|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2521 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie grudniowe na II trymestr gotowe :) 2016
W tym czarnym brakije mi jakies kolorowej wstawki
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2522 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Dziękuję!!! Caly dzien chodzą za mna jajka... ide robic paste!!! Nie mam kielek ale to kwestia 3 dni i na niedzielę juz beda. Dzieki raz jeszcze!!! Cudowny ten szary ale ja stawiam na grafit albo czarny ze wzgledu na latanie samolotem. Podobniez w bagazu czesto wozki sie brudza i niszcza. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2523 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2524 |
Zakorzenienie
|
boziuuu jaka tu dziś cisza
![]()
#2525 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
ten pierwszy najbardziej mi sie podoba biało szary, barlette widziałam granatową z białym stelazem i czerwonymi wstawkami i na żywo jest super ![]() Ja będę wózek zamawiać dopiero w październiku żeby bez sensu nie leciała mu gwarancja |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2526 |
Raczkowanie
|
Ledwo Was nadrobiłam, ale nie będę cytować, bo by mi ze 3 dni zeszło
![]() Mam jakiś kryzys chyba, jestem totalnie zmęczona ![]() ![]() Na dodatek złapała mnie jakaś infekcja: piecze i swędzi ![]() Miałyście taki problem? Widzę, że Wy już wszystko ostro kompletujecie i macie wizję pokoików dziecięcych. Nasz synek będzie miał swój pokój z łóżeczkiem, mamy w nim też łóżko pojedyncze drewniane i dużą szafę z regałem więc komodę sobie odpuszczamy. Na razie w tym pokoju stoi też nasze biurko, ale w ogóle z niego nie korzystamy więc chyba się wyzbedziemy, chociaż też zastanawiamy się czy tego biurka nie potraktować jako przewijaka... Na tapecie też temat wózka. W jednym sklepie bardzo nam polecali wózek baby design husky - jest to wersja typowo zimowa, gondola ocieplana, z dodatkową ochroną od wiatru, w komplecie też mufa na ręce, śpiworek, etui termiczne na butelkę czyli szmery bajery ![]() Wózek fajnie się prowadzi, jest lekki i dobrze się składa http://www.bobowozki.com.pl/wozki-gl...rpack-6594.php Oglądaliśmy jeszcze wózki Bebetto, a w planie mamy zobaczyć jeszcze Joie - koleżanka poleca - podobno bardzo lekki i składa się jednym klikiem.... Ogólnie czym więcej to tym większy mętlik w głowie ![]() A i jeszcze: kociluek - trzymaj się!!!!Nawet nie wyobrażam sobie jak Ci ciężko, ale zobaczysz za parę lat jak będziesz to wspominać to na pewno z wielkim wzruszeniem, o dzieciaki masz cudowne ![]() Edytowane przez muffinowe_love Czas edycji: 2016-07-29 o 00:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#2527 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Adamexa Barletta ma kolezanka od kwietnia i nie jest zadowolona, bo fatalnie ma zamontowame wentyle ze ledwo pompka wchodzi, co chwile musi kola pompowac, i podobno mega skrzypi. ---------- Dopisano o 02:38 ---------- Poprzedni post napisano o 02:04 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Widzialam dzis parę ktora odbierała wózek Mima nie wiem czy to zemna cos nie tak czy co ale nie rozumiem jego fenomentu... Dla mnie jest brzydki poprostu i do tego strasznie drogi..
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2528 | |
Raczkowanie
|
cześć dziewczyny,
ja wczoraj cały dzień, tak mnie jakoś naszło, porządkowałam ubranka po córce, układałam w pudełkach zgodnie z numeracją. O matulu ile tego jest, mogłabym sklep otworzyć. Także z ubranek dokupię tylko parę rzeczy i basta. DZisiaj zabieram się za sprzątanie, bo na weekend mam gości, normalnie to byłabym happy, ale teraz jakoś mnie wszystko męczy i za bardzo mi się nie chce. Cytat:
mi się ten szary podoba |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2529 |
Zadomowienie
|
Justynia jaki to model wozka jest? Pokazalam wczoraj tz u stwierdzil, ze mega mu sie podoba. Mi w sumie tez ale musialabym poczytac i zobaczyc czy w UK jest dostepny.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2530 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2531 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Poczekam co mi polozna na szkolr rodzenia powie ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2532 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
W naszym sklepie zamawiasz max 4 tyg przed odbiorem. W drugim 6-8 tyg. Jesli chodzi o Barlette to wizualnie jest moim faworytem. Wybraliśmy go tez poniekąd dlatego ze jako jedyny z tych co mi się podobały i co dało się obejrzeć na żywo (poza anex sportem) ma dodatkową amortyzację. Jeszcze adamex Aspena bierzemy pod uwagę - to samo co Barlette tylko ma dodatkowa blokadę amortyzatorów. Pewnie stanie na anexie bo TZ bardzo przypadł do gustu |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2533 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jedz miecho! Wolowinke i popijaj sokiem pomaramczowym! ![]() Cytat:
Hahahahaha ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:02 ---------- Poprzedni post napisano o 08:58 ---------- Cytat:
![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2534 |
Zadomowienie
|
Papaya dokładnie tak wygląda mój Karolek 👽
No cóż nie kocha się ZA ale POMIMO 😆 Moja żabcia kochana ❤🐸 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2535 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Karol wypieknial? 😜 Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
My dostalismy od kuzyna TZ bujaczek ![]() Cytat:
Cytat:
I fajnie ze milo spedzilas to wesele ![]() |
||||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2536 |
Zadomowienie
|
On papaya ma po mamusi urodę
Jednego dnia patrzy w lustro i mysli sobie co to za piękność dzisiaj wstała A innego...Omg! Co tu się wydarzyło?!😲 Zmykamy z Karolem Inżynierowie budowy Akcja! Start 😎 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2537 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() I kupie laktator i bo spotkalam sie z wieloma opiniami ze na poczatku jest nawal mleka ![]() Kuzynka mi polecila laktator avent, mowi ze po tej butelce i smoczku ktory jest w zestawie jej synek nie ma kolek a po innych mial ![]() 😨😨😨 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2538 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() http://allegro.pl/uszak-fotel-next-n...304547541.html
![]() ![]() |
![]() |
#2539 | ||||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Uwielbiam twoje teksty 😂 Cytat:
![]() [QUOTE=ewelinuus;63435461 Wczoraj znowu keestia imion ![]() ![]() Co do ruchów to dzis konczymy 20.tydzień a nasz synuś jest bardzo spokojny..czasem czuje tylko jak przyłoże rece na brzuch takie bulgi...a na kopniaki dalej czekam. W przyszlym tyg musze zrobić badania na przeciwciala znowu i nie mogę doczekać się wizyty.. ![]() Maciej piekne imie! Nie znam zadnego niesympatycznego Macka 😁 Cytat:
Duze te nasze dzieci juz 😁 ---------- Dopisano o 09:34 ---------- Poprzedni post napisano o 09:32 ---------- Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 09:41 ---------- Poprzedni post napisano o 09:34 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Duza cora! ![]() No nareszcie sie odezwalas tu! ![]() ![]() ![]() Lez, lez i pamietaj ze my tu wszystkie w ciebie i Jakuba wierzymy i zobaczysz ze bedziesz miala zdrowiuskiego synka! ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:48 ---------- Poprzedni post napisano o 09:41 ---------- Potwierdzam!! Cytat:
O wlasnie kociulku, chrzcinami sie zajmij! ![]() Ile?? 😨 ![]() Cytat:
Jaki byk!!! Cytat:
Ja mam chyba leniuszka w brzuchu, ale dobrze ze tam mnie od czasu do czasu smyrnie i wiem ze wsio ok ![]() |
||||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2540 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Bardzo fajnie ze napisalas o tej jednej piosence. Chyba to zastosuje u siebie, zobaczymy czy bedzie dzialac. Musze tylko wybrac jedna... Mam ulubiona z dziecinstwa, ale ona jest smutna i sama nie wiem ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nie mialam pojecia o tej miesiaczce :O Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Gratuluje mieszkania! Super opcja! A finansowo jak? Lepiej niz to aktualne mieszkanie? ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2541 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja też jak tak stawiam na aventa ![]() Cytat:
Haha ![]() ![]() Ja tak samo ![]() ![]() Dziś mam prenatalne o 15 40, niestety idę bez tż, bo nie może się wyrwać z pracy ale i tak się ogromnie cieszę, że zobaczę co tam u malutkiej ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2542 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2543 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szary 😍😍😍 Cytat:
Hahaha ![]() ![]() Tak jak moj Julian 😎 Karol to od razu z papietami inzyniera sie urodzi ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:03 ---------- Uff nadrobilam! zaraz wysiadam z pociagu a na dworze leje ![]() Madra ja nie wziela parasolki bo nawet mowilam do Tz, ze jakby padalo to musialby byc mega pech. No i masz babo! W drodze powrotnej do domu wiecej wam napisze ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2544 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Chyba którejś niedzieli tez musimy z tz wybrać się i pooglądać wózki bo w necie one dla mnie wszystkie takie same ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2545 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
generalnie ten jest drogi ale moze będę szukać tańszego ten kosztuje 900 zł w Ikea ale na all są tansze ![]() a chce zrobić pokoik w takim stylu: |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2546 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mój tata jest stolarzem ale woli większe rzeczy robić ![]() a już za dużo ma u nas na budowie roboty takze zakupię ![]() ja wiem ze kołyski nie ma sie długo ale jest mniejsza od lóżeczka i będzie tylko do spania na noc , a otem i tak dziecko będzie spało u siebie w pokoiku ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2547 |
Zakorzenienie
|
Ehh boski dzien od rana...
Najpierw nie moglam zasnac bo mąż tak chrapał ze myslalam ze go udusze poduszka.. Zasnelam przed 3.. Potem obudzil mnie o 6 ... Do 8 drzemalam i pojechalam na badania. Przy pobieraniu krwi slabo mi sie zrobilo wiec posiedzialam tam kilkanascie minut. Wychodzac poszlam do apteki obok po herbate zurawinowa na te cholerne bakterie w moczu... Powiem Wam ze to moja najdrozsza herbata bo 5 zl a wychodzac dostalam mandat 50zł bo przeszlam pomiedzy pasami... Auto mialam po drugiej stronie ulicy i szybko przebieglam...nosz kurde co za pech ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2548 | |||||||||
Zakorzenienie
|
A nawet nie mam pojęcia?
![]() ---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ---------- Wczoraj mnie nie było na forum i tyle do odrobienia! Tymczasem dobrego dnia życzę ![]() ---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ---------- Ja mam często zawroty głowy i ciemno przed oczami jak wstaje. Wczoraj sobie mierzyłam ciśnienie u Dziadków i miałam 99/56 puls 75. Jakieś niskie, dziwić się, że ospała chodzę. ---------- Dopisano o 10:23 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ---------- Cytat:
![]() My szkołę rodzenia rozpoczniemy prawdopodobnie 23.08 ![]() ---------- Dopisano o 10:38 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:38 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:49 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 11:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:54 ---------- Faktycznie już macie sporo kupione do wyprawki ![]() ![]() |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2549 |
Zakorzenienie
|
ja kupiłam pieluchy flanelowe
![]() ![]() i kocyk z ubrań to czapeczkę , i kilka body nie znam płci i ciężko kupować.. |
![]() ![]() |
![]() |
#2550 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dziś idziemy wózek zamówić i kupię sobie poduche do spania ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:36.