![]() |
#3601 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2016 cz. 2
Cytat:
![]() |
#3602 |
Konto usunięte
|
Honcia w temacie gołębi, słyszałam że ptasia grypa panuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3603 |
Zakorzenienie
|
Pracowałam 6 lat w firmie odzieżowej w dziale księgowości. Było nas 5 dziewczyn i nasz rodzynek - przełożony w pokoju. Wspaniali ludzie. Łącznie w centrali pracowało około 70 osób +sklepy.
Zajmowałam się różnymi rzeczami od faktur,raportów,przecen do wyjazdów inwentaryzacyjnych po całej Polsce.... Było na prawdę super. Firma zaczęła upadać aż pewnego dnia ogłosiła upadłość.... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
To niemożliwe powiedział rozsądek to ryzykowne powiedziało doświadczenie to bezsensowne powiedziała duma mimo wszystko spróbuj powiedziało serce 11.06.2016 - Maja ![]() ![]() ![]() 15 kg do celu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3604 |
Rozeznanie
|
Dzięki Dziewczyny może w końcu wyjdziemy z chorób
![]() Pikpik- u mnie też by była afera, a ja mam podobne do Ciebie podejście. Wiadomo, że dokumenty ważna rzecz, ale spokój w rodzinie ważniejszy. Śliweczka- gównoafera ![]() ![]() Agusia- ![]() No, ale dużo rzeczy nie jest ze sprawiedliwego handlu... . Dziewczyna która ze mną leżała w szpitalu powiedziała mi, że zarabia 5zł/h na umowę zlecenie. Pracuje po 180h nieraz w tygodniu i od 1,5 roku ma raz na miesiąc przedłużaną umowę. Dla mnie to straszne jak może człowiek człowieka traktować i że można za takie pieniądze pracować ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3605 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 16:22 ---------- Poprzedni post napisano o 16:22 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
To niemożliwe powiedział rozsądek to ryzykowne powiedziało doświadczenie to bezsensowne powiedziała duma mimo wszystko spróbuj powiedziało serce 11.06.2016 - Maja ![]() ![]() ![]() 15 kg do celu ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3606 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Właśnie tak się zastanawiałam jak ja to moje maleństwo podtrzymam to karmienia ![]() Cytat:
Właśnie pan w aptece stwierdził,że dobrych nie mają ![]() ![]() Sam nawilżacz dostaliśmy od siostry męża, trochę już wiekowy, taki o : http://archiwumalle.pl/nawil%C5%BCac...045177397.html Nie jestem pewna diagnozy, bo jakoś tak z dnia na dzień przeszło?? Pojawił się za to lekki kaszel rano i troszkę katarku (może przez aplikowanie wody morskiej) ![]() ![]() Dr zaproponowała rozszerzenie diety bo mała sporo je ale też sporo ulewa, więc wprowadzenie pokarmów stałych powinno pomóc. Wyniki badań krwi ma dobre, więc dr stwierdziła, że może brakuje jej minerałów, w które są obfite warzywa. Dlatego jem dziś warzywka na potęgę ![]() Z tym rozszerzaniem to też na spokojnie. Póki co nie mam ani blendera, ani marchewki ani żadnej dzieciowej łyżeczki ![]() Cytat:
Łooo a jak niania zajmuje się Małym nie masz odruchu, żeby jej go zabrać?? ![]() ![]() ![]() Luźna krtań, to z czasem samo przechodzi, tak? Na alergię wskazują podwyższone eozynofile we krwi. A lekarkę kopnij w zadek ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3607 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 16:27 ---------- Poprzedni post napisano o 16:25 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
||
![]() ![]() |
![]() |
#3608 |
Zakorzenienie
|
Faktycznie... Problem rozwiązany, golębia nie jemy
![]() ![]()
#3610 | ||
Ania
|
Cytat:
Dobrze pamiętam, że trochę ma to gdzieś?? Cytat:
No to czekamy na zdjęcia ![]() Moje dziecko dziś załapało, że śmiejemy się z minki, którą robi ![]() Ciumkała jabłuszko i się krzywiła, i my zaczęliśmy się śmiać, a ona popatrzyła i zrobiła to samo, i tak kilka razy. Nie wiem, czy to przypadek, nie wnikam, wyglądało, jakby to robiła specjalnie ![]()
16.05.2015r.- ślub!! ![]() 19.05.2016r.- narodziny Hani ![]() "Jak na deszczu łza cały ten świat nie znaczy nic a nic... Chwila, która trwa może być najlepszą z Twoich chwil..." -35...28,4kg do celu ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3611 | |
Zakorzenienie
|
??
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 16:30 ---------- Poprzedni post napisano o 16:29 ---------- Cytat:
Załóż woreczek i daj butle. I patrz. Spokojnie. Powinno się udać. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3612 |
Zakorzenienie
|
To kaszana trochę. Myślalam, ze mozesz na przykład pojazać komuś jak to robisz żeby nie bylo, ze dziecko nie umyte czy coś...
#3613 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:37 ---------- Poprzedni post napisano o 16:36 ---------- Cytat:
Woreczki sa ponoć do dupy i nie zachowują standardów jałowości.. ---------- Dopisano o 16:38 ---------- Poprzedni post napisano o 16:37 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#3614 |
Zakorzenienie
|
Sposób przywracania przedstawiony na filmiku super
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
#3615 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#3616 | ||
Ania
|
Cytat:
![]() Oby tak dalej. No i jak widać, za mało dałaś ![]() ![]() Co do siuśków- nie pomogę, pewnie sama miałabym problem z pobraniem ![]() [1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;67631531]O jessu ale trafilam. Szukam prezentu dla moich chrzesniskow, chłopiec i dziewczynka. Zapisuje, może wieczorem uda mi sie zerknąć Haneczka bez dziewczyn było cichoooo. I tak tęskniłam ![]() Co do mieska to ja bym dała krolika lub indyka Ale sloik gotowy. Z dobrym skladem, z warzywami. Nie podalabym jeszcze nic sklepowego chocby to niewiem jak bio bylo ![]() ![]() Nie no sklepowych nie chce kupować. Ale jak napisałam, mam u cioci króliczka, tylko miesiąc trzeba czekać na niego. A kiedy postanowisz kupić taki sklepowy??- sama się zastanawiam. Chciałabym, żeby moje dziecko w zasadzie jadło wszystko, to co my, bez przesadzania w gotowaniem itp. Cytat:
Ja nie chcę podawać Hani. ![]()
16.05.2015r.- ślub!! ![]() 19.05.2016r.- narodziny Hani ![]() "Jak na deszczu łza cały ten świat nie znaczy nic a nic... Chwila, która trwa może być najlepszą z Twoich chwil..." -35...28,4kg do celu ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3617 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 16:45 ---------- Poprzedni post napisano o 16:42 ---------- Majunia dzisiaj ładnie spała w wózku 3 godziny. Wstała o 15 i ciągle się bawi. Ja ogarnęłam mieszkanie,popralam,zmyla m podlogi,ugotowałam kaszę jaglana. Teraz jeszcze mi zostaje wystawić kombinezon z którego juz wyrosła ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
![]() ![]() |
![]() |
#3618 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A ja sobie wymyśliłam, ze zrobię cotton ballsy jako bombki na choinkę i już przyszalalam z zakupami materiałów na nie na allegro. A teraz się zastanawiam kiedy ja durna zdążę je zrobić skoro moje dziecko w dzień śpi w sumie 1,5 godziny a ja w tym czasie jak szalona sprzątam, gotuję i biegam po chałupie...
![]() |
#3619 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3620 |
Rozeznanie
|
RTG zleciła lekarka rodzinna, bo widziała, że od miesiąca kaszle i to coraz gorzej, a w słuchawkach nie było słychać. Do tego zleciła morfologię. Myślę, że się bała że to taki maluszek. Jak już zobaczyła opis RTG to od razu skierowanie na szpital. Lekarka w szpitalu stwierdziła, że to nie była jedna infekcja która się ciągnęła, ale raczej kilka które nastąpiły po sobie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3621 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#3622 | |
Zakorzenienie
|
Nadia już śpi prawie 3 h :O nie wiem co ze sobą zrobić, nigdy jej sie tak nie zdarza :O
---------- Dopisano o 17:18 ---------- Poprzedni post napisano o 17:18 ---------- Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3623 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3624 | ||||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:26 ---------- Poprzedni post napisano o 17:22 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 17:29 ---------- Poprzedni post napisano o 17:26 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 17:33 ---------- Poprzedni post napisano o 17:29 ---------- Zosi pozno rozszerzalam diete. Jak miala rok to już jadla to co my. Ja nie kupuje w zasadzie nic bio. I przy dziecku też nie szalalam, bo tak jak Ty chciałam by jadla to co my, a nie my to co ona ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:34 ---------- Poprzedni post napisano o 17:33 ---------- Nasze mięsko.. powiało kanibalizmem ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3625 | |||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Nie przejmuj się, moja też ![]() Cytat:
![]() Badałam Pati mocz dwa razy i za każdym razem wciskałam pielęgniarce czekoladę w łapę ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() U mojego męża na zakładzie mieli taki patent, że jak ktoś przychodził po zaświadczenie o dochodach do kredytu, to automatycznie obcinali mu trochę pensję. Bo się nie zwolni, jak ma kredyt ![]() ---------- Dopisano o 16:56 ---------- Poprzedni post napisano o 16:49 ---------- Cytat:
Sprawdzali crp? Jak wyszło badanie krwi?? |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3626 | |
Zakorzenienie
|
Ja również w woreczku oddaje i jest ok
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 18:41 ---------- Poprzedni post napisano o 18:41 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
![]() ![]() |
![]() |
#3627 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() [1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;67634471]Nasze mięsko.. powiało kanibalizmem ![]() ![]() ![]() ![]() Agusia, ja tak jak Dżanet pomyślałam, że może spróbujcie zawieźć do innego laboratorium? Może to tamto laboratorium jakiś błąd popełnia, a nie Ty ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3628 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ja bym kupiła słoiczek jeśli Ci bardzo na tym króliku zależy. A jeśli nie chcesz to daj indyka i rozpytuj dalej o tego królika. Może akurat ktoś będzie wiedział gdzie kupić. Te chłopy są jakieś dziwne, jak tylko chodzi o auto i cokolwiek z nim związane to histerie robią jakby świat się kończył. Ja w zeszłym roku zgubiłam jakoś na wiosnę kluczyki, też tż chodził i lamentował. Mówię mu, że trudno i będziemy używać zapasowych. Znalazły się na jesieni, były w kurtce ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#3629 |
Konto usunięte
|
To u mnie raczej mąż bardziej z tych "a, nic się nie stalo". Ja to nerwus jestem. Kilka razy zostawił klucze w drzwiach w,zamku na zewnątrz "zamykając je". Mnie zaraz zimne poty oblewaja, a on "no ale co, nikt nie wszedl, nikt nic nie ukradł"
Pfff Ale awantury o dowód rejestracyjny bym nie robiła. O kluczyki to już co innego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3630 |
Zakorzenienie
|
Nadrobilam.
Maria, fotlik pod kamere, napewno są tam gdzie szafki, a do przebieralni ze sobą. I..nie wiem co mialam komu pisać.. Moja mama wylatuje w sobote do brata ![]() ![]() ![]() Powiem Wam, ze super mi ostatnio. Ide palic w piecu, ma sie kto zająć Gabi. Rano ide sie ubrać czy cos zjeść, mama sie z nia bawi i w ogóle same tak w pustym domu bedziemy wieczorami ![]() A w dodatku wróci zaraz przed świetami. I jak tu cos przygotować? Posprzątac? Normalnie prawie nic nie gotuje, bo jezdzimy do rodziny, ale tym razem bedzie wlasnie brat z rodzinką i przydaloby sie cos miec. W drugi dzien swiat prawdopodobnie bedzie chrzest to chociaz obiad odpadnie.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:19.