![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
![]() comeback wrześniowy izun2. Ubrania XS-L, obuwie, dodatki. ZAPRASZAM
NIEAKTUALNE
nowy wątek: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post69564461 Po latach nieobecności wracam na forum, stęskniłam się, szafa się nie domyka, a partner chce wyrzucić z domu wraz z całą jej zawartością ![]() ![]() Pozbędę się poniższych ubrań, często chętnie kilka sztuk za jedną. Spodziewam się niebawem potomka, więc chętnie za rzeczy (nie tylko ubrania) dla dziecka ![]() Mały regulamin: 1. Osoby nowe, nie mające przekupek (lub mało) lub mające jakikolwiek negatyw wysyłają paczki pierwsze. 2. Paczki wysyłam jako polecony, w kopercie bąbelkowej i tego samego oczekuję od drugiej strony. Jeżeli wiesz, że wysyłka może się opóźnić- uprzedź mnie o tym. Chcę aby paczki były nadawane w tym samym czasie, a nie z 2 tygodniową różnicą. Chętnie wysyłam paczkomatem, ale tylko jeśli działa to w dwie strony. 3. Na życzenie wysyłam dodatkowe zdjęcia, wymiary itp- proszę pytać. Z uwagi na zaawansowaną ciążę raczej nie wysyłam zdjęć na sobie, chyba, że już jakieś posiadam. 4. Jeśli rzeczy są zgodne z opisem nie odmieniam się. LEGENDA: aktualne nie ma rezerwacja ZAPRASZAM, mam nadzieję na owocne wymiany ![]() Brakujące opisy obiecuję uzupełnić, w razie wątpliwości proszę pytać. Przerosła mnie ilość ubrań ![]() Edytowane przez izun2 Czas edycji: 2017-01-11 o 22:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: comeback wrześniowy izun2. Ubrania XS-L, obuwie, dodatki. ZAPRASZAM
Sukienki:
1. Koronkowa sukienka z długim rękawem i falbaniastym dołem. Tasiemka do wiązania w talii. Stan idealny. Rozmiar S nie ma 2. Czarna koronkowa sukienka z rozkloszowanym dołem. Gorsetowa góra. Przepaska w talii. Stan idealny. Rozmiar M, marka Orsay 3. Przepiękna klasyczna czerwona sukienka z kopertowym dekoltem. Rozmiar S, marka H&M 4. Elastyczna sukienka, na górze czarny materiał, na dole czarno-biały pasiak. Krój tulipana Rozmiar uniwersalny- dopasuje się do każdej figury. Stan idealny 5. Sukienka a'la pensjonarka, piękny rozkloszowany dół Rozmiar S, marka Atmosphere 6. Piękna sukienka różowo- fioletowa z głębokim dekoltem V. Idealna na wesele, andrzejki, studniówkę. Stan idealny. Sukienka przeszyta przez krawcową. Małe zaciągnięcie na gumeczce z tyłu- prawie niewidoczne, a w razie czego gumkę za grosze przeszyje każda krawcowa Rozmiar S 7. Tulipan wet look, kolor kruczoczarny, czego mogą nie oddawać zdjęcia. Stan idealny Rozmiar S. 8. Prosta sukienka-bokserka biała z czarnym wykończeniem. Na dole po lewej stronie czarny suwak. Rozmiar S, marka H&M 9. Sukienka pasiasta na górze, kwiatowa na dole, piękne żywe kolory. Rozmiar S-M, Butik 10. Tulipan oversize. Lejący dekolt, luźna góra, dopasowany dół, zakryje niewielkie mankamenty ![]() Rozmiar uniwersalny S-L, być może i XL Edytowane przez izun2 Czas edycji: 2016-10-31 o 18:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Sukienki cd oraz kombinezony
11. Stalowa sukienka z falbankami od talii. Góra gorsetowa, tasiemka do przewiązania w pasie. Całość pokryta czarną koronką. Stan idealny. Rozmiar M 12. Sukienka w grochy Mexx Rozmiar M 13. Szmizjerka Oasis Kolor kruczoczarny, guziki przez całą długość sukienki Na życzenie postaram się o lepsze zdjęcia 14. Dopasowana sukienka w niebieską panterkę marki H&M. Z przodu zapinana na haftki. Stan idealny. Rozmiar S 15. Kombinezon a'la smoking Stan idealny Rozmiar M 16. Piękny kombinezon z wysokim stanem marki VILA. Góra gorsetowa- koronkowa, dół- czarne cygaretki. Jest naprawdę prześliczny i bardzo kobiecy. Rozmiar S Wymiary: szer. pod pachami: 38 cm x 2 dł. nogawki po wew. stronie: 76 cm dł. całkowita: 128 cm szer. w pasie: 33 x 2 cm Falbankę celowo sprułam z boku, dzięki czemu można ją nosić na dwa sposoby- podnosić do góry lub jako baskinkę. nie ma 17. Gorsetowa sukienka w peptikę, piękny rozkloszowany dół Rozmiar M Edytowane przez izun2 Czas edycji: 2016-10-28 o 19:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Marynarki, narzutki, sweterki, bluzy, okrycia wierzchnie
18. Miętowy sweterek z dżetami na ramionach Rozmiar z metki to XS, ja oceniam na S-M, marka House 19. Brązowy sweterek, kardigan Rozmiar M, Zara 20. Bluza w kolorze beżowym z kolorową aplikacją czaszki. Rozmiar S, marka House 21. Żakiecik w drobną czarno-białą kratkę. Stan idealny, brak śladów użytkowania. Piękna różowa podszewka. Rozmiar M. Wymiary: szerokość między paszkami: 45 cm długość od paszki: 30 cm 22. Cienki płaszczyk floral, wiązany w talii. Rozmiar M, marka Atmosphere sprzedałam poza wizażem 23. Kamizelka Esprit jak nowa, założona kilka razy. Z przodu w kratkę, z tyłu sztruks w kolorze khaki. Rozmiar M. Edytowane przez izun2 Czas edycji: 2016-10-28 o 20:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Szorty, spódnice
24. Pomarańczowe szorty Zara 25. Białe szorty z aplikacją H&M 26. Jeansowe szorty Rozmiar M, Butik 27. Spódniczka czarna w białe plamy. Miły w dotyku materiał. Rozmiar M, marka H&M 28. Tulipan w panterkę marki H&M Rozmiar 36, dł. 42 cm 29. Marynarska spódnica marki Atmosphere Piękne czarne guziczki z kotwicą 30. Jeansowa, marmurkowa spódnica z koła marki Denim Co. Do noszenia wysoko w talii. Stan idealny, rozmiar M. wymieniona na innym portalu 31. Koralowa spódniczka z baskinką 32. Szorty w kolorze biało-turkusowym w azteckie wzory. Rozmiar M. Marka House. Stan idealny, brak śladów używania. Wymienione na innym portalu 33. Spódniczka ołówkowa z metalowym suwakiem z przodu. Rozmiar XS (oceniam XS-S) Stan idealny Edytowane przez izun2 Czas edycji: 2016-10-21 o 11:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
Spodnie
34. Czarne rurki Levi's Lekko wyblakły kolor (naprawdę lekko) Rozmiar z metki 29/34 35. Spodnie a'la skórzane, wysoka talia, rurki Rozmiar M, Vero Moda nie ma 36. Leginsy z dżetami Rozmiar L Calzedonia 37. Kanarkowożółte rurki marki Vero Moda 38. Podarte jasne jeansy 39. Podarte ciemne jeansy Wymiary: 37 cm w pasie (wysokość stanu 20 cm) długość od kroku: 83 cm Rozmiar z metki: 28, oceniam na S, małe M 40. Spodnie marki Levi's. Klasyczna prosta nogawka wymiary: pas: 37 cm x 2 długość od kroku: 87 cm nie ma 41. Ołówkowa jeansowa spódniczka na szelkach Edytowane przez izun2 Czas edycji: 2016-10-31 o 18:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Bluzki, tuniki
42. Czerwony top z aplikacją Rozmiar S, marka H&M 43. Niebieski top basic Rozmiar z metki 170 cm (kolekcja dziecięca), wypada na S, marka H&M 44. Turkusowa bokserka z cekinami Rozmiar L, marka New Yorker 45. Bluzeczka wiązana na szyi i w pasie. Rozmiar z metki: M/L Wymiary: szerokość w biuście bez rozciągania: 43 cm, po rozciągnięciu: 56 cm 46. Tunika w zeberkę Rozmiar S/M 47. Bordowa tunika z cekinami 48. Lużny top marki H&M 49. Czarny T-SHIRT Rozmiar z metki S, elastyczny materiał, oceniam na S-M nie ma 50. NOWA piękna sukienka z cekinowymi bufkami (zdjęcia nr 6 i 7) Oferuję przepiękną sukienkę w kolorze intensywnego fioletu (zdjęcia nie oddają koloru). Na ramionach piękne cekinowe bufki, na dole ściągacz. Jest nowa- jedynie przymierzona. Idealna na imprezę. Rozmiar M, ale z mniejszym biustem Edytowane przez izun2 Czas edycji: 2016-10-28 o 19:32 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
Bluzki, tuniki cd
51. Sweterkowa bluzeczka z rozpinanym dekoltem 52. Jagodowy basic Rozmiar M, marka H&M 53. Piękny, elegancki top marki Atmospere. Zapięcia na guziki. Rozmiar 36, ale raczej na mały biust (ja się nie dopinam) Stan idealny. DOKŁADKA 28.10.2016 54. Bluzka oversize w paski pomarańczowo-różowe. Krój oversize. Rozmiar z metki S, będzie pasował na S-L. Stan idealny 55. Czarny top z nadrukiem perfum. Z tyłu głębszy dekolt. Marka Tally Weijl. Z boku marszczenia. Rozmiar z metki XS- oceniam na XS/S. 56. Czarny Top H&M z supełkami na ramionach. Rozmiar z metki to S, ale luźny lejący się fason będzie dobrze wyglądał na pewno też na M (ja noszę M), a myślę, że i na L. 57. Casualowa granatowa koszula w malutkie białe groszki. Podbijane rękawy. Kieszonki na piersiach. Rozmiar z metki- 14 (42). Zdecydowanie mniejszy- M/L. Wymiary na życzenie. Marka Marks & Spencer 58. Kraciasta koszula w stylu casual w kolorze fioletowym. Kratka czarno-biało-czerwona Rozmiar M. Marka- Terranova 59. Bardzo elegancka biała koszula z żabotem. Z lewej strony z boku ukryty suwak. Z tylu w talii gumka. Rozmiar L. Edytowane przez izun2 Czas edycji: 2016-10-28 o 19:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
DOKŁADKA 28.10.2016 60. Biała koszula w czerwone prążki. Krój z lekko dłuższym przodem i tyłem, krótszymi bokami. Bufiaste rękawy Firma United Colours of Benetton. Kamizelka sweterkiem na innej aukcji. Na życzenie wyprasuję i podeślę kolejne zdjęcia. Rozmiar z metki S. Oceniam raczej na S/M. Na życzenie wymiary 61. Czarna sweterkowa kamizelka zapinana na guziki. Na piersi kieszonka. Idealna do koszuli. Marka H&M. Rozmiar M. 62. Czarna klasyczna koszula marki H&M. Ciut dłuższy fason. Klasyczny krój. 100% bawełna. Rozmiar S. Na zyczenia zdjecia po wyprasowaniu nie ma 63. Spódniczka w szachownicę czarno-szarą. Wyższy stan, suwaki w talii. Rozmiar z metki L, ale zdecydowanie mniejszy- M. 64. Rybaczki biodrówki z marszczeniami pod kolanami, w kolorze khaki. Szlufki na pasek. Rozmiar z metki L, oceniam na M. Wymiary i/lub zdjecia po wyprasowaniu na życzenie. 65. Czarne spodnie eleganckie z luźnymi nogawkami w kant. Pas i kieszenie wykończone satyną. Bardzo eleganckie. Brak metki z rozmiarem- oceniam na M 66. Szare eleganckie spodnie w kratę. Elegancki fason. Spodnie gdzieniegdzie lekko skulkowane, czego nie widać, a i z pewnością zwykła golarka podoła. Edytowane przez izun2 Czas edycji: 2016-10-31 o 18:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
DOKŁADKA 28.10.2016 67. Buty w zasadzie nowe, co widać po podeszwach. Były noszone przez jakies 2 godziny po domu, ale jednak dla mnie są za wysokie. Mega efektowne- całe brokatowe. Buty czerwone, koturn złoty. Jak widać- wysokie. Idealne na imprezę, z pewnością nie przejdziesz w nich niezauważona ![]() Niestety w kilku miejscach drobne przetarcia, myślę, że można dokupić brokat w papierniczym i podkleić. Są to drobne ubytki. 68. Czarne botki- kowbojki a'la zamszowe na niskim obcasie. Stan bdb. 69. Czarna sukienka w kwiatki. Bez ramiączek, gorsetowy krój, baskinka w pasie. Rozmiar z metki M. Marka- Dorothy Perkins Edytowane przez izun2 Czas edycji: 2016-11-04 o 23:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
dokładka 28.10.2016 70. Mix naszyjników: a) Kolia w panterkę b) Złoty naszyjnik blaszka z pomarańczowym materiałem c) Brązowo-złote korale d) Turkusowa blaszka na złotym łańcuszku e) Łańcuszek jasnoróżowo-srebrny na gumce f) Czarny wisiorek g) Złota kolia z krótkimi ćwiekami 71. Śliwkowe, skórzane rękawiczki marki H&M Nowe, jeszcze z metką. Cena sklepowa- 79.90. Idealne na prezent. Rozmiar M 72. Jedwabna apaszka w różnych odcieniach niebieskości. Stan idealny. Wiecej zdjec i wymiary na życzenie. 73. Mix kolczyków: a) Żółte koraliki b) Źółto-zielone kółka z cyrkoniami c) Srebrne romby d) Wiszące beżowo-brązowe koraliki e) Krzesełko i kokardka- to był taki zestaw ![]() 74. Mix broszek 75. Mix bransoletek a) Dwie czerwone bransoletki b) Srebrna metalowa a'la plaster miodu c) Srebrna z dziurkami d) Z kryształkami błękitno-różowymi 76. Mix apaszek, chust, szali Edytowane przez izun2 Czas edycji: 2016-10-28 o 20:14 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Niestety nic :-(
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Nic.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za Podarte ciemne jeansy
Wymiary: 37 cm w pasie (wysokość stanu 20 cm) długość od kroku: 83 cm Rozmiar z metki: 28, oceniam na S, małe M |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
mogłabym prosić zdjęcia z bliska i wymiary płaszczyka floral? (głównie szerokość pod pachami i długość)
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
niestety nic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Całkiem podoba mi się czerwona sukienka H&M
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
coś u mnie za sweterek brązowy Zara i bluzę z aplikacją?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1474361306 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1474361313 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1474361410 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1474361514 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1474361536 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Wtajemniczenie
|
odpisane
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
niestety nic nie znalazlam
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Wtajemniczenie
|
Cześć , gratuluję potomka, wszystko w wymienionych jest dostępne, oprócz chusty, sprzedana na innym portalu, u ciebie podoba mi się
z kosmetycznego cienie i pasta, z ciuchowego kombinezon smoking i spodnie z wysoka talią; może się jakoś dogadamy?
![]() |
#28 |
Wtajemniczenie
|
Hej, niestety nic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
Przekupka: 222 pkt / 100% pozyt.
|
chętnie bym sięwymieniła ale niestety nie widze nic dla siebie
kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1235941 ciuchy https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1126161 książki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1144051 wish https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1261853 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:49.