|
|
#721 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Misz Masz, czyli wszystkie o wszystkim;)
Cytat:
![]() Cytat:
kapota... wspolczuje tej dziewuszcefaceci sa beznadziejni gosia Cytat:
powiedział że dla niego taki ecos jest głupie takie odliczanie...a z sexu nici bo powiedział że nie chce zaliczyć wpady bo mu mama powiedziala ze teraz po odstawieniu tabletek jest wysokie ryzyko zajscia w ciaze. no i pożarliśmy się bo ja sie poczułam jakby sie pbrzydził tego mojego plamienia zabrał mnie dorestauracji przejadłam się przeprowadzilismy trudna rozmowe dał mi do zrozumienia ze mnie nie kocha i powiedzial wprost ze powaznie o mnie nie mysli iz e nie ma zamiaru sie oswiadczac zareczac bo dla niego teraz wazna jest szkoła bo on chce osiagnac sukces. Spytałam czy pojedzie ze mna do angli to pwowiedzial ze nie bo nie chce byc pozniej wystawiony ze np sie poklocimy i nie bedzie mial co zrobic ze soba. BEZNADZIEJA nienawidze walentynek. jak miło być kochanym ![]() Cytat:
Cytat:
ja bym sie poryczała nie lubie takiego czegos
|
|
#722 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeszcze rok i pojdzie do zaocznego ( ja w nim wzbudzam coś ze ma się uczyć .. lepsza przyszłość ) .. Cytat:
Trzymaj się
|
||
|
|
|
#723 |
|
Zakorzenienie
|
niqska, mało brakło a poryczałabym się przy nich... ale opamiętałam się, wyszłam i wtedy dopiero puściło...
dziękuję kochane za miłe słowa ![]() a ty niqska nie przejmuj się albo się wszystko ułoży, on przemyśli i dojdzie do wniosku, że jednak warto zmienić zdanie, albo się skończy - a myślę, że tak mogłoby być nawet lepiej dla ciebie
|
|
#724 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moim zdaniem to on nie tratkuje Cię fair.. mimo, że nie ukrywa, że Cię nie kocha... więc Cię nie okłamuje... ale skoro z Tobą jest to wydaje mi się, że chyba coś jednak czuje... może jakieś tylko złe doświadczenia wzbraniają mu kochać... Ale czasem wiesz... "nie warto jest kochać za dwoje" ...
|
|
|
#725 |
|
Zakorzenienie
|
klaudens jak Ci sie dzisiejsza pogoda w Gdańsku podoba
![]() Ja rano wstalam i bylam w cięzkim szoku ![]() ![]() |
|
|
|
#726 |
|
Zakorzenienie
|
ja nie rozumiem jak rodzice mogą traktować tak swoje dzieci. Jeszcze ma do niego pretensje że do szkoły nie chodzi. A jak miał chodzić jak kazała mu do pracy iść. Musiał wyjechać 270km od domu. Dobrze że ja i moja rodzina mu pomogła bo ona mu dała 50zł na bilet i nawet na jedzenie nie miał. A teraz tylko kase by chciała żeby jej dawał. Ciekawe za co jak nigdey mu nic nie dawała???
niqska moim zdaniem też byłoby lepiej jakbyście się rozstali... może wtedy by zrozumiał co stracił. Mój TŻ już drugiego dnia błagał o wybaczenie i żebym wróciła... bo wiesz na codzień nie doceniamy tego co mamy dopiero gdy to odchodzi zaczyna nam być żal. Z tymi facetami to same problemy
|
#727 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przepraszam że znów napisałam dwa razy pod rząd ale nie wychodzi mi to wielokrotne cytowanie i wogóle gubie się tu ;p
|
|
#728 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A miałam dziś ubrać adidasy Tak na 1 dzień wystarczy .Cytat:
|
||
|
|
|
#729 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u nas z rana było śniegu po kolana :P tez chcialam adaśki ubrac a tu zonk
|
|
|
|
|
#730 |
|
Zakorzenienie
|
zimno bardzo nie jest bo słonce swiecie ale snieg jest
|
|
|
|
#731 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja wam opowiem co mi sie przytafiło w walentynki niby taka błachostka ale dała do myślenia...otórz po pół roku nie oddzywania się odezwał sie chłopak którego poznałam na wakacjach i w którym sie na maxa zakochałam wtedy ale nam nie wyszło bo on z wawy ja z krk no i napisał ze to odpowiedni dzien zeby sie odezwać bo świeto zakochanych a on już dużej nie może milczeć bo mnie kocha i musiał mi to powiedzieć a ja totalnie zgłupiałam byłam tak zaskoczona że szok i wspomnienia odżyły i wogóle ahhh...
|
|
|
|
#732 |
|
Zakorzenienie
|
a ty do niego coś czujesz ? jeśli tak to próbuj bo może się uda
|
|
#733 |
|
Wtajemniczenie
|
wiesz trudno to powiedzic po pół roku;p
|
|
|
|
#734 |
|
Wtajemniczenie
|
to sie spotkajcie jak tylko bedziecie mogli i sie dowiesz czy cos czujesz
nisqa ja bym od razu zerwala,bo nie cce byc w zwiazku w ktorym nie ma milosci od faceta...ale to tylko moje zdanie a ja dostalam sliczny lancuszek na walentynki z serduchem xd i czeko0ladki ktore ubostwiam xD
|
|
|
|
#735 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#736 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
sama juz nie wiem co mam robić Cytat:
zaczynam sie meczycCytat:
nie wiem w rekolekcje mu powiem zebysmy sie nie spotykali przez jakis czas chyba...
|
|
#737 |
|
Zakorzenienie
|
niqska po przeczytaniu Twojego postu stwierdziłam ,że ja bym nie umiała być z kimś kto mnie nie kocha i robi sobie z tego jaja ( bo na to wygląda) wiec jak nie wiąże z Tobą zadnych planów to dlaczego Cię tak meczy psychicznie?
|
#738 |
|
Zadomowienie
|
Niqska na Twoim miejscu zerwalabym i wtedy by tak naprawde wyszlo jak zalezy mu na Tobie bo moze tylko tak gra ale jednak zalezy mu ... jesli tak to pewnie by walczyl o Ciebie a jesli nie to znaczy ze nie jest Ciebie wart ... i jedynie bedziesz miala satysfakcje ze to nie on zerwal tylko Ty ...
aj Dziewczyny dzisiaj sie dowiedzialam ze na film ze 100dniowki poczekam jeszcze 3 tygodnie ;/ a juz 3 czekam masakra ;/ ale dobra wiadomosc ze miesci sie on w cenie i nie placimy nic dodatkoo za niego ... a tak pozatym chlopak o ktorym Wam pisalam ten 9 lat starszy odzywa sie do mnie na gg ... ciekawe ... chociaz 9 lat to jednak za duzo ... ajj
|
|
#739 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze, ale żeście się rozpisały
Wszystko poczytałam, lecz nie będę cytowała każdej z dziewczyn, bo by się zrobiła mega wielka odpowiedz Pogubiłam się już, wypadłam z rytmu...![]() Śliczne dostałyście prezenty, te jabłko... miodzio Ja najbardziej się cieszę w bukietu tulipanów, bo je uwielbiam po prostu, a dopiero po raz pierwszy dostałam je od jakiegoś chłopaka (zawsze róże ).... ogólnie u mnie b. dobrze. Wieczorem poszłam do koleżanki i impreza przeciągnęła się do rana. ok. 9 wróciłam do domu![]() Powiedzcie, czy u was też tak jest, że od kiedy skończyłyście 18 lat możecie o wiele więcej? Ja np. nie pytam się już rodziców czy mogę gdzieś wyjść, tylko mówię, że idę i mniej więcej o której wrócę. Rodzice traktują mnie już jako dorosła, odpowiedzialną osobę i nie wtrącają się w moje wybory... Z tego co zauważyłam, nie każdy tak ma. Mojej koleżance rodzice powiedzieli, że dopóki mieszka pod ich dachem to jest im podporządkowana, a to co jest jej - należy tylko do nich.
|
|
#740 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Właśnie się dowiedziałam że moją koleżankę mama wyrzuciła z domu już 2 tygodnie nie mieszka tam... dziwna ta jej matka strasznie
|
|
#741 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mojej kolezanki mama powiedziała, że nawet jej telefon nalezy do nich. Kupiła go za pieniądze z 18, ale to dzięki nim dostała tą kasę, bo oni zorganizowali imprezę... Chore z deka ![]() Nie wyobrazam sobie, jak matka może wygnać swoje dziecko z domu. Tym bardziej córkę. Ja nie wiem co bym musiała zrobić, by mnie wypędzili..
|
|
|
#742 |
|
Zadomowienie
|
hmm w zasadzie tu niechodzi o to ze sie ma 18scie lat ... ja uwazam ze nawet jak rodzice nas ograniczaja robia to dla nas ... chociaz ja nie mieszkam z rodzicami (bo oni pracuja w niemczech a ja z bratem mieszkam tu ...) to nawet jak przyjezdzaja czasem to pytaja sie mnie gdzie ide o ktorej wroce i zawsze wyglada to w sposob ze jesli po 22 mam zadzownic
i tu jest to ze wiem ze mi ufaja bezgranicznie bo przeciez od ponad roku moge robic co chce ... mialam 16 scie lat jak pierwszy raz wyjechali .... ale mysle ze takie cos ze sie martwia o mnie jak tu sa jest lepsze niz obojetnosc i wspolczuje tym co moga robic co tylko im sie chce ... i chociaz jestem pelnoletnia przed kazda impreza tata powtarza tylko zero alkoholu i tu nie chodzi o zaufajnie do mnie tylko do otocznia przeciez nie mozna wszystkim ufac
|
|
#743 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie powiedziałam, że moi rodzice mną się nie interesują. Czuwają nad wszystkim, a ja robię wszystko w miarę rozsądku. Chodziło mi o to, że przed moimi 18 urodzinami musiałam zawsze prosić o pozwolenie wyjścia i zazwyczaj miałam określoną godzinę powrotu. Dziś informuję, że wychodzę, a jak mi się przeciągnie powrót, daję znać telefonicznie, żeby się nei martwili. Nie musze (jak niektórzy w moim wieku) wkręcać rodzicom, że idę do kolezanki na noc, a tak na prawdę jestem na jakiejś dyskotece...
|
|
|
#744 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
* Też dostałam Tulipanki i też je uwielbiam chociaz konwaliami też nie gardzę ![]() * Ja od zawsze mam rewelacyjne stosunki z rodzicami. Moja mama wie absolutnie wszystko ploty lecą jak z psiapsiółami. Z tata jest podobnie Ja kocham samochody darze je miłością dozgonna. I to nas bardzo łączy. Odkąd skończyłam 15 albo 16 lat nie mam problemu z całonocnymi imprezami. Mój TŻ w wakacje 2007 średnio co 2 nocą spał u mnie. Wszyscy znajomi wkoło się dziwili że rodzice na to pozwalają. A dla nas to naturalna sprawa Urodziłam sie w świetnej wyluzowanej rodzinie. Moją mame cieszą tak prozaiczne rzeczy jakimi są np 2ki z matmy z która sobie nie radze |
|
|
|
|
#745 |
|
Zakorzenienie
|
za radą Klaudens napisałam pierwsza do TZ wczoraj bo nie mogłam z nerwow wytrzymać i...pogodziliśmy się dzieki
|
|
|
|
#746 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trzeba rozmawiac rozmawiac i jeszcze raz rozmawiac. Faceci to łosie Oni czasami po prostu nie wiedzą co czynią. wiec musimy im to uświadamiac
|
|
|
|
|
#747 |
|
Wtajemniczenie
|
dzieki za rady ale obawiam sie ze nic z tego nie bedzie choć chciałabym;*ale ta odległosc...
|
|
|
|
#748 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mimo ze mnie rodzice pilnują, z mamą jestesmy przyjaciołkami i razem plotkujemy ![]() Cytat:
.
|
||||||
|
|
|
#749 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
)jak byłam mała o to że wzięłam z automatu 4 zł które wygrał jego szef w pracy (był dj na dyskotece) ogólnie zawsze miałam z nim słaby kontakt w sumie go nienawidziłam za to jak mnie bił do tej pory mam łzy w oczach jak o tym pomysle. Od kąd wyjechał rzadko z nim gadam. Jak byłam na wakacje u niego w angli to nawet sie dogadywalismy i był miły i podniosl tylko raz na mnie glos. Mama tez juz pojechała i tak pusto jest w domu. Ona tez potrafiła mnie czasem z nerwów zpoliczkować. Ale zawsze przepraszała. Pomimo tego że zawsze byłam czarna owca jak byłam młodsza a moja siostra była geniuszem i złotym dzieckiem role sie odwrocily to teraz moja siostra jest zła niedobra a ja grzeczna- nie pije- nie pale- dobre stopnie mam nie wagaruje. Potrafie sobie poradzić ze wszystkim jestem odpowiedzialna potrafie zapracować na cos. Jestem bardziej samodzielna. Z wychodzeniem na imprezy róznie bywało moja mama zawsze sie bała sama spac w domu wiec koło polnocy zaczynała wydzwania po mnie. A teraz nie wychodze nigdzie bo tz mnie nie zabira.. tzn żadko co. Kiedyś czytałam taki artykuł o dziewcyznach ktore maja slaby kontakt z ojcami od dziecinstwa że w swoim partnerze szukaja takich ojcowskich cech... powiem ze to prawda. Zawsze sie czulam nie kochana i nawet nie wiecie jak bardzo mnie rani że moj tż mnie nie kocha. Cytat:
|
|
#750 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie dziwię Ci się, że nie potrafisz tak po prostu zerwać. Z takim stażem, nie jest łatwo, bo łączą wspomnienia, wspólni znajomi, piękne chwile. Sama wiem co czujesz, ja z tą decyzją miotałam się tydzień czasu. Tuz przed spotkaniem, nadal nie wiedziałam co zrobię.... Też słyszałam o tym, że wybiera się faceta takiego, jak ojciec. Tak samo jest z chłopakami, szukają dziewczyny z cechami ich matki. Może nie chodzi tu już o fizyczne, lecz cechy charakteru. I nawet nie zdajemy sobie z tego sprawy... Jak tak się zastanowię, u mnie się sprawdza. Facet musi traktować mnie jak księżniczkę, być dżentelmenem a ja mam być dla niego najważniejsza i jedyna....
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:57.

i jakiś zabieg na to miała ... i mówiła, że właśnie leżało z nią w szpitaliu chyba 6 takich młodych dziewczyn na to samo... 

i tu już jest tragedia...
jednak spokoj zakłucił ojciec...
gosia
?

Tak na 1 dzień wystarczy 

nisqa ja bym od razu zerwala,bo nie cce byc w zwiazku w ktorym nie ma milosci od faceta...ale to tylko moje zdanie

ale ciągle wierzy...