|
|
#1741 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar II
Na jednym basenie w Krk bylo pelno os, szlam sobie kiedys jedzac lizaka kiedy sie jedna taka strasznie mna zainteresowala. Zadne machanie lapami nie pomoglo, ze strachu wskoczylam do basenu, wynurzam sie - a ta krazy...
|
|
|
|
#1742 |
|
Raczkowanie
|
Biedronek i żuczków jakoś nie pamiętam, ale stonkowa plaga była chyba ze dwa lata pod rząd
|
|
|
|
#1743 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1744 | |
|
Zakorzenienie
|
Tulipanko
Cytat:
Co do różu Shiseido to wielbię go od dwóch tygodni Cuudo nie róz Złaziłam się dzisiaj po sklepach z marnym skutkiem Chciałam pantofelki zanabyć ale są albo baletki albo mega szpile jak dla Margot Fajnych 6-7 cm obcasików nie ma
|
|
|
|
|
#1745 | |
|
Zakorzenienie
|
Hehe
Cześć Bieto, miło Cię znowu widzieć Nie można, ha!Cytat:
|
|
#1746 |
|
Zadomowienie
|
|
#1747 |
|
Rozeznanie
|
papugo - kot prababki pierwsza klasa
|
|
|
|
#1748 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1749 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1750 | |
|
Zakorzenienie
|
ale możesz wyłączyć pokazywanie av i podpisów, to nie będziesz widzieć co tam Rachel wrzuci za paskudne owady
Cytat:
|
|
|
|
|
#1751 |
|
czyli Endżi
|
Tulipku, cóż za zimowy av
Piękna fotka |
|
|
|
#1752 | ||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Ło Matko, 3 dni mnie nie bylo, a tu 10 stron dobija... Ale przebrnęlam (nie ukrywam, że tymi owadami ulatwilyście mi to - nie cierpię pająków,węży i wielu owadów, więc tylko przelatywalam wzrokiem
![]() Cytat:
![]() Ja trochę więcej, bo 23 ![]() Ale jak dla mnie zależy to od czlowieka i od partnera - są tacy, co mają 18 i mogą się pobierać, a są tacy, dla których 40 to za wcześnie ![]() Cytat:
, ale znalam kiedyś takiego, co potrafil się obrazić na 17 dni; w 18 uslyszal, że mam dość i niech radzi sobie sam )Cytat:
Podobnie mialam z lanoliną - jako dziecko - bezproblemu. Teraz jeśli nie wypluczę w plynie do plukania swetra, a w plynie do prania jest lanolina, to jestem cala czerwona; jeśli jest w szmince - po 20 minutach usta mam opieczone, a po godzinie pękają... Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ooo, a jak to wygląda? Ago - gratulacje ![]() ![]() ![]() Tulip - fajnie, że wrócilaś
|
|
#1753 |
|
Zakorzenienie
|
Tulip wrocil ! Juhu!
Zazdroszcze Ci tego snieguuuuuuuuu, ale bym sie wytarzala o nartach nie wspominajac.edit/ O wlasnie wrocil czy tylko w odwiedziny przyszedl? |
|
|
|
#1754 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Annmarie- "mój" Amant Wszechczasów Kopia Zapasowa potrafił się obrazić na 2 miesiące. A ja i tak przetrzymywałam Chyba znieczulicę mam na facetów
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2008-03-01 o 23:01 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#1755 | |||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
nad rzekę, a tam TAKA CHMARA uciekaliśmy strasznie - inni wypoczywający też ![]() Cytat:
i już się ich tak nie boję. ale wszelkie co bardziej 'wypasione' to już masakra.Cytat:
Cytat:
![]() ćma w uchu to jest NAJGORSZY KOSZMAR! zazwyczaj sobie takie wizje tłumaczyłam wzrastającym poziomem paniki i tym, że szanse na takie zdarzenie są prawie równe zeru, a Ty mi teraz piszesz, że wcale nie?! super ze szczypawicami mam to samo <ciarki> Cytat:
padłam, serio. sorry ![]() Cytat:
iście kreskówkowe.Cytat:
Cytat:
A w kwestii motyli to muszę Wam powiedzieć, że w poznańskim Zoo w okresie wiosenno letnim otwarta jest Motylarnia To takie tropikalne pomieszczenie z wysoką wilgotnością i temperaturą powietrza, wyposażone w różne egzotyczne rośliny i przepiękne kwiaty oraz poidełka z nektarem dla motyli właśnie [sic!] Cudne kolorowiaste egzemplarze, często dużo większe niż przeciętny pazik siadają sobie na sztucznych kwiatkach, rozwijają trąbkę i piją słodki płyn - a zwiedzający mogą sobie to wszystko obserwować Bardzo relaksujące doświadczenie. Szkoda tylko, że te stworzenia żyją tak krótko. Fotki jedzących motyli: RAZ i DWA
|
|
#1756 |
|
Zakorzenienie
|
Jedzące motylki są przesłodkie
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#1757 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() *myśli* ale wtedy nie będę widzieć waszych ślicznych avatarów
|
|
#1758 | ||
|
rude jest piękne:)
|
Cytat:
Cytat:
Witaj Bieto |
||
|
|
|
#1759 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
O ile na pająka można się jeszcze jakoś zaczaić i go dopaść to z taką ćmą nie jest tak łatwo bo lata toto jak oszalałe. Latem przeżywam prawdziwy koszmar, szczególnie jak są upały bo wieczorem chciałoby się otworzyć szeroko okno i powdychać świeżego powietrza a tu się ciem boję i wolałabym się chyba udusić niż wpuścić ćmę, szczególnie jak jestem sama .
|
|
|
|
|
#1760 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() a i wytarzałam się, nawet mam fotkę na n-k jutro wrzucę ![]() ech, zawsze coś ![]() pozostaje liczyć na dobre serce Rachel, że nie wstawi żadnego robala w av ![]() Teresko idę poczytać Harrego Pottera, kupiłam sobie ostatnią część na podróż, ale coś nie miałam czasu na czytanie, większość tego, co zabrałam ze sobą wróciła nieprzeczytana...
|
|
|
|
|
#1761 |
|
Rozeznanie
|
jakby ktos chaiła zebym umarła na serce, to mogłby mnie zabrac do Motylarni - naprawde
|
|
|
|
#1762 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem, czy prababka miała dywan w swojej wiejskiej chałupce. ![]() A gryzonie leżały równiutko, jak od linijki. Moja Mama świadkiem (przyjeżdżała do babki na wakacje i zawsze się dziwiła, że te ogony niezmiennie w jedną stronę...) Piękny av Tulipka
|
|
#1763 |
|
Wtajemniczenie
|
A, mialam coś jeszcze napisać - mój Byly przyjechal mnie zaprosić na swój ślub
No i siedzą we dwóch przy stole (znaczy się mój TŻ i Byly) i jakoś tak obaj toczą rozmowę, że nie gadają ze sobą... I tak od 8 lat to trwa, choć nie ma otwartej niechęci, ale gdzieś w podtekście ![]() Odchudzam się od poniedzialku (mam dodatkowe dwa kopy - jeden to ten ślub - mam zaj... sukienkę, kupioną w ob. roku na wyprzedaży, dobrą, ale jak będzie 3 kilo mniej, to będzie super, a drugi... a nie bede pisać, bo trochę boli...). Niemniej - idę na fitness. Dolączy się któraś Krakuska?
|
#1764 | |
|
rude jest piękne:)
|
Cytat:
Mam tak zrobione nawet w drzwiach balkonowych, z tym,ze jest to otwierane i spokoj.
Edytowane przez czarnazuzia1 Czas edycji: 2008-03-01 o 23:40 Powód: literowka |
|
|
|
|
#1765 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1766 | ||
|
Wiedźma
|
Na motyla?
A jak to jest? Nam zalegasz. SPOTKANIE. ![]() Cytat:
Trzeba je karmić. ![]() Z większymi egzemplarzami nie ma problemu - można wrzucić do mikrofali mrożonego kurczaka, podgrzać do niespełna 40 stopni i gadzina łyknie jak żywca, ale małe węże karmi się myszkami i szczurkami. Nie do przejścia dla mnie. Kiedy moja szczurzyna się oszczurkowała szukałam domków dla jej potomstwa. jedna z moich znajomych - dziewczyna piękna, blond, subtelna, inteligentna, błyskotliwa i sympatyczna - zaoferowała, że ona może przygarnąć wszystkie. Dla węża. Odmówiłam bez oburzenia, bo wiem, że wąż trawy żarł nie będzie, ale kiedy opowiedziała mi, jak to wrzuca do terrarium na przykład sześć szczurów, wąż zjada dwa na raz o pozostałe "tak fajnie się boją" przez kilka dni albo tygodni zamknięte z własną śmiercią to normalnie myślałam, że nie zdzierżę. ![]() Ja gołębi szczerze nienawidzę od czasu jak widziałam jak te tłuste, żarłoczne kupy gnoju rozdziobują wróbla na krwawą miazgę. U mnie na osiedlu wytępiły już wszystkie wróble i sikorki. Cytat:
Z owadów najbardziej chyba brzydzą mnie wije.
|
|
#1767 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Co do motyli to mam do nich taki sam stosunek co do ciem
|
|
|
|
|
#1768 |
|
Zakorzenienie
|
A ja uwielbiam ten pył ze skrzydeł ciem (tylko nie mdlejcie
).
|
#1769 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A pannica od węża... słów brak.
|
|
#1770 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() okropnośc.
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:19.

Chciałam pantofelki zanabyć ale są albo baletki albo mega szpile jak dla Margot
Fajnych 6-7 cm obcasików nie ma
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

a ja jestem nocne zwierzę, np teraz czuję się wyśmienicie, za to rano dętka... tato do dziś tego nie może pojąć 
uciekaliśmy strasznie - inni wypoczywający też
i już się ich tak nie boję. ale wszelkie co bardziej 'wypasione' to już masakra.

O ile na pająka można się jeszcze jakoś zaczaić i go dopaść to z taką ćmą nie jest tak łatwo bo lata toto jak oszalałe. Latem przeżywam prawdziwy koszmar, szczególnie jak są upały bo wieczorem chciałoby się otworzyć szeroko okno i powdychać świeżego powietrza a tu się ciem boję i wolałabym się chyba udusić niż wpuścić ćmę, szczególnie jak jestem sama