|
|
#2071 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - część 2
Cytat:
od przyszlego tygodnia ma leciec w TVN Style a ksiazka juz jest w rpzygotowaniu sposrod wszystkich napisanych przez N. ksiazek 'espress' jest zdecydowanie nalepsza
|
|
#2072 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
) oraz mleczko do demakijażu i tonik nawilżający (ten dwufazowy) z serii do cery suchej. Tonik świetny, ale mleczko z maskarą radzi sobie kiepsko
|
|
#2073 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Ja zażeram się Lindttem miętowym i z orzechami w karmelu. Bez czekolady nie wyobrażam sobie życia. Na razie na wadze się to nie odbija (ważę 56 kg przy 180 cm wzrostu i wyglądam wg mojej rodzinki jak anorektyczka), ale co roku przed skokiem w bikini pilnie wypatruję śladów celullitisu . Na razie nie obserwuję nic złego, ale mam świadomość tego, że ta czekoladowa miłość mnie kiedyś zgubi .
|
|
#2074 |
|
Zakorzenienie
|
Świetnie, bo ja sie połozyłam "na chwilkę" do łóżka i już nie zdążę
Te bakterie na mikrobiologii wysysają ze mnie życie
|
#2075 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale można ![]() słodycze wybitnie poprawiają mi humor (pewnie to wydzielanie hormonów szczęścia..) a Lindta uwielbiam Lindorki - zwłaszcza ich środek ale Ty wysoka jesteś ja mam 10 cm mniej
|
|
#2076 |
|
Zakorzenienie
|
Byłam w Krakowie, niedawno wróciłam. Oczywiście z małymi zkaupami
![]() Kupiłam: - maskę korygującą Tołpy - dwufazę Vipery (z tej nowej serii Organic czy jakoś tak) - tonik nawiląajacy -''- - puder w kompakcie Sephora - żel do brwi - Sephora - krem odżywczy Hean ryż + bambus (pierwszy raz widziłam to se kupiłam maseczka jest nawet ok)Mierzyłam te butki w CCC (wklejałm tu fotke wersji jasnobrazowej) - one neistety nie dla mnie A większe - 36 sa za duże i za szerokie ![]() Dostałam informacje że szósteczka Clinique wylatuje już we wtorek (a dziewczyny straszyły ze 5 tyg nawet sie czeka )Doe-eyed klikneła kolezanka na ebayu, poluje jeszcze tylko na Kittycata - Totally neutral sobie daruje
|
#2077 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Coraz intensywniej o tym myślę, bo są dni, że skóra wydaje mi się jaśniejsza od zębów Jak będę miała trochę wolnego żeby podjechać do Łodzi (bo teraz krążę w kółko między Skierniewicami a Warszawą) to dam znać teraz żałuję, że nie zapytałam wcześniej, bo właśnie mi się ferie kończą a jeszcze muszę iść na kontrolę, bo ostatnio chyba w czerwcu byłam
|
|
#2078 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#2079 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
.Lindorki - MNIAMM Wzrost- w podstawówce cierpiałam bardzo, byłam najwyższa w szkole W ogólniaku miałam koleżankę 2 cm wyższą i byłam szczęśliwa.Teraz jestem dumna ze swojego wzrostu. Na spotkania służbowe, zwłaszcza te z klientami-facetami, gdzie muszę wynegocjować jak najkorzystniejsze warunki umowy dla siebie mam żelazny zestaw: kostium a la J. Kennedy i szpileczki min. 12. Większość facetów przeraża wtedy mój wzrost i pewna siebie mina , miękną jak wosk. Kobiety bywają wredne .PS ex oddał właśnie na recepcję hotelową mój skradziony srebrny pas .No nic, ja zmykam pod prysznic, umówiłam się na balety (piekło pewnie mnie pochłonie bo to post przeca) ze znajomymi. Mam zamiar wyglądać bosko i bawić się wyśmienicie! Ex był raczej kiepskim tancerzem i nie wychodziłam potańczyć od prawie dwóch lat .Udanego wieczoru Dziewczyny
|
|
#2080 |
|
Zakorzenienie
|
Hosenko Kittycata widziałam w Douglasie i chyba Sephorze.
|
|
#2081 | |
|
S. Sssss. SSSSS.
|
Cytat:
mozesz powiedziec cos wiecej o tym zelu do brwi? nigdy nie widziałam...
|
|
#2082 |
|
Zakorzenienie
|
w sklepie to ja tez widziałam
ale poluje na nizszą cene ![]() na marzec mam szlaban ![]() Paulinko - nic nie moge powiedziec, bo dziś go kupiłam po raz pierwszy. Ma za zadanie odżwywiać i utrwalać brwi (do rzęs on też jest, ale na rzesy to tuszu uzywam Narazie nie otwieram bo wykańczam obecny
|
#2083 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny a możecie polecić mi dobrą odżywkę do rzęs i brwi ??
Ostatnio coś marniutko z nimi, tylko błagam nie olejek rycynowy bo mnie uczulił
|
#2084 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2085 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wzielam od razu wielkie opakowanie i mysle, ze pasowaloby przerwe zrobic bo neidlugo beda sie platac
|
|
#2086 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najlepsze jest to, że mogłabym mieć ją już jutro, ale dziś, kiedy to jakiś kurier 5Plus przybył z moim bonem do Empiku na 100zł, akurat nie było mnie w domu, a Michałowi nie chciał dać, mimo iż ten mu się specjalnie przedstawił jako mąż Cytat:
Cytat:
Mimo iż do tej pory za gorzkimi nie przepadałam to ta seria Terravity podbiła moje serce, a właściwie podniebienie, a już ta wersja z kawą i kardamonem w ogóle jest pysznościowa. Tylko nigdzie jej nie ma poza realem i aż się zastanawiam czy nie pojechać tam w weekend i nie kupić od raz z 5 tabliczek A tak poza tym to mamy nową liderkę NK pod względem wzrostu Ciężko będzie Cię zdetronizować.Cytat:
![]() Też mnie to zdanie rozbawiło ![]() Cytat:
Chociaż tyle, że oddał. Ale odwagi, żeby to zrobić osobiście, to mu już zabrakło ![]() Cytat:
Niezła jest też z Oriflame, ma świetną szczoteczkę. Cytat:
![]() Od 2 lat chyba próbuję zapuścić swoje, bo niby mają w miarę dobrą grubość, ale marzą mi się równiejsze i bardziej kształtne, a one są takie jakieś nierówne ![]() *************** Wiecie co zrobiłam Nie wiecie... To Wam powiem. Na 10min przed odjazdem tramwaju, którym jeżdżę na callanetics, kliknęłam na Tru tusz Lancome Hypnose Onyx Za 59,5zł żal było go tam zostawić na pastwę losu, a tyle się naczytałam opinii o nim, że i tak miałam go już w bliżej nieokreślonych planach zakupowych. Szczegół, że plany te okazały sie bardzo blisko określone Szczegół, że wyciągu nie doczekałam się jeszcze. Szczegół, że PI EL miał być pierwszy (będzie kolejny do kliknięcia |
|||||||
|
|
|
#2087 |
|
Zakorzenienie
|
a ja... ja... ja... kliknelam doe-eyed na allegro
musze je miec po zachwytach ice i snow a gdyby nie to, ze wrecz nie cierpie tuszu hypnose to wersje onyx mialabym na pewno [chcoiaz sa slyszalne opinie, ze to taki trochu pic na wode fotomontaz ]. takze zostane przy lash injection i badgalu ![]() Mag na brwi nie bede uzywac, bo sa az za dlugie jezeli chcesz ktoras z tych dwoch juz wydanych ksiazek to ja je jutro na spokojnie poogladam i Ci powiem, co w ktorej jest i ktora bardziej polecam ![]() i jeszcze wlzalam na strone demeter... bozu, dziekuje ze nie mam karty kredytowej [teoretycznie]... bo chcialabym przynajmniej polowe zapachow a juz na pewno wszystkie z serii happy hour
|
#2088 |
|
Zakorzenienie
|
oj cii
nie nabijajcie się ze mnie ![]()
|
#2089 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Poproszę o relację z testów, bo i mi się nagle zamarzyły. Co ten Wizaż z człowiekiem robi ![]() Cytat:
![]() Ale jesteś, mogłabyś się poświecić dla koleżanki-Wizażanki ![]() Cytat:
Proszę o szczególny wzgląd na smakołyki, dania kuchni włoskiej (o ile tam takowe są) i powszechną dostępność w naszych wymaganych produktów. Bo po co mi książka, w której 90% przepisów wymaga trudnych do zdobycia, i najczęściej drogich , składników.Cytat:
![]() My się wcale nie nabijamy ![]() A pokażesz jak to wygląda Bo jakoś sobie nie wyobrażam
|
||||
|
|
|
#2090 | ||
|
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
![]() Cytat:
--- Hypnose Onyx...
|
|
|
#2091 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2092 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak chcesz, to wiesz Już mam wyciąg, więc nowy okres rozliczeniowy się zaczął ![]() Sama myślę czy kliknąć już PI EL czy dać sobie na wstrzymanie choć jeden dzień, co by dawkować sobie szczęście I już mam ochotę biec do Douglasa po granatowy cień Red Earth. Ale może nie jutro, jeszcze by mnie porwał ten huragan, co go nam zapowiadają
|
|
|
|
|
#2093 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziś są targi kosmetyczne, ale chyba nie pójdę. Samej mi się nie chce,a bilet wstępu kosztuje 25zł poza tym nie wiem czy bym się ograniczyła a miałam nic nie kupować (aczkolwiek maski algowe profesjonalnej Bielendy mi się marzą).
|
|
|
#2094 |
|
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
pierwszy dzień postu kosmetyczno-zakupowego zaczynam od przeglądania Truskawki
albom głupia albo cwiczę silną wolę ![]() Wciąż czekam na moje Shiseido z e-bay, jutro miną dwa tygodnie od kupna ![]() Dario |
|
|
|
#2095 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jestem w rozpaczy, będzie mi ciężko przez ten miesiąc
|
|
|
|
|
#2096 | |
|
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Cytat:
to będzie ciężki miesiąc, Tru wrzuca teraz takie nowości że serce się kraje ... a jak wrzucą znowu choco-latte to się zastrzelę |
|
|
|
|
#2097 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wytrwamy, chociaż będzie ciężko ![]() |
|
|
|
|
#2098 |
|
Zadomowienie
|
Ja mam zgon
. Wczoraj stanowczo przeholowałam z .Do pracy oczywiście zaspałam, więc wskoczyłam w pierwsze lepsze jeansy i polar, a na głowę musiałam włożyć czapkę, bo czasu na mycie głowy już nie było i tak sobie siedzę w tej czapce w biurze. dobrze, ze dziś sobota i klientów raczej się nie spodziewam .Tak sobie siedzę i dumam nad tymi Superbalmami z tru, zaraz kliknę co by obadać i kto wie... ![]() Dziś planuję kolejny dzień upiększania. Po powrocie mam zamiar zrobić okłady ujędrniające na twarz i ... pupę, jakąś maseczkę nawilżającą i maskę na włosy
|
#2099 |
|
Wtajemniczenie
|
Hosenko, szkoda, że butki na Ciebie nie pasują. Ładne są i napewno je zmiezrę jak będę w sklepie, choć u mnie może być to samo co u Ciebie
A z ceiniami to szalejesz hoho Mam nadzieję, że będzies zadowolona . Czekam na relację z testów dwufazy Vipery, ja poszukuję jakiejś mało tłustej .I znów kusi Truskawa ..superbalam chciałm już wcześniej wypróbować po Waszych zachwytach..ale przyznam, że sama nei wiem czy zamawiać. Zaniepokoiły mnie głosy na wątku o TRu, iż mogą to być podróby oraz to, że dużo rzecy jets po terminie. Ale w przypadku superbalmów to o świeżość się nei boję, bo to nowości. Koniec końców pewnie i tak zamóię... jak tylko zdecyduję się który:Estello, a gdzie śa te targi kosmetyczne, w Expo? 25 zł troche drogo jak na sam wstęp...za taką cenę wolę kupić jakiś kosmetyk lub coś słodkiego:d 0306 moim sposobem na nie umyte włosy jest rónież czapka:P Pogioda dzis fatalna, miałam się przejść do sklepu...no chyba, że przestanie padać to pójdę (kuszą mniie te nwoe peelingi i żele arko )Zizou tak zachwalsz ten benefitowy tusz, że aż muszę go zmacać , przeraża mnie jego wielkość Starczyłby mi chyba na rok...
|
#2100 | |
|
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
Ale jakby jeszcze trochę powisiał (albo wrzucili Choco-latte i/lub róż Precious Posy lub inny różowy), to bym się do Ciebie ładnie uśmiechnęła o truskawkową pomoc.![]() Zapowiadają nam jakiś huragan? Ja na razie widzę tylko ścianę deszczu za moim oknem. Nienawidzę, jak pada.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:00.

od przyszlego tygodnia ma leciec w TVN Style a ksiazka juz jest w rpzygotowaniu
sposrod wszystkich napisanych przez N. ksiazek 'espress' jest zdecydowanie nalepsza 

Jeśli tak, to napisz o nim coś więcej, proszę.
) oraz mleczko do demakijażu i tonik nawilżający (ten dwufazowy) z serii do cery suchej. Tonik świetny, ale mleczko z maskarą radzi sobie kiepsko
. Ja zażeram się Lindttem miętowym i z orzechami w karmelu. Bez czekolady nie wyobrażam sobie życia. Na razie na wadze się to nie odbija (ważę 56 kg przy 180 cm wzrostu i wyglądam wg mojej rodzinki jak anorektyczka), ale co roku przed skokiem w bikini pilnie wypatruję śladów celullitisu
. Na razie nie obserwuję nic złego, ale mam świadomość tego, że ta czekoladowa miłość mnie kiedyś zgubi
.
Te bakterie na mikrobiologii wysysają ze mnie życie
ja mam 10 cm mniej 

.

ale poluje na nizszą cene
Mimo iż do tej pory za gorzkimi nie przepadałam to ta seria Terravity podbiła moje serce, a właściwie podniebienie, a już ta wersja z kawą i kardamonem w ogóle jest pysznościowa. Tylko nigdzie jej nie ma poza realem i aż się zastanawiam czy nie pojechać tam w weekend i nie kupić od raz z 5 tabliczek

musze je miec po zachwytach ice i snow

.