Lutówki 2017 ❤ cz. IV - Strona 20 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-10-17, 09:44   #571
minula
Wtajemniczenie

Dot.: Lutówki 2017 ❤ cz. IV

Jak przeliczyć koszt użytkowania na jeden dzień, to fotelik za 600 zł, nie jest taki drogi.
Ja dużo jeżdżę, zarówno w trasie jak i po mieście, jeżdżę cały rok. Dla mnie jednak było ważne jak fotelik wypada w testach. Wypadki się zdarzają, nie z naszej winny. Ten pierwszy fotelik jest do 13 kg, mój syn w takim jeździł do 13 miesiąca, więc długo.
minula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-17, 09:47   #572
Escorpio
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sQuaara Pokaż wiadomość

jak dla mnie jest roznica bo te do wozkow są najczesniej mniej testowane, itp bo wychodzą co chwila tak jak nowy wozek....
a dwa ze kazdy fotelik da sie wpiac w wozek, kwestia adapterów nasze 50zł
Problem polega na tym, że foteliki do tych wózków nie są testowane (chyba, że w tych droższych wózkach, ale na pewno nie w Adamexach). A jakieś atesty nic nie dają...
Escorpio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-17, 09:50   #573
lolita25
Zakorzenienie

GG do lolita25

Cytat:
Napisane przez Escorpio Pokaż wiadomość
Problem polega na tym, że foteliki do tych wózków nie sš testowane (chyba, że w tych droższych wózkach, ale na pewno nie w Adamexach). A jakieœ atesty nic nie dajš...
Dokładnie.
Stary 2016-10-17, 09:50   #574
zuzkka
Zakorzenienie

Meldujemy się po badaniu 😉 Dziewczynka potwierdzona, lekarz nie miał wątpliwości 😍 Już 548g i wszystko w jak najlepszym porządku, moje tętnice też

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
zuzkka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-17, 09:51   #575
GAgnieszka89
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez zuzkka Pokaż wiadomość
Meldujemy się po badaniu 😉 Dziewczynka potwierdzona, lekarz nie miał wątpliwości 😍 Już 548g i wszystko w jak najlepszym porządku, moje tętnice też

Super, ze wszystko w porządku

GAgnieszka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-17, 09:53   #576
justkonev
Zakorzenienie

kciuki za dzisiejsze wizyty!

Cytat:
Meldujemy się po badaniu �� Dziewczynka potwierdzona, lekarz nie miał wątpliwości �� Już 548g i wszystko w jak najlepszym porządku, moje tętnice też

Gratuluje udanej wizyty! Ale już duża panna

Dziewczyny, te które dostały już skierowanie na glukoze; jaką dawkę glukozy przepisał wam gin? 50 czy 75?
justkonev jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-17, 09:54   #577
s i l v e r
Zakorzenienie

Cytat:
Meldujemy się po badaniu �� Dziewczynka potwierdzona, lekarz nie miał wątpliwości �� Już 548g i wszystko w jak najlepszym porządku, moje tętnice też

Super!
a jak z imieniem? Bo nie pamiętam czy macie wybrane

Edytowane przez s i l v e r
Czas edycji: 2016-10-17 o 09:55
s i l v e r jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-17, 09:54   #578
sQuaara
Zakorzenienie

Cytat:

Osobiście wolę na bezpieczeństwie nie oszczędzać i na pewno nie kupiłabym fotelika który nie posiada testów zderzeniowych, a takie po prostu muszą kosztować. Nosidełko bez tych testów to moim zdaniem bubel nienadający się do niczego (bo równie dobrze sama możesz go sobie zrobić), a już na pewno nie jest w nim wygodnie dziecku. Ale rozumiem, że ktoś w taki fotelik nie chce inwestować, bo np. w ogóle nie jeździ autem, więc jak parę razy przewieziemy dziecko w nim na krótkiej trasie, to na pewno nic się nie stanie
powiedzmy

---------- Dopisano o 09:54 ---------- Poprzedni post napisano o 09:54 ----------

Cytat:

