|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#391 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Janusz, Grażyna - normalna rodzina - januszowanie część CZWARTA
Cytat:
Błądzic jest rzecza ludzką
Edytowane przez 201712071518 Czas edycji: 2016-09-02 o 22:37 |
|
|
|
|
#392 | |
|
lise-kotta
|
Cytat:
z zamienników dla MACa polecam Urban Decay, Too Faced ( z droższych firm) lub NYX, Milani, Essence (z tańszych), a z pin-upowych kosmetyków zamiast Benefit wybierać The Balm |
|
|
|
|
#393 | |
|
Wizażowy Kot Igor
|
Cytat:
Za pożyteczne info-dzięki. Z pewnością skorzystam.
I don't have time for that! I'm a cat. We are rather busy you know? Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209 Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw No pasaran! |
|
|
|
|
#394 |
|
Wtajemniczenie
|
kurcze dziewczeta juz dosc.bo januszingiem leci:-D i wpierdzielaniem sie miedzy wódke a zakąskę....
SZANUJMY CZYJES WYBORY!!!!!!!!! kurde ja akurat wiem co robił Siemens i to MOJA sprawa czy bede kupowac jego rzeczy czy nie.a wytykanie ze jak to be a tamto tez be i czemu nie wracasz na tamto uwagi a na to tak to bez sensu. |
|
|
|
#395 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem, to pewnie bardziej na OZM, ale dla zmiany trudnego i niepotrzebnego tutaj tematu wrzucam do wątku:
wczoraj rozpoczęcie roku szkolnego, karyna z rodziny opowiada, że jedno dziecko z 4 klasy przyprowadziła babcia, tzn. ona tak myślała, bo staaaaaraaa taaakaaa byłaaaa, no po pięćdziesiątceee! Dowiedziała się jednak, że to matka tego dziecka! Ojaniemogę, my takie tam młode wszystkie, a tu taka stara!!! Ona dziecko po 40 urodziła!!! Kto to widział, teraz taka stara dziecko przyprowadza do szkoły. Poziom mojego zażenowania wtedy jest nie do opisania...
|
#396 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#397 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
A co do bojkotu bossów, boshów i bayerów, to ludzie - ile to leków powstało i jaki postęp w medycynie dzięki eksperymentom 'doktora' Mengele i jemu podobnych w tym smutnym czasie, kiedy bozia ewidentnie wzięła urlop. Zapłakałam. Ludziom o ekstremalnie mocnych nerwach polecam film 'Oddział 731. Men behind the sun'. Edytowane przez dfdce9ad473ee3ba4bd9426289ac63cb58eb8552 Czas edycji: 2016-09-04 o 09:27 |
|
|
|
|
#398 |
|
Konto usunięte
|
Stoję dzisiaj przed przejściem dla pieszych, w oczekiwaniu na zmianę świateł i taki oto widok po drugiej stronie ulicy: Janusz wylewa na oko połowę zawartości piwa butelkowego, z którym najwidoczniej spacerował po mieście* do studzienki, dzielnie sekunduje mu Grażyna (chyba go instruowała gdzie ma wylać). Następnie przechodzą razem przez nieco dalsze przejście, Janusz "elegancko" wyrzuca butelkę do okienka piwnicznego kamienicy. Straciłam ich z oczu. Szłam w tym samym kierunku i co widzę po 2-3 minutach? Janusz wspaniałomyślnie wylał piwo i pozbył się butelki, bo z Grażynką szli po swoje dziecię, odebrać je ze szkoły.
![]() * przy okazji pozdrawiam Straż Miejską i Policję w Bytomiu, która to namiętnie łapie osoby przechodzące w niedozwolonych miejscach, ale takich januszy żłopiących piwo gdzie popadnie nie widzą |
|
|
|
#399 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#400 |
|
Wizażowy Kot Igor
|
Ja nie wiem, czy to januszing sklepowy, czy tylko nie to irytuje. Aktualnie mamy sezon na brzoskwinie, ktore nota bene bardzo lubię. Zawsze kupuję takie twarde, które są gotowe do jedzenia następnego dnia.
Drażni mnie uporczywe nagniatanie tych owoców gołą ręką i generalnie nagniatanie. Owszem, można wziąć w rękę przez rękawiczkę/woreczek (wyłożone obok) i delikatnie zorientować się, w jakim stanie twardości jest owoc. Ale po co nagniatać z uzyciem siły- dzisiaj jakiś łysy janusz, lat około 50 nagniótł wszystkie brzoskwinie wyłożone na palecie, nagniótł drugi raz (gołymi łapami i to fest nagniatał) a potem wybrał sobie jedną. Owszem, owoce się myje przed spożyciem ale skąd mam wiedzieć, gdzie janusz pchał wcześniej łapy, którymi nagniatał wszystkie możliwe owoce? Nie wiem, czy może ja jestem przeczulona na tym punkcie. Może po prostu nie jestem sama w tym dziwactwie, bo jakiś facet zwrócił januszowi uwagę na to samo zanim ja zdażyłam otworzyć dziób. Janusz się zacietrzewił, zapluł, dowodził, że on nie będzie kupować nagniotków. I że owoce się i tak myje. No ciekawe, skąd się potem biorą takie owoce, nagniecione tak, że nie nadają się do spożycia. Janusz ma prawo.
I don't have time for that! I'm a cat. We are rather busy you know? Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209 Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw No pasaran! |
|
|
|
#401 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
On nagniotków kupował nie będzie, ale inni nagniecione przez niego już muszą |
|
|
|
|
#402 |
|
Konto usunięte
|
Mnie brzydzi w sklepie kiedy widzę jak kasjerka skrobie się po czerepie, wygrzebuje śpiochy z oczu, grzebie sobie w uchu czy drapie się po twarzy. Fuj. A jest to nagminne
Te kobity ciagle coś majstruja sobie przy twarzy/głowie. Pomijam, że musza mieć żelazne zdrowie, przecież na rekach maja dosłownie wszystko.
|
|
|
|
#403 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ręce opadają.
|
|
#404 |
|
dead & alive
|
[1=dfdce9ad473ee3ba4bd9426 289ac63cb58eb8552;6490597 6]Mnie brzydzi w sklepie kiedy widzę jak kasjerka skrobie się po czerepie, wygrzebuje śpiochy z oczu, grzebie sobie w uchu czy drapie się po twarzy. Fuj. A jest to nagminne
Te kobity ciagle coś majstruja sobie przy twarzy/głowie. Pomijam, że musza mieć żelazne zdrowie, przecież na rekach maja dosłownie wszystko.[/QUOTE]Mieszkalam w trakcie studiow z dziewczyna, ktora rece myla tylko podczas kapieli. Serio, nigdy nie slyszalam odkreconej wody w umywalce. Pracowala w malym sklepie spozywczym i robila tam wszystko, stala na kasie, ale kroila tez sery i wedliny. Do tej pory mi niedobrze jak pomysle, ze nakladala ludziom swoj brud z calego dnia do woreczkow. |
|
|
|
#405 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#406 | |
|
dead & alive
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#407 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#408 |
|
Konto usunięte
|
[1=dfdce9ad473ee3ba4bd9426 289ac63cb58eb8552;6491146 6]Dlaczego mi to robisz
[/QUOTE]Ah te urocze małe sklepiki
|
|
|
|
#409 |
|
Konto usunięte
|
Człowiek by się chciał - do qrwy nędzy - wyspać po całym tygodniu pracy i wstawaniu o 5.00, to nie, zrobia sobie sukinsyny imprezkę w bloku i dra ryje przez 4 bite godziny. A końca nie widać
![]() Ja was jutro obudzę o 8 moim ulubionym 'Sweet child of mine' G & R. Zobaczymy jak milutko będzie. Ale przecież w nocnym klubie drineczki takie drogie. Janusze rozrywki. |
|
|
|
#410 |
|
Zakorzenienie
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#411 |
|
Konto usunięte
|
[1=dfdce9ad473ee3ba4bd9426 289ac63cb58eb8552;6491233 1]Człowiek by się chciał - do qrwy nędzy - wyspać po całym tygodniu pracy i wstawaniu o 5.00, to nie, zrobia sobie sukinsyny imprezkę w bloku i dra ryje przez 4 bite godziny. A końca nie widać
![]() Ja was jutro obudzę o 8 moim ulubionym 'Sweet child of mine' G & R. Zobaczymy jak milutko będzie. Ale przecież w nocnym klubie drineczki takie drogie. Janusze rozrywki.[/QUOTE] Proponuję "Welcome To The Jungle" w wersji koncertowej.
|
|
|
|
#412 |
|
Konto usunięte
|
Mam nowe głośniki i wzmacniacz Rotela i dobrze by było przetestować jak wyciągają na full wysokie dźwięki, a przygrywka w Sweet child of mine idealnie się do tego nadaje
![]() Ktoś wezwał policję, nie otworzyli nawet drzwi. Dalej więc cały blok nie śpi. Zatłuc sqrwysynów to za mało. Jakiś dziad CAŁY CZAS bez przerwy drze mordę. Edytowane przez dfdce9ad473ee3ba4bd9426289ac63cb58eb8552 Czas edycji: 2016-09-04 o 01:42 |
|
|
|
#413 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam nawyk otwierania przy kasie, już po kupnie, kosmetyków przy ekspedientce. Wiele razy nacięłam się już na przebitą folię i ślad palca w kremie, teraz się w ten sposób zabezpieczam.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#414 | |
|
Wizażowy Kot Igor
|
Cytat:
|
|
|
|
#415 |
|
Konto usunięte
|
[1=dfdce9ad473ee3ba4bd9426 289ac63cb58eb8552;6491233 1]Człowiek by się chciał - do qrwy nędzy - wyspać po całym tygodniu pracy i wstawaniu o 5.00, to nie, zrobia sobie sukinsyny imprezkę w bloku i dra ryje przez 4 bite godziny. A końca nie widać
![]() Ja was jutro obudzę o 8 moim ulubionym 'Sweet child of mine' G & R. Zobaczymy jak milutko będzie. Ale przecież w nocnym klubie drineczki takie drogie. Janusze rozrywki.[/QUOTE] Dzwoniłaś po policję? |
|
|
|
#416 |
|
Zadomowienie
|
Przecież jak byk jest, że policja była
|
#417 |
|
lise-kotta
|
a co to znaczy "nie otworzyli policji"? udawali że nikogo nie ma w domu?
|
|
|
|
#418 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#419 |
|
Wizażowy Kot Igor
|
Może bylo tak głośno, że nie słyszeli, że ktoś dzwoni do drzwi. A policja bez nakazu nie może drzwi wykopać. Tak mi się wydaje, bo jakie inne wytłumaczenie?
|
|
|
#420 |
|
Konto usunięte
|
Dziękuję za zainteresowanie moja nocna trauma i przepraszam za mój 'francuski', tłumaczy mnie ogromna frustracja ;(
Rozmawiałam dziś z sasiadka, która zadzwoniła po policję i mówi, że przyjechał patrol i na poczatek ja pouczyli, że najpierw sama powinna próbować się dogadać z sasiadami, bo oni nic tej nocy nie robia tylko jeżdza do 'takich bzdur'. Po czym poszli na góre, zastukali ze dwa razy w drzwi, nikt nie otworzył i sobie poszli. Sasiadka mówi, że jeszcze do nich wyszła i powiedziała, że zgłasza oficjalna skarge, bo z tymi ludźmi często sa takie jazdy, to ja jeszcze raz spisali, wypisali mandat tym łajzom spod siódemki i powiedzieli, że albo go wyśla albo dostarcza osobiście w tygodniu. Chciałabym to widzieć jak fatyguja swoje zacne zadki. Masakra. Imprezka skończyła się ok. godziny 5 (słownie: piatej) przewalaniem się całego stada przez klatkę schodowa (w budynku jest winda). Jeszcze mna z nerwów telepie. Poranne testowanie głośników sobie darowałam, żal innych sasiadów, a debil przecież i tak nic nie pojmie. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:34.

Te kobity ciagle coś majstruja sobie przy twarzy/głowie. Pomijam, że musza mieć żelazne zdrowie, przecież na rekach maja dosłownie wszystko.

i powiedzieli, że albo go wyśla albo dostarcza osobiście w tygodniu. Chciałabym to widzieć jak fatyguja swoje zacne zadki.