Włosomaniaczki :D - Strona 8 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-02-23, 10:31   #211
xyoko
Zakorzenienie

Dot.: Włosomaniaczki :D

Cytat:
Napisane przez Milka19 Pokaż wiadomość
Ja też myje włosy codziennie ewentualnie co dwa dni. Odżywek mam sporo, więc co kilka dni stosuje inną - lubie sobie życie urozmaicać
Cytat:
Napisane przez Jolie2601 Pokaż wiadomość
Waxa nie stosuj częściej niz zaleca producent. W dni, w które go nie używasz "wciśnij" coś innego Ja używam własnie waxa na przemian z kallosem

Dziękuję za odpowiedzi

Muszę poczytać o tym kallosie, bo już parę razy widziałam tą nazwę, ale jeszcze nic dokładnego nie wiem
xyoko jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-23, 11:05   #212
virtual_reality
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach

Co do Kallosa to na mnie nie działa Wymienie chetnie na cos innego,kto chce? (dostane punkty za reklame swojego kramiku kosmetycznego)
virtual_reality jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-23, 12:25   #213
virka
Zakorzenienie

Cytat:
Czekamy z niecierpliwością
Jak tylko będę miała spokojnie czas (nie między sprzątaniem i obiadem ) to napiszę, obiecuję

Cytat:
Napisane przez Emilcia_1616 Pokaż wiadomość
ale to sie wlocy nie sklajaja? nie sa suche? a mozna na to odzywke bez splukiwania? przeciez jesli zaloze na nie recznik to one wsiakna?a moze lepiej zostawic je na wlosach przez 30 minut? ale pytan
Nie sklejają, nie są suche, są sypkie, błyszczące i mocne Nie spłukuj, w ziołowych płukankach właśnie o to chodzi, żeby były na włosach jako ostatnie płukanie.

Cytat:
Napisane przez Porcelainnn Pokaż wiadomość
Halo? Czy dobrze trafiłam ?
Kolejna anonimowa PP sie zgłasza
Witaj
Ja śpię w rozpuszczonych jeśli są po myciu, a jeśli bez to w warkoczu

Cytat:
Napisane przez 'Estelle' Pokaż wiadomość
Uff, dopiero teraz trafiłam na ten wątek... w dotąd nieznanej mi i nie zbadanej części Wizażu... Dobry wieczór, a może już... dzień dobry
Witaj Estelle
Cieszę się, że jako znajoma włosomaniaczka trafiłaś do nas
Napisz proszę coś więcej o sobie

Cytat:
Napisane przez xyoko Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Witam wszystkie, z którymi się jeszcze nie witałam
Ja też nie pamiętam czy Cię witałam, ale witam (lepiej dwa razy, niż wcale )

virka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-23, 12:45   #214
Narek
Zakorzenienie

Wiedziałam, że będzie kilka następnych stron
Cytat:
Napisane przez karateczka000 Pokaż wiadomość
to dobrze

miałaś podejrzenie anemii? na to równiez pokrzywa, jak nic
Jestem bardzo blada(mama mówi, że przeźroczysta ), prawie jak ściana, więc rodzina strasznie się o mnie martwiła. A ja po prostu mam taki kolor skóry przy używaniu filtrów i nie wychodzeniu z domu w czasie upału(wyjątek- lekcje wf'u w czerwcu, ale to też pod grubą warstwą filtra)

Cytat:
tak jest, pokrzywa lekiem na wszystko, poza leniem ja już sobie na dzisiaj odpuszczam tą pracę mgr. Przeczytałam 3 publikacje i usnęlam Pewnie wina cisnienia (no na coś zwalić muszę)
Pokrzywa podnosi poziom żelaza we krwi, więc to pewnie ona uratowała mnie przed anemią
Cytat:
Witamtez jestem wlosomaniaczka wiec postanowilam dolaczyc do watku czytam teraz watek i piciu pokrzywy oraz innych ziol, ale nie wiem czy jestem przekonana co do ich dzialania, bo pomimo wariacji na punkcie wlosow to jednak 4 lata ciaglego prostowania robi swoje, wlasnie jestem po obcieciu na boba, scialam okolo 30 cm wlosow, ale wazne ze czuje sie swietnie teraz walka z koncowkami zeby sie nie zaczely za szybko rozdwajac
Witamy
Widzę, że bardzo odważna jesteś Ja mam wyrzuty sumienia, jak obetnę końcówki, a Ty aż 30 cm Jednak bardzo dobrze zrobiłaś, włosy na pewno dalej by się rozdwajały.

Cytat:
Napisane przez virka Pokaż wiadomość
Bardzo się cieszę, że wszystko jest w porządku
Ja też się cieszę A w szczególności z tego, że rodzina nie miała racji
Cytat:
4Wiecie co? Ja Wam tego jeszcze nie mówiłam, ale ja strasznie ciekawska jestem. No i zastanawiam się czym to (poza włosami) interesują sie włosomaniaczki. Pochwalcie się jakie macie pasje, hobby, zainteresowania.......... ...................(Jolie jak zwykle walnie elaborat na koniec)
Zainteresowania? Fantastyka. Czytam książki, gram, oglądam filmy, chciałabym też nauczyć się systemów RPG(muszę kupić podręczniki do tego). To taki mój mały konik, który sprzedał mi mój ojciec wraz z miłością do książek.

Moje wywody będą w kilku częściach, bo, kurczę, za dużo emotek jest.

TF, CE, obwodówka- zrobione
Bieganie + Turbo Ewy Ch.
Narek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-23, 12:47   #215
Narek
Zakorzenienie

Cd.
Cytat:
Napisane przez tigresska Pokaż wiadomość
Hej dziweczyny! Jestem włosomaniaczką i to juz zdesperowaną w zapuszczaniu włosów. Jak narazie doszlam do wniosku że muszę trzymać się z daleka od fryzjera żeby w końcu urosły. Tylko nie wiem czy wyjdzie mi to na dobre
Witamy

Cytat:
Napisane przez Śnieżka Pokaż wiadomość
Hej
Dolaczam do was wlosomaniaczki
O ile mnie przyjmiecie do swego grona
Ależ oczywiście

Cytat:
Napisane przez nati360 Pokaż wiadomość
żeby tylko od Ciebie

Byłam, a jak! Jak zobaczyłam, że biibiii to i ja musiałam
viruś obawiam sie tylko, że 2 wątki odwiedzane na społecznościach to za dużo jak na moje skromne mozliwości
Chyba nie dam rady nadążać z czytaniem, ale będę się starała

Dziewczyny przyjmiecie w swoje progi? Tylko wiedzą na temat włosów to ja Wam do pięt nie dorastam od virusi sie uczę powolutku
No i wpisowe w moim przypadku chyba oczywiste
Jest nas coraz więcej

Bieganie + Turbo Ewy Ch.
Stary 2008-02-23, 12:48   #216
Narek
Zakorzenienie

Cd.
Cytat:
Z tym elaboratem to lekka przesada
Do moich największych zainteresowań (poza dbaniem o włosy) należy chemia, a konkretniej analiza chemiczna co też i studuję już 5ty rok. Kolejna sprawa to biochemia kosmetyczna(składy, właściwości składników etc), ale w tej dziedzinie dopiero raczkuję.
Kolejna sprawa to książki, Uwielbiam czytać i zapewne zawyżam statystyki. Przyzwyczaiłam się do czytania wieczorem do tego sopnia, że bez ksiażki ciężko mi usnać. Uwielbiam Kinga, Pattersona, Sapkowskiego, Kellermana.....generalnie wszelakie thrillery psychologiczne. Kolejna moła miłość: myzuka- od kaczmarskiego i grechuty począwszy, porzez indios bravos i happysad, a na cieżkim metalu skończywszy. Do tego wszystkiego wypada dorzucić także spacery w celach zielarskich (niestety na razie nie sezon...ale już niedługo). No i standardowo dobre kino
Hmmm to by było pewnie na tyle

Edit: Witam kolejne włosomaniaczki
Praca mgr Jolie to kwestia nie do konca sprecyzowana. Miała być analiza frakcji tytanowców w lotnych popiołch przmysłowych i ich mobilności. No ale padł sprzęt (a konkretniej zawór za bagatela 8tysiaków) i promotor jest w trakcie zmiany tematu. Mam się z nim spotkać i dowiedzieć co i jak. No i w końcu ruszyć z badaniami w laboratorium.
Mmmm, Sapkowski. Trylogia o Reynevanie Wielbię z całego serca
Hem. Jeszcze jakbym zrozumiała coś z tego tematu, który podałaś, to byłoby dobrze

Cytat:
Oj chemia Znienawidzony przeze mnie przedmiot w liceum

Ja interesuje się fotografią - głównie przyrodniczą (podobnie jak Ty) kocham długie spacery tylko nie koniecznie w celach zielarskich Ostatnio stawiam pierwsze kroki w fotografii mody, makijażu i reklamy Niestety przydałaby się jakaś zdolna wizażystka, bo ja niestety talentem do wykonywania makijaży nie mogę się pochwalić Lubie bawić się w obrabianie zdjęć w photoshopie. Z fotografią niewątpliwie łączą się podróże, moje następne hobby - lubie odwiedzać nowe miejsca i ... chodzić po górach

Z książek bardzo lubie te biograficzne (Waris Dirie), wzruszające powieści (Nostalgia anioła - Alice Sebold ), Alberto Moravia, Paulo Coelho no i nie znosze Harrego Pottera

Poza tym uwielbiam wszelkiego rodzaju gazety, magazyny - od Focusa, Wiedzy i Życie, Wprost po Twój Styl, Elle itp. - mogę pochwalić się ich sporą kolekcją

No i jak większość kobiet zapewne... mam słabość do zakupów

Kto następny
Nie mam tylko pierwszej części Potter'a w domu ^^ Ja lubię go czytać(bardzo podoba mi się styl, jakim pisze Rowling), ale o gustach się nie dyskutuje

Bieganie + Turbo Ewy Ch.
Stary 2008-02-23, 12:49   #217
Narek
Zakorzenienie

Koniec!
Cytat:
Ja odkąd kupiłam sobie paletke ruby rose za cieniami w sklepach się nie oglądam. Za to mam słabość (oprócz preparatów do włosów rzecz oczywista) do błyszczyków i kremów do cery naczynkowej

Czekamy z niecierpliwością
Również naczynkowiec? Ja już do swoich polików nie mam cierpliwości

Cytat:
Halo? Czy dobrze trafiłam ?
Kolejna anonimowa PP sie zgłasza

Pytanie do posiadaczek długich włosów ze skłonnością do plątania - co robicie ze swoimi włosami na noc, do spania? Zostawiacie rozpuszczone czy czeszecie w warkocz? Nie mogę spać z rozpuszczonymi bo strasznie się wiercę, a potem bardzo ciężko je rozczesać. Z kolei ułożone w warkocz na drugi dzień są takie pogięte, mają dziwny kształt...

Tak, wiem, mam wielkie problemy Ale takie drobnostki mi przeszkadzają
Witam Ja staram się mieć włosy w warkoczu, ale i tak się rozwala A kiedy mam rozpuszczone włosy na noc, to rano nie są jakieś skołtunione(widocznie staram się mniej kręcić ).

Cytat:
Napisane przez 'Estelle' Pokaż wiadomość
Uff, dopiero teraz trafiłam na ten wątek... w dotąd nieznanej mi i nie zbadanej części Wizażu... Dobry wieczór, a może już... dzień dobry

A teraz będę sobie umierać przed monitorem- pierwszy dzień najazdu Indian

P.S. Patisonowi przeszedł foch

Bieganie + Turbo Ewy Ch.
Stary 2008-02-23, 12:54   #218
xyoko
Zakorzenienie

Cytat:

Ja też nie pamiętam czy Cię witałam, ale witam (lepiej dwa razy, niż wcale )
Już się witałyśmy Ale drugi raz oczywiście nie zaszkodzi

Cytat:
Napisane przez Narek Pokaż wiadomość
Pokrzywa podnosi poziom żelaza we krwi, więc to pewnie ona uratowała mnie przed anemią
Ciekawe Bo u mnie właśnie ostatnio zdiagnozowano lekką anemię..
xyoko jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-23, 12:57   #219
Narek
Zakorzenienie

Cytat:
O patrz Hm, czyli to nie zasługa pokrzywy tylko mojego organizmu

Edit.
Jolie, znalazłam linka do tamtego forum pokemoniastego: http://nastolateq.com/

Bieganie + Turbo Ewy Ch.
Stary 2008-02-23, 13:33   #220
karla_92
Zakorzenienie

Cytat:
Witaj Karolinko
Też myślałam, że jesteś starsza (tak jak Narek-Olka ), no proszę jak wątek się przydał, rozjaśnia mi się na Wasz temat dużo
To dla mnie komplement

Cytat:
Śliczny psiak One są piękne, ale pewnie jak się zaczyna okres
lenienia, to poduszkę można robić
Dziekuje w imieniu psiaka
Nie tylko poduszke ale i kołderke i futerko jeszcze

Cytat:
Wiecie co? Ja Wam tego jeszcze nie mówiłam, ale ja strasznie ciekawska jestem. No i zastanawiam się czym to (poza włosami) interesują sie włosomaniaczki. Pochwalcie się jakie macie pasje, hobby, zainteresowania.......... ...................(Jolie jak zwykle walnie elaborat na koniec)
No wiec tak. Nie wiem jak to ując ale można powiedziec ze interesuje sie swiatem czyli podróże, dalekie kraje, obce kultury, dzikie zwierzęta Lubie też muzyke bardzo różna m.in. hh, rock, r&b (kocham alicie keys a te jej wlosy.....) regge i tak jak Jolie dobre kino.

Cytat:
wlasnie probuje go gdzies dostac ale jak wchodze do apteki zielarskiej czy innej to sie Pani pyta czy taki do masazu? az mi glupio powiedziec ze do wlosow!
Powiedz ze do smażenia

Cytat:
Pytanie do posiadaczek długich włosów ze skłonnością do plątania - co robicie ze swoimi włosami na noc, do spania? Zostawiacie rozpuszczone czy czeszecie w warkocz? Nie mogę spać z rozpuszczonymi bo strasznie się wiercę, a potem bardzo ciężko je rozczesać. Z kolei ułożone w warkocz na drugi dzień są takie pogięte, mają dziwny kształt...

Tak, wiem, mam wielkie problemy Ale takie drobnostki mi przeszkadzają
Ja spie w rozpuszczonych Wywijaja sie w cały swiat ale co tam Moje o dziwo sie nie plącza, nawet ich po myciu nie czesze tylko dopiero rano

Cytat:
A ja czekam na wyniki ale cos mi sie wydaje ze anemia bedzie jak nic

Witam nowe wlosomaniaczki i zreszta te stare też bo sie nie przywitalam jak należy
karla_92 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-23, 14:00   #221
Jolie2601
Zakorzenienie

Ola- to forum to jakaś totalna pomyłka. Niby forum "szalonych nastolatków a i dział "sex" mają. Przerażające Pozwolę sobie zacytować kilka haseł:

Cytat:
A Jak SiEm RoBi WiRtUaLnY SeXxXXx? TesH ChEm..
Cytat:
PrZy kAżdYm sToSuNkU Z LaSką oNa móWi że nIe cZuJe żaDnEj pRzYjEmNośCi... MożE To dLaTeGo, żE MaM TaK MałEgO PeNiSkKa? PrOsZę, nIe wIeM Co rObIć!! PoMóżcIe!
Taaa, jak sie ma 12 lat to nic dziwnego.....

Cytat:
KiEdY JeStEm sObIe z cHlOpAkIeM I JaK Go rOzBiErAm, To sIe oKaZuJe, Ze jEgO CzLoNeK JeSt pRzEkRzYwIoNy w pRaWo i bOlI Go jAk pRzEkRzYwIaM W LeWo. Co mAm zRoBiC? jA Go lUbIe

no comment.......... mam nadzieję, że jeśli będę mieć dzieci, to będą one w stanie zapewnić sobie leszcze atrakcje.
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Jolie2601 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-02-23, 14:10   #222
Emilcia_1616
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karla_92 Pokaż wiadomość

Powiedz ze do smażenia

serio?
Stary 2008-02-23, 14:17   #223
madziunia80
Zakorzenienie

GG do madziunia80 Send a message via Skype™ to madziunia80

Wracam po kilkunastu godzinach i kolejnych kilka stron muszę przeczytać. Super dziewczyny
Widzę, że dzielimy podobne pasje. Moją pierwszą pasją jest absolutnie makijaż. Uwielbiam eksperymentować, co chwila latam po nowe pędzle, cienie. W Inglocie jestem już VIPem, co rusz dzwoni do mnie Pani, żeby mnie zaprosić na pokaz makijażu. Moja pasja, to utrapienie mojego małża (czyt. mąż), który zgrzyta zębami za każdym razem, kiedy wchodzę do drogerii. Z góry wiadomo, że nie będzie to łatwe dla portfela.I gdybym wcześnie odkryła w sobie te zapędy pewne zamiast kończyć Finanse i rachunkowość, skończyłabym jakąś szkołą wizażu i makijażu, bo stylizacja to nie moja bajka, nie ciągnie mnie w te rejony. No, ale skończyłam ekonomię i jestem księgową, taaa. Kolejna pasja, nie mniej frustrująca dla TŻta to perfumy. Nie kupuję w perfumeriach, bo zbankrutowałabym na tym, zawsze na allegro od sprawdzonych sprzedawców. Książki też uwielbiam, z tym że mam takie okresy, że przez wiele tygodni nie przeczytam ani jednej strony, a i takie, że jak wpadnę w wir czytania to nie idzie mnie od tego oderwać. Ostatnio spędziłam 10 dni w łóżku (po operacji) i połknęłam 5 książek. No i wpadłam, bo od tej pory chcę więcej. Lubię książki Morrella, Koontza, Kinga, Browna. Kolejnym zainteresowaniem jest psychologia, chęć poznania ludzkich zachowań i swoich własnych, bo szczerze mówiąc praca nad samą sobą sprawia mi ogromną frajdę.
Poza tym samochody - uwielbiam czytać, oglądać wszystko co ma związek z motoryzacją, z wyglądem zewnętrznym samochodów i z tym, co pod maską. Technicznie jestem laik, nie wiem nawet, który pedał jest gdzie SERIO
Obróbka zdjęć, uwielbiam się bawić Photoshopem. Najpierw używałam wersji testowej CS3 - trudno było mi się odzwyczaić od jej możliwości, kiedy po 30 dniach nie mogłam już korzystać. Smuciłam się, smuciłam, oooo tak i dostałam photoshopa elements 6, wersja może uboższa, ale nie mniej radości mi dostarcza.
A a nad tym wszystkim góruje miłość do zwierzaków.
Stary 2008-02-23, 14:17   #224
karla_92
Zakorzenienie

Cytat:
Ola- to forum to jakaś totalna pomyłka. Niby forum "szalonych nastolatków a i dział "sex" mają. Przerażające Pozwolę sobie zacytować kilka haseł:

no comment.......... mam nadzieję, że jeśli będę mieć dzieci, to będą one w stanie zapewnić sobie leszcze atrakcje.
To forum to chyba żart dzieci ktore strasznie sie nudza, a przynajmneij mam nadzieje Byl nawet o nim wątek na wizażu

Cytat:
serio?
Jak najbardziej O.kokosowy stosuje sie również w kuchni.
Stary 2008-02-23, 14:33   #225
Narek
Zakorzenienie

Cytat:

Mnie to mówisz? Ja w wieku 12 lat... hmmm, no dobra, nie jestem najlepszy przykładem, bo w tym wieku podrywałam szkolnego dentystę ...

Cytat:
To forum to chyba żart dzieci ktore strasznie sie nudza, a przynajmneij mam nadzieje Byl nawet o nim wątek na wizażu
Właśnie z tamtego wątku wiem o tym forum.
Jeżeli się nudzą, to cóż, mają dziwną rozrywkę

Bieganie + Turbo Ewy Ch.
Stary 2008-02-23, 14:40   #226
Milka19
Zakorzenienie

Smile Dot.: Włosomaniaczki :D

Cytat:
Jak tylko będę miała spokojnie czas (nie między sprzątaniem i obiadem ) to napiszę, obiecuję
Ja dziś strajkuje - żadnego sprzątania nie będzie - leń mnie dopadł

Cytat:
Jestem bardzo blada(mama mówi, że przeźroczysta ), prawie jak ściana, więc rodzina strasznie się o mnie martwiła. A ja po prostu mam taki kolor skóry przy używaniu filtrów i nie wychodzeniu z domu w czasie upału(wyjątek- lekcje wf'u w czerwcu, ale to też pod grubą warstwą filtra)

Oj też ze mnie bladzioch straszny

Cytat:
Nie mam tylko pierwszej części Potter'a w domu ^^ Ja lubię go czytać(bardzo podoba mi się styl, jakim pisze Rowling), ale o gustach się nie dyskutuje
Siostry i mój tata szaleją za Potterem - mają chyba wszystkie części w języku polskim i angielskim i pojąć nie mogą jak ktoś może tego nie lubić

Cytat:
Również naczynkowiec? Ja już do swoich polików nie mam cierpliwości
Niestety Ostatnio coraz bardziej intensywnie myśle o laserze

Cytat:
Napisane przez madziunia80 Pokaż wiadomość
Wracam po kilkunastu godzinach i kolejnych kilka stron muszę przeczytać. Super dziewczyny
Widzę, że dzielimy podobne pasje. Moją pierwszą pasją jest absolutnie makijaż. Uwielbiam eksperymentować, co chwila latam po nowe pędzle, cienie. W Inglocie jestem już VIPem, co rusz dzwoni do mnie Pani, żeby mnie zaprosić na pokaz makijażu. Moja pasja, to utrapienie mojego małża (czyt. mąż), który zgrzyta zębami za każdym razem, kiedy wchodzę do drogerii. Z góry wiadomo, że nie będzie to łatwe dla portfela.I gdybym wcześnie odkryła w sobie te zapędy pewne zamiast kończyć Finanse i rachunkowość, skończyłabym jakąś szkołą wizażu i makijażu, bo stylizacja to nie moja bajka, nie ciągnie mnie w te rejony. No, ale skończyłam ekonomię i jestem księgową, taaa. Kolejna pasja, nie mniej frustrująca dla TŻta to perfumy. Nie kupuję w perfumeriach, bo zbankrutowałabym na tym, zawsze na allegro od sprawdzonych sprzedawców. Książki też uwielbiam, z tym że mam takie okresy, że przez wiele tygodni nie przeczytam ani jednej strony, a i takie, że jak wpadnę w wir czytania to nie idzie mnie od tego oderwać. Ostatnio spędziłam 10 dni w łóżku (po operacji) i połknęłam 5 książek. No i wpadłam, bo od tej pory chcę więcej. Lubię książki Morrella, Koontza, Kinga, Browna. Kolejnym zainteresowaniem jest psychologia, chęć poznania ludzkich zachowań i swoich własnych, bo szczerze mówiąc praca nad samą sobą sprawia mi ogromną frajdę.
Poza tym samochody - uwielbiam czytać, oglądać wszystko co ma związek z motoryzacją, z wyglądem zewnętrznym samochodów i z tym, co pod maską. Technicznie jestem laik, nie wiem nawet, który pedał jest gdzie SERIO
Obróbka zdjęć, uwielbiam się bawić Photoshopem. Najpierw używałam wersji testowej CS3 - trudno było mi się odzwyczaić od jej możliwości, kiedy po 30 dniach nie mogłam już korzystać. Smuciłam się, smuciłam, oooo tak i dostałam photoshopa elements 6, wersja może uboższa, ale nie mniej radości mi dostarcza.
A a nad tym wszystkim góruje miłość do zwierzaków.
Nic straconego Kochana - może jakieś policealne studium wizażu Trzeba się rozwijać

Oj w kosmetycznym to ja również jestem w stanie majątek zostawić, dlatego staram się unikać ich jak tylko mogę - co niestety łatwe nie jest
Milka19 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-23, 14:51   #227
Narek
Zakorzenienie

Cytat:
Oj też ze mnie bladzioch straszny

Siostry i mój tata szaleją za Potterem - mają chyba wszystkie części w języku polskim i angielskim i pojąć nie mogą jak ktoś może tego nie lubić

Niestety Ostatnio coraz bardziej intensywnie myśle o laserze

Tylko, że mnie moja bladość nie przeszkadza, ba, nawet sama wybrałam tę drogę w życiu(dzięki Wizażowi, ofc. ), a rodzina biadoli nad tym
Dobrze, że masz swoje zdanie w tej kwestii Ja lubię Potter'a, ale bez przesady Nie piszę na żadnym Potter'owskim forum, nie jeżdżę na żadne zjazdy. Ot, zwykłe lubienie
Mnie na laser nie stać A rodzice na pewno nie ufundują zabiegu. Niestety, trzeba się przyzwyczaić do czerwonych niteczek na twarzy i smarować je namiętnie kremami.

Bieganie + Turbo Ewy Ch.
Stary 2008-02-23, 15:07   #228
Milka19
Zakorzenienie

Cytat:
Mnie na laser nie stać A rodzice na pewno nie ufundują zabiegu. Niestety, trzeba się przyzwyczaić do czerwonych niteczek na twarzy i smarować je namiętnie kremami.
Mnie też niestety narazie nie stać i na sponsora też nie moge liczyć ale mam nadzieje, że niedługo sama sobie będę mogła zafundować taki zabieg

Ja tam nie mam nic do mojego bladego lica Tylko mogło by być blade a nie blado-różowe Rodzina biadolić nie może, bo sama jest blada No w końcu mój arystokratyczny odcień skóry z nikąd się nie wziął
Stary 2008-02-23, 15:12   #229
Jolie2601
Zakorzenienie

Olu ja mam to samo. Z natury jestem bladzioch, a że się kwaszę i filtruję to tym bardziej. Z tym ze ja touwielbiam. Czarne włosy, blada cera i śliwka na ustach

Madzia no ja właśnie też mam zapędy makijażowo-wizażowe a mój kieunek nijak się z tym nie pokrywa. Ale tak jak napisała Emilia-nic straconego.Jak mnie nie zatrudnią w NASA to może sama się wybiorę na taki kierunek
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-02-23, 15:26   #230
Narek
Zakorzenienie

Cytat:
Mnie też niestety narazie nie stać i na sponsora też nie moge liczyć ale mam nadzieje, że niedługo sama sobie będę mogła zafundować taki zabieg

Ja tam nie mam nic do mojego bladego lica Tylko mogło by być blade a nie blado-różowe Rodzina biadolić nie może, bo sama jest blada No w końcu mój arystokratyczny odcień skóry z nikąd się nie wziął
A u mnie nie wiem skąd Ojciec jest normalny, za to mamy nie-opalonej nie widziałam jeszcze ani raz w życiu(przez całe lato leży plackiem na słońcu bez filtrów ). Musiałabym pogrzebać głębiej w mojej rodzinie, może jakiś/jakaś bladolica/bladolic by się znalazł

Cytat:
Olu ja mam to samo. Z natury jestem bladzioch, a że się kwaszę i filtruję to tym bardziej. Z tym ze ja touwielbiam. Czarne włosy, blada cera i śliwka na ustach
Ach, kwasy Chciałabym, bardzo, ale to bardzo ich używać. Tylko oczywiście na tej drodze stoi powszechny problem- pieniądze Ale jak zacznę pracować, to... ech
Taki troszkę gotycki(?) wygląd preferujesz chyba Mnie się marzą rude, długie włosy Ale musiałabym się babrać w farbach i mieć na karku nauczycieli z mojej szkoły

Bieganie + Turbo Ewy Ch.
Stary 2008-02-23, 15:30   #231
karla_92
Zakorzenienie

Cytat:
Mi też sie podoba taki luk

Cytat:
Ach, kwasy Chciałabym, bardzo, ale to bardzo ich używać. Tylko oczywiście na tej drodze stoi powszechny problem- pieniądze Ale jak zacznę pracować, to... ech
Taki troszkę gotycki(?) wygląd preferujesz chyba Mnie się marzą rude, długie włosy Ale musiałabym się babrać w farbach i mieć na karku nauczycieli z mojej szkoły
Nie przejmuj sie Za pare lat zrobisz sobie rude wlosy a ja brązowe
Stary 2008-02-23, 15:33   #232
Narek
Zakorzenienie

Cytat:
Nie przejmuj sie Za pare lat zrobisz sobie rude wlosy a ja brązowe
Oj tak Będę miała długaśne, rude, falowane włosy
Nie będę mogła w nocy spać przez Ciebie

Bieganie + Turbo Ewy Ch.
Stary 2008-02-23, 15:37   #233
Jolie2601
Zakorzenienie

Cytat:
Goth jest wielce ok. Ale nie przesadzam z tym. Na co dzień raczej wyglądam normalnie no i nie mam już problemu z nauczycielami A kwasy.....jeśli będziesz coś kiedyś zamawiać np. u Thanatosa to kup kw. sallicylowy i ukręć tonik. U mnie takie coś daje dużo lepsze efekty niż effaclar a kosztuje grosze (dosłownie). Acne derm jest też lepszy niż eff no i tańszy.
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-02-23, 15:40   #234
Narek
Zakorzenienie

Cytat:
Goth jest wielce ok. Ale nie przesadzam z tym. Na co dzień raczej wyglądam normalnie no i nie mam już problemu z nauczycielami A kwasy.....jeśli będziesz coś kiedyś zamawiać np. u Thanatosa to kup kw. sallicylowy i ukręć tonik. U mnie takie coś daje dużo lepsze efekty niż effaclar a kosztuje grosze (dosłownie). Acne derm jest też lepszy niż eff no i tańszy.
Właśnie. Mnie uczy moja ciotka, więc nie uśmiecha mi się przeskrobanie u niej
Pewnie będę kupowała coś na Mazidłach(olej kokosowy łazi za mną od dawna ), więc przy okazji wrzucę do koszyka i kwas.
Acne derm używa moja siostra na plecy, to może mama kupi i mi na twarz

Bieganie + Turbo Ewy Ch.
Stary 2008-02-23, 15:45   #235
virtual_reality

Cytat:
Ta lalunia w avku to Ty? ;>
Mnie sie marzą złoto rude ale poki co wystarczą mi zdrowe Tez bladzioch jestem, mocze sie w kwasie migdałowym, twarzyczka lubi, za to plecy, dekolt i ramiona sa nie do ruszenia (nawet 40% ). Mialam mikrodermabrazje robioną juz (600zł ) i wróciło
Eeee ale wszystko w swoim czasie, jeszcze bede bosssska
Stary 2008-02-23, 15:46   #236
Milka19
Zakorzenienie

Cytat:
A u mnie nie wiem skąd Ojciec jest normalny, za to mamy nie-opalonej nie widziałam jeszcze ani raz w życiu(przez całe lato leży plackiem na słońcu bez filtrów ). Musiałabym pogrzebać głębiej w mojej rodzinie, może jakiś/jakaś bladolica/bladolic by się znalazł

Ale niektóre kwasy wcale drogie nie są Ja za acne-derm płace mniej niż 15 zł i najważniejsze nie szkodzi przy delikatnej naczynkowej cerze

Ja mam blade lica po tatusiu, za to mama to istna czekoladka i też się beztrosko smaży latem bez żadnych filtrów

Mi się za to marzy platyna na moich włoskach Ale nie chce ich znowu męczyć tymi farbami i jak pomyśłe o tych odrostach to

virtual_reality a kwas migdałowy to u kosmetyczki Myślałam też ostatnio o czymś mocniejszym niż acne derm - jakiejś mikrodembrazji, ale nie wiem czy przy naczynkach to dobry pomysł...
Stary 2008-02-23, 15:50   #237
Narek
Zakorzenienie

Cytat:

Ale niektóre kwasy wcale drogie nie są Ja za acne-derm płace mniej niż 15 zł i najważniejsze nie szkodzi przy delikatnej naczynkowej cerze

Ja mam blade lica po tatusiu, za to mama to istna czekoladka i też się beztrosko smaży latem bez żadnych filtrów

Mi się za to marzy platyna na moich włoskach Ale nie chce ich znowu męczyć tymi farbami i jak pomyśłe o tych odrostach to

virtual_reality a kwas migdałowy to u kosmetyczki Duże stężenie? Myślałam też ostatnio o czymś mocniejszym niż acne derm - jakiejś mikrodembrazji, ale nie wiem czy przy naczynkach to dobry pomysł...
Muszę nad tymi kwasiorami jeszcze pomyśleć, porozglądać się, poczytać...
A jaki masz teraz kolor włosów? Jak powiesz, że czarne, to wybiczuje Cię

Bieganie + Turbo Ewy Ch.
Stary 2008-02-23, 15:56   #238
Milka19
Zakorzenienie

Cytat:
A jaki masz teraz kolor włosów? Jak powiesz, że czarne, to wybiczuje Cię

Blond - tylko po tych wszystkich naftach, olejkach rycynowych zrobił się ciemny odcień blondu i jakoś nie mogę się do niego przyzwyczaić, bo są teraz takie nijakie W sumie przyciemnianie mniej niszczy włosy niż rozjaśnianie, więc może je poprostu troszkę przyciemnie Sądzicie, że czekoladka będzie pasować do blado różowej buźki
Stary 2008-02-23, 15:57   #239
virtual_reality

Cytat:

virtual_reality a kwas migdałowy to u kosmetyczki Myślałam też ostatnio o czymś mocniejszym niż acne derm - jakiejś mikrodembrazji, ale nie wiem czy przy naczynkach to dobry pomysł...
Kwas migdałowy z mazideł
U dermatologa własciwie seria zabiegow taką maszyną z pumeksem
Kiedys u kosmetyczki peeling azjatycki, hihi lubie takie zabawy chyba
Stary 2008-02-23, 15:57   #240
Jolie2601
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez virtual_reality Pokaż wiadomość
Ta lalunia w avku to Ty? ;>
W avie to ja, ale do laluni mi daleko
Ja właśnie się zastanawiam nad peelingiem migdałowym przed latem. Kręcisz sama czy robisz u kosmetyczki?

Edit: nie zauważyłam, ze jest już odpowiedź
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości