć.
|
|
#4168 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4169 |
|
|
3 wielkie paczki magdalenek (kocham i wielbię
), dwie paki karmelowych batonów, dwie paki żelek, 4 czekolady i 4 kartony tomate.
|
|
#4170 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:05.

.Wszyscy sie wyśmiewają, że to kierunek dla głąbów, ktorzy są za głupi na przedmioty ścisłe wiec idą na łatwiznę-europistykę o niczym.
Czy to jeszcze efekt "po studniówce"?
hah
czarna, z długim rękawem, najzwyklejsza na świecie.

i dziekuje za zaproszenie na n-k
;p chyba na to a nie na europeistykę ^^
Sprawdzałam plan zajęć na Uniwersytecie Ekonomicznym i niektóre przedmioty wydają się dość trudne.

Najpierw chcę zdać maturę..!!
), dwie paki karmelowych batonów, dwie paki żelek, 4 czekolady i 4 kartony tomate.