|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sierpień. Chanel Poison Girl Olympea Sisley Essie MAC
Coś za Chanel?
|
#32 |
|
Wtajemniczenie
|
cos za olymphea??
Moje zapachy "One of the things i love the most about you is the fact that you don't need me for anything. And yet, you find yourself needing me." Wymienię : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1277186 |
|
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
coś za sandały
|
|
|
|
#36 |
|
Raczkowanie
|
Hejka
![]() wybrałabyś coś za Poison Girl lub Olympea i/lub baze Chanel? https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=944801 |
|
|
|
#37 |
|
Zadomowienie
|
hej, moze znajdziesz coś u mnie? chetnie przygarnęłabym mini pigment rose i cien makeup revolution
|
#38 |
|
Zadomowienie
|
Odpisałam przecież
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#40 |
|
Wtajemniczenie
|
Witaj
![]() Nic niestety
|
#41 |
|
Konto usunięte
|
Mogę oddać obie rzeczy
w mgielce ubytek jest symboliczny - zawyżyłam go bo myślałam że poużywam zanim wymienię. Niestety nie czuję się dobrze w szyprach, nawet takich łatwych i podanych w taki sposób Edit: dołączam zdjecia Edytowane przez f315cba03d2146a3793d6a2e625ff884db25ad98_5e9f7b328a2cf Czas edycji: 2016-08-30 o 17:16 |
|
|
|
#43 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
moglabym pomyśleć o poison girl, ale niestety jest go zdecydowanie za dużo
|
#44 |
|
Zakorzenienie
|
cos za olympea?
|
#45 | |
|
Zadomowienie
|
![]() ---------- Dopisano o 13:51 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ---------- Cytat:
|
|
#47 |
|
Zadomowienie
|
coś u mnie za babylyss?
Perfumy na wymianę[/COLOR] Perfumy Chloe, Koszulka polo Burberry, urządzenie do oczyszczania porów Philips,PX90 program treningowy do odchudzania w domu - wymienię. SZUKAM: akcesoriów dla noworodka Ubrania dla dziewczyn w rozm 40-42 |
|
|
|
#49 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
oddasz mi Poison girl? ;>
|
|
|
|
#50 |
|
Zakorzenienie
|
Myślisz, czy mnie ominęłaś?
![]() ---------- Dopisano o 14:34 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ---------- Meteorków juz niewiele zostało, w pudernicy klasyka mam jakieś 15 kulek i sporo pyłu, ale to ta starsza wersja Teint Dore 03. Natomiast Motyli (te już są mega unikatem i trzymają się super) mam ok 20 kulek i równiez sporo pyłu, te kulki są większe od klasycznych. A Rainbow Pearls sama mam tylko odsypkę 8 kulek
|
#51 |
|
Zakorzenienie
|
Z Twojej wish mam: super odżywkę do
włosów Joico - złota, butla litrowa, ok 50% jeszcze jest; JMO - maska honey 1/4 tubki, Natura Siberica - maska intensywnie nawilżająca, użyłam jej 2 razy, wiec jest prawie całe okrągłe duże opakowanie. Szminka TF - w watku. I cała szuflada rożnych wosków YC. |
|
|
|
#52 |
|
Zadomowienie
|
Witaj,
czy znajdziesz coś z poniższych w zamian za Poison Girl? ![]() Z listy wish: ![]() - LVEB EDT 100 ml kilka razy użyte, kupione wiosną tego roku (iperfumy), tester z korkiem - LVEB L'eau De Parfum Legere, 30/75ml kupione w tym roku, (perfumy-perfumeria), tester z korkiem - brązer TheBalm Bahama Mama, jedynie sprawdzony kolor palcem, ubytek praktycznie niewidoczny, faktura krateczki nienaruszona kupiony w tym roku (tagomago) z pozostałych: - LVEB perfumowany balsam do ciała, używany zostało 100/200 ml - z kategorii kosmetyków pod prysznic: --- olejek pod prysznic Collistar, Firming Shower Oil, nowy, nieużywany 400 ml --- Collistar, Talasso Shower Cream, nowy, nieużywany 250 ml, Wybierzesz coś? Zapisz
Zapisz
|
|
#53 |
|
🐛🐈 🦄 🐾
|
Podoba mi się:
- LVEB L'eau De Parfum Legere, 30/75ml kupione w tym roku, (perfumy-perfumeria), tester z korkiem - brązer TheBalm Bahama Mama, jedynie sprawdzony kolor palcem, ubytek praktycznie niewidoczny, faktura krateczki nienaruszona kupiony w tym roku (tagomago) - LVEB perfumowany balsam do ciała, używany zostało 100/200 ml - z kategorii kosmetyków pod prysznic: --- olejek pod prysznic Collistar, Firming Shower Oil, nowy, nieużywany 400 ml --- Collistar, Talasso Shower Cream, nowy, nieużywany 250 ml, perfumy mam z wymianki z yellowjelly |
|
|
|
#54 |
|
Zadomowienie
|
Czy z wymienionych mogę zamienić używany balsam na odlewkę 5ml w szkle LVEB Florale i taki zestaw zaproponować?
Ew. może masz propozycję zestawu z EDT? ![]() Zapisz
|
|
#55 |
|
Zadomowienie
|
Hey, widzialam,ze szukasz stargeo slonika Kenzo. Mam go,ale musze nadmienic,ze ma kilka lat i chyba nawet zmienil kolor;-/, poza tym korek -traba niestety jest ulamany,wiec w sumie jest bez traby. Daj znac czy bylabys zainteresowana zdjeciem, kodem, itd. Prosze odpisz u siebie,poniewaz nie mam aktualnego watku i wszelkie negocjacje sa mozliwe tylko w Twoim watku
Pozdrawiam![]() Edytuje,bo dokladnie przejrzalam czego szukasz i mam jeszcze-mala wode Evian w sprayu, rozowy Beauty Blender i chyba jakis wosk ynakee by sie znalazl,a jesli nie to chetnie podziele sie tymi ktore sama pale i sa lespzej jakosci niz yc
Edytowane przez ewicek83 Czas edycji: 2016-09-07 o 01:57 |
|
|
|
#56 |
|
Upiór z Czarnej Chaty
|
Niestety nic.
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=952696
|
#57 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj, niestety w wątku nic nie widze dla siebie. pozdrawiam, M.
|
|
|
|
#58 | ||
|
🐛🐈 🦄 🐾
|
Cytat:
I co chcesz za niego, oczywiście ![]() ---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#59 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Zapisz
|
|
|
#60 |
|
Zakorzenienie
|
Podoba mi się babyliss i poison
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:28.