![]() |
#2191 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar II
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2192 |
Zakorzenienie
|
Fotka kiepska, bo z telefonu, ale widać mniej więcej o co chodzi
![]() P.S. Mój TŻ boi się igieł (chyba wszystkich oprócz tych do tatuowania ![]()
#2193 | |
Zadomowienie
|
zabiiić
![]() yyy... Dagna, co Ty tam mówiłaś o empatii? ![]() Cytat:
![]() pogrubione - masakra, reszta też... współczuję ludziom mającym taką na przykład basifobię. tragedia. Strachulcu, też chcę taką! Skąd ona?
![]() |
#2194 |
Zakorzenienie
|
Wiemy, wiemy, że to przesilenie wiosenne
![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#2195 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2196 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() idę sobie odprężająco wziąć prysznic, a potem kropelka OI, tak.
![]() |
#2197 |
Zakorzenienie
|
Ze Stradivariusa, kupowałam ją na początku grudnia i potem już takich tam nie widziałam.
#2198 |
Zakorzenienie
|
Idę spać. Po dzisiejszym dniu jestem padnięta i przewód myślowy coraz bardziej mi się wydłuża
![]() ![]() A propos fobii-właśnie po raz piąty sprawdziłam czy na pewno zamknęłam drzwi...to ma jakąś nazwę?
#2199 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jak poczuję dym w promieniu kilometra to mogłabym puścić pawia ... Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2200 |
Wtajemniczenie
|
Albo na jarzeniówki tak reagujesz (albo to inne oświetlenie, co tam jest).
#2201 |
Zakorzenienie
|
Strachulcu, świetna koszulka
![]() ![]() ![]() ![]()
#2202 |
Zakorzenienie
|
Strachulcu boska koszulka.Dzieki za PW-masz super pamięć
![]()
#2203 |
Zakorzenienie
|
zaraz mnie coś trafi, zaraz mnie coś trafi <pląsa radośnie po mieszkaniu wykonując ruchy inspirowane polką>
Dramatis personae: RS - Różowy Strachulec TŻ Strachulca TŻ jest na służbowej imprezie, zmęczony Strachulec siedząc przy komputerze i ziewając postanawia zadzwonić do TŻa RS - to o której wracasz? TŻ - za jakąś godzinę RS - przecież o 21 mówiłeś że za godzinę TŻ - bo wtedy mi sie tak wydawało RS - chcę się położyć spać, masz klucze? TŻ - nooo... nie mam RS - a dlaczego nie masz? TŻ - nooo... bo nie wziąłem padłam (bo wiedział że ma dziś imprezę, wiedział że kładę się wcześniej od niego i wiedział że bardzo mnie wkurza kiedy mnie budzi wracając i że zawsze go proszę żeby w takich sytuacjach nosił klucze ze sobą) Mam nadzieję że uda się wszystko wyczyścić ![]() ![]()
KOTY. KOTY SĄ MIŁE. Edytowane przez Różowy Strachulec Czas edycji: 2008-03-05 o 22:33 Powód: komentarz wyjaśniający taką a nie inną moją reakcję:) |
![]() ![]() |
![]() |
#2204 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() No jasne! ![]() ![]() Męskie ![]() ![]() Co robią? ![]() Cytat:
![]() ![]() (Przypomniała mi się zasłyszana historia sprzed lat... Znajomy mojego szwagra mieszkał kiedyś z żoną i małym dzieckiem w jakimś domku letniskowym czy też innym campingu, nad jeziorem nieopodal mnie, latem. Pewnego razu któreś z nich zauważyło na ścianie włochatą "bestię", którą wspomniany chłopak rozgniótł na ścianie nogą. Wszystko byłoby dobrze, gdyby nie to, że chłopak ma stopę jakieś 45, a mimo to odnóża tego pająka wystawały spod podeszwy. Na 100% nie wiem, jak to wyjaśnili, przynajmniej natychmiast się z tamtąd wynieśli... Swoją drogą słyszy się czasami o "pasażerach" w skrzyniach z owocami tropikalnymi, czy też gdzieś w kwiatach. Brrrrr... ![]() Co do różnych "ciasnych" miejsc, to za cholerę nie mógłbym przeciskać się przez jakieś wąskie tunele gdzieś w jaskini. Na sam widok w tv trudno mi się oddycha. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2205 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ach, kochany pan Muldgaard- to mój idol i ulubieniec ![]() Mam nadzieję, że dziś będzie lepszy dzień, niż kilkanaście ostatnich.. Piękne słonko za oknem, szkoda, że tak zimno ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2206 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Strachulcu i jak ? długo czekałaś? Mnie nogi jeszcze dzisiaj bolą ... w mordę - ale sobie urlop zrobiłam ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2207 |
Wiedźma
|
Będę nie na temat tym razem wyjątkowo. To znaczy, o fobiach nie chcę aktualnie nie tylko pisać, ale nawet myśleć.
Wczoraj zasłabłam na siłowni. Wróciłam ostatecznie sama i pół wieczoru wymiotowałam. Mam dziś sprawę o przestępstwo gospodarcze, o którym nic nie wiem (poza tym, że jak ostatni kretyn usiłuję pomagać znajomej, która zanim wylali ją z roboty za pijaństwo mogła je popełnić). Jest mi niedobrze...
#2208 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gryxiu, tak, syczą ![]() ![]() Sabbath, to zasłabnięcie to może ze zmęczenia i niedospania? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2209 | |||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja też ! Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2210 | |
Zakorzenienie
|
Nie wiem
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2211 | |
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Śpię ostatnio więcej, niż zwykle. Wczoraj całe pięć godzin. Ale przemęczenie może być... Wzięłam obciążenia o 10 kilo mniejsze niż normalnie i po wysiłku czułam dosłownie, jak wszystko mi sztywnieje. Zero kontroli nad własnym ciałem. Jak przy wylewie. ![]()
![]() |
#2212 | |
rude jest piękne:)
|
Cytat:
![]() Bedzie dobrze ,musi byc dobrze ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2213 |
Zakorzenienie
|
Sabbath, uważaj na siebie
![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#2214 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sabbath ![]() już doczytałam.... stres mógł dodatkowo wpłynąć na kondycję Twojego organizmu - musisz wziąć jakiś urlop - odpocznij - bo Nam się wykończysz kobieto .... Nie wiem co napisać, chciałabym Cię wesprzeć .... mam nadzieję, ze sprawa się wyjaśni ... Nie napisali na wezwaniu o co chodzi ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2215 | |||
Wiedźma
|
Sypiam, ale niezbyt dobrze. Mam okropne sny. Budzę się co pół godziny i za każdym razem ścierpnięta z przerażenia.
Cytat:
Heh... Właściwie to chyba jednak nie o to chodzi. ![]() Pisałam, że się rozlatuję. Cytat:
![]() A to zasłabnięcie to nie było takie całkiem omdlenie. Byłam świadoma, tylko nie miałam kontroli nad własnym ciałem. Wszystko miałam sztywne. No szkoda, że nie jestem facetem - wtedy byłby przynajmniej jakiś plus tej sytuacji. ![]() Cytat:
Dziewczyny, dziękuję Wam bardzo. Wasze wsparcie, zrozumienie... Naprawdę daje mi jakiś spokój. ![]()
![]() |
#2216 |
niecnotliwa dziewica
|
Sabbath, kochana, Ty odpuść trochę i pomyśl czasami o sobie nie tylko o inych
![]() A ja dla odmiany mam kaszel. Po tej grypie mi został. Za to taki, ze się normalnie popłakałam ( a i tak cud, ze obyło się bez wymiotów - w końcu w pracy jestem).
#2217 |
Zakorzenienie
|
Sabbath - Ty zawsze na wysokich obrotach, no to teraz może organizm domaga się chwili odpoczynku
![]() Madziczko - zauważyłam dzisiaj, że masz urodziny baaaardzo blisko moich ![]() ![]() ![]() U mnie ostatni dzień tygodnia roboczego, a przede mną długi weekend. Jutro i w poniedziałek wolne ![]()
#2218 |
Zakorzenienie
|
Agnysko- to bardzo fajnie
![]() ![]() ![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2008-03-06 o 09:16 Powód: pomyłka |
![]() ![]() |
![]() |
#2219 |
Zadomowienie
|
Sabbath - dziewczyny dobrze radzą, odpocznij. I kobieto, o sypaniu się nie pisz, gdzie tam jeszcze do setki
![]() Margot - jeśli mogę udzielić rady - nie bagatelizuj. Ja też się "doleczyłam" w ten sposób (zmuszono mnie niemal siłą do tygodniowego L-4, po którym mi się wydawało, że wszystko ok, tylko właśnie koszmarny kaszle został. Też niemal do wymiotów doprowadzający). Dusząc się jak potępieniec zaczęłam normalnie funkcjonować. Efekt - miesiąc podduszania się i strasznia otoczenia kaszlem gruźlika, w tej chwili trzeci rodzaj antybiotyku i lekarka mnie nastraszyła początkiem zapalenia płuc. I 150 zł znowu zostawione w aptece (wcześniejszych już nawet nie liczę). |
![]() ![]() |
![]() |
#2220 |
Zakorzenienie
|
Sabbath, odpocznij trochę
![]() wiem, że to latwo napisać, trudniej zrealizować Margot, dbaj o siebe ![]() Ja mam ochote się rozpłakać, nic sie strasznego nie stało, a ja chodzę jakaś taka strasznie nieszczęśliwa i gula w gardle coraz większa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:57.