Just ja dzis dostane skierowanie to Ci powiem
Stary 2016-10-17, 09:56   #579
minula
Wtajemniczenie

Cytat:

Gratulacje

Cytat:
Napisane przez justkonev Pokaż wiadomość

Dziewczyny, te które dostały już skierowanie na glukoze; jaką dawkę glukozy przepisał wam gin? 50 czy 75?
75
Nie muszę mieć swojej, laboratorium zapewnia.
Stary 2016-10-17, 09:56   #580
axn22
Zakorzenienie

Cytat:
Świetnie

Cytat:
Problem polega na tym, że foteliki do tych wózków nie są testowane (chyba, że w tych droższych wózkach, ale na pewno nie w Adamexach). A jakieś atesty nic nie dają...
No racja ale też nie można uogólniać że "fotelik do wózka 3w1 jest zły", do droższych wózków dają w komplecie porządne foteliki (maxi cosi, besafe, recaro, cybex itp) a też nazywają to ciągle wózkiem 3w1

Fotelik ma być po prostu przetestowany, z atestami, bezpieczny. I tego się trzymajmy. Jak ktoś znajdzie fotelik za 200zł, który ma dobre oceny w testach - tylko pogratulować, ktoś chce kupić fotelik za 1500zł - ok, stać go, podoba mu się, niech kupuje.
axn22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-17, 09:57   #581
GAgnieszka89
Raczkowanie

Cytat:

Ja miałam 75. Ale dostałam w laboratorium...

GAgnieszka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-17, 09:58   #582
s i l v e r
Zakorzenienie

Ja jutro mam wizytę więc napewno dostanę skierowanie na glukozę
Stary 2016-10-17, 09:58   #583
sunny_eyes
Zakorzenienie

Cytat:
no ja nie biore tego co do 3w1... biore ten pierwszy innny niz w zestawach z wozkami są... i ten co ja wybralam kosztuje 550-650 w zaleznosci od sklepu...

sama jezdze drozszym autem, stawialam na bezpieczenstwo, testy to dziecka w byleco nie posadze ze tak sobie pozwole.
150zł to pas na brzuch zeby malenstwa nie uciskac w ciazy w samochodzie kosztuje...

---------- Dopisano o 09:32 ---------- Poprzedni post napisano o 09:30 ----------

jak dla mnie jest roznica bo te do wozkow są najczesniej mniej testowane, itp bo wychodzą co chwila tak jak nowy wozek....
a dwa ze kazdy fotelik da sie wpiac w wozek, kwestia adapterów nasze 50zł
Ten od wozka jak kupowalismy wozek to nigdzie nie moglam znalezc wynikow testow, wiec napisalam bezposrednio do producenta o takowe. Niedtety maja tylko jakies swoje wewnętrzne i tyle, wiec odpadl w przedbiegach ich fotelik.

Cytat:
Napisane przez GAgnieszka89 Pokaż wiadomość
Ok każdy ma jakieś swoje zdanie. My mieliśmy najpierw ten fotelik który był w wózku 3w1. Później około 7-8mc kupiliśmy fotelik romera od 9-18 kg. A teraz mamy taki do 36kg ale to jest rzeczywiście dla starszego dziecka. Ja uważam że przedział kg 9-36 jest zbyt duży. Nie wyobrażam sobie zeby w tym samym foteliku siedziało dziecko ktore waży 10 kg i np 36kg. 10kg to przykładowo roczne dziecko a 36kg to 9letnie 😱😱😱
Jest w nim tyle wkladek i regulacji, że nie ma najmniejsze problemu z dopasowaniem do dziecko.
My się przesiadalismy w okolicy roczku, jak maly juz bardzo stabilnie siedzial i porzadnie trzymal glowke.

