|
|
#901 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie 3
Obejrzalam sobie internetowa i przerazilam sie ze my moment wycofuja. Mam nadzieje ze dadza zamiast tego cos innego z lawenda
|
|
|
|
#902 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#903 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#904 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
za to błyszczyk Mauvelous Metal super
|
|
#905 |
|
Zadomowienie
|
Pytanie do tych osób, które używały lub używają balsamu i jogurtu z naturals (najlepiej zapach jeżyna wanilia ale nie koniecznie): CO JEST LEPSZE - balsam czy jogurt? Domyślam się , że różnica może być niewielka ale może się mylę. Dodam tylko ,że to dla osoby, która ma skórę normalną i nie oczekuje od tego typu kosmetyków zbyt wiele za tę cenę.
|
|
|
|
#906 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#907 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
)nie ma za co
|
|
|
|
|
#908 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#909 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
pojemniczki i żeby nabrać kosmetyk trzeba zanurzyć paluchy a w przypadku butelki balsamu jest poręczniej bo można nałożyć bezpośrednio na nogi lub ręce. Myślę ashiva ,że raczej twoja sugestia przekona klientkę |
|
|
|
|
#910 |
|
Zadomowienie
|
Ja pisalam o pecherzykach, ale musze dodac, ze nie mialam na mysli lakieru z Avonu (byl to Maybelline przywieziony bodajze z USA, ktory w momencie tworzenia pecherzykow byl juz stary). Z Avonu mialam do czynienia tylko z dwoma lakierami - Real Red z tych obecnych oraz z Raspberry w takiej jeszcze starej, niskiej buteleczce. Teraz zamowilam Dynamo i czekam z niecierpliwoscia na niego, mam nadzieje, ze sie nie zawiode
|
|
|
|
#911 |
|
Raczkowanie
|
Czy ma któraś z Was roziskrzony cień do powiek w kulce Violet, ten, który jest w netto do k04? Czy mogłaby wkleić fotkę??
|
#912 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziękuje to super, że nie ciemnieje ))Cytat:
dzi eska wyslalam ja, Mama i brat pytanie bylo fabrykę(Garwolin), co ile wychodzi nowy katalog (oczywiscie 3 tyg) io cos tam jeszcze ;p.. wszystkie odp byly A ;d U WAS TEŻ??Cytat:
dokłądnie tak sie dzieje: 1. pęcherzyki powstaja gdy paznokcie są tłuste- należy zawsze przed porzadnym malowaniem przeterzec paznokcie spirytusem. 2. Druga możliwość to gdy lakier jest za gęsty (starawy) - wtedy jest w nim mniej wody i powietrza i tworzą się pecherze... 3. gdy lakier jest zbyt moco wstrząśnięty a jest nowy i bardzo ciekły, rzadki. Pisze dla Was wizażystko-kosmetyczko-manikurzystka z ZAMIŁOWANIA ))mam pytania o zwroty!!!! (nie kumam regulaminu jaki Avon napisał :/) Jeżeli chciałabym zwrócić np -parafinowa kurację do stóp i dłoni, do której były dołaczone rękawiczki do pielęgnacji dłoni to muszę je zwrócic razem? -czy jeżeli zamawiałam lakiery 1 za 19,90 drugi za 1 zł to tez muszę zwrócić dwa? -czy jak były produkty z color trend i dwa byly za 15,90 a nie pasuje mi tylko eyeliner to tez musze zwrócić oba :/? -jak kulka antyperspiarntu przy otwieraniu zostaął doslownie ODARTA z farbki na opakowaniu razem z folią to przyjmą mi to?? proszę o odpowiedz...
"A bad woman is a sort of woman which man never gets tired of." /Oscar Wilde/ Na Dukanie od 5.01.2011 waga: 84,3kg Faza I: 5-14.01.2011 - -2,1kg ![]() Faza II: 15.01.2011- ... -1,7kg ![]() CEL: 69 kg http://straznik.dieta.pl/zobacz/stra...cbaea62140.png |
|||
|
|
|
#913 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
po prostu ja tak wysyłałam (od mojego chlopaka wyślę jutro :P) bo nie mam tyle kasy na komórce xDDziewczyny - lubicie wodę True Glow??? Czytałam na KWC ale może Wy coś dodacie ![]() Próbowała może któraś już Pur Blanci Blush?? jaka ona jest?!?!
"A bad woman is a sort of woman which man never gets tired of." /Oscar Wilde/ Na Dukanie od 5.01.2011 waga: 84,3kg Faza I: 5-14.01.2011 - -2,1kg ![]() Faza II: 15.01.2011- ... -1,7kg ![]() CEL: 69 kg http://straznik.dieta.pl/zobacz/stra...cbaea62140.png |
|
|
|
|
#914 |
|
Raczkowanie
|
Chciałam się was poradzić ...
Otóż w strefie mam zafakturoany zwrot produktów na kwotę X. Aby załapać się na biżuterię moje zamówienie z K4 musi być większę od 200 zł o tą kwotę X? czy to nie ma znaczenia? Może ktoś podzieli się opiniami na temat nowego tuszu (dostępngo w demo K4)
|
|
|
|
#915 |
|
Raczkowanie
|
???jaka ona jest?!?! ![]() Jeżeli chciałabym zwrócić np -parafinowa kurację do stóp i dłoni, do której były dołaczone rękawiczki do pielęgnacji dłoni to muszę je zwrócic razem? -czy jeżeli zamawiałam lakiery 1 za 19,90 drugi za 1 zł to tez muszę zwrócić dwa? -czy jak były produkty z color trend i dwa byly za 15,90 a nie pasuje mi tylko eyeliner to tez musze zwrócić oba :/? -jak kulka antyperspiarntu przy otwieraniu zostaął doslownie ODARTA z farbki na opakowaniu razem z folią to przyjmą mi to?? proszę o odpowiedz...
|
|
|
#916 |
|
Raczkowanie
|
Hej
Miała któraś z was lakier do paznokci "Midnight Plum" lub "Warm Black" ?? Jaki on jest: dobrze się rozprowadza, ma taki kolor jak w katalogu, czy jest trwały itp?
|
#917 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Jeszcze niedawno tylko balsamy a teraz tylko kremy i pudełeczka, gdzie można sobie palcem nabrać. Jakoś bardziej mi pasuje ten sposób i bez problemu można wykończyć pudełeczko. Zresztą balsamy są za słabe dla mnie, ja potrzebuję gęstych kremów, maseł. Poza tym wielu osobom balsamy naturlas przesuszają skórę, mi kiedyś płatami odchodziła przez balsam cukier i orzech włoskiCytat:
Byłam na niego zdecydowana ale wolę midnight plum, bardziej mój a jego fotkę możesz znależć TUTAJ
|
||
|
|
|
#918 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny
![]() Strasznie dawno nie zaglądałam do tego wątku... Ale dziś jestem w potrzebie... Chodzi mi o kolczyki Agnes (to te czerwone kółeczka)... Tam jest podana "długość kolczyków"... Czy to się odnosi do średnicy samego kółka, czy jest mierzone razem z tą częścią metalową, którą przekłada się przez dziurkę w uchu....? I jeszcze jedno.... Z serii Avon Care są balsamy do ust. Jest wsród nich jeden czerwony/perłowy... No właśnie... Bo na zjęciu całej pomadki, to on jest czerwony, a na zdjęciu obok, na którym pokazane są usta modelki, jest ona perłowa... Ratujcie, jaka ona jest?
|
|
#919 |
|
Raczkowanie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;6762287]
Dziewczyny na innym forum pisały, że warm black to ciemny granat Byłam na niego zdecydowana ale wolę midnight plum, bardziej mój a jego fotkę możesz znależć TUTAJ[/quote]Dziękuję
|
#920 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#921 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;6762287]Hehe a ja mam przeciwnie
Jeszcze niedawno tylko balsamy a teraz tylko kremy i pudełeczka, gdzie można sobie palcem nabrać. Jakoś bardziej mi pasuje ten sposób i bez problemu można wykończyć pudełeczko. Zresztą balsamy są za słabe dla mnie, ja potrzebuję gęstych kremów, maseł. Poza tym wielu osobom balsamy naturlas przesuszają skórę, mi kiedyś płatami odchodziła przez balsam cukier i orzech włoski[/quote]chyba każdy musi wypróbować tych balsamów na własnej skórze, ja uwielbiam ten z cukrem i nigdny żaden naturats nie przesuszył mi skóry a mojej siostrze już tak, więc wszystko zależy od skóry, co do opkowania to tez uważam że pudełeczko jogurtów jest fajnym pomyslem bo wydłubie się zawartość do końca (ale te pudełka zastępcze, w których normalnie są kremy do twarzy były wygodniejsze bo nie takie wysokie) a z butelką w której są balsamy już się niestety tak nie da i częśc balsamu jest "niewydobywalna" więc idzie do kosza.. |
|
|
|
#922 |
|
Raczkowanie
|
blondyna89 dzięki za odpowiedź
Jeszcze jedna rzecz..... Jeżeli miałybyście wybierać między "Midnight Plum" a "Warm Black" to, który byście wybrały???
|
#923 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a co do balsamu do ust to z tego co pamiętam to jest raczej perłowy, ale ja mialam starą wersję więc nie wiem czy z tą będzie identycznie, chociaż zawsze większych zmian nie było prócz opakowania.. to rzecz gustu ja na przykład wybrałabym Midnight Plum |
|
|
|
|
#924 |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
2. balsam kupilam i jest ledwo perłowy, także wdocznie stara wersja byla rozowo-prelowa ta jest lekko czerwieniąca+trochę perły...
|
|
|
#925 |
|
Raczkowanie
|
Wg mnie balsam Care jest perłowy i troszeczkę barwi usta na czerwono, ale raczej tak delikatnie. Ja naprawdę polecam. Efekt bardzo ładny, ale wiadomo zależy od barwy samych ust i gustu
![]() Cały czas waham się nad kupnem nowego lakieru Plum i ostatnie opinie naprawe zachęcające ... Cóż pomyślę jeszcze ... |
|
|
|
#926 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale on nie jest taki czerwony, bardziej taki rozowawo-perlowy. OK, wklejam fotki, jakie udalo mi sie teraz zrobic, moze nie sa najlepsze, ale jutro moge zrobic lepsze w dzien, jesli chcesz. Moze to pomoze Ci sie zdecydowac. |
|
|
|
|
#927 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
są dwa pytania o nowości i jest łyżeczka i filiżankaJa mam Pur Blance Blush i jest super, już mam zamówienia na nią a jeszcze nie wyszła Wygrałam z Allegro i jestem zadowolona na początku nie przypominała mi Pink Suede ale jak się wwąchałam to naprawdę parę nutek zapachowych przypomina Pink Suede Polecam bo ślicznie pachnie
|
|
|
|
|
#928 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
O True Glow Nightfall pisała Hosenka kilka stron wcześniej,sprawdź
|
|
|
#929 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dzięki a jak pachnie? slodko, kwiatowo? dziewczęco? czuć suszone sliwki (boje sie tego xD)Cytat:
dziękuje ![]() ![]() Cytat:
proszę o ewentualnie więcej na temat zapachow i pomózcie z tymi zwrotami.... dobranoc ![]() p.s. sory za dubel
"A bad woman is a sort of woman which man never gets tired of." /Oscar Wilde/ Na Dukanie od 5.01.2011 waga: 84,3kg Faza I: 5-14.01.2011 - -2,1kg ![]() Faza II: 15.01.2011- ... -1,7kg ![]() CEL: 69 kg http://straznik.dieta.pl/zobacz/stra...cbaea62140.png Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2008-03-02 o 18:41 Powód: prosze korzystac z funkcji edytuj i multicytuj!! |
|||
|
|
|
#930 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ale w katalogu jest podana wielkość zatytułowana "długość kolczyków" a nie "srednica" ... Cytat:
![]() Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:05.

ogólnie jestem bardzo za i pozostanę przy nich
)

spróbuję jeszcze jutro.

fabrykę(Garwolin), co ile wychodzi nowy katalog (oczywiscie 3 tyg) io cos tam jeszcze ;p.. wszystkie odp byly A ;d U WAS TEŻ??
Byłam na niego zdecydowana ale wolę midnight plum, bardziej mój a jego fotkę możesz znależć

a jak pachnie? slodko, kwiatowo? dziewczęco? czuć suszone sliwki (boje sie tego xD)