Urodzone w 1989 :) cz. III - Strona 139 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-01-16, 14:11   #4141
P-o-n-y
Zakorzenienie

Dot.: Urodzone w 1989 :) cz. III

uniwersytet
P-o-n-y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-16, 15:52   #4142
laylaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fuksjaa Pokaż wiadomość
laylaaa, pokaż torbę z H&M
to ta: http://allegro.pl/item296577819_duza...torba_h_m.html
zwykła

Cytat:
Napisane przez krowa_bez_mleka Pokaż wiadomość

U mnie na politechnice otworzyli wełasnie europistykę i cieszy sie bardzo złą renomą Kierunek utworzony po to aby polibuda nie upadła.Wszyscy sie wyśmiewają, że to kierunek dla głąbów, ktorzy są za głupi na przedmioty ścisłe wiec idą na łatwiznę-europistykę o niczym.
Nie mówię, że u Ciebie musi tak być, ostrzegam tylko
ogolnie europeistyka jest raczej lekkim kierunkiem (tak przynajmniej słyszałam). u mnie otwierają ją dopiero w tym roku na politechnice.
a co do przedmiotów scislych - w tej dziedzinie niestety jestem głąbem

Cytat:

wczoraj dzwoniła do mnie taka dziewczyna. dostała mój numer od naszego wspólnego kumpla. poprosiła mnie o zrobienie tłumaczenia z francuskiego za kasę... tekst ma 5 stron A4, określiłabym go jako średnio trudny, tylko problem taki, że muszę go zrobić do piątku, więc czasu niewiele. powiedziała, że mam się zastanowić ile $ chcę, bo dla niej to nie gra roli. jak myślicie, ile mam jej zaproponować?
ja bym wziela 10 albo 15 zl za strone

bylam zanieść dżinsy do krawcowej, przerobi mi je na rurki takie jakie chcę a potem wstąpiłam na bazarek i kupilam żolty sweter za 3 dychy . w domu uznałam, że ten żółty jest trochę dziwny i poleciałam wymienić na czarny, nie żałuję

mam pytanie: czy brała któraś z Was tabletki na poprawę pamięci? od poniedziałku biorę Memotropil i działa zupełnie odwrotnie, zamiast pomagać mi się skoncentrować sprawia, że ziewam i prawie zasypiam nad książką..

'we're all mad here. I'm mad. you're mad.' said the Cat
'how do you know I'm mad?' said Alice
'you must be' said the Cat
'or you wouldn't have come here'
laylaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-16, 16:56   #4143
krowa_bez_mleka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez laylaaa Pokaż wiadomość
ogolnie europeistyka jest raczej lekkim kierunkiem (tak przynajmniej słyszałam). u mnie otwierają ją dopiero w tym roku na politechnice.
a co do przedmiotów scislych - w tej dziedzinie niestety jestem głąbem
Ja też, nie o to mi chodziło Po prostu uważam, że stać Cię na dużo więcej niż europeistyka na polibudzie

Cytat:
mam pytanie: czy brała któraś z Was tabletki na poprawę pamięci? od poniedziałku biorę Memotropil i działa zupełnie odwrotnie, zamiast pomagać mi się skoncentrować sprawia, że ziewam i prawie zasypiam nad książką..
Ja brałam Zdrovit z żeń-szeniem i guaraną(pobudzajacymi) i jakimiś minerałami zwiększającymi koncentracje. Średnio mi to pomagało
Przez pierwsze dwie godziny miałam tak jak Ty, odwrotny efekt, a działało to głównie tak, że później mogłam kłaść sie spać i trochę dłużej sie uczyć, ale jakość nauki sie nie zmieniła, a preparat czasami w ogóle nie działał
kiedy chcę grzeszyć to grzeszę
krowa_bez_mleka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-16, 18:06   #4144
tak-po-prostu
Zadomowienie

Kurczę czytałam wszystko ale nie zaznaczałam do wielocytowania i pewnie większość zapomnę Ale pamiętam, że:

Em ma fajne kosmetyki I duużo. Ja nie wiem czy chociaż połowę tego mam Też poznaję kilka takich, które mam albo miałam.

Co do europeistyki to mój kumpel strasznie chce iść. Ale nie wiem nic co i jak tam...

Fuksja tłumacze są w cenie Także nie krępuj się

A mi brakuje shatje.
tak-po-prostu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-16, 19:09   #4145
Nija_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez krowa_bez_mleka
Ja brałam Zdrovit z żeń-szeniem i guaraną(pobudzajacymi) i jakimiś minerałami zwiększającymi koncentracje. Średnio mi to pomagało
Przez pierwsze dwie godziny miałam tak jak Ty, odwrotny efekt, a działało to głównie tak, że później mogłam kłaść sie spać i trochę dłużej sie uczyć, ale jakość nauki sie nie zmieniła, a preparat czasami w ogóle nie działał
Ja nigdy nie brałam żadnych polepszaczy ale nie wiem co się ze mną dzieje przez ostatnie dni, cały czas bym spała Czy to jeszcze efekt "po studniówce"?
Chodzę spać ok. 2, budzę się ok. 10 (więc ładnie 8 godzin snu), jestem wykończona, żadne kawy nie pomagają, dziś znowu padłam ok. 16-17 i spałam do teraz, niby nic, ale czuję, jakby odpłynęły ze mnie wszystkie siły, ale co, tak bez powodu?
Stary 2008-01-16, 19:14   #4146
mathilda
Zakorzenienie

GG do mathilda

Cytat:
Napisane przez pamelija Pokaż wiadomość
Naszczęście nie choruje..

Też sobie kupiłam i buciki i torebeczkę i inne pierdoły..
Może sukienka nie jest taka o jakiej marzyłam, ale ja sie sobie w niej podobam i to najważniejsze odrazu mówię, że zdjęć nie wkleję, bo nie mam aparatu ale za to prześlę zdjęcia ze studniówki i tam sobie zobaczycie Ogólnie jest zwykła prosta czarna
cieszę się że lepiej u Ciebie, . widocznie źle Cię zrozumiałam hah

Szkoda że nie dasz zdjęć a ja nie wiem co w końcu zrobić z sukienka. Tzn muszę ubrać bolerko bo nie mogę chodzić z odkrytymi plecami i mam tylko czarne a chciałam srebrne dodatki i nie bedzie pasować. A nie chcę na czarno czerwono być. A znowu srebrne bolerko wydaje mi się dziwne

Cytat:
Napisane przez blaque Pokaż wiadomość
Ależ jestem zmęczona!
Byłam dzisiaj na zawodach. Jestem cała w siniakach.. Jak mi to nie zejdzie do 100 to...
Bolą mnie mięśnie, boli mnie wszystko. Jutro mam 2 spr na które umiem tyle, co nic. Ech.
Podziwiam że chce Ci się na zawody jeździć zejdą na pewno
ciekawe jaki ten koleś co idziesz z nim na 100dniówkę xD

Cytat:
Napisane przez Nija_ Pokaż wiadomość
J

o kurde, no jest, widzę ją
W końcu została przemycona w mojej torebce...

Byłam na zakupach, kupiłam NAJLEPSZA na świecie torbę w Reserved, 109zł czarna, z takiej ekologicznej skórki, ale CUDO!
Jeszcze w życiu z żadnego zakupu nie byłam tak zadowolona

No i bluzkę nawet nie pamiętam gdzie, z jakiegoś kosza z wyprzedażami czarna, z długim rękawem, najzwyklejsza na świecie.

A to mama miała sobie coś kupić, a ja jechać w charakterze doradcy
O ciekawe ja nie widziałam tej flaszki muszęto obadać

Fajnie. Pewnie taka jak moja koleżanka widziała tam tylko zieloną też za 109 zł fajna była

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
Wiecie co mnie najbardziej rozśmieszyło? Przeszła dziewczyna, która w zeszłym roku już wygrała w tej olimpiadzie indeks, a teraz ponownie bierze udział..

I, kurde, już sama nie wiem gdzie chcę iść. Może jednak romanistyka..?
o kurde nieźle. I tak jesteś dobra że poszłaś na tą olimpiadę

No widzę że dylematy kolejne co do studiów macie

Cytat:
Napisane przez krasulka7399 Pokaż wiadomość
Wiesz wypadało by mieć rajstopy. kup sobie takie bez podwójnego materialu na palcach tylko z pojedynczym, takim jak na całej dlugości.

Też nie wiesz jeszcze na co chcesz iść? Mam tak samo - 1000 myśli na minute...Dziś postanowiłam zrezygnować z rozszerzonej matmy. nie wiem czy to dobrze ale po co się męczyć jak i tak kiepsko by mi poszło...
Dobrze widzieć. Ja bym chciała takie pończochy ale miałam takie tylko do pasu i nie wiem czy są takie samonośne

Jak byś zdawała tą matme to bije Ci pokłony

mathilda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-16, 19:15   #4147
mathilda
Zakorzenienie

GG do mathilda

Cytat:

Ja też jeszcze nie wiem gdzie chcę iść, kiedyś, parę miesięcy temu miałam już parę kierunków, między którymi się wahałam, a teraz? Ekonomia? Co mi do głowy przychodzi w ogóle?
Stosunki międzynarodowe na Opolskim, czy w GWSH w Katowicach? A kto za to będzie płacił? Może historia na śląskim? Może jakaś europeistyka we Wrocławiu... Albo zarządzenie na GWSH?
Ostatnio zaczęłam się zastanawiać nad historią sztuki podziwiając obrazy Veermeera
Następna z dylematami współczuję.
Choć ja sama nie wiem czy nadaję się na moje studia

Cytat:

hehe
ja ostatnio wymyslilam administracje.. wpisalam w google fraze "co można robić po administracji?" i wyskoczyło mi jakieś forum z odpowiedzią "w ch** rzeczy!" czy jakos tak
gdybym chociaz trochę rozumiala matmę poszłabym na ekonomię
na pewno złożę też na prawo. zaczęlam o tym myśleć od kiedy matka powiedziała mi, że w rodzinie ojca jest prokurator i kilku adwokatów..
poza tym myślę o.. politechnice na ktorej otwierają nowy kierunek - europeistyke i przyjmują z wosem i historią.. paradoks, ale zawsze to politechnika, no nie? :P
hah fajne zdanie na forum
Oj dziewczyny mam nadzieję że zdecydujecie się na coś i będziecie zadowolone

Cytat:
Napisane przez pamelija Pokaż wiadomość
t
Też sobie ostatnio zaszalałam z torebkami kupiłam sobie dwie i żałuję, że jeszcze takiej jednej nie wziełam
I chyba przed 100dniówką kupię sobie aparat to Wam wkońcu to wszystko pokaże
No kup aparat bo chcemy zdjęcia ze 100dniówki!
Ja chcę torebkę bo nudzi mi się moja!

Cytat:
Sprawdźcie pocztę, wysłałam Wam jeszcze parę zdjęć
a ja nie mam

Cytat:
a co do rajstop to u mnie dziewczyny miały nawet do sandałków z odkrytymi palcami.. i wyglądało to beznadziejnie, chociaz pewnie wiekszość osob nie zwróciła uwagi. ale jak do peep toe założysz rajstopy bezszwowe to na pewno nie będzie razić.
mam nadzieję że będą dobre te co krasulka mówi bo ja bez rajstop nie idę !

Cytat:
A ja straciłam głos, mogę tylko szeptać.
o biedna

Cytat:
Właśnie na TVNie leci odcinek Szymon Majewski Show, w którym byłam Ach, te wspomnienia!

Ja używam chyba najmniej kosmetyków do twarzy z Was wszystkich, bo tylko żel oczyszczający Ziaji i.. zwykły krem Nivea I jest dobrze.
A widać się tam?
a ja używam pillingu z oriflame (dostałam na gwiazdkę) i kremu nivea i co ?

Cytat:

jestem sama w domu, jak codziennie - brat pojechał na obóz, rodzice pracują i czuję się jak jedynaczka, dosłownie. teraz sprzątam w domu, bo niestety 'samo się nabałaganiło' a potem wpada do mnie P.

wczoraj dzwoniła do mnie taka dziewczyna. dostała mój numer od naszego wspólnego kumpla. poprosiła mnie o zrobienie tłumaczenia z francuskiego za kasę... tekst ma 5 stron A4, określiłabym go jako średnio trudny, tylko problem taki, że muszę go zrobić do piątku, więc czasu niewiele. powiedziała, że mam się zastanowić ile $ chcę, bo dla niej to nie gra roli. jak myślicie, ile mam jej zaproponować?
U mnie też samo się bałagani hah

co do tłumaczenia to jest to w cenie teraz. I myślę że tak jak mówi em jest ok trzeba się cenić

łooo świetny zbiór. Ja zawsze gubię wszystko albo się pląta
Używam tylko podkładu, tuszu i eyelinera

Cytat:

bylam zanieść dżinsy do krawcowej, przerobi mi je na rurki takie jakie chcę a potem wstąpiłam na bazarek i kupilam żolty sweter za 3 dychy . w domu uznałam, że ten żółty jest trochę dziwny i poleciałam wymienić na czarny, nie żałuję

Fajnie

Co do tabletek nie brałam ale z tego co mówisz to dziwne. Może jeszcze się poprawi jak nie brałaś nigdy

ech ma 1 z biologii bo babce nie chciało się dziś pytać
do końca lutego mamy to zdać. A umiem to! łeee jakoś to będzie i specjalnie się nie przejmuję

Stary 2008-01-16, 19:56   #4148
Ywonula
Zadomowienie

mathilda napewno zdasz! i dziekuje za zaproszenie na n-k

Nija nooo widocznie tak sie wybawiłaś ze jeszcze nie możesz odespać

Nija i reszta dziewczyn ja tez nie chce isc na to co ide ale musze bo z maty sie zdam dobrze matury Jakoś to bedzie

siedze juz pól godz przed kompem i zastanawiam sie ktore zdjecie dac na n-k choc oby dwa sa identyczne
A propos jest zdjecie ze studniówki jak pokazujemy podwiązki z dziewczynami ale nie wiedać tam wogóle mojej mordy i tak lekko zamazane. jakby którąs inter to jest w galerii klasowej mojej licealnej klasy

Byłam dzis na mieście i kupiłam bluzke z reserved i sweterek w tally. fioletowy
oprócz tego przesiedziałam pare godzin w bibliotece i nie znalazłam nic konkretnego co by mogło sie przydac na polski
Stary 2008-01-16, 21:28   #4149
wandzik-a
Raczkowanie

GG do wandzik-a

P-o-n-y a wydział gier i zabaw to nie mówią na ekonomię na cukrowej? ;p chyba na to a nie na europeistykę ^^
Stary 2008-01-16, 21:29   #4150
emememsik
po prostu Em :)

Cytat:
Po prostu uważam, że stać Cię na dużo więcej niż europeistyka na polibudzie
Naprawdę uważacie, że europeistyka to taki banalny przedmiot dla głąbów? Sprawdzałam plan zajęć na Uniwersytecie Ekonomicznym i niektóre przedmioty wydają się dość trudne.

Cytat:
Napisane przez mathilda Pokaż wiadomość
Szkoda że nie dasz zdjęć a ja nie wiem co w końcu zrobić z sukienka. Tzn muszę ubrać bolerko bo nie mogę chodzić z odkrytymi plecami i mam tylko czarne a chciałam srebrne dodatki i nie bedzie pasować. A nie chcę na czarno czerwono być. A znowu srebrne bolerko wydaje mi się dziwne
Myślę, że jak będziesz miała czarne bolerko i srebrne dodatki to będzie ok.

Cytat:
Używam tylko podkładu, tuszu i eyelinera
A nie używasz różu? Bo na fotce masz takie śliczne policzki, że aż miałam zapytać co to za firma.
Stary 2008-01-16, 21:30   #4151
wandzik-a
Raczkowanie

GG do wandzik-a

ale mam jutro masakrę.

na 8 do szkoły 2h fakultetów z wos'u potem spr. z Polskiego, następna lekcja próba walca i poloneza na studniówkę.. czekanie 2h w szkole na konsultacje z Angielskiego napisanie jednego spr z tego oto przedmiotu i zdawanie probnej ustnej z angielskiego :| i na końcu jedyny optymistyczny akcent a mianowicie odbiór sukienki na studniówkę
Stary 2008-01-16, 21:43   #4152
mathilda
Zakorzenienie

GG do mathilda

Ywonula- nie ma za co i dzięki

em hah róż skończył mi się pół wieku temu i tak rzadko go używałam, od święta a to zdjęcie o które zapewne chodzi Ci na fotce to dlatego że byłam na zewnątrz i tak mi policzki wymroziło

wandzik-a
uczycie się walca na 100dn? my też mieliśmy ale chyba pani o tym zapomniała a szkoda...

skończyłam oglądać film- green street hooligans- fajny

Stary 2008-01-16, 21:47   #4153
blaque
Zakorzenienie

Cytat:
Podziwiam że chce Ci się na zawody jeździć zejdą na pewno

Po prostu kocham sport
szkoda gadać... ;/ ech, nie chce mi się iść na tą 100!
Kochana dasz radę. Trzymam qciuki

Nija- dostałam, dziękuję. Wyglądałaś ślicznie Nie wiem czemu ale zawsze wydawałaś mi się, inna- a tu niespodzianka! Miła
Ślicznie I fajnego miałaś partnera- śmieszny się wydaje

A ja chcę iść na AWF!!!
Zresztą.. o czym ja mówię.. Najpierw chcę zdać maturę..!!
Stary 2008-01-16, 22:00   #4154
wandzik-a
Raczkowanie

GG do wandzik-a

mathilda no walc, polonez (oba będą tańczone klasami) a poza tym to z Panią uczę mych kolegów i koleżanki cha chy ^^ a Pani nas jeszcze uczy walca ale wiedeńskiego. .

studia studia. ja składam tylko do Wrocławia (choć jestem ze szczecina) na dziennikarstwo ale jak się nie dostanę to będę próbować i studiować co innego ale właśnie tam
Stary 2008-01-16, 22:28   #4155
P-o-n-y
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wandzik-a Pokaż wiadomość
P-o-n-y a wydział gier i zabaw to nie mówią na ekonomię na cukrowej? ;p chyba na to a nie na europeistykę ^^
tam na ta cala uczelnie tak mowia :P a w szczegolnosci moj chlopak i strasznie z tego powodu zaciesza :P
P-o-n-y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-16, 22:50   #4156
fuksjaa
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Cytat:
to ta: http://allegro.pl/item296577819_duza...torba_h_m.html
zwykła

ja bym wziela 10 albo 15 zl za strone
fajna

w sumie też myślałam, żeby od strony liczyć. no nic, zastanowię się jeszcze

ja tabletek na poprawę koncentracji nie brałam, jeszcze nie potrzebuję ale kto wie, może bliżej matury się przydają. niestety nie jestem w stanie Ci teraz pomóc.
Cytat:
Napisane przez tak-po-prostu Pokaż wiadomość
Fuksja tłumacze są w cenie Także nie krępuj się
ale się uśmiałam jak przeczytałam to co napisałaś
Cytat:
co do tłumaczenia to jest to w cenie teraz. I myślę że tak jak mówi em jest ok trzeba się cenić
dam wam potem znać na ile sobie wyceniłam to tłumaczenie
tyrzymam kciuki za bio

właśnie pojechał ode mnie P. było cudnie.. z nim zawsze tak szybko mija mi czas.. teraz siadam do tłumaczenia, zapowiada się dłuuuga noc, bo jeszcze muszę zrobić zadania na swój angielski (o 10.00 mam), a popołudnie i wieczór znowu spędzam z P., więc wolałabym uporać się z tym dzisiejszej nocy lecę zrobić sobie porzadną kawę
fuksjaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-16, 23:19   #4157
Nija_
Zakorzenienie

fuksjaa lepiej od strony liczyć, moim zdaniem A co do ceny to nie mam zielonego pojęcia... ale jeżeli ktoś mówi, że dla niego cena nie gra roli, no to ja bym korzystała

Cytat:
Napisane przez emememsik
Naprawdę uważacie, że europeistyka to taki banalny przedmiot dla głąbów? Sprawdzałam plan zajęć na Uniwersytecie Ekonomicznym i niektóre przedmioty wydają się dość trudne.
Ja słyszałam opinię, że stosunki międzynarodowe i europeistyka są nawet gorsze od prawa Ale - ciekawe ile jest w tym prawdy... Chyba jednak prawo najcięższe...

mathilda
wydawało mi się, że Ci wysłałam, jeszcze raz spróbuję

blaque
wiesz jak mi potwornie nie chciało iść na swoją studniówkę? Choćbyś miała najgorsze nastawienie na świecie to i tak będziesz bawić się świetnie, mnie z tego zamartwiania się jak będzie, stresu (polonez, laski w kieckach za parę stów, itd.) rozbolała głowa, a już w trakcie nie mogłam sobie wziąć tabletki, bo... wiadomo ; ) alko + tabletki to nie jest najlpeszy pomysł a już na pewno nie na 100dn. Będzie wspaniale, JA CI TO MOWIE !

ufff wywaliłam ze swojej szafy wszystkie ciuchy, których nikt normalny by już nie założył (stare, za małe swetry, za krótkie za ciasne bluzki, jakieś rybaczki okropny, w których nie dopina się zamek itd. BLE Teraz mam dużo miejsca i tylko potrzebne ciuchy, ale fajnie

Stary 2008-01-17, 00:19   #4158
Nija_
Zakorzenienie

Hmm korci mnie, żeby wrzucić wszystkie moje ciuchy, w których już nie będę chodzić, na allegro, ale nie chce mi się robić kilkudziesięciu osobnych aukcji.
A jak wrzucę RAZEM wszystkie na jedną aukcję, kupi to ktoś?
Za jakąś symboliczną cenę...
Tylko musiałabym zaprosić koleżankę z cyfrówką

A potem ktoś je wklei na Modę, na wątek: najbrzydsze rzeczy, jakie kiedykolwiek widziałyście na allegro Aż wstyd wystawiać takie szmaty, no ale... może z 30 zł by wpadło...
Stary 2008-01-17, 01:41   #4159
Insomnia89
Zakorzenienie

Cytat:
Hmm korci mnie, żeby wrzucić wszystkie moje ciuchy, w których już nie będę chodzić, na allegro, ale nie chce mi się robić kilkudziesięciu osobnych aukcji.
Za jakąś symboliczną cenę...
Tylko musiałabym zaprosić koleżankę z cyfrówką

A potem ktoś je wklei na Modę, na wątek: najbrzydsze rzeczy, jakie kiedykolwiek widziałyście na allegro Aż wstyd wystawiać takie szmaty, no ale... może z 30 zł by wpadło...
Kombinuj dziewczyno Ja wszystkie swoje nieużyteczne ubranka oddaję biednym, zostawiam przy kościele w takiej specjalnej sali, zawsze ktoś chętny się zgłosi. Przy okazji zaliczam dobry uczynek!
Stary 2008-01-17, 08:07   #4160
emememsik

Cytat:
Ee, ja myślę, że nie. Już lepiej zrobić osobne aukcje, więcej szans, większa kasa.
Stary 2008-01-17, 09:03   #4161
fuksjaa
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Cytat:
Ee, ja myślę, że nie. Już lepiej zrobić osobne aukcje, więcej szans, większa kasa.
też mi siętak wydaje

skończyłam tłumaczenie

siedziałam całą noc, padam na twarz, ale zaraz lecę na angielski.
fuksjaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-17, 09:26   #4162
Ywonula
Zadomowienie

Blaque zawsze jak nie chce sie isc na impreze to jest super

f[B]uksja [/B]to ile bierzesz? ;> Tez bym wzięła od strony.

Nija_ ja tez myśle ze razem by Ci tego nit nie kupił. Moze wystaw pare "cenniejszych" rzeczy a reszte oddaj na biedne dzieci...?

Znów mi sie zrobiło coś ala zajad koło nosa :/

Dzis idziemy do klubu na studenckie ale wcale nie pociesza mnie myśl ze jutro musze wstać na fakultety na 8 do szkoły. 3 godz chemii
Stary 2008-01-17, 10:04   #4163
laylaaa
Zakorzenienie

co do tej europeistyki (i stosunkow, bo to pokrewny kierunek) to słyszałam raczej średnie opinie. kiedys myslałam nad stosunkami, ale nie ma ich w moim miescie, no i doszłam do wniosku ze to nic konkretnego. niedawno gadałam z bratem koleżanki, który skonczyl prawo i mowil, że wcale nie jest tak strasznie ciężko jak ludziom się wydaje, że wystarczy nauczyć się porzadnie raz na jakiś czas..
ciekawe na czym w końcu wyląduję

wczoraj po 20 tak dobrze mi się uczyło, że hej dziwne.

nija wystaw te fajniejsze rzeczy, zrób "atrakcyjne" zdjęcia i może ktoś kupi
ja tez zabieram się do porządków w szafie, już od tygodnia..

Stary 2008-01-17, 10:08   #4164
Ywonula
Zadomowienie

dziewczyny na allegro podajecie poźniej nr swojego konta? Bo ja nie mam a mama watpie zeby mi "użyczyła" A nie da sie jakoś bez konta? Bo ja tak srednio sie w tym wszystkim łapie
Stary 2008-01-17, 10:45   #4165
emememsik

Cytat:
niedawno gadałam z bratem koleżanki, który skonczyl prawo i mowil, że wcale nie jest tak strasznie ciężko jak ludziom się wydaje, że wystarczy nauczyć się porzadnie raz na jakiś czas..
Tylko najpierw trzeba się na to prawo dostać. Nie każdy ma głowę Agoska..

Cytat:
Napisane przez Ywonula Pokaż wiadomość
dziewczyny na allegro podajecie poźniej nr swojego konta? Bo ja nie mam a mama watpie zeby mi "użyczyła" A nie da sie jakoś bez konta? Bo ja tak srednio sie w tym wszystkim łapie
Można chyba z opcją "za pobraniem".

Odebrałam paczkę z Hiszpanii.. Ale się dzisiaj nażrę.
Stary 2008-01-17, 10:53   #4166
Nija_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Insomnia89 Pokaż wiadomość
Kombinuj dziewczyno Ja wszystkie swoje nieużyteczne ubranka oddaję biednym, zostawiam przy kościele w takiej specjalnej sali, zawsze ktoś chętny się zgłosi. Przy okazji zaliczam dobry uczynek!
Cytat:
Cytat:

Nija_ ja tez myśle ze razem by Ci tego nit nie kupił. Moze wystaw pare "cenniejszych" rzeczy a reszte oddaj na biedne dzieci...?
Cytat:

nija wystaw te fajniejsze rzeczy, zrób "atrakcyjne" zdjęcia i może ktoś kupi
ja tez zabieram się do porządków w szafie, już od tygodnia..
Dzięki za opinie chyba jednak oddam to gdzieś, zamiast kombinować, tam nie ma żadnych fajnych ciuchów, ani nawet fajniejszych...

Cytat:
Ja podaję konto mamy, użyczyła mi

Cytat:
Napisane przez emememsik
a no... ale może w Opolu mnie zechcą

Cytat:
Odebrałam paczkę z Hiszpanii.. Ale się dzisiaj nażrę.
A co tam jest ciekawego?

W ramach rozpoczęcia zdrowego odżywiania siedzę z butelką wody mineralnej niegazowanej
Stary 2008-01-17, 11:03   #4167
emememsik

Cytat:
A co tam jest ciekawego?
Hm.. pomyślmy.. jedzenie.. jedzenie.. jedzenie.. i jeszcze więcej jedzenia!
Nie jadłam tych rzeczy od wakacji i teraz nie mogę się nimi nacieszyć.
Stary 2008-01-17, 11:06   #4168
Nija_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emememsik
Hm.. pomyślmy.. jedzenie.. jedzenie.. jedzenie.. i jeszcze więcej jedzenia!
Nie jadłam tych rzeczy od wakacji i teraz nie mogę się nimi nacieszyć.
Ale konkrety, konkrety prosimy
Stary 2008-01-17, 11:10   #4169
emememsik

Cytat:
Ale konkrety, konkrety prosimy
3 wielkie paczki magdalenek (kocham i wielbię ), dwie paki karmelowych batonów, dwie paki żelek, 4 czekolady i 4 kartony tomate.
Stary 2008-01-17, 11:19   #4170
laylaaa
Zakorzenienie

Cytat:
dzięki

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości)

Zasady wysyłania wiadomości