Cytat:

Gratulacje pewnej coreczki

My za tydzień wizyta, juz się nie mogę doczekać

sunny_eyes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-17, 09:59   #584
lolita25
Zakorzenienie

GG do lolita25

Cytat:
Meldujemy się po badaniu 😉 Dziewczynka potwierdzona, lekarz nie miał wštpliwoœci 😍 Już 548g i wszystko w jak najlepszym porzšdku, moje tętnice też

Super

Cytat:

Dziewczyny, te które dostały już skierowanie na glukoze; jakš dawkę glukozy przepisał wam gin? 50 czy 75?
75
Stary 2016-10-17, 10:01   #585
sQuaara
Zakorzenienie

generalnie tez kwestia moze dla takich ktore nie wiedza (ja nie wiedzialam, na bzpiecznym maluchu mowili) - odchodzi sie juz od wagi dziecka jako wyznacznika (owszem nadal nazywa sie to fotelikiem 0-9kg) aczkolwiek z racji tego ze dzieci są rozne to najwazniejsze jest aby głowka nie wystawala nad fotelik i jak dziecko ma 10kg ale glowke bezpiecznie w foteliku to jest ok (nogi mogą wystawać)

w ogole ostatnio na dziale cybexa jak ogarnialam fotelik to widzialam ten wozek
ogien!

Stary 2016-10-17, 10:03   #586
kiciulec
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to kiciulec

Cytat:
Napisane przez s i l v e r Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Mąż zaprowadził Darie do przedszkola i pojechał do pracy, a ja teraz wcinam świeżą bułeczkę (mężuś kupił ) i piję herbatkę.
Potem idę wyniki badań odebrać bo jutro gin.

mnie tak często boli :/
wogóle coraz częściej czuję taki ciężar w brzuchu. Ciągle coś zaboli..ehhh i do tego te plecy

super,że imprezka udana
my najbliższą impreze 3 grudnia - 30stka męża

kciuki!
kurcze, z tymi godzinami to kiepsko by było i u mnie mała Hania w brzuchu wariuje od około 21-23
oczywiście w ciągu dnia dużo się rusza,ale w porach wieczorno-nocnych najbardziej
Też mam urodziny 3 grudnia
Cytat:
Napisane przez sunny_eyes Pokaż wiadomość
Ale on nic nie mial z plastiku, to byl tylko styropian + pokrowiec.

Teraz mamy maci cosi, podobal nam sie jeszcze wtedy jakis cybex, ale wybrany kolor byl niedostepny.

Tez mamy 9-36 w tej chwili dla Michala - espiro kappa. Jestem z niego zadowolona, przede wszystkim ma funkcje odchylenia do spania, a to bylo dla nas wazne.

W kwestii fotelikow ostatnio czytalam artykul, że ten wypadek co zginela 3dzieci w volvo to problem polegał na tym, że wszystkie siedziały na poddupnikach, a nie w fotelikach... :/
Te poddupniki to jak gilotyna działają :/
Cytat:

Gratulacje
Cytat:

Mi przepisał 75g i mówił, że będą 3 kłucia- na czczo, po godzinie i po kolejnej. 5 lat temu miałam tylko 2 kłucia. Już współczuję pielęgniarkom szukania u mnie żył

Edytowane przez kiciulec
Czas edycji: 2016-10-17 o 10:06
kiciulec jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-17, 10:06   #587
s i l v e r
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kiciulec Pokaż wiadomość
Też mam urodziny 3 grudnia
O ! A jesteś też taka uparta jak mój mąż?

Ale mam dziś lenia. A muszę posprzątać mieszkanie bo ostatnio w piątek sprzątałam

Edytowane przez s i l v e r
Czas edycji: 2016-10-17 o 10:09
s i l v e r jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-17, 10:09   #588
justkonev
Zakorzenienie

Dzięki za odpowiedzi w sprawie glukozy
Dziś dzwoniłam do labu, gdzie chodze zawsze i pani mi powiedziała, że oni glukozy nie dają, że musze sobie kupić, ale przecież to żaden problem
A co do 'dawki' to po prostu byłam ciekawa, ale wychodzi na to, że 75 to taki standard
justkonev jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-17, 10:15   #589
Escorpio
Zakorzenienie

Cytat:

Super! Gratuluję!

Cytat:
Jak robiłam wcześniej glukozę, to miałam 75g. Teraz pewnie tyle samo dostanę.

Cytat:
powiedzmy)
Założyłam najlepszą opcję. Jak przejedziemy Maluchem 2km, to teoretycznie nic nam się nie stanie, chyba że mielibyśmy dużego pecha

Cytat:
Napisane przez axn22 Pokaż wiadomość
Świetnie

No racja ale też nie można uogólniać że "fotelik do wózka 3w1 jest zły", do droższych wózków dają w komplecie porządne foteliki (maxi cosi, besafe, recaro, cybex itp) a też nazywają to ciągle wózkiem 3w1
Dlatego napisałam "chyba, że do droższych"

Cytat:

w ogole ostatnio na dziale cybexa jak ogarnialam fotelik to widzialam ten wozek
ogien!

Priam uwielbiam go, ale po przeczytaniu kilku opinii od razu z niego zrezygnowałam...
Escorpio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-17, 10:15   #590
Mojra87
Zadomowienie

Dzień dobryyyy! Ale od rana naskrobałyście, gaduły jedne

Wyspałam się, choć do późna oglądaliśmy z tż serial nasza A ostatnio sypia do 8, a my razem z nią Na szczęście moje gardło ma się dziś lepiej (choć z nosa dalej mi się trochę leje ) - może to mój magiczny syrop z imbiru+cytryny+miodu pomógł

Cytat:
Napisane przez axn22 Pokaż wiadomość
Super, że impreza się udała.
Co do tortów to mój mąż ma "proste" smaki, nie lubi przekombinowanych ciast i tortów. Na urodziny w najbliższy weekend zażyczył sobie tort śmietankowy więc będzie tak naprawdę biszkopt+krem ze śmietany i mascarpone+posmaruje i nasączę te biszkopty czymś aromatycznym.
Macie pomysł jak "podbić" bardziej smak śmietany? Byłam ostatnio na lodach i był smak "śmietanka alpejska" i były 100 razy bardziej śmietankowe niż zwykłe... ciekawe jak je zrobili...
Jak robiłam niedawno tort śmietanowy na urodziny córki, to do kremu śmietana+mascarpone dodałam trochę prawdziwego cukru waniliowego (tzn z ziarnami wanilii) - super podbił smak zostało mi trochę kremu po udekorowaniu tortu, to na drugi dzień zrobiłam gofry i wszamałam z tym kremem

Cytat:
Napisane przez __malaMi__ Pokaż wiadomość
kurcze coś cięzko z tymi ocieplanymi leginsami... a powiedz czy one sa lekko slisckie? bo nie lubi leginsow tylko z bawełny, bo wszystko ich się "czepia"...
wrzuć może linka prosze
Wiesz co, te moje to takie raczej bardziej klasyczne bawełniane, choć mają jakiś tam % domieszki elastanu, ale śliskości od niego raczej nie dostały... Link poniżej:
http://allegro.pl/cieple-getry-legin...552106027.html

Ale szukając tych konkretnych znalazłam przypadkiem takie, może Cię zainteresuje to futerko w środku
http://allegro.pl/legginsy-ciazowe-o...521757858.html

Najfajniej jest iść do jakiegoś sklepu, żeby sobie pomacać takie getry, tylko u mnie to nawet nie wiem, gdzie szukać sklepów z odzieżą ciążową polskich producentów, a nie z sieciówek...

Cytat:

Super!! Gratulacje!

No i mega kciuki za dzisiejsze wizyty! Zdaje się, że dużo ich dzisiaj
Stary 2016-10-17, 10:21   #591
kiciulec
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to kiciulec

Cytat:
O ! A jesteś też taka uparta jak mój mąż?

Ale mam dziś lenia. A muszę posprzątać mieszkanie bo ostatnio w piątek sprzątałam
Gorzej jak osioł
kiciulec jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-17, 10:27   #592
zuzkka
Zakorzenienie

Cytat:

Klopsik mamusi 😍😂

---------- Dopisano o 10:27 ---------- Poprzedni post napisano o 10:27 ----------

Cytat:
Super!
a jak z imieniem? Bo nie pamiętam czy macie wybrane
Na 90% Mila

zuzkka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-17, 10:31   #593
Krysilla
Rozeznanie

Cytat:
Co do naklejek to kiedyś miałam nad łóżeczkiem u córki to niestety zeszły razem z farbą i tynkiem. Ale inne miałam niż tu pokazałaś

ja mam 4 kocyki ale taki zwykłe. Trzy polarowe i jeden z takiego misia. Mam aż 4 bo 3 dostałam w prezencie jak się córa urodziła. Także kupować nie muszę
Ja dziergam kocyk a dwa dostalam w prezencie
Cytat:
Na wstępie raportuje że serduszko mojego synka ma się super badanie pół godziny tylko o serduszku jak najechalisny na główkę na sekundę to maly z rozdziawionej buźki przeszedł w uśmiech dla mamusi
Mega jestem szczęśliwa bo od początku mieliśmy ryzyko z tym serduszkiem )

Kurde bo tak właśnie myślałam a te pakowane które widziałam jakoś tak głupio musiały być w takim razie poskladane... ;D

A masz maszynę? Chętnie kupię

Marzy mi się zimowa tez ale o narzeczenskiej też takiej marzyłam i śniegu ani pół dnia nie było ;D więc się nie nastawiam... A chciałabym w grudniu bo w połowie stycznia to na ostatnich nogach będę...

---------- Dopisano o 15:42 ---------- Poprzedni post napisano o 15:41 ----------

Wiadomo z.szablonami i malowaniem co komu pasuje
My tak spróbujemy, jak będzie szło jak po grudzie to zamówię szablon ))
Super, że badanie bylo udane!
Cytat:

Gratuluję dziewczynki!

Ja właśnie wrocilam z weekendu od siostry.

Najpierw w sobotę z jej roczną córeczką wycinalismy dynie na Halloween w żłobku. Nie mam nic przeciwko, lubie takie rzeczy. Ale udzial malej w calej zabawie byl właściwie żaden, poza robieniem "uuuuuu" jak zobaczyła efekt koncowy. A jeszcze w jej zlobku chcą zdjec z procesu tworzenia, wiec postawiliśmy ją parę razy koło dyni. Potem pojechaliśmy nad morze na chwilę, ale pogoda kiepska. A dziś w nocy siostrzenica dala czadu. Jestem wykonczona i chyba sie na troche poloze.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaż na Samsung Galaxy S 7 Edge
Stary 2016-10-17, 10:36   #594
laurka23
Zakorzenienie

Cytat:
Miałam to napisać. Już wolała bym używkę kupić zw znajomego źródła.

Cytat:

Duża panna!

Zepsuł mi się ogranicznik w przesuwnych drzwiach szafy... Spadły drzwi a że są tak ciężkie to nie podniosę. Nic takiego, ale mam wizytę o 14 a nie mogę ciuchów wyjąć
laurka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-17, 10:47   #595
sQuaara
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez laurka23 Pokaż wiadomość

Duża panna!

Zepsuł mi się ogranicznik w przesuwnych drzwiach szafy... Spadły drzwi a że są tak ciężkie to nie podniosę. Nic takiego, ale mam wizytę o 14 a nie mogę ciuchów wyjąć

o ja jako dziekco mialam takie drzwi do pokoju... spadały namietnie...
ale malo kiedy na całej dlugosci..najczesciej ten bok za ktory sie chwyta i jakos dawałam rade to nałożyc... ale drewno to to nie było

znajdz cos brudnego, przepierz i susz suszarka do 14 ogarniesz
Stary 2016-10-17, 10:50   #596
laurka23
Zakorzenienie

Cytat:
o ja jako dziekco mialam takie drzwi do pokoju... spadały namietnie...
ale malo kiedy na całej dlugosci..najczesciej ten bok za ktory sie chwyta i jakos dawałam rade to nałożyc... ale drewno to to nie było

znajdz cos brudnego, przepierz i susz suszarka do 14 ogarniesz
No mam taki plan, na kaloryferze przesuszę Te drzwi ze 30 kilo ważą, metr szerokie, wysokie na 230cm, i lustrzane, także ten, nie ta waga
laurka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-17, 10:51   #597
minula
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez laurka23 Pokaż wiadomość

Duża panna!

Może podważyć jakoś od drugiej strony albo wolaj sąsiada
Nic się nie suszy co można by założyć?

Ja leżę w wannie i nie mogę się zmobilizować do wyjścia spóźnię się dziś
Stary 2016-10-17, 10:54   #598
paulinka009
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez sunny_eyes Pokaż wiadomość

Jak dla mnie 500zl to raczej minimum za fotelik, który ma jakieś sensowne wyniki w testach.

My kupilismy fotelik kiddy evolution pro 2 kosztuje 700 zl (na targach dalismy 500). 500 mysle moje takie max za fotelik. Ma 4 gwiazdki i opcje rozlozenia do funkcji lezacej jako jeden z nie licznych. Bede mogla sobie pozwolic na zakupy w galerii bez wyrzutow sumienia. Co najlepsze polecil nam go przedstawiciel Anexu i zdecydowanie odradzil nosidlo z wozka 3w1. Wystarczy kupic adaptery. Nie wiem gdzie ani ile przyjdzie mi z dzieckiem jezdzic. Wole nie oszczedzac az tak. Zreszta to inwestycja na drugie dziecko i nawet jesli go sprzedam za 200zl to i tak sie oplaca lepiej.

Mam kiepskie dni ostatnio mala sie cos ruszac nie chce a juz zdazylam sie przyzwyczaic ze jak sie poloze to fika w brzuszku krotko ale dosc intensywnie a tu wieczorem nic, rano nic eh wykoncze sie do nastepnego poniedzialku.

Edytowane przez paulinka009
Czas edycji: 2016-10-17 o 11:00
paulinka009 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-17, 10:54   #599
gapulinka
Wtajemniczenie

Cytat:

Ja dostałam 75 i miałam dwa wklucia. Pierwsze ma czczo a drugie po dwóch godzinach.

Doobry, witam się w tej beznadziejny poranek. Pol nocy nie spaliśmy bo mały obudził się z lekkim stanem podgoraczkowym i nie mógł zasnąć

Widzę temat fotelików. Nie jestem za bardzo za umoralnianiem, kazdy robi jak uważa i kupuje to co mu pasuje.
Ja nie uznaje nieprzebadanych fotelików czy to na wyjazd "tylko po bulki" raz na miesiąc czy na codzienne objezdzanie.
Można powiedzieć ze jesteśmy świeżo po zakupie drugiego fotelika. Wybraliśmy Besafe Izi Kid x2 i size.
Dziecię w nim zadowolone a rodzice spokojniejsi.

Kciuki za dzisiejsze wizyty!

gapulinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-10-17, 11:01   #600
Opiumalfa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez GAgnieszka89 Pokaż wiadomość
Dla mojego pierwszego synka za pierwszy fotelik (tzn to nosiedelko dałam chyba z 200 zł),dopiero ten kolejny kupiłam lepszy z romera i wtedy placilam rzeczywiście 700zl. Ale za to nosiedlko tyle bym chyba nie dała...
Troche nie rozumiem Twojego toku myslenia. Na pierwszy fotelik wydałas 200zł, ale ju zdrugi kupiłas z Romera. Dlaczego? Małe dziecko nie jest narazone na wypadek samochodowy? Czy z nim nie jezdziłas autem.

Z tego co wiem, to jakies sensowne foteliki z kategorii )0+ zaczynają się od 500-600 zł w góre. Takie maleństwo musi miec super podparcie dla watłego ciałka, tak samo jak i starsze dziecko.

Jak widze w Carefourze np takie foteliki za 50euro to odchodze na kilometr. To juz wolałabym kupić fotelik z testami używkę niż sam styropian.
Opiumalfa